Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canım ilk yaptığında hemen mi çıktı o çizgii? 8 gün çok kuzum daha 6 gün önce yumurtlamış olman lazım bu zamanda da çıkması çok zor ama imkansız değil testler aynı marka olsa bile hassasiyetleri farklı olabiliyor sabah o yüzden göremedin belkide... ben yumurtlamanın 9. günü yapmıştım çıkmıştı mesela sonra gün geçtikçe koyulaştı. Zaten büyük bi olay yaşadın yeni yeni toparladın kendini strese sokma hiç akışına bırak cnm inş güzel haberler alıcaz .

Cnmm çoğumuz bekledik... Ama sonu güzel oldu bak.. İkinizde de sorun varsa vakit kaybetmeden tedaviye başlayın bence. İlk etapta yaptırmadıysan yumurta takibi yaptır çatlatma iğneni vurdur. İşe yaramazsa aşılama yaptır. Benim eşimde varikosel vardı ve ilk aşılama tuttu çok şükür senin pko da aşılama sürecinde vurduğun iğnelerle düzelir zaten... İnşallah güzel haberler verirsin.

Vioşuuummmmmmmmmmmmmm darısı başına inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Mesoşummm nası olsun kzuuuummmmmmmmmmmmm ????

faceden ekle beniiii isim yolladmmmm özelden kuzummmmmmmmmmmm

başka face kullanan varsa ekleşelmmmmmmmmmmmmmm

Perimmm stres yapmak istemiyorum ama elimde degil bu aralar nedense bazen cok umitleniyorum bazen dibe cokuyorum ama ne olursa olsun bugunler bitecek.korunurken hamile kalan bu bunye bu ay korunmazken hamile kalamazsa yuhhh diyom baska sozum yok :)))

Burasi sana ugurlu gelecek ve hamile kalacaksin bak gor tek ihtiyacin moral bence stres yapmazsan oldu bu is

Kızlaaaaaarrrr, ben geldim. Uzun bir aradan sonra nihayet Arada sizi takip ettim. Ama yazamadım. Kiminizin mutlu, kiminizin hüzünlü haberlerini okudum. Ama hayırlısı deyip içimden dualar ettim emin olun. Yazmadığım için kızmayın bana ne olur. Kendimi iyi hissetmiyordum ve sizi de üzmek istemedim. Sizi çok özlemişim çooooooookkkkkkkkk. Periiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, Alyaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm nasılsınız Artık ayrılmak yok sizden, hep burdayım inşallah. Bana destek olun kızlar ne olur Durumumda her hangi bir gelişme yok. Bebişimiz daha gelmedi. Ama inşallah gelecek. Perimmmmmm teyze oluyorum, çok sevindim. Hadi Alyammm senden de müjdeli haberler bekliyorum tamam mı. Kızlar gerçekten özlemişim sizi

Ahh elizimmm nerelerdesin sen yaaa bende seni cokk ozlemistim sen gittin geldin bende de iki gebeligin ardindan hic bir degisiklik yok hala bekliyorum daha yeni korunma surem bitti.
Anlat anacigim biz burda dertlesmek icin variz sonucta neler yaptin bunsure icinde

selam kızlar nasılsınız?
eylemsevcan da doğum yapmış çok sevindim, inşallah geri kalanlar da sağlıklı bir şekilde doğumlarını yapar
bu arada listemizin alt kısmı çok az kalmış,

selam kızlar nasılsınız?
eylemsevcan da doğum yapmış çok sevindim, inşallah geri kalanlar da sağlıklı bir şekilde doğumlarını yapar
bu arada listemizin alt kısmı çok az kalmış,

Evet erdoganim cokk calismak lazimm sen neler yapiyorsun kuzummmm

Evet erdoganim cokk calismak lazimm sen neler yapiyorsun kuzummmm
canım benim, çalışıcam da şu anda bekleme dönemindeyim malesef .
mart başında korunmayı bırakıcam, günde 1 tane aspirin alıyorum, tatlı yemiyorum, kızartma türü yemiyorum.
sende de pıhtılaşma vardı diil mi ?

eylemim sevcanim gozzun aydin olsun darisi bizlere insallah

yeni arkadaslar gelmis hosgelmislerrr

alyaaaaammmm bana bak 15. gune kadar test yok kizan bebek isareti yaptigimi dusun :)

Canim sen neden o kadar bekliyorsun ki bizim ayni donemler degilmiydi ben mi yanlis hatirladim ki benim 3 ay bitti yeniden basladik bakalim hayirlisi hakkimizda

eylemim sevcanim gozzun aydin olsun darisi bizlere insallah

yeni arkadaslar gelmis hosgelmislerrr

alyaaaaammmm bana bak 15. gune kadar test yok kizan bebek isareti yaptigimi dusun :)

Kizim 15. Gune beklesem zaten bebek beslenemez ölür yine icimde onyuzden erken yakalamak istiyorum.tum dr lar gebelik oncesi aspirin sonrasinda igne veriyo bizim dr un oyle bi drumu yok neden se (

evet 1 ay filan fark var aramızda galiba... ama ben testleri aralığın 12 sinde yaptırdım. sonuçları ocakta çıktı, marta kadar da aspirin kullan korun dedi, onubekliyorum canım.
gecikme de benim boşvermem sebebiyle oldu. ilki düşük olunca ben dedim ki, doktora gidicem test mest yapıcak, birşey yok, sebebini bulamadık diyecek, ben de oyalandığımla kalıcam dedim, kasımda yaptırmadım test, aralıkta gittim, 10 gün kadar da regl olmayı bekledim... bilmişlik yaptım kendimce

benim doktor aspirin kullan mutlaka, hamile kalınca iğne verip vermemeye karar vermedim dedi... nasıl birşeyse

Benim ki igneye karar verdide aspirin kullan demedi
Gunun gecince test yapalim desi o kadar beklemedeyim son 8

benim ki igneye karar verdide aspirin kullan demedi
gunun gecince test yapalim desi o kadar beklemedeyim son 8

her gün bir test yaparsın artık
Beklemede hiç gün geçmiyor yaaa...
Acaba ben de martı beklemesem, ufak ufak çalışsam mı diyorum...

her gün bir test yaparsın artık
Beklemede hiç gün geçmiyor yaaa...
Acaba ben de martı beklemesem, ufak ufak çalışsam mı diyorum...

Bat in ne zaman bebem bence basla sen bu ay subatta haberi verirsin sonucta bu igneyi kullanacagiz ve ben aspirin kullanmiyorum yaniiaramizda fark yok ben derim ki mac baslasinn :))))
Test konusunu hic acma ayni marka biri aksam pozitif cikti sabah ki negatif
Ogle arasi gittigim de bi baktim son kullanma tarihi gecmis simdi bunlarin hangisi dogruydu acabağ

kim tutar beniiiii maç başlasın iyi olan kazansın,

inşallah pozitif olan doğrudur, sabah sana bir test daha görünüyor şekerim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…