Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

medmusummm canim benim masallah ya cok mutlu oldum benim 4-5 gun gecmisti benimde 6000 lerde dedi dr um karindan kese direk gozukur git gor keseni..

:119: cok sukur periyle ayni ayda hemde saka gibiii

:119: medmusum pidilgam:119: rabbim tamamina erdirsin insallah

perim hemen eskidin bak nasil suruduysen ayakini masallah topikimize degmesin nazar masallah subhanallah
:119: alyam aybicem messiiimmmm bojoomm hadi sira sizde insallahhh

evet usulca takip ettim sizleri hatta seninle aynı tarihlerde başlamıştık bizde denemelere,ne yalan söyliiyimm senin test maceralarını heyecanla bekliyodum geçen yıl
bende polikistik var ama yumurtalıklarda bi sorun problem yok dr.hamile kalmaya engel değil dedi,regl tarihlerimde bir şaşmada olmaz heray rutin tarihlerde gelir.dr.biryıl deneyin dedi ama biz buarada eşime de spermiyogram yaptırdık sprem sayısı düşük çıktı dr.onada ilaç verdi 3ay kullan tekrar bi test yapalım dedi.buay gidicez tekrar dr.a tekrar testleri yaptırıcaz hem 1yıl oldu artık,rahim filmi falanda çektirmek istiyorum aklımda birsürü soru işareti var acaba başka şeyler var mı diye..

idilga canım hayırlı olsun , inşallah sorunsuz zevk aldığın bir hamilelik geçirirsin sağlıklı kucağına al inşallah bebişini :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

kızlar ben yabancıyım ama tebrik etmek istedim çok sevindim topiğinizdeki gelişmelere... henüz bebek düşünmüyoruz eşimle ama topiğinizdeki heyecan çok hoşuma gidiyor arada sizi takip ediyorum...allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin..

en kötü günümüz böle olsuuuuuuuuuuuuuunnnnnn

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119:

Ayyyy seni sinsirella seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Valla bende sebastianla olan maceralarımızı özlemedim dersem yalan olurr Gene arada o yüzlerce negatif teste inat bişeyiveriyorum çubuğa mutlulukla Canikom çok bi problem yok yakındır inşşş emin ol.. Bak bizim de sayımız ve morfolojimiz düşüktü doktor normal yolla olur ama zaman alır dedi. Biz beklemek istemedik çok şükür bekletmedi dee Başka bi sorun yoktur canım yorma kafanı sayının düşük olması felan zaman alıyor sadece Gelişmelerden haberdar et biziiiiiiiiiiii

Ahanda bi sinsirella dahaaaaaaaaaaaaa Topiğin coşma zamanları gizli hayranlarımız katılıyor ne güzellllllllll İnşallah düşündüğünüz zaman bekletmeden gelir bebişin canımmmm çoook teşekkürler iyi dileklerin içiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Kızlaaaaaarrr eylemsevoşşş hamişleri çoook tebrik ediyorrr 21 Ocak olarak netleşmiş doğum tarihiiiiiiiiiiiiiiii Çoookkkkkkk mutlu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu benden 200 fatiha yazın dediiii Seyzoşuma duyuruluurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet bende beklemeyi istemiyorum sperm sayısnın azlığı zamanı uzatıyo sadece beklemek gereksiz artık dr.a gidince bizi hemen aşıla cısss yap hemen hamiş kalayım dicem senin gibi hamiş kalanları gördükçe umudum artıyo

Canımmm inşallahhh aşılat valla kaybedeceğin hiçbişe yokkk özellikle eşte böyle sayı azlığı felan varsa aşılama çok işe yarıyorrr. Sperm yıkama sayısını ve hızını çok arttırıyor çünkü.. Aşılatırsan iğneli tedavi seç muhakkak

medmusun değeri 6000 lerde idilgamın değeri 1100 lerdee değerlerinize bile maşallah kızlar

işler okadar yoğun ki mutluluğunuzu gereği gibi yaşayamıyorum diye üzülüyorum istediğim yazamıyorum
ama bilin kii ablamın haberini almış kadar sevindimmmm çok mutlu oldummm

canımmm benim yaa Allah bi avazda kurtarsın inşallah bir daha konuşunca selamımızı söle periimm

aslında bu aşamalardan hiç bi bilgim yok daha aşılama sonrasında mı oluyo bu iğneli tedavi başka bi tedavside varmı?

idilgammm cok sevindimmm bebeimmmm yaaa coook mutlu oldummm allahımmm saglıkla kucagna almayı nasip etsin insalllahhhhhhhhhhh :))))))))))))))))) ollleeeeeeeeeeyyyyyyyyyy

Canım hoşgeldin uzaktan bakmak olmaz gel buraya hem kafan dağılır hem bilgilenirsin hem neşelenirsin burda yok yok maşallah. Gönlündeki neyse hayırlısından olsun canım benim ... Eferim örnek aldıkların çok güzel perim ve pidilgamın maşallahı var ilkinde tuttular bırakmadılar bebişlerini darısı sana ve isteyen herkeseeeeeeee

Canıııııııııım çok teşekkürler güzelim ya ben seni ve burdaki herkesin ne samimiyetle sevindiklerini biliyorum. Bende yazamıyorum kendi sevincimi bile doğru düzgün sizinle paylaşamadım işler pc nin azizliği eee işteyim malum ama gönüller bir olduğu için burada yazılandan ötesini hissettiğimizi biliyoruz. Derdimiz bir sevincimiz bir sizi seviyom yaaaaaaaaaa .... Bende arada yazabiliyorum konuk oyuncu gibiyim emme affedin noluuuuuur yazılanların hepsini okuyorum lakin cevap yazamıyorum bir garip durumdayım yani canlar

aslında bu aşamalardan hiç bi bilgim yok daha aşılama sonrasında mı oluyo bu iğneli tedavi başka bi tedavside varmı?

Hayır canımm adetin 2. günü doktora gidiyorsun, önce muayene ediyor aşılamaya engel bi durum yoksa iğneye başlıyor. Hergün aynı saatte doktorunun belirttiği dozda iğneni vuruyorsun ince kıl gibi bişe zaten canını acıtmıyor. İğneye başladıktan bisüre sonra doktorun rutin kontroller için çağıırıyor yumurta takibi için. Takribi iğnenin 12 günü çatlatma iğnesini vuruyorsun çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da aşılama yapılıyor. Bikaç saat önceden gidiyorsunuz aşılama günü eşinin spermi alınıp özel bi makinede yıkanıyor, hareketi ve sayısı artıyor süpermen oluyoorr

Kafan karışmasın tedaviye başlarsan gel uzun uzun konuşuruz ama kabaca prosedür bu caniko

teşekkürler canım bakalım buay adet tarihimi bekliyorum 20si gibi gidicez nasipse umarım bi engel çıkmazda aşıma tedavisine başlayabiliriz ilk sferde olur inş..bizimkide
engin tecrübelerinden yaralanmaya gelicem artık mutlaka

medmuss seni de tebrik ederim bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş..topiğiniz çok güzel maşallh allah ağız tadınızı bozmasın hiç

Kız Allah iyiliğini vermeye kabaca prosedür bu muuu ( kızın gözünü korkutacan perim ya naptııııııııın )
CHİİTLENBİK sen bakma periye :))) tam anlamıyla zati böyle oluyo ne eksik anlattı ne fazla aşılamada bişey yok güzeliiiiiiiiim kiiiii zaten inş ona da gerek kalmaz bu konu da da beni örnek al olur mu

senin hikayeyi bilmiyorum tatlım ya senin ki daha acısız oldu sanırsam iğnesizzzz şuyaşıma geldim kendime hiç iğne yapmadım yapabilirmiyim şüpheliyim bu konuda :18:

ayyy çatlicammmmmmmmmmmmmmm Çok açık sözlüyümm bilirsin Ne var ne yok anlattım işte sorun jinekolojiyse çözüm Perisoko ahahha

:119: ay cok mutluyum ya resmen hamis topici olduk buyukler kucuklere bilenler bilmeyenlere anlatsiiinnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…