- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.741
teşekkür ederim canımmutlu yıllllaaarrrrrrrr perdoşşşşşş....
Nice güzel, sağlıklı yıllaaarrrr sevdiklerinlee....
canım hafzakım, teşekür ederim canım, inşallah herkes, hepimiz mutlu oluruz hepdoğum gününmü canım benimmm nice senelere nice mutlu yaşlaraaaaa
çok teşekkürler aybicem, ben de seni iyi ki tanımışım... Ama şu havalı bi hatun fotoğrafı vardı ya ben ona alışıkımmmmmmcanımmm iyiki doğmuşsun ve iiki tanımışız seniii
YAA 6 HAFTA FİLAN OLMASI LAZIM, YA DA İKİZ DE OLABÜLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜbianlayan el atıverseeee...:44::44: beta şimdi 6338 mi?
ama doktorrr hamile demiişşşşşşşşşşşşşşşş....
Canlarııııııııııııııııım beş haftalıkmış bebişim ooooooyyyyyyyyy hala inanamıyorum dua edin nolur kalp atışını da duyalım
Canlarııııııııııııııııım beş haftalıkmış bebişim ooooooyyyyyyyyy hala inanamıyorum dua edin nolur kalp atışını da duyalım
anoyyyy pojum gewlmişşş hoş gelmişşş özledim leyyyyn seni
şuannnnnnnnnnn mutluluktan ölebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmm kalbim ağzımda atıyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tahmin alalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyy ölcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pidilga mıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııışuannnnnnnnnnn mutluluktan ölebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmm kalbim ağzımda atıyoooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tahmin alalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyyyyyy ölcemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bayılacaaağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmminerneti olmadığı için bu mükemmel görevi bana verdi can arkadaşımmm canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kan verdi ve değeri 1150 !!!!!!!!!!!!!!!!!! PİDİLGAM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PİDİLGAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
UÇUYORUM MUTLULUKTANNNNNNNNNNNNNNN!!!! HEP DİYORDUK AYNI AY HAMİLE KALICAZ DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AĞLIYORUM ŞUAN SEVİNÇTENNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
son cümlene hasta oldummmmmmmmmmmmmmmmmm, kesinlikle doğru söylüyorsun canımHAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sakın umudunuzu kaybetmeyin yani Rabbim dilesin yeter ki tam tüp bebek tedavisi yaptıracağım ay hamile kaldım. Hatırlıyor musun perim bir doktor adı vermiştin. Tam karar verdik yaptıralım bu ay dedik doktora gideceğimiz gün köyden akrabalar süpriz yapıp geldi e kimse durumu da bilmiyor öyle kaldı gidemedik daha sonra hep bir engel hep bir engel artık dedik kaçış yok eşimin tayini çıkıyor yaptırmamız şart sonra hoooooooooop Rabbim çoktan vermiş bile Kalbinizi ferah tutun Allah'a dayanın o her şeyi sebepler dairesinde gerçekleştiriyor biz sabırsız. şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip et bu güzel duyguyu onları da çok aratma bebişlerini en doğru ve en güzel şekilde ver.. (AMİN)
"ŞER" Sandığım şeylerde, Var Ettiğin HAYR'a, Hayran'ım ALLAH'IM....
inerneti olmadığı için bu mükemmel görevi bana verdi can arkadaşımmm canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kan verdi ve değeri 1150 !!!!!!!!!!!!!!!!!! PİDİLGAM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PİDİLGAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
UÇUYORUM MUTLULUKTANNNNNNNNNNNNNNN!!!! HEP DİYORDUK AYNI AY HAMİLE KALICAZ DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AĞLIYORUM ŞUAN SEVİNÇTENNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?