- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.161
çok mutlu oluorum bu ayfada hamıle ve anne olanları gordukce bende 7 aydır ıştiorum ama bebegım gelmıorr bende pko eşimde varıkoşel var neolcak bılmıom belkı burayada yamışımdır ama buraşı ugurlu bır şayfa maşallah herkez hamış haberı veroo peş peşedarışı başıma
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Selam canikommmmmmmmm akınımla anılımıııı öpppp yeeeeeeeeeeeeee benim içinnnn tatlım profilimde kişisel bilgiler varya o takvim için tarih yazdığın yeri sil tekrar kaydet çıkmaz büyük ihtimal
Kızlaaaaaaaarrrrrrrr eylemsevcoşşşşş doğumdan çıktıııııı bebiş gitmiş şimdi odaya kendisi gelmemiş ama herşey yolundaymış eşiyle konuştummm çok duygulandımmm Allah bağışlasınnnn.... Gözümüz aydınnn
Bu arada herkese gunaydin
Kizlar benim karnim cok sis ya bebekten ya enf kaptim diye dusunup dun dr a gittik bakti bersey iyi dedi kistim var 3 cm sagda agiriyo zaten sol tarafin sizlamasi hic kesilmedi zaten rahim duvari 8 mm iyi dedi seni de moral olarak iyi gordum dedi.iyi haber bekliyorum dedim ins dedi ama kan testi yapmadi :))
Sonra dayanamadik eve gelirken test aldik 2 tane eve gelince yaptim 5 dk da ikinci cizgi soluk ama ilk gebeligimde cikandan daha netti esim bu kez bende goruyorum dedi cok sevindim hamileyim diyerek uyudum ama cok sevinemiyoruz artik esimle hayaller kurduk.diger testi sabah yaparim demistim kesin cikar diye dusunuyordum ama oyle olmadi hic cikmadi anlamadim neden cok uzuldum kizdim kendimebu arada daha adetime 8 gun var neye yormaliyim sizce durumu
Gel canim gel her turlu bilgi burda kim yaziyosa hamile kalamiyom diye 3. Ayi gormuyo burda :)) ins seninde halayini cekeriz kaybolma buralardan
çok mutlu oluorum bu ayfada hamıle ve anne olanları gordukce bende 7 aydır ıştiorum ama bebegım gelmıorr bende pko eşimde varıkoşel var neolcak bılmıom belkı burayada yamışımdır ama buraşı ugurlu bır şayfa maşallah herkez hamış haberı veroo peş peşedarışı başıma
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu arada herkese gunaydin
Kizlar benim karnim cok sis ya bebekten ya enf kaptim diye dusunup dun dr a gittik bakti bersey iyi dedi kistim var 3 cm sagda agiriyo zaten sol tarafin sizlamasi hic kesilmedi zaten rahim duvari 8 mm iyi dedi seni de moral olarak iyi gordum dedi.iyi haber bekliyorum dedim ins dedi ama kan testi yapmadi :))
Sonra dayanamadik eve gelirken test aldik 2 tane eve gelince yaptim 5 dk da ikinci cizgi soluk ama ilk gebeligimde cikandan daha netti esim bu kez bende goruyorum dedi cok sevindim hamileyim diyerek uyudum ama cok sevinemiyoruz artik esimle hayaller kurduk.diger testi sabah yaparim demistim kesin cikar diye dusunuyordum ama oyle olmadi hic cikmadi anlamadim neden cok uzuldum kizdim kendimebu arada daha adetime 8 gun var neye yormaliyim sizce durumu
kızlar benide alın aranıza bende umutla bebeğimi bekleyenlerdenimmm bat 18 şubat
kızlaar topik coşmuş baya hamiş var hepsini tebrik ederim Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
perriiimmmm sen de hamişmişsin 7 haftalık diyo çok sevindim tebrik ederim canım darısı başımıza
slm kızlar pericim sana slm çaktım başka bir topikte ben çakana kadar sen vınn
benide listeye eklemişsin bu arada çok teşekkürler inşallah güzel bir haber verebilirim diğer bekleyen arkadaşların vereceği gibi
burdan aceleci olduğun sonucunu çıkarabilirsin, dur kızım önce bir yerleşsin bebiş 8 gün kala demek rahme düşmesine bile normal şartlarda 1-2 gün var demek no panik no stres gel bebiş gellll
ayyy inş.............. canlarıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ışte oldumda ugrarım izlere pko olan ve hamıle kalan varmı burda bana umut olşunlarrrrrrrrrrrr
kızlar benide alın aranıza bende umutla bebeğimi bekleyenlerdenimmm bat 18 şubat
Benim güzel mi güzel,bilgili mi bilgili bir tanecik anne adayı arkadaşım,daha 8 gün varsa çok erken canım teste çıkmaz tabiki.Sıkma canını ve bu bir hafta 10 günü rahat bir şekilde geçirmeye çalış canım benim.Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.Güzel haberlerini alırız inşallah bu ay.Stres yapma.Sen her şeyi daha iyi biliyorsun,rahat ol canım...
Kizim napiyim yaa pantolona sigmiyorum o derece sis durumdayim dik durup yazi bile yazamiyorum aca dedim bebis mi var yoksa enf falan mi kaptim esimde israr edince desim bi gidip gozukmekte fayda var oylece gittik iste nerdeyse ayni belirtileri yasiyorum onceki gebeliklerle testte cok umitlendim ama sabaha fos cikti
canımcım doktora gitmende sıkıntı yok, bence erkenden test yapmayacaktın , neyse olmuş olan 8 gün erken yapılan test geçirsizdir :104: sayılmaz , inşallah hamişsindir ben kişinin hamile olduğunu hissettiğine inanıyorum, hadi ben dayancam 8 gün halayını çekmek için sende dayan test yapmamak için
Herkese merhabalar....
Bayadır yazmıyorum ama yinede takip etmeye çalışıyorum.Tebrik etmeyi unuttuğum varsa kusuruma bakmayın.
Bir sürü hamişimiz olmuş:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.Allah isteyen herkese versin:)
günaydııınnnnn...:13:
ve kırmızılar geldi...
alyamm erken yapmışsın janııımmmm.....testte çıkacak kadar beta yükselmese gerek daha...hissettiysen vardırr bişileeeerrrr.....
ohh doğmuş eylemimiziinnnn bebeğiiii.... toparlansın gelsinleeerrrr hemenceciikk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?