Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
cumanız mübarek olsuuuuun
:118::118::118::118::118:
:119::119::119::119::119:

hhhhhhhhhhhhhooooooooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppppsssssssssssssssssssssssssssss

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben sizin deyiminlze küçük pitoooo yada junıor vitaminnnn
9 ay boyunca annemin karnından birilikte sevinmelerinize dertleşmelerinize üzülmelerinize ve daha bircok şeye sahit oldum bende anlamadım küçüktüm ama hissettimm
sevdim sizleride görmesemdee zaten annemi bile ögrmiyordum küçük karanlık amaa cokta rahat bir yerdeydimm nasıı görebileyim kiiii
benim dünyaya gelmemde zor oldu sagolun anneme cok destek oldunuzzz
o cok agladıı ben onu bırakır giderim diyeee ama ben içerdenn hepp annee gitmicem burdayım desemde o yinede cok korktuuu
ben çooooooooook güçlü bir kızz oldum annemden bileeee

zaman geçtiii ve ben o küçük yerdekii konaklama süremi tamamlayıp sizlerinde buulndugu bu dünyaya gözlerimi açtımm
ne kadar büyüksünüzzz
hersey ne kadar değişik
anlayamıyorummm
anlamaya calısıyrum ama biraz daha büyümem gerek galibaaa

sizin gibi değişik seslerde cıkartmayı bilmiyorummmmm

sadece eheeeee uuuuuuuu aaaaaaaa diye birseyler buldum kendi kendimeeee
odaa sizin için birseyler ifade ediyomu bilmiyorumm

bende büyümek istiyorum ama daha vakit var galibaa

geldiğim yer çok güzeldi cok rahattı ama annemin kolları dahada güzel ve rahatmışşş

ben çok sevdim burayıı
onlardaa benii
ufacık bir aglamamda getiriyorum hemen yanımaa alıyolar beni kucaklarına sarıyorlarr ohhhh hemencecik susuveriyorummm
onlar anlamıyo amaa canım sıkılınca birsy istediğim gibi gitmeyince hep bu rolü yapıyorum onlaraa bu bir sır aman haaa aramızda kalsın...

şimdi duydum kiii burdakii diger teyzelerimde hamileymişşş
benim geldiğim yerden gelen birer melek tasıyorlarmıss karınlarındaaa
siz şimdi rahatca uyuyun dinlenin tamam mıııı
çünkü arkadaşlarım dünyaya gelince sizi öyle güzel parmaklarında oynatıcaklar kiii inanamayacaksınızzz

ama her bize baktıgınızdaa şükredeceksinizzzzzzzzzzzz

diğer teyzelerim siz hiç merak etmeyinn
sizlerde meleklerinize kavusacaksınızz
çnkü ben dünyaya gelmeden annem hepinzie dua ettiii
hani dogum masasında edilen dualar kabul olurmuss yaaa o misallll

öpüyorum sizleriiii

BEN ZEYNEP DENİZZ (JUNIOR VİTAMİN-KÜÇÜK PİTO )

hoşgeldin zeynep deniz.. ucsuz bucaksız denizler kadar kocamaaan bi ömür diliyorum sana..

ağlarım ama

Beslenmeme dikkat ediyorum canım,bol su içiyorum.Meyve sıkıp içiyorum.Helva,dere otu,maydonoz yiyorum bol bol.Şimdilik idare ediyoruz.En azından ikisine de Elhamdülillah günlük mamaya eşit,bazende mamadan çok anne sütü veriyorum.İkiz olunca mecburen mama ekleniyor.Tek bebiş olsaydı yoksa sütüm yeterdi