Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
mutlu yıllllaaarrrrrrrr perdoşşşşşş....

Nice güzel, sağlıklı yıllaaarrrr sevdiklerinlee....

teşekkür ederim canım
Senden de bir tüp patlaması bekliyorummmmmmmmmm.
Messiiiiiiiiii messsiiiiiiiiiiiii tüpe dalıcak, gidiyor, atıyor, o da nee gol olmuş bileeeeeeee messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

doğum gününmü canım benimmm nice senelere nice mutlu yaşlaraaaaa
canım hafzakım, teşekür ederim canım, inşallah herkes, hepimiz mutlu oluruz hep

canımmm iyiki doğmuşsun ve iiki tanımışız seniii
çok teşekkürler aybicem, ben de seni iyi ki tanımışım... Ama şu havalı bi hatun fotoğrafı vardı ya ben ona alışıkımmmmmm Ondan isterim

Canlarııııııııııııııııım beş haftalıkmış bebişim ooooooyyyyyyyyy hala inanamıyorum dua edin nolur kalp atışını da duyalım

Canlarııııııııııııııııım beş haftalıkmış bebişim ooooooyyyyyyyyy hala inanamıyorum dua edin nolur kalp atışını da duyalım

OHOHOHOHOOOOOOOOOOOOOO MAŞALLAHHHHHHHHH
İNŞALLAH 1-2 HAFTAYA DUYARSIN CANIMMMMMMMMMM, AYY BEN ÇOK SEVİNDİMMMMMMMM

Medmusumm HCG 6338 adetinden 6 gün geçtiyse yumurtlamadan da 20 gün geçmiş olsa gerek :26::26::26: :44::44::44: Kafam karıştı beşiz felan mı lleeeeeeeeennnnn

Canım şu tabloyu bi incele sonra da doktora görün zaten 6 gün geçti gününnnn.......... Beklemene gerek yok doktor için git cnmm benceeee

resimlere tıklayınca büyüyooooooooooooooo..................................

Eki Görüntüle 600905 Eki Görüntüle 600906

Son düzenleme:

O zaman yaptırdığın yer farklı ölçüoo bebişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyehoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy medmusuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıldrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kuldurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hoplama çok zıplamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şuannnnnnnnnnn mutluluktan ölebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmm kalbim ağzımda atıyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tahmin alalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyy ölcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pidiliiiiiiiiiiimm

inerneti olmadığı için bu mükemmel görevi bana verdi can arkadaşımmm canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kan verdi ve değeri 1150 !!!!!!!!!!!!!!!!!! PİDİLGAM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PİDİLGAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

UÇUYORUM MUTLULUKTANNNNNNNNNNNNNNN!!!! HEP DİYORDUK AYNI AY HAMİLE KALICAZ DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEE

AĞLIYORUM ŞUAN SEVİNÇTENNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pidilga mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM

Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sakın umudunuzu kaybetmeyin yani Rabbim dilesin yeter ki tam tüp bebek tedavisi yaptıracağım ay hamile kaldım. Hatırlıyor musun perim bir doktor adı vermiştin. Tam karar verdik yaptıralım bu ay dedik doktora gideceğimiz gün köyden akrabalar süpriz yapıp geldi e kimse durumu da bilmiyor öyle kaldı gidemedik daha sonra hep bir engel hep bir engel artık dedik kaçış yok eşimin tayini çıkıyor yaptırmamız şart sonra hoooooooooop Rabbim çoktan vermiş bile Kalbinizi ferah tutun Allah'a dayanın o her şeyi sebepler dairesinde gerçekleştiriyor biz sabırsız. şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip et bu güzel duyguyu onları da çok aratma bebişlerini en doğru ve en güzel şekilde ver.. (AMİN)

"ŞER" Sandığım şeylerde, Var Ettiğin HAYR'a, Hayran'ım ALLAH'IM....

hatunlarrr bende kafa kalmadıııııııı kalbim çarpıyorrr leynnnnn

İnanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Allahımmmm sana şükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn dualarımız kabul olduuu...............

Biz hiç pes etmedik hiç vazgeçmedikkkkkk Pidilim hep pozitif olduuuu hepppppppppppppp Allahım gönlümüze göre verdi ve biz başından beri aynı ay hamile kalıcaz diyordukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ellerim titriyorrrr inanamıyorum çok mutluyummm çokkkkkkkkkkk!!!

Bugün çifte mutluluk yaşıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bayılacaaağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahımmmmmmmmmmmmm sana geliyorummmmmmmmmmmmmm
teker teker gelin leyyyyyyyyynnnnnnnnnnnn
vuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu çok ama çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

son cümlene hasta oldummmmmmmmmmmmmmmmmm, kesinlikle doğru söylüyorsun canım

PİDİİİLLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMM
süpppeerrrrrrrrrrrrrrrrr
kaç gündür arıcam arıcam,az önce aradım ben dee
güzel haberi aldımm çok şüküüüüürr
ççoooooooooooookkkk sevindiiimmmm anlatamammmm

anaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm

vallaaaa gözlerimden aktıı gitttii.canımmm perimmm idiloşumuzu tebrikk ettiğimizi söyleee rabbim onun bebişinide nazarlardan saklasınnntopiğimizin analarııı hamişşşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…