- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.761
HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sakın umudunuzu kaybetmeyin yani Rabbim dilesin yeter ki tam tüp bebek tedavisi yaptıracağım ay hamile kaldım. Hatırlıyor musun perim bir doktor adı vermiştin. Tam karar verdik yaptıralım bu ay dedik doktora gideceğimiz gün köyden akrabalar süpriz yapıp geldi e kimse durumu da bilmiyor öyle kaldı gidemedik daha sonra hep bir engel hep bir engel artık dedik kaçış yok eşimin tayini çıkıyor yaptırmamız şart sonra hoooooooooop Rabbim çoktan vermiş bile Kalbinizi ferah tutun Allah'a dayanın o her şeyi sebepler dairesinde gerçekleştiriyor biz sabırsız. şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip et bu güzel duyguyu onları da çok aratma bebişlerini en doğru ve en güzel şekilde ver.. (AMİN)
"ŞER" Sandığım şeylerde, Var Ettiğin HAYR'a, Hayran'ım ALLAH'IM....
inerneti olmadığı için bu mükemmel görevi bana verdi can arkadaşımmm canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kan verdi ve değeri 1150 !!!!!!!!!!!!!!!!!! PİDİLGAM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PİDİLGAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
UÇUYORUM MUTLULUKTANNNNNNNNNNNNNNN!!!! HEP DİYORDUK AYNI AY HAMİLE KALICAZ DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AĞLIYORUM ŞUAN SEVİNÇTENNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Topiğin başlığı şimdi anlamlandııı!!!......
Altta kalan 5 canişkom bebişkommmmmmmmmm çok az kaldııııı biliyorummmmmmmmmmm çok az kaldııııııııııııı orda kimse kalmicakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...
canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amann yarabbimm diyorummmmm
allaha çok şükürr
allah mutluluğumuzu bozmadan devam ettirsin hepmize ben şanslı geleyimm bekleyenlerede ben umut olayım yaşdan dolayı :) allaha çok şükürr
ayyyyyyyyyyyyyyy çok salaklık çöktü üzerime agladım agladım şimdide mayıştım oturuyorummmm
canımm arkadaşlarım iyki sizi tanıdımmm ayy iyki varsınızzzzz
çok devlet memuru ciddiyetinde olmuşş yukardaki yazımmmmmmmmm yahuuuuuuuuuuu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allah hepimizi güldürsünnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhh
Merhabalar arada sizi takip ediyorum topiği ilk açtığınızdan beri az çok çabalarınızı gördüm.şimdi özellikle topik sahiplerinin hamiş kaldığını görünce ben sizin adınza çok sevndm.allah kucaklarınızada almayı nasp etsin sağlıkla sıhatlebizde eşimle tam 1 yıldır uğraşıyruz ama olmadı malesef hiç hamile kalamadım her ay üzüntüsü sıkıntısını yaşadım oyüzden sizleri çok iyi anlıyorum.rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş.
rabbimmm bizim yüzümüzde güldürecek inşşşş ben O' na inanıyorum
Merhabalar arada sizi takip ediyorum topiği ilk açtığınızdan beri az çok çabalarınızı gördüm.şimdi özellikle topik sahiplerinin hamiş kaldığını görünce ben sizin adınza çok sevndm.allah kucaklarınızada almayı nasp etsin sağlıkla sıhatlebizde eşimle tam 1 yıldır uğraşıyruz ama olmadı malesef hiç hamile kalamadım her ay üzüntüsü sıkıntısını yaşadım oyüzden sizleri çok iyi anlıyorum.rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?