Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

mehmetderya: Anıl ve Akın'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

ADDD83: Deniz'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

İdilga Hamileee

Medmus Hamileee

Perisoko Hamileee

Kaplang Hamileee

Tuanazehra Hamileee

Deragun Hamileee Prensimiz geliyooor

Asos Hamileee Paşa geliyorrrr

Hafzak Hamileee Prensesimiz geliyoooor

Seyzen Hamileee Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 :18::92:

Miskamber :18::92:

meessttrraa :18::92:

eerdgn :18::92:

Bojou: Bu ay tüp bebek tedavisine başladı :18::92:

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Alya35, Miskamber, meessttrraa, eerdgn, Bojou

bu arkadaşlar da bi zahmet biyerlerini çabuk tutsun lütfennnnnnn

bir el kadar kaldık şunun şurasında,
bi el verin lütfen amaa hadiiiiiiiiiii hopppppppppppp, gönder abi gönderrrrrrrr

allahım saçmaladımmmm.

bu topiğin ağır topları arka arkaya hamile kaldı çok çok çok sevindimmmmmmmmmmmmmm

aşılamada ısrar etmesinde varmış bi hayırrr demeeeeeekkk
iyi ki de ısrar etmişşşşş PİDİLİŞKOOMMMM

TOPİKKKK ANALARIMIIIIIZZZZZZZZZ

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Medmusummm şuan duygu patlaması yaşıyorum resmennnnn!!! Allahım ne mükemmel bi ay buuuu hepmizin yüzünü güldürdüüüü nası güzel bigün buuuuuuuuuuuu inanamıyorum uçuyorum resmennnnnn!!!! Hatırlamazmıyım canım benimmmmmmmmm bak tüpe gerek kalmadan geldi meleğinnn bebeğinnnnnnnnnnnnnn hikayeni anlattığında öyle üzülmüştümkii........ 1,5 sene oldu demiştinnn.... Her cümlenden anlıyordum ne kadar istediğiniiii ve dualarımda hep vardınnn canımsınnnn çok mutluyum bugünnnnnnnnnn çooookkkk!!!

Topiğin başlığı şimdi anlamlandııı!!!......

Altta kalan 5 canişkom bebişkommmmmmmmmm çok az kaldııııı biliyorummmmmmmmmmm çok az kaldııııııııııııı orda kimse kalmicakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...

canlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Haaaaaaaaaaaaay maşallah Allahım esirgesin sağlıkla kucağına aldığı günleri de görür inşallah. Darısı isteyen arkadaşlarımızaa Allahım ne güzel bir ay maşallah maşallah

Canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki tanımışım seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii can dostumsunnnnnnnnnnnn seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm daha mutlu olamazdımmm mutluluğumu tamamladınııızzzzzzzzzzzzz hep biraz eksiktimmmmm. Alttaki 5 ismide yukarı taşıyınca dünyanın en mutlu hamişi ben olcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Pidiloşumunnnn halayısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

vvEki Görüntüle 600950 Eki Görüntüle 600952 Eki Görüntüle 600953 Eki Görüntüle 600954 Eki Görüntüle 600955 Eki Görüntüle 600956 Eki Görüntüle 600957 Eki Görüntüle 600958

çok duygulandım, mutlu da oldum, gülerken ağladım

PİDİLİMMMMMMMMMMMMMM, CANIM BENİM,
ÇOK AMA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİK, MUTLULUK PATLAMASI YAŞADIK BURDA, EMİNİM OKUYUNCA SEN DE BİR KEZ DAHA HEYECANLANACAKSIN.

TEBRİK EDERİM TEKRAR, ALLAH SAĞLIKLI SIHHATLİ RAHAT GEÇİRECEĞİN BİR HAMİLELİK VE SONRASINDA MİNİ MİNİ ÇITI PITI TATLI MI TATLI SAĞLIKLI MI SAĞLIKLI BEBEĞİNİ KUCAĞINA BASTIRIP KOKUSUNU İÇİNE ÇEKTİĞİN GÜNLERİ DE GÖSTERSİN CANIM, MAŞALLAH,,,

YEEEH-HUUUUUUUUUUUU

amann yarabbimm diyorummmmm
allaha çok şükürr
allah mutluluğumuzu bozmadan devam ettirsin hepmize ben şanslı geleyimm bekleyenlerede ben umut olayım yaşdan dolayı :) allaha çok şükürr

gellll gellllllllllllllllll hamişe gelllllllllllllllllllllllllllllll bir ayda 3 hamişşşşşşş çıkararnnn topikkkk burdaaaaaaaaaaa

Merhabalar arada sizi takip ediyorum topiği ilk açtığınızdan beri az çok çabalarınızı gördüm.şimdi özellikle topik sahiplerinin hamiş kaldığını görünce ben sizin adınza çok sevndm.allah kucaklarınızada almayı nasp etsin sağlıkla sıhatle bizde eşimle tam 1 yıldır uğraşıyruz ama olmadı malesef hiç hamile kalamadımher ay üzüntüsü sıkıntısını yaşadım oyüzden sizleri çok iyi anlıyorum.rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş.

amann yarabbimm diyorummmmm
allaha çok şükürr
allah mutluluğumuzu bozmadan devam ettirsin hepmize ben şanslı geleyimm bekleyenlerede ben umut olayım yaşdan dolayı :) allaha çok şükürr

sen benim velim sayılırsınn yawrıımmmm
bana da bulaşmıştır inşaallahh
dr.larımız da aynııı daha ne olsuunnn

ayyyyyyyyyyyyyyy çok salaklık çöktü üzerime agladım agladım şimdide mayıştım oturuyorummmm

canımm arkadaşlarım iyki sizi tanıdımmm ayy iyki varsınızzzzz

çok devlet memuru ciddiyetinde olmuşş yukardaki yazımmmmmmmmm yahuuuuuuuuuuu

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allah hepimizi güldürsünnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhh

ayyy bende diyorummm nolayaaa bunu yazan gerçekten pidilimmmii gayettt ciddi sakinnnnn

rabbimmm bizim yüzümüzde güldürecek inşşşş ben O' na inanıyorum

rabbimmm bizim yüzümüzde güldürecek inşşşş ben O' na inanıyorum

amiiiinn inşşşş..bende ona inanıyorum.buyıl bereketiyle başladı sanırım sizlerden gördüğüm kadarıyla ve çevremden de aldığım hamiş haberleriyle anlıyorum ki bu yıl herkes her isteyen hamiş kalacak allahın izniyle

Selam canımmm ben de arada görüyordum aşağılarda seniiiii Güzel dileklerin içinn çoook teşekkürler inşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın hamile olduğun haberini canımmmm Bi sorun varmı eşinde veya sendeee?? Bizim de tam 1 senemizde geldi bebeğimiz 4 gün sonra evlilik yıldönümümüz hatta şükürler olsun bekletmedi daha fazla. İlk aşılamada hamile kaldım canım hiç canını sıkma bu konuda tıp çok ilerdeee herşeyin çöüzümü var çok şükürrr

hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inanamıyorum topik topik olalı böle bir ay yaşamadı inanamıyorum gözlerime inanamıyorummm şükürler olsun bu nasıl güzel bir gün 1 günde 2 hamiş haberi birden nasıl kutlasak ne yapsak şaşırdım kalmdım

pidilimm canımm canı gönülden tebrik ederim Rabbim değerinide mutluluğunuda kat kat artırsın inşallah çok bekledin sabrettin ama yılmadın mükafatını aldın canımmm mutluluğumuz tarfi edilemez topiğimize nazar değmesin mutluluğumuza nazar değmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…