Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
çok mutlu oluorum bu ayfada hamıle ve anne olanları gordukce bende 7 aydır ıştiorum ama bebegım gelmıorr bende pko eşimde varıkoşel var neolcak bılmıom belkı burayada yamışımdır ama buraşı ugurlu bır şayfa maşallah herkez hamış haberı veroo peş peşe darışı başıma
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gel canim gel her turlu bilgi burda kim yaziyosa hamile kalamiyom diye 3. Ayi gormuyo burda :)) ins seninde halayini cekeriz kaybolma buralardan

Slm canım benim.Tamam teyzesi şuan uyuyorlar,uyandıkları zaman senin için öpecem.Tşkler verdiğin bilgi içinde canım...

Ay maşallah.Hayırlı olsun bebişin eylemim.Allah analı babalı büyütsün...
Darısı da diğer kızlara olsun inşallah...Sırayla yaklaşıyor doğumlar.Daha dün gibi hamilelik testi yapıp haber verdiğimiz,haber beklediğimiz yaaaaaa...
Ne güzel anlar bunlar,burda yaşamak bunları.Bir aile gibi olduk,içten,kocaman,çıkarsız,sevgi dolu bir aile...Rabbim diğer arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah,minik bebişlerini kucaklarına almayı,anne olmayı,o eşsiz duyguyu tatmayı ve bir ömür boyu sağlıkla yuvalarında mutlu yaşamayı.Amin...

Son düzenleme:
slm kızlar pericim sana slm çaktım başka bir topikte ben çakana kadar sen vınn

benide listeye eklemişsin bu arada çok teşekkürler inşallah güzel bir haber verebilirim diğer bekleyen arkadaşların vereceği gibi
burdan aceleci olduğun sonucunu çıkarabilirsin, dur kızım önce bir yerleşsin bebiş 8 gün kala demek rahme düşmesine bile normal şartlarda 1-2 gün var demek no panik no stres gel bebiş gellll

Gel canim gel her turlu bilgi burda kim yaziyosa hamile kalamiyom diye 3. Ayi gormuyo burda :)) ins seninde halayini cekeriz kaybolma buralardan

ayyy inş.............. canlarıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ışte oldumda ugrarım izlere pko olan ve hamıle kalan varmı burda bana umut olşunlarrrrrrrrrrrr

Canım benim hoşgeldin.İnşallah bebişinde gelir bir an önce sana...Bizi burda en iyi birbirimiz anlarız.Çünkü hepimiz yaşadık aynı duyguları,bebiş bekleyip hayal kırıklığına uğramanın ne demek olduğunu,o boğazımıza düğümlenip acı veren duyguyu,olsun diye dualar etmeyi,hamile birisini görüp yüzümüzdeki tebessümle kendimizi onun yerine koymayı...Ne demek en iyi biz biliriz.Çok şükür ki çok uzun yıllar beklemedik.Elhamdülillah binlerce kez.Yıllarca bekleyip Allah korusun anne olamayan kişiler var.Senin içinde daha çok yeni 7 ay bence uzun bir süre değil.İlk 1 yıl zat
en dr lar normal diyor müdahale bile etmiyorlar.Kafaya takmamaya çalış.İnşallah topiğimizda kalan son 4-5 arkadaşımızda ben en samimi duygularımla söylüyorum ve dua ediyorum ki bu yıl hamiş kalıp anne olacaklar inşallah...

Benim güzel mi güzel,bilgili mi bilgili bir tanecik anne adayı arkadaşım,daha 8 gün varsa çok erken canım teste çıkmaz tabiki.Sıkma canını ve bu bir hafta 10 günü rahat bir şekilde geçirmeye çalış canım benim.Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.Güzel haberlerini alırız inşallah bu ay.Stres yapma.Sen her şeyi daha iyi biliyorsun,rahat ol canım...

