- 7 Mart 2012
- 1.143
- 326
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.201
kim tutar beniiiiimaç başlasın iyi olan kazansın,
inşallah pozitif olan doğrudur,sabah sana bir test daha görünüyor şekerim,
Bat 5 şubat
Burasi sana ugurlu gelecek ve hamile kalacaksin bak gor tek ihtiyacin moral bence stres yapmazsan oldu bu is
Vioşuuummmmmmmmmmmmmm darısı başına inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mesoşummm nası olsun kzuuuummmmmmmmmmmmm ????
iiyiiiimmm perimmm bandajla dolaşıyorum işte..şiş hala ayakta kalınca daha çok şişiyorrr....
bugün temizlik vaardıııı...evim çiçek olduuuuuuuuuuu....
alyaammm yaa inş. pozitif olan doğrudurr..ve bu kadar erken veriyorsa bravo o testee...
şimdi kanda da çıkabilir mi acabaaaağğ???
gunosssss canlarımmmmmm nolucak benım bu karga seyinş yemeden uyanan hallerimmmmhala öğrendiğim günki kadar heyecanlıyım... Heen uyanıp onu yaşamak istiyorum burdan okuyorum neler oluyor diye... 8 haftaya girdik bugün Allahın izniyle... Çok mutluyum hala inanamıyorum bennnn şükürler olsunnnn. Süreli elim katnımda dualarediyorummmm bizde kalanlara tüm isteyenlere nasip olsunnn inşallahhhh
gunosssss canlarımmmmmm nolucak benım bu karga seyinş yemeden uyanan hallerimmmmhala öğrendiğim günki kadar heyecanlıyım... Heen uyanıp onu yaşamak istiyorum burdan okuyorum neler oluyor diye... 8 haftaya girdik bugün Allahın izniyle... Çok mutluyum hala inanamıyorum bennnn şükürler olsunnnn. Süreli elim katnımda dualarediyorummmm bizde kalanlara tüm isteyenlere nasip olsunnn inşallahhhh
Vitoşum nasılsın canım,zeynebimiz nasıl?
Bu arada hamilelik takvimini nasıl kaldırıyoruz kızlar?Bende daha öğrenemedim kk hiçbir şeyi :)
Mevlid kandiliniz mübarek olsun kızlar...Allah ım bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah...
Kızlar ya benim sol göğsümden çok az süt geliyor.Sağdaki maşallah iyi durumda ama soldakini sağınca 10 cc 20 cc ancak geliyor.Ne yapmam gerek bilgisi olan var mı acaba?
iiyiiiimmm perimmm bandajla dolaşıyorum işte..şiş hala ayakta kalınca daha çok şişiyorrr....
bugün temizlik vaardıııı...evim çiçek olduuuuuuuuuuu....
alyaammm yaa inş. pozitif olan doğrudurr..ve bu kadar erken veriyorsa bravo o testee...
şimdi kanda da çıkabilir mi acabaaaağğ???
mevlid kandiliniz mübarek olsuuun
Mevlid kandiliniz mübarek olsun kızlar...Allah ım bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah...
Kızlar ya benim sol göğsümden çok az süt geliyor.Sağdaki maşallah iyi durumda ama soldakini sağınca 10 cc 20 cc ancak geliyor.Ne yapmam gerek bilgisi olan var mı acaba?
Canım benim hoşgeldin.İnşallah bebişinde gelir bir an önce sana...Bizi burda en iyi birbirimiz anlarız.Çünkü hepimiz yaşadık aynı duyguları,bebiş bekleyip hayal kırıklığına uğramanın ne demek olduğunu,o boğazımıza düğümlenip acı veren duyguyu,olsun diye dualar etmeyi,hamile birisini görüp yüzümüzdeki tebessümle kendimizi onun yerine koymayı...Ne demek en iyi biz biliriz.Çok şükür ki çok uzun yıllar beklemedik.Elhamdülillah binlerce kez.Yıllarca bekleyip Allah korusun anne olamayan kişiler var.Senin içinde daha çok yeni 7 ay bence uzun bir süre değil.İlk 1 yıl zat
en dr lar normal diyor müdahale bile etmiyorlar.Kafaya takmamaya çalış.İnşallah topiğimizda kalan son 4-5 arkadaşımızda ben en samimi duygularımla söylüyorum ve dua ediyorum ki bu yıl hamiş kalıp anne olacaklar inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?