Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
İremimm bende dun cok duygusaldim ((
Bunda benimde o 4 yasindaki veledi izlemem de etkisi var bende ondan istiyom dedim esime bizimde bebisimiz olsun artikkkk :

az canımda sıkkındı o yüzdende negatiftim galiba üst üste gelince olaylar , benim böyle bir veledim olmayacak mı duygusu geçti içimde , ağlarken buldum kendimi ama eşime bişey diyemedim desem zaten bu aralar kendinde bişeyler arıyo dahada kötü olurdu .......

İyi olmus canim ama emzirmen de gerekiyor gece onceden sagdigini vermen dinlenmen icin iyi olur ama gunduz kendin emzir birde saatini 2 saate cek daha cok sut geldigini goreveksin

Eminim ki cookkk guzel kokuyordur prenses
Rabbim bize de nasip etsin insssss

Bazen uzuluyorum bazen diyorum belki de simdi vardir dikkat etmeye calisiyorum kendime cokda merak ediyorum ama daha cok var gunume ayni hamileligimi ogrendigim gibi karnim hep sissssss

Uzulme yavrum tedaviniz asil simdi basliyor uzulmek yok hep pozitiffff olacakk biliyorummmmm:)))))

kocisim sabah gitti canim kocam benim.. bu arada cumartesi randevumuz vardi bebegim gayet iyi cok sukur rabbime alniz ters giden birsey var diger rahim kuculmesi gerekirken buyuyor ve 28. haftadan itibaren her an dogum dedi seni erken olur da seni sevk edemezsem ankaraya dogumdan sonra hemen bebegi gondeririz dedi ama dusunmuycem bunlari zamaninda gelicek bebegim biliyorum hep dua edin bana olurmu cok ihtiyacim var cunku

şurda 2 dk. bunalım takılcaktık yauuuuu... hahahahaaaaaaaaaaaaaaa seksiiisiinn dediinn beni benden aldıınn vitooommmmm...
şuanda beni görseydin eminim bunu demezdiiinnn....ayakta sargı, en bol en sünepe eşofman..saçlar başlaarrr

ohhh misss kokulunuuuu öpp yerimizeee...

bizde uykusuuuzzzzzzzzzz hergeceeeeee demeekkk istiyoruuuzzz artıkk
32 yıldır uyuduğum yeterrrrrr.....

anoyy düşünme sen bunlarıı cnımm iyi olcak zamanında gelicek bebişinnn hiç merk etmee

ahoooooyyyyyyyyyyyyyyy
ne güzel güldürdüm işteee bak seniii
bende öyleyimm sen kendini alçıdasın diye ne sanıyon gızzzzzzzzz

bendee bel bölgemi incelsin diye bekliyrum ama inatla incelmiyoo
ztn ne incelcek anayım ben anaaaaaaaaaaaaaaaa (havuclu nine gibin yaptıgımı düşünün ))

ayyyyy benmde gülmeye ihtiyacım varmısss hahaaaaaaaaaaaa

olsun seksii messimmmmmmmmmmmmm

ii peki bizim her halimiz seksiii ve güzeelll kiiii...

canım senin bebeennn büyüsüün azcııkkkk, ayaklansıınnnn bak nasıl inceliceksinnn koşturmaktaannn...emzirmede kilo verdiriyormuşş.. ööle diyollaarr..
kilo önemli değiillll sağlık olsun da.................................

günaydınn kızlarr nasılsınızzzz..

messtraammm canımmmm cok büyük gecmiş olsunnn,iyileşirsin insallahh hemencecikkkk

Vitoşum nasılsın canım,zeynebimiz nasıl?

Bu arada hamilelik takvimini nasıl kaldırıyoruz kızlar?Bende daha öğrenemedim kk hiçbir şeyi :)

Günoşşşş dün kociş evdeydiii dışarı çıktık giremedimmmmm... Nittinizz ben sabahın köründe dikiliyorum ayağa sonra bütün gün uyumak istiyorummmmmm

Vitoşum nasılsın canım,zeynebimiz nasıl?

Bu arada hamilelik takvimini nasıl kaldırıyoruz kızlar?Bende daha öğrenemedim kk hiçbir şeyi :)

Selam canikommmmmmmmm akınımla anılımıııı öpppp yeeeeeeeeeeeeee benim içinnnn tatlım profilimde kişisel bilgiler varya o takvim için tarih yazdığın yeri sil tekrar kaydet çıkmaz büyük ihtimal

:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

mehmetderya: Anıl ve Akın'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

ADDD83: Deniz'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

İdilga Hamileee

Medmus Hamileee

Perisoko Hamileee

Kaplang Hamileee

Tuanazehra Hamileee

Deragun Hamileee Prensimiz geliyooor

Asos Hamileee Paşa geliyorrrr

Hafzak Hamileee Prensesimiz geliyoooor

Seyzen Hamileee Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

eylemsevcan Hamileee Erkeğimiz geliyorrrr

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 :18::92:

Miskamber :18::92:

meessttrraa :18::92:

eerdgn :18::92:

Bojou: Bu ay tüplü dalış yaptııııı :18::92:

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Kızlaaaaaaaarrrrrrrr eylemsevcoşşşşş doğumdan çıktıııııı bebiş gitmiş şimdi odaya kendisi gelmemiş ama herşey yolundaymış eşiyle konuştummm çok duygulandımmm Allah bağışlasınnnn.... Gözümüz aydınnn

:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

eylemsevcan: Oğluşumuz dünyaya gözlerini açtı :124:

mehmetderya: Anıl ve Akın'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

ADDD83: Deniz'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

İdilga Hamileee

Medmus Hamileee

Perisoko Hamileee

Kaplang Hamileee

Tuanazehra Hamileee

Deragun Hamileee Prensimiz geliyooor

Asos Hamileee Paşa geliyorrrr

Hafzak Hamileee Prensesimiz geliyoooor

Seyzen Hamileee Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 :18::92:

Miskamber :18::92:

meessttrraa :18::92:

eerdgn :18::92:

Bojou: Bu ay tüplü dalış yaptııııı :18::92:

iremneva :18: :92:

Aman Allahim ne guzel haber topigin yarisi dogurdu kizlar sonda kalanlar dersimize iyi calismaliyiz hizlaninnnn

Bu arada herkese gunaydin
Kizlar benim karnim cok sis ya bebekten ya enf kaptim diye dusunup dun dr a gittik bakti bersey iyi dedi kistim var 3 cm sagda agiriyo zaten sol tarafin sizlamasi hic kesilmedi zaten rahim duvari 8 mm iyi dedi seni de moral olarak iyi gordum dedi.iyi haber bekliyorum dedim ins dedi ama kan testi yapmadi :))
Sonra dayanamadik eve gelirken test aldik 2 tane eve gelince yaptim 5 dk da ikinci cizgi soluk ama ilk gebeligimde cikandan daha netti esim bu kez bende goruyorum dedi cok sevindim hamileyim diyerek uyudum ama cok sevinemiyoruz artik esimle hayaller kurduk.diger testi sabah yaparim demistim kesin cikar diye dusunuyordum ama oyle olmadi hic cikmadi anlamadim neden cok uzuldum kizdim kendime bu arada daha adetime 8 gun var neye yormaliyim sizce durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…