kızlaar topik coşmuş baya hamiş var hepsini tebrik ederim Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin

perriiimmmm sen de hamişmişsin 7 haftalık diyo çok sevindim tebrik ederim canım darısı başımıza

kız hoşgeldin seni görmek ne güzel , özledim gacı seni

Kizim napiyim yaa pantolona sigmiyorum o derece sis durumdayim dik durup yazi bile yazamiyorum aca dedim bebis mi var yoksa enf falan mi kaptim esimde israr edince desim bi gidip gozukmekte fayda var oylece gittik iste nerdeyse ayni belirtileri yasiyorum onceki gebeliklerle testte cok umitlendim ama sabaha fos cikti

ayyy inş.............. canlarıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ışte oldumda ugrarım izlere pko olan ve hamıle kalan varmı burda bana umut olşunlarrrrrrrrrrrr

Canim benim bildigim pko yok kizlarda ama pkolular genelde sogan kuruyle hamile kaliyo tavsiye ederim hem ufak tikanikliklari da aciyo esinde ameliyatlik durumda degilse keciboynuzu kuru yap derim ins faydasi olur

kızlar benide alın aranıza bende umutla bebeğimi bekleyenlerdenimmm bat 18 şubat

Umarim biz sana sen bize ugurlu geliriz canim anlat bakimm kac yildir istiyorsunuz ne kadarlik evlisiniz tedavide hangi asamalardan gectin

Ahh canim sabirsizlik var ama korkudan oluyo bunlar dr dun dediki gunun gecene kadar bekle ama igne kullanacagim ben bu bebege de birsey olsun istemiyorum ((
diger doktorlar ne kadar erken ogrenilirse o kadar iyi diyormus benim dr rahat azicik

canımcım doktora gitmende sıkıntı yok, bence erkenden test yapmayacaktın , neyse olmuş olan 8 gün erken yapılan test geçirsizdir :104: sayılmaz , inşallah hamişsindir ben kişinin hamile olduğunu hissettiğine inanıyorum, hadi ben dayancam 8 gün halayını çekmek için sende dayan test yapmamak için

Gunler gecmiyo sanki tikandi kaldi gibi
İns dayanacagim ama yine de benim isim belli olmaz:))
Guya dun aksam hayal kurdum dr u arayip diyecektim haberi siz vermediniz ama ben veriyorum hamileyim diyecektim o da olmadi :))
Benim kanda 3 ciktiginda bile sabah test yapip ogrenmistim biraz da ona guvendim galiba 2 bile ciksa kanda idrara yansiyo nasil biseysem artik

Herkese merhabalar....
Bayadır yazmıyorum ama yinede takip etmeye çalışıyorum.Tebrik etmeyi unuttuğum varsa kusuruma bakmayın.
Bir sürü hamişimiz olmuş:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin.Allah isteyen herkese versin:)

günaydııınnnnn...:13:

ve kırmızılar geldi...

alyamm erken yapmışsın janııımmmm.....testte çıkacak kadar beta yükselmese gerek daha...hissettiysen vardırr bişileeeerrrr.....

ohh doğmuş eylemimiziinnnn bebeğiiii.... toparlansın gelsinleeerrrr hemenceciikk....

Hos geldin canim gitme kal burdaa :))

Evet canim oyle oldu azicik bakalim bu ay neler gosterecek ama agrim cokkk iyiye yormak istiyorum Allahim nolur nasip et hepimize bu guzel duyguyu aminnnnnn
Messim bu ay bir daha adet olma artik daha cok calis daha cokkk
Asilama tup bebek var mi gundemde esini ikna ettin mi hadi patlat sende artik kuzumm listede asagilarda eziliyoruz yukari cikma vakti geldi

vala kızlar ben 3.5 yıllık evliyim korunmadığımız halde hamiş kalamadım ne kürler denedim anlatamamm gittik eşimle doktora kaç doktor değiştirdim bi problem yok hormonlarımız vs. herşey normal ama yok yok yok her gece yatmadan duamı okuyorum biliyorumki bi gün olaacak o günü sabırsızlıkla bekliyorum Allah nasip ettirmeyeceği bir şeyi hayal ettirmezmiş ya bende öyle bi umuttur bekliyorum ... İnşAllah hepimize Rabbim hayırlı evlat nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…