- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.221
kandilimiz mubarek olsun kizlar dualarinizda benide unutmayin dr umuz bizi hastaneye yatirdi tansiyonumuz cok dustu yine birden bire kac gun yatacagim belli degilmis ole iste hayirlisi
çok geçmiş olsun asosum, canım allah iyilik versin, kendine dikkat etkandilimiz mubarek olsun kizlar dualarinizda benide unutmayin dr umuz bizi hastaneye yatirdi tansiyonumuz cok dustu yine birden bire kac gun yatacagim belli degilmis ole iste hayirlisi
kandilimiz mubarek olsun kizlar dualarinizda benide unutmayin dr umuz bizi hastaneye yatirdi tansiyonumuz cok dustu yine birden bire kac gun yatacagim belli degilmis ole iste hayirlisi
koşturmaktan (sekerek ) sabah bigünaydın, bi iyi kandiller diyemedimmm...
süprizim vaaaarrr...aşılamaya karar verdik(m)...söylemim aşılama günü söyliimm dediimm ama tutadıımmm...
ümidim yok ama heyecanım tam gaz....doktor tüpe geçelim dedi ama yohh kocam bunu istiyor dedim...
yalnız düşen prolaktinim yine yükselmiş...bu sefer ilaca da başlatıyor...istemiyorum dedim ama dr benden inatçı...ve ilk iğnemi de olduummmm. ilk seferden daha yüksek doz başladı..ilaç istemedikçe beni buluyooorr...
asoscum geçmiş olsun bian önce toparlanırsın inşallah...
kızlar no panic..temizliği ben yapmadım temizlikçi geldi...ayağım iyi şükür. basıyorum üzerine şükür...
herkesi çok öperim...
koşturmaktan (sekerek ) sabah bigünaydın, bi iyi kandiller diyemedimmm...
süprizim vaaaarrr...aşılamaya karar verdik(m)...söylemim aşılama günü söyliimm dediimm ama tutadıımmm...
ümidim yok ama heyecanım tam gaz....doktor tüpe geçelim dedi ama yohh kocam bunu istiyor dedim...
yalnız düşen prolaktinim yine yükselmiş...bu sefer ilaca da başlatıyor...istemiyorum dedim ama dr benden inatçı...ve ilk iğnemi de olduummmm. ilk seferden daha yüksek doz başladı..ilaç istemedikçe beni buluyooorr...
asoscum geçmiş olsun bian önce toparlanırsın inşallah...
kızlar no panic..temizliği ben yapmadım temizlikçi geldi...ayağım iyi şükür. basıyorum üzerine şükür...
herkesi çok öperim...
günaydın cnm naşılşın
iyidir canım nasılsın iş güç bide midem çok ağrıyo üşüttüm galibaa :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?