Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kandilimiz mubarek olsun kizlar dualarinizda benide unutmayin dr umuz bizi hastaneye yatirdi tansiyonumuz cok dustu yine birden bire kac gun yatacagim belli degilmis ole iste hayirlisi

kandilimiz mubarek olsun kizlar dualarinizda benide unutmayin dr umuz bizi hastaneye yatirdi tansiyonumuz cok dustu yine birden bire kac gun yatacagim belli degilmis ole iste hayirlisi

geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda normale döner tansiyonun ..............

çok geçmiş olsun asosum, canım allah iyilik versin, kendine dikkat et

selam kızalr, hepinize hayırlı kandiller diliyorum.
Allah dualarımızı kabul etsin, yeni annelere bir ömür boyu sağlık, mutluluk, hamilelere sağlıklı bir dönem ve kolay doğum, benim gibi bekleyenlere de tez zamanda hayırlı bebek haberleri almak nasip etsin. amin

asos tatlım çok geçmiş olsun. bu çektiğin sıkıntılar inşallah en kısa sürede sona ersin Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin

koşturmaktan (sekerek ) sabah bigünaydın, bi iyi kandiller diyemedimmm...

süprizim vaaaarrr...aşılamaya karar verdik(m)...söylemim aşılama günü söyliimm dediimm ama tutadıımmm...

ümidim yok ama heyecanım tam gaz....doktor tüpe geçelim dedi ama yohh kocam bunu istiyor dedim...

yalnız düşen prolaktinim yine yükselmiş...bu sefer ilaca da başlatıyor...istemiyorum dedim ama dr benden inatçı...ve ilk iğnemi de olduummmm. ilk seferden daha yüksek doz başladı..ilaç istemedikçe beni buluyooorr...

asoscum geçmiş olsun bian önce toparlanırsın inşallah...

kızlar no panic..temizliği ben yapmadım temizlikçi geldi...ayağım iyi şükür. basıyorum üzerine şükür...

herkesi çok öperim...

canım günaydın hadi hayırlı olsun inşallah olur canım busefer kelebeğin konar göbüşüne bizde burda bayram yaparız inşAllah

ben ben ben bir ses duydum sanki , bu küçük meessttrraa nın ayak sesleri mi ne hayırlı olsun şimdidennnn...............

kıslarrrr herkese günaydın dündü gerçi ama yinede kandillerinizide kutluyorumm Allah dualarımızı geri çevirmesin hepimize hayırlı kaderler çizsin inşallahhhh kıslarr :))
bu arada dün doktora gittimm 6 hafta olmuş allaha çok şükür allaha hep dua ediyorum il keseyi gördüğümdede o an allahım dedim bunu yaşamak ve görmek isteyen herkese bunu yaşamayı nasip et .....
Allah inşallah yardım etsin de kazasız belasız büyüsün bebişlerde içimizde sonda kucaklarımızda inşallahhh ..

bu arada eylemsevcan cık doğum yapmış sanırsammmm güle güle üyüsün bebişimiz inşallahh allah şansını bahtını açık ömrünü uzun mutlu tahtınıda güçlü eylesin inşallahhh
maşallahhhhhhhhh bebişimizeeeeee:))

DERYA ikizlerimizin anneciğiylede telefondda konuştuk ne güzel arkadaşlıklar kazandıkkk çok mutlu oldum konuşunca cnmm benimmm

POJUMMMMM sonuç bekliyo evde raporlu olduğu için internete giremiyomuş SEYZEN cikkk 200 fatiha dün BOJUM dan mişş ilet deddii :)) kimeyse bilmiyorum ama dedi bu hafta okumalr bende dedimmm kızım sonuç bekleyen sensiin sana okunur :)))

PERİM heycan prensesimmmm onunlada mesaj bağlantımız herdaim devam cnmm benimmm ona söylediğim andaki çığlıklarını hiç unutmıcamm ankarada buluşucaz inşallahhh bir günn..

AYBİCE HATUUNU MERAK EDİYORUM ne durumda ??????????????????????. allah yardım etsin etmiştir belikdeeeee ayy inşallahhh

artık topikciğimiz anneler olduda bebişlerle uğraşır hale geldiiii ADD VİTOM ZEYTİN DERYA EYLEM ayyyy allah arttırsın inşallahhhhhhh daha bi sürü bi sürü olsun bu mutluluklarımızzz

ayy bana bi duygusallık bi saftaronluk geldiiii alık alık bakınıyorum hep uyuyasım varrr :)))

herkesleri çok öpüyorummmmmmmmmmmmmm ismini yazmadıklarım aklımda deil sanmasınlar hergün yazamasamda hergün okuyorum :)))))

alyam messimmmm azıcık kaldı hissedeiyorumm çok azıcıkkkkk sadece dua ve sabır
asosum iremneva ayyy herkesleri öpüyorummmmmm

seyzenimmm memleketdaşımmmmm herkese selamlarrr öptüm seniiiide oğluşunuda:)

..

teşekkür ederiimm güzel dilekleriniz için...umarım güzel haberi verebilirim...

benim de aklımda boju var..inşallah hayırlı haberle gelir..az kalmış olması lazım teste di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…