Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kim tutar beniiiii maç başlasın iyi olan kazansın,

inşallah pozitif olan doğrudur, sabah sana bir test daha görünüyor şekerim,

Basla bebem basla tam zamani tam zamani simdi erdoganimm yuruu bee kim tutar seni
Keske daha once konusaydik kiz simdiye beraber test yapiyo olurduk
İns pozitif cikar aramizda da bir ay olur beb beraber takip eseriz dusuk sonrasi bebisleri

Vioşuuummmmmmmmmmmmmm darısı başına inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Mesoşummm nası olsun kzuuuummmmmmmmmmmmm ????

iiyiiiimmm perimmm bandajla dolaşıyorum işte..şiş hala ayakta kalınca daha çok şişiyorrr....

bugün temizlik vaardıııı... evim çiçek olduuuuuuuuuuu....

alyaammm yaa inş. pozitif olan doğrudurr..ve bu kadar erken veriyorsa bravo o testee...

şimdi kanda da çıkabilir mi acabaaaağğ???

gunosssss canlarımmmmmm nolucak benım bu karga seyinş yemeden uyanan hallerimmmm hala öğrendiğim günki kadar heyecanlıyım... Heen uyanıp onu yaşamak istiyorum burdan okuyorum neler oluyor diye... 8 haftaya girdik bugün Allahın izniyle... Çok mutluyum hala inanamıyorum bennnn şükürler olsunnnn. Süreli elim katnımda dualarediyorummmm bizde kalanlara tüm isteyenlere nasip olsunnn inşallahhhh

Kıyamamm baya kötü olmuşsun kuzummmmm bide temizlikmyaptın mı yaptın o halde lennnn dikkat et kendineeee bitanemmmmmm

çok şükür çarşambayı gördüük
dün son nöbetimi tuttum oooh 2014 hazirana kadar nöbet yok
yarıyıl tatilide yaklaştıı yuppiiiiii

yaa bojoum dan haber yok mu ki??? ne zman belli olacak sonuç :44:

oy oy oy ben yerim senin bebişinii ay dur yemiyim yemiyim annesi koklasın onuuu
perim 2. ayındasın şu an resmen kaldı 7,5 ay
inşallah sağlıkla geçirirsin bu süreyi ve kavuşursun yavruna

eylemimde kavuşmuş oğluşuna çok şükür
Allah mutluluğunu daim etsin tatlıım

Mevlid kandiliniz mübarek olsun kızlar...Allah ım bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah...

Kızlar ya benim sol göğsümden çok az süt geliyor.Sağdaki maşallah iyi durumda ama soldakini sağınca 10 cc 20 cc ancak geliyor.Ne yapmam gerek bilgisi olan var mı acaba?

Merhaba kızlar nasılsınız.....
Uyanın bakalım hadi:119::119::119::119::119::119:

Bugün Mevlid kandili...
İnsanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük peygamber, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü'l-evvel ayının 12. gecesi doğmuştur. Bu mübarek geceye "Mevlid Kandili" denir.

Herkesin Kandili mübarek olsun..
Rabbim bugünün hürmetine kimin gönlünde dilediği ne varsa hayırlısı ile nasip etsin inşallah...
Bugün bol bol dua edelim.. Yakınlarımıza komşularımıza özellikle çocuklara birşeyler dağıtalım...
Misafir edinebiliyorsak yemeğimize misafir ortak edelim..

Rabbim herkesin hayrını kabul etsin inşallah....

deryaam sık sık sağım yap sol göğsüne alyam yazmıştı bi ara:44: 2 saatte bir... canım bu arada beslenmen nasıl?
şu trabzon hurması (cennet hurması) dedikleri meyve çok faydalıymış anne sütünü hem çoğaltıyor hem kalitesini arttırıyormuş tam mevsimi bol bol tüket bir de kuru soğan ye bol bol... afiyet olsun

canım senin diş etlerin nasıl oldu bu arada iyileşti mi biraz ???

günaydın canım iyi olmana sevindim he cabuk geçmiş 8 hafta bile olmuş MAŞALLAH ALLAH nazarlardan saklasın sana ALLAHın sıfatlarından isimlerinden birtanesi hamile kadın icin hamile kadının eşi tarafından okunursa çok iyi geliyor canım yazıyorum buraya sende eşinde akşam abdest alın okuyun bu ismi

Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp "Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Vitoşum nasılsın canım,zeynebimiz nasıl?

Bu arada hamilelik takvimini nasıl kaldırıyoruz kızlar?Bende daha öğrenemedim kk hiçbir şeyi :)

canım ara ara bende de oluyoo o gögsünün üstüne yatma bende alıskanlık hep yan yatarım hangi gögsün üstüne yatrsam o az doluyoo
birde o gögsünü emzirr bir süre ilk emziridkçe cogalıyooo azdaha sabret ve sen birazdaha byüsnlerde gögsünden emzirmeye basla ben öyle yaptım hem sütünde artıyoo cnm şimdi az sabretceksinn
birde emzirdikten sonra muhakkak kalan sütünü boşalt makinan var ztn kalan sütünü sağ ve gecelerii daha yogun oluyo süt öyle yapp

Kuzum cok yorma kendini ev dedigin temizlenir onemli olan senin sagligin dinlen yoksa topikce kizicaz sana:))))

Testlere gelince bende bilmiyorum ama heyecanla bekliyorum
dr um test yapmadi ( bekle diyor sanki kolay (
Bu aralar patlatirim bi test daha benim hemen yansiyo zaten ilk bebisi de ayni marka testle 3,25 le ogrenmistim

Aman ne hoss hangi ara bu bebis 8 haftalik oldu yaaa masallah ona
Bugun hepimize cokkk dua edicemm

mevlid kandiliniz mübarek olsuuun

İyi kandiller bebeisimmmm

Canim bebisler cok acken ilk o gogsunu ver bak sonrasinda nasil sut fiskiracak 2 saatte bir emzir.
Anne gogsunu ne siklikla verirse sut uretimi ona gore artiyor Raabim oyle yaratmis ki bizi ihtiyac neyse ona gore tamamliyir hep.

Bu rada herkese GUNAYDİİİNNNNNN

çok teşk ederim cnmm ınanıorum bırgın bnde anne olacam dun adetım bıttı ılk denemem oldu bakalım bu ay neolcakkkk

Slm kızlar , bugün geciktim ,az yoğunum tekrar görüşene kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın , kandiliniz mübarek olsun, dualarımdasınız dualarda görüşürüzzzz....................

Perim perim periiiiiiiiiimmmm. Bebişin sağ salim sağlıklı sıhhatli gelsin kollarına inşallahhhh Rabbim bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, hepimizin kucakları hayırlı evlatlarla dolsun özledim seni çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…