- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.141
İremimm bende dun cok duygusaldim((
Bunda benimde o 4 yasindaki veledi izlemem de etkisi var bende ondan istiyom dedim esime bizimde bebisimiz olsun artikkkk:
Çok saol canım benim.İnşallah en yakın en hayırlı zamanda gelecek sizin bebişlerde Allah ın izniyle.Üzülme lütfen.Hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz,çünkü hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz aynı durumu...
Canım dünden beri sütümü sağıyorum 3 saatte 1.Her öğünde uyandıklarında birine sütümü diğer bebişede mama veriyorum.Böyle daha düzenli oluyor.Dr da demişti her öğün birine ver anne sütü diye.Yoksa ikisi birden yarım yarım olunca aç kalıyorlar tekrar ikisine mama vermek zorunda kalıyorum.Ama böyle çok daha iyi oldu.Mesela gece 3 te sağdığım sütümü sabah 7 de uyandı oğluşuma verdim,tekrar 8 de sağdım diğer oğluş 9 da uyandı onu da ona verdim.Elhamdülillah,inşallah sağdıkça artacak.Memeyi direk versem emerken yorluyorlar ve her göğsümü yarım saat emseler bile yine mama vermek zorunda kalıyorum.Şimdilik en iyi çözüm bu oldu...
olcek cnım olcekkk sen hiçç takma kafanaa bi kere olmadımı yine olurrrrrrrrrrrrrrr
sagol canım hakkaten simdi bakıyorumda gerckten ben cok zorlandım niye onuda bimyrum ama şmdi daha güçlüyüm yavas yavas ögreniyorum
napcann hersyde vardır bir hayırrrrrrrrrrrrr
kuzucum büyüdü bilee hakkaten en küçük body leri olmuyoo ablasıı alttan cıtcıtlanmıyoo bende birkere giydiryrum kokusunu alınca cıkartıp saklıyorum artık yıkamadan belkii biraz kokusu sinerde kalır diyee ama kalıyo hakkatende ne kdr dayanıcak orası malumm keske depolayablsek su kokuylarınııı
kız durr sen utanmadan bile yazıyo kilosunuuu sen 2 tane cıkarttın ben 1 tanede perişan oldum :)))))
masallah kilon gayet iyi ama göbek hakkaten haftalar gectikçe topalrnıyoo birde korse takınn
malum benm vucut dökünce kasıntıdan pek takamadım fenalrdaydımm ondan cıkarttım hala kasıntım oluyoo tam gecmedii
messimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok seksisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel uydu bakkkkkkkkkkkkkkkk
vallah döverim hehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
olucak canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen takmaa kız bak gece gündüz uyumuyon kızzzzzzzzz
şimdi uyuu iyicee
Allah hayırlı evlatlatr nasip etsin hepimizee
az canımda sıkkındı o yüzdende negatiftim galiba üst üste gelince olaylar , benim böyle bir veledim olmayacak mı duygusu geçti içimde , ağlarken buldum kendimi ama eşime bişey diyemedim desem zaten bu aralar kendinde bişeyler arıyo dahada kötü olurdu .......
messimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok seksisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel uydu bakkkkkkkkkkkkkkkk
vallah döverim hehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
olucak canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sen takmaa kız bak gece gündüz uyumuyon kızzzzzzzzz
şimdi uyuu iyicee
Allah hayırlı evlatlatr nasip etsin hepimizee
kocisim sabah gitti canim kocam benim.. bu arada cumartesi randevumuz vardi bebegim gayet iyi cok sukur rabbime alniz ters giden birsey var diger rahim kuculmesi gerekirken buyuyor ve 28. haftadan itibaren her an dogum dedi seni erken olur da seni sevk edemezsem ankaraya dogumdan sonra hemen bebegi gondeririz dedi ama dusunmuycem bunlari zamaninda gelicek bebegim biliyorum hep dua edin bana olurmu cok ihtiyacim var cunku
şurda 2 dk. bunalım takılcaktık yauuuuu... hahahahaaaaaaaaaaaaaaa seksiiisiinn dediinn beni benden aldıınn vitooommmmm...
şuanda beni görseydin eminim bunu demezdiiinnn....ayakta sargı, en bol en sünepe eşofman..saçlar başlaarrr
ohhh misss kokulunuuuu öpp yerimizeee...
bizde uykusuuuzzzzzzzzzz hergeceeeeee demeekkk istiyoruuuzzz artıkk
32 yıldır uyuduğum yeterrrrrr.....
anoyy düşünme sen bunlarıı cnımm iyi olcak zamanında gelicek bebişinnn hiç merk etmee
ahoooooyyyyyyyyyyyyyyy
ne güzel güldürdüm işteee bak seniii
bende öyleyimm sen kendini alçıdasın diye ne sanıyon gızzzzzzzzz
bendee bel bölgemi incelsin diye bekliyrum ama inatla incelmiyoo
ztn ne incelcek anayım ben anaaaaaaaaaaaaaaaa (havuclu nine gibin yaptıgımı düşünün ))
ayyyyy benmde gülmeye ihtiyacım varmısss hahaaaaaaaaaaaa
olsun seksii messimmmmmmmmmmmmm
Vitoşum nasılsın canım,zeynebimiz nasıl?
Bu arada hamilelik takvimini nasıl kaldırıyoruz kızlar?Bende daha öğrenemedim kk hiçbir şeyi :)
Kızlaaaaaaaarrrrrrrr eylemsevcoşşşşş doğumdan çıktıııııı bebiş gitmiş şimdi odaya kendisi gelmemiş ama herşey yolundaymış eşiyle konuştummm çok duygulandımmm Allah bağışlasınnnn.... Gözümüz aydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?