Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Allah bagislasin canim deniz kizin omru ismi gibi uzun saglikli olsun ins. Allah anali babali buyutsun.

çok sagol canım nasılsın nasıl gidiyor annelik?

şimdi annemin kıymetini daha çok anladım ne zormuş meger evlat büyütmek uykuya hasret kalmak fedakarlıgın dibine vurmak ama yoruldugunu anlamamak ne güzelmiş ve de ne zormuş

geçmiş olsun yavrum ayagın önemli degil sen küçük meessttrraa dikkat et yeter orası önemli yavrummmm doguma girereken sana çok dua ettim inş.en kısa zamnda hamş kalacaksın ben inanıyorum canım

geçmiş olsun yavrum ayagın önemli degil sen küçük meessttrraa dikkat et yeter orası önemli yavrummmm doguma girereken sana çok dua ettim inş.en kısa zamnda hamş kalacaksın ben inanıyorum canım

yaa çok mutluuu olduuummmmmmmmmmmmm....teşekkür ederiimm addoşuummmmm...

Allah sana ve bebeğine sağlıklı uzun ömürler versiin....inşallaah olacakk....

DERYAM. ADD. Bol sut icin Bol su icin kuru incir kaynatinnn suyunu icin AMA yeteldiğince emzirin mamaya alışmasınlar minnaklar Bu arada bende 64kiloyla başladım hamileliğe bu bizim topiğin uğurlu sayısımıdır nedir hihoytttt Bu arada Çarşamba gunü doktora gdcezzz of herşeyden korkuyorum hiçbir belirtimde yok die endişeleniyorum betahcg değerlerim güzel Allah'a çok şükür keseyideeee gördük çşamba kalpçiğini dinlemeye gdcez Allah yardım etsin inşallah keseyi gördüğüm an hepimize dua ettim çok öpüyorum telden çok zor yazılıooo

benim cimcime tam cadı o kadar uyanık ki resmen programlanmış şimdikiler herşeyin farkındalar. Evet anne olunca anlarsın diyorlardı annelerimiz hakikaten de öyle. Karnı acıkınca bile ses verio e e e eeee die daha yarı kırkına varmadan kafayı tuttu Maşallahı var Allah annemden razı olsun o olmasa ben bu kadar kısa sürede yol kat edemezdim. Rabbim çocuklarımızı bizlere bağışlasın bahtları güzel olsun inş. Aminnnnn

günaydın kızlar.............

dün benim için çok ilginç bir gündü, ben bebek düşüneli sanki dizilerde ne çok hamilelik konusu işlendiği, çevremde ne kadar çok hamile olduğunu yeni farkediyor gibiyim algıda seçicilik tavan yapmış durumda ama bu akşam yaşadığı ayrı etkiledi beni, önce haberlerde bir kadının haberi vardı 6 yıldır çocuk istiyormuş, 10 tüp bebek denemesi negatifmiş 11. de bebeği gelmiş umutsuz olmayın falan dedi, sonrada arkadaşımın annesi rahatsız yoğun bakımda onun için cüz okuyorum, şura suresini okurken aslında mealli kuran ama tabi arapçasını okurken dikkat etmiyorsun anlamına bir ayete gelince bir anda anlamını okurken buldum kendimi, diyordu ki ;

49. Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır. Dilediğini yaratır; dilediğine kız çocukları, dilediğine de erkek çocukları bahşeder.50. Yahut onları, hem erkek hem de kız çocukları olmak üzere çift verir. Dilediğini de kısır kılar. O, her şeyi bilendir, her şeye gücü yetendir.51. Allah bir insanla ancak vahiy yoluyla veya perde arkasından konuşur, yahut bir elçi gönderip izniyle ona dilediğini vahyeder. O yücedir, hakîmdir.

