- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.121
Allah bagislasin canim deniz kizin omru ismi gibi uzun saglikli olsun ins. Allah anali babali buyutsun.
çoookk şüküürrrr....maşallaahhh oğluşlaraaaaaa....
ayy yaaa yakınımda bir bebek olsa da sevsem.....perimm doğuru verde sevmeye geliiimm....
ben iyiyim deryamm....ayağımı burkmuştum..alçıdaydı...sabah dr. gittik çıkarttırdım alçıyı...şişliği azda olsa inmiş...artık sargı bezi filan topallayarak idare edicem...
bebek işi için hala beklemedeyim.......:26::26:
hepinizi seviyoreeee...
geçmiş olsun yavrum ayagın önemli degil sen küçük meessttrraa dikkat et yeter orası önemli yavrummmmdoguma girereken sana çok dua ettim inş.en kısa zamnda hamş kalacaksın ben inanıyorum canım
çok sagol canım nasılsın nasıl gidiyor annelik?
şimdi annemin kıymetini daha çok anladım ne zormuş meger evlat büyütmek uykuya hasret kalmak fedakarlıgın dibine vurmak ama yoruldugunu anlamamak ne güzelmiş ve de ne zormuş
günaydın kızlar.............
dün benim için çok ilginç bir gündü, ben bebek düşüneli sanki dizilerde ne çok hamilelik konusu işlendiği, çevremde ne kadar çok hamile olduğunu yeni farkediyor gibiyim algıda seçicilik tavan yapmış durumda ama bu akşam yaşadığı ayrı etkiledi beni, önce haberlerde bir kadının haberi vardı 6 yıldır çocuk istiyormuş, 10 tüp bebek denemesi negatifmiş 11. de bebeği gelmiş umutsuz olmayın falan dedi, sonrada arkadaşımın annesi rahatsız yoğun bakımda onun için cüz okuyorum, şura suresini okurken aslında mealli kuran ama tabi arapçasını okurken dikkat etmiyorsun anlamına bir ayete gelince bir anda anlamını okurken buldum kendimi, diyordu ki ;
49. Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları, dilediğine de erkek çocukları bahşeder.50. Yahut onları, hem erkek hem de kız çocukları olmak üzere çift verir. Dilediğini de kısır kılar. O, her şeyi bilendir, her şeye gücü yetendir.51. Allah bir insanla ancak vahiy yoluyla veya perde arkasından konuşur, yahut bir elçi gönderip izniyle ona dilediğini vahyeder. O yücedir, hakîmdir.
sonrasında tv ye bakıyoruz, yetenek sizsinizi izliyoruz altta reklam hurriyet bugünden için uzun bekleyiş snrası hamile kalanların hikayelerini yayınlayackmış, üstüne birde programda baha bayırlı diye 4 yaşında bir velet yarabbim bu nası bişeydir öyle bu kadar tatlı olunur mu, hem izliyorum şebekliklerine gülüyorum sonra baktım bir taraftan gözümden yaşlar dökülüyo
burda sıpanın ilk ve ikinci gelişinin videosu Baha Bayırlı'nın Tüm Diyalogları ve Performansı | Acunn.com
çok etkilendim yaa gelmiyo bu bebiş ya gelmemesimi hayırlı yaaa
dün benim için çok ilginç bir gündü, ben bebek düşüneli sanki dizilerde ne çok hamilelik konusu işlendiği, çevremde ne kadar çok hamile olduğunu yeni farkediyor gibiyim algıda seçicilik tavan yapmış durumda ama bu akşam yaşadığı ayrı etkiledi beni, önce haberlerde bir kadının haberi vardı 6 yıldır çocuk istiyormuş, 10 tüp bebek denemesi negatifmiş 11. de bebeği gelmiş umutsuz olmayın falan dedi, sonrada arkadaşımın annesi rahatsız yoğun bakımda onun için cüz okuyorum, şura suresini okurken aslında mealli kuran ama tabi arapçasını okurken dikkat etmiyorsun anlamına bir ayete gelince bir anda anlamını okurken buldum kendimi, diyordu ki ;
49. Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları, dilediğine de erkek çocukları bahşeder.50. Yahut onları, hem erkek hem de kız çocukları olmak üzere çift verir. Dilediğini de kısır kılar. O, her şeyi bilendir, her şeye gücü yetendir.51. Allah bir insanla ancak vahiy yoluyla veya perde arkasından konuşur, yahut bir elçi gönderip izniyle ona dilediğini vahyeder. O yücedir, hakîmdir.
sonrasında tv ye bakıyoruz, yetenek sizsinizi izliyoruz altta reklam hurriyet bugünden için uzun bekleyiş snrası hamile kalanların hikayelerini yayınlayackmış, üstüne birde programda baha bayırlı diye 4 yaşında bir velet yarabbim bu nası bişeydir öyle bu kadar tatlı olunur mu, hem izliyorum şebekliklerine gülüyorum sonra baktım bir taraftan gözümden yaşlar dökülüyo
burda sıpanın ilk ve ikinci gelişinin videosu Baha Bayırlı'nın Tüm Diyalogları ve Performansı | Acunn.com
ilk sayfaya baktım idilgam ve medmus hamileymiş.Çok sevindim,dualarımız kabul oldu.İdilgam canım,tazecik annem seni çoooookkk seviyorum.Hayırlı uğurlu olsun,Allah ım tamamına erdirsin inşallah.Sağlıkla kucağınıza almakta nasip olur inşallah...
Darısı da Alya'ma,Miskamber'ime,Meessttrraa'ma,Eerdgn'ıma,Bojou'ma olsun inşallah.Bojum tüp bebek çalışmalarına başlamış inşallah hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda...
Alyam güzel annecik adayım senin yazdıkların okadar güzelki,verdiğin bilgiler.Senden çooooooooooooookkkkkkkkkk süper bir anne olacağı kesin.Allah ım sana da nasip etsin inşallah en yakın zamanda...
Meestrram sen nasılsın canım benim.Hepinizi çoookkk özledim...
Perim bebiş nasıl?Kuzum bir zamanlar ben hamilelik yakışıyor mu diye bebişler yokken tabi kırlent koyardım ayna karşısında bakardımduygulandım,bak şimdi çok şükür 9 ay geçti o koca göbek büyüdü ve gitti bile.Ozamanlarda ayrı güzeldi ama.Göbeğimi özledim şimdiden :) Seninde yakında büyümeye başlar inşallah...
Ben 64 le hamiş kaldım şuan 69-70 arası kilom ama göbüşte şişlik var biraz...
Asosum,Işılım,Enderfts im,Hafzağım,seyzenim ve unuttuğum her kim varsa sizlere de Allah ım kolaylık versin.Doğumlar yaklaşıyor...
Eylemim sıra sende inşallah,Rabbim sağlıkla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin....
Kızlar bu arada benim minik oğlanlar sütümle doymuyor,anca mama yiyorlar teyzeleri :) Emiyorlar ama çerez niyetine.Sonradan da üstüne mama veriyoruz.Özellikle de geceleri ikisi birden uyanıp ağlamaya başlayınca hemen mama vermek zorunda kalıyoruz.1 kutu mamamız bitti bile...İnşallah zamanla sütüm daha da artar.En azından doyuramasam da kuzucuklarımı ne emseler o kar anne sütü olarak.Bende durumlar böyle teyzelerimiz.Günler yorucu geçiyor.İlk günlerde kıyafetleri çok fazla değiştirmek zorunda kalıyoruz.Göbekleri düşmediği için bezlerini çok yukarı çekemiyoruz,bu nedenle de çişleri kıyafetlerini ıslatıyor bazen.O kadar aldığımız hastane çıkışı ve kıyafetleri zar zor yetişiyor.E birde kış günü kurumaları zor oluyor.iyiki de fazla fazla almışız.Aklınızda bulunsun kış bebklerine kıyafet daha çok alın.Çünkü kat kat giydiriliyor.Bu arada uykusuzluk hat safhada oluyor.Geceleri bir akın bir anıl uyanıyor.Dün ilk defa yatağıma uzandım kayınvaldem ben bakarım bebişlere dedi.Saat 12 ye kadar da emzirdim ikisinide.Gecede kv mama vermiş.Saat 7 ye kadar uyumuşum 9 gündür ilk defa...
Ahh canim benim sizin yeterki bilgiye ihtiyaciniz olsun hepicigi bende var elimden geldigince yardimci olurum ne demek yeterki hayatiniz kolaylassin annelerin ilk gunler ne kadar yorgun oldugunu hastaneden calistigim gunlerden bilirim.
Benden sana tavsiye ikisini ayni anda emzirmeye calisma her uyanmada birini mamayla birini anne sutuyle besle ama iki gogsunu birden ver.diger uyanmalarinda degis tokus yap sutunun daha da artigini goreceksin aksam emzirmek daha da artiriyo sutu bebekler sifa olsun ins
Yaa bu kadar bilgi ne zaman benim isime yarayacak cok merak ediyorum benden sonra evlenen iki gorumcemin de bebekleri oldu herseyi arayip bana soruyorlar dunde aksam beni aradi bebek hasta olmus napayim diyo.anlattim teli kapattim sonra uzuldum biraz esime sarilip agladim oyle iste
Bodoslama daldim bu arada pardon herkese gunaydinnnnnnnnnn
dün kırkımızı cıkardık gitik pierre lotye çay içtik minikimleee
aslında bugün ama annem calısıyo ondan dün yaptık :))
bakalım huyu değişcekmii miniğiminnn
süt konusuna gelince bol su hakketen iyi geliyo ilk haftalar süt az oluyo ama emzirdikçe artıyoo hakkaten birde ben kızım emdikten sonra kalanı sagıyorum ki göğüs iyice bitsin ve tekrar dolsun diye gündüz yapamasamda geceler yapıyorum muhakkah çnkü geceleri sütün değerii daha yüksekmişş aklınızda bulunsun
birde maydonoz ve dereotunu suyla kaynatıp içinn hem süte iyi geliyoo hemde ödemi atarsınız vucuttan kızlarr
bende 62 ile hamile kaldım
83- 84 flndım suan 72 kiloyumm
çok veremedim ama hiç takmıyorum suann çnküü bebeğimi emziriyoeum,sonradan veririmm olsunn
Kızlar nasılsınız,ne var ne yok?
Meessttrraam çooooooooooooookkkkkkkkkk geçmiş olsun bitanem.Dikkat et kendine canım benim...
Bu arada canlarım gelen mesajları nerden açabiliriz.Daha öncekileri bilen var mı?
İYİ HAFTALAAR KIZLAAAR
benim annem yanımda keyfim yerinde
oğluşum da kıpır kıpır çok hareketlisanki seslere tepki veriyor çok güzel çok özel... Allah herkese nasip etsin bu duyguları
İremimm bende dun cok duygusaldim((
Bunda benimde o 4 yasindaki veledi izlemem de etkisi var bende ondan istiyom dedim esime bizimde bebisimiz olsun artikkkk:
Maşallah canım benim,darısı da bizlere olsun...
Bende 64 le hamile kaldım,80-81 le doğuma girdim.Şuan 69-70 arası değişiyor kilom.6 kg fazlam var yani.O da zamanla gider inşallah.Göbüşte var şişlik hala...
yalnız değilsin... :85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?