- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #22.781
Sevincimi paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum Bugün internetin azizliğine uğradım doğru düzgün çalışmıyor beni sinir etti . Bu arada tahlil sonuçlarım çıkmış eşi doktora göstermiş değeri ne kaç haftalık diye zahmet edip sormamış sinirlerim tepeme çıktı haftaya gelsin ultrasonla bakalım dış mı boş mu gebelik diye hastanenin sitesinden değerlerimi gördüm ama anlamadım ki bir yorumlar mısın Beta HCG >1000.00 dil beta HCG 6338 bunlar ne anlama geliyor normal mi her şey doktor kesin hamile demiş ama of anlamadım ya :18:
inerneti olmadığı için bu mükemmel görevi bana verdi can arkadaşımmm canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kan verdi ve değeri 1150 !!!!!!!!!!!!!!!!!! PİDİLGAM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PİDİLGAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
UÇUYORUM MUTLULUKTANNNNNNNNNNNNNNN!!!! HEP DİYORDUK AYNI AY HAMİLE KALICAZ DİYEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AĞLIYORUM ŞUAN SEVİNÇTENNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Selam canımmm ben de arada görüyordum aşağılarda seniiiiiGüzel dileklerin içinn çoook teşekkürler inşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla alırsın hamile olduğun haberini canımmmm Bi sorun varmı eşinde veya sendeee?? Bizim de tam 1 senemizde geldi bebeğimiz 4 gün sonra evlilik yıldönümümüz hatta şükürler olsun bekletmedi daha fazla. İlk aşılamada hamile kaldım canım hiç canını sıkma bu konuda tıp çok ilerdeee herşeyin çöüzümü var çok şükürrr
inerneti olmadığı için bu mükemmel görevi bana verdi can arkadaşımmm canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kan verdi ve değeri 1150 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Pidilgam hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pidilgammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
uçuyorum mutluluktannnnnnnnnnnnnnn!!!! Hep diyorduk aynı ay hamile kalıcaz diyeeeeeeeeeeeeeeeeee
ağlıyorum şuan sevinçtennnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evet usulca takip ettim sizlerihatta seninle aynı tarihlerde başlamıştık bizde denemelere,ne yalan söyliiyimm senin test maceralarını heyecanla bekliyodum geçen yıl
bende polikistik var ama yumurtalıklarda bi sorun problem yok dr.hamile kalmaya engel değil dedi,regl tarihlerimde bir şaşmada olmaz heray rutin tarihlerde gelir.dr.biryıl deneyin dedi ama biz buarada eşime de spermiyogram yaptırdık sprem sayısı düşük çıktı dr.onada ilaç verdi 3ay kullan tekrar bi test yapalım dedi.buay gidicez tekrar dr.a tekrar testleri yaptırıcaz hem 1yıl oldu artık,rahim filmi falanda çektirmek istiyorum aklımda birsürü soru işareti var acaba başka şeyler var mı diye..
kızlar ben yabancıyım amatebrik etmek istedim çok sevindim topiğinizdeki gelişmelere... henüz bebek düşünmüyoruz eşimle ama topiğinizdeki heyecan çok hoşuma gidiyor arada sizi takip ediyorum...allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin..
evet bende beklemeyi istemiyorum sperm sayısnın azlığı zamanı uzatıyo sadece beklemek gereksiz artık dr.a gidince bizi hemen aşıla cısss yap hemen hamiş kalayım dicemsenin gibi hamiş kalanları gördükçe umudum artıyo
Kızlaaaaaarrr eylemsevoşşş hamişleri çoook tebrik ediyorrr 21 Ocak olarak netleşmiş doğum tarihiiiiiiiiiiiiiiiiÇoookkkkkkk mutlu olduuuuuuuuuuuuuuuuuuu benden 200 fatiha yazın dediiii Seyzoşuma duyuruluurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canımmm inşallahhh aşılat valla kaybedeceğin hiçbişe yokkk özellikle eşte böyle sayı azlığı felan varsa aşılama çok işe yarıyorrr. Sperm yıkama sayısını ve hızını çok arttırıyor çünkü.. Aşılatırsan iğneli tedavi seç muhakkak
evet bende beklemeyi istemiyorum sperm sayısnın azlığı zamanı uzatıyo sadece beklemek gereksiz artık dr.a gidince bizi hemen aşıla cısss yap hemen hamiş kalayım dicemsenin gibi hamiş kalanları gördükçe umudum artıyo
medmusun değeri 6000 lerde idilgamın değeri 1100 lerdee değerlerinize bile maşallah kızlar
işler okadar yoğun ki mutluluğunuzu gereği gibi yaşayamıyorum diye üzülüyorum istediğim yazamıyorum
ama bilin kii ablamın haberini almış kadar sevindimmmm çok mutlu oldummm
aslında bu aşamalardan hiç bi bilgim yok daha aşılama sonrasında mı oluyo bu iğneli tedavi başka bi tedavside varmı?
teşekkürler canım bakalım buay adet tarihimi bekliyorum 20si gibi gidicez nasipse umarım bi engel çıkmazda aşıma tedavisine başlayabiliriz ilk sferde olur inş..bizimkideHayır canımm adetin 2. günü doktora gidiyorsun, önce muayene ediyor aşılamaya engel bi durum yoksa iğneye başlıyor. Hergün aynı saatte doktorunun belirttiği dozda iğneni vuruyorsun ince kıl gibi bişe zaten canını acıtmıyor. İğneye başladıktan bisüre sonra doktorun rutin kontroller için çağıırıyor yumurta takibi için. Takribi iğnenin 12 günü çatlatma iğnesini vuruyorsun çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da aşılama yapılıyor. Bikaç saat önceden gidiyorsunuz aşılama günü eşinin spermi alınıp özel bi makinede yıkanıyor, hareketi ve sayısı artıyor süpermen oluyoorr
Kafan karışmasın tedaviye başlarsan gel uzun uzun konuşuruz ama kabaca prosedür bu caniko
Canım hoşgeldin uzaktan bakmak olmaz gel buraya hem kafan dağılır hem bilgilenirsin hem neşelenirsin burda yok yok maşallah. Gönlündeki neyse hayırlısından olsun canım benim ... Eferim örnek aldıkların çok güzel perim ve pidilgamın maşallahı var ilkinde tuttular bırakmadılar bebişlerini darısı sana ve isteyen herkeseeeeeeee
Canıııııııııım çok teşekkürler güzelim ya ben seni ve burdaki herkesin ne samimiyetle sevindiklerini biliyorum. Bende yazamıyorum kendi sevincimi bile doğru düzgün sizinle paylaşamadım işler pc nin azizliği eee işteyim malum ama gönüller bir olduğu için burada yazılandan ötesini hissettiğimizi biliyoruz. Derdimiz bir sevincimiz bir sizi seviyom yaaaaaaaaaa .... Bende arada yazabiliyorum konuk oyuncu gibiyim emme affedin noluuuuuur yazılanların hepsini okuyorum lakin cevap yazamıyorum bir garip durumdayım yani canlar
Hayır canımm adetin 2. günü doktora gidiyorsun, önce muayene ediyor aşılamaya engel bi durum yoksa iğneye başlıyor. Hergün aynı saatte doktorunun belirttiği dozda iğneni vuruyorsun ince kıl gibi bişe zaten canını acıtmıyor. İğneye başladıktan bisüre sonra doktorun rutin kontroller için çağıırıyor yumurta takibi için. Takribi iğnenin 12 günü çatlatma iğnesini vuruyorsun çatlatma iğnesinden 36 saat sonra da aşılama yapılıyor. Bikaç saat önceden gidiyorsunuz aşılama günü eşinin spermi alınıp özel bi makinede yıkanıyor, hareketi ve sayısı artıyor süpermen oluyoorr
Kafan karışmasın tedaviye başlarsan gel uzun uzun konuşuruz ama kabaca prosedür bu caniko
Kız Allah iyiliğini vermeye kabaca prosedür bu muuu ( kızın gözünü korkutacan perim ya naptııııııııın )
CHİİTLENBİK sen bakma periye :))) tam anlamıyla zati böyle oluyo ne eksik anlattı ne fazla aşılamada bişey yok güzeliiiiiiiiim kiiiii zaten inş ona da gerek kalmaz bu konu da da beni örnek al olur mu
teşekkürler canım bakalım buay adet tarihimi bekliyorum 20si gibi gidicez nasipse umarım bi engel çıkmazda aşıma tedavisine başlayabiliriz ilk sferde olur inş..bizimkide
engin tecrübelerinden yaralanmaya gelicem artık mutlaka
Estafurullah canımmmm. İnşallah adet olmazsınnnnnnnnnn her zaman beklerizzzzzzzzzzzz
medmuss seni de tebrik ederim bebişini sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş..topiğiniz çok güzel maşallh allah ağız tadınızı bozmasın hiç
Kız Allah iyiliğini vermeye kabaca prosedür bu muuu ( kızın gözünü korkutacan perim ya naptııııııııın )
CHİİTLENBİK sen bakma periye :))) tam anlamıyla zati böyle oluyo ne eksik anlattı ne fazla aşılamada bişey yok güzeliiiiiiiiim kiiiii zaten inş ona da gerek kalmaz bu konu da da beni örnek al olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?