sonrasında tv ye bakıyoruz, yetenek sizsinizi izliyoruz altta reklam hurriyet bugünden için uzun bekleyiş snrası hamile kalanların hikayelerini yayınlayackmış, üstüne birde programda baha bayırlı diye 4 yaşında bir velet yarabbim bu nası bişeydir öyle bu kadar tatlı olunur mu, hem izliyorum şebekliklerine gülüyorum sonra baktım bir taraftan gözümden yaşlar dökülüyo

burda sıpanın ilk ve ikinci gelişinin videosu Baha Bayırlı'nın Tüm Diyalogları ve Performansı | Acunn.com

çok etkilendim yaa gelmiyo bu bebiş ya gelmemesimi hayırlı yaaa

Kızlar nasılsınız,ne var ne yok?

Meessttrraam çooooooooooooookkkkkkkkkk geçmiş olsun bitanem.Dikkat et kendine canım benim...

Bu arada canlarım gelen mesajları nerden açabiliriz.Daha öncekileri bilen var mı?

Canım kalbini ferah tut.Her şeyin bir vakti zamanı var muhakkak.O vakit gelince zaten bizim imkansız olmaz dediğimiz şeyler bile bir bakmışız oluveriyor.Rabbim en hayırlı ve tez zamanda sizlere de nasip etsin anneliği inşallah...

İYİ HAFTALAAR KIZLAAAR

benim annem yanımda keyfim yerinde
oğluşum da kıpır kıpır çok hareketli sanki seslere tepki veriyor çok güzel çok özel... Allah herkese nasip etsin bu duyguları

günaydın canım
oğlanlar uslu galiba seni burda görmek çok güzel
mesaj konusunu ben bilmiyorum :44:

çok iyi anlıyorum seni canım ama gerçekten deryanın dediği gibi herşeyin bi vakti zamanı var rabbim vermiştir hakkımızda hayırlı olan kararı zaten. sen içini ferah tut ve inancını kaybetme. bebişin en güzel günde gelecek sana

dün kırkımızı cıkardık gitik pierre lotye çay içtik minikimleee
aslında bugün ama annem calısıyo ondan dün yaptık :))

bakalım huyu değişcekmii miniğiminnn

süt konusuna gelince bol su hakketen iyi geliyo ilk haftalar süt az oluyo ama emzirdikçe artıyoo hakkaten birde ben kızım emdikten sonra kalanı sagıyorum ki göğüs iyice bitsin ve tekrar dolsun diye gündüz yapamasamda geceler yapıyorum muhakkah çnkü geceleri sütün değerii daha yüksekmişş aklınızda bulunsun

birde maydonoz ve dereotunu suyla kaynatıp içinn hem süte iyi geliyoo hemde ödemi atarsınız vucuttan kızlarr
bende 62 ile hamile kaldım
83- 84 flndım suan 72 kiloyumm
çok veremedim ama hiç takmıyorum suann çnküü bebeğimi emziriyoeum,sonradan veririmm olsunn

Ahh canim benim sizin yeterki bilgiye ihtiyaciniz olsun hepicigi bende var elimden geldigince yardimci olurum ne demek yeterki hayatiniz kolaylassin annelerin ilk gunler ne kadar yorgun oldugunu hastaneden calistigim gunlerden bilirim.
Benden sana tavsiye ikisini ayni anda emzirmeye calisma her uyanmada birini mamayla birini anne sutuyle besle ama iki gogsunu birden ver.diger uyanmalarinda degis tokus yap sutunun daha da artigini goreceksin aksam emzirmek daha da artiriyo sutu bebekler sifa olsun ins

Yaa bu kadar bilgi ne zaman benim isime yarayacak cok merak ediyorum benden sonra evlenen iki gorumcemin de bebekleri oldu herseyi arayip bana soruyorlar dunde aksam beni aradi bebek hasta olmus napayim diyo.anlattim teli kapattim sonra uzuldum biraz esime sarilip agladim oyle iste

Bodoslama daldim bu arada pardon herkese gunaydinnnnnnnnnn

İremimm bende dun cok duygusaldim ((
Bunda benimde o 4 yasindaki veledi izlemem de etkisi var bende ondan istiyom dedim esime bizimde bebisimiz olsun artikkkk :

Vitaminim masllah kizina 40 i bile cikti yaa ne zor zamanlar atlattin bak kocaman oldu bile cimcimee

Çok saol canım benim.İnşallah en yakın en hayırlı zamanda gelecek sizin bebişlerde Allah ın izniyle.Üzülme lütfen.Hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz,çünkü hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz aynı durumu...

Canım dünden beri sütümü sağıyorum 3 saatte 1.Her öğünde uyandıklarında birine sütümü diğer bebişede mama veriyorum.Böyle daha düzenli oluyor.Dr da demişti her öğün birine ver anne sütü diye.Yoksa ikisi birden yarım yarım olunca aç kalıyorlar tekrar ikisine mama vermek zorunda kalıyorum.Ama böyle çok daha iyi oldu.Mesela gece 3 te sağdığım sütümü sabah 7 de uyandı oğluşuma verdim,tekrar 8 de sağdım diğer oğluş 9 da uyandı onu da ona verdim.Elhamdülillah,inşallah sağdıkça artacak.Memeyi direk versem emerken yorluyorlar ve her göğsümü yarım saat emseler bile yine mama vermek zorunda kalıyorum.Şimdilik en iyi çözüm bu oldu...

Maşallah canım benim,darısı da bizlere olsun...
Bende 64 le hamile kaldım,80-81 le doğuma girdim.Şuan 69-70 arası değişiyor kilom.6 kg fazlam var yani.O da zamanla gider inşallah.Göbüşte var şişlik hala...

günaydıınnnn canlarrr......

teşekkür ederiimm canımmm..dikkat ettiğim halde geldi başıma..bu 2 oldu da...

mesAJLARA sayfanın en üstünde bildirilerinize tıklicaaksıınnnnn deryaam...

İYİ HAFTALAAR KIZLAAAR

benim annem yanımda keyfim yerinde
oğluşum da kıpır kıpır çok hareketli sanki seslere tepki veriyor çok güzel çok özel... Allah herkese nasip etsin bu duyguları

kıpırdak oğluşuna maşallaahhh...

yalnız değilsin... :85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

İremimm bende dun cok duygusaldim ((
Bunda benimde o 4 yasindaki veledi izlemem de etkisi var bende ondan istiyom dedim esime bizimde bebisimiz olsun artikkkk :

olcek cnım olcekkk sen hiçç takma kafanaa bi kere olmadımı yine olurrrrrrrrrrrrrrr
sagol canım hakkaten simdi bakıyorumda gerckten ben cok zorlandım niye onuda bimyrum ama şmdi daha güçlüyüm yavas yavas ögreniyorum
napcann hersyde vardır bir hayırrrrrrrrrrrrr
kuzucum büyüdü bilee hakkaten en küçük body leri olmuyoo ablasıı alttan cıtcıtlanmıyoo bende birkere giydiryrum kokusunu alınca cıkartıp saklıyorum artık yıkamadan belkii biraz kokusu sinerde kalır diyee ama kalıyo hakkatende ne kdr dayanıcak orası malumm keske depolayablsek su kokuylarınııı

kız durr sen utanmadan bile yazıyo kilosunuuu sen 2 tane cıkarttın ben 1 tanede perişan oldum :)))))
masallah kilon gayet iyi ama göbek hakkaten haftalar gectikçe topalrnıyoo birde korse takınn
malum benm vucut dökünce kasıntıdan pek takamadım fenalrdaydımm ondan cıkarttım hala kasıntım oluyoo tam gecmedii

yalnız değilsin... :85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

messimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok seksisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne güzel uydu bakkkkkkkkkkkkkkkk
vallah döverim hehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
olucak canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen takmaa kız bak gece gündüz uyumuyon kızzzzzzzzz
şimdi uyuu iyicee
Allah hayırlı evlatlatr nasip etsin hepimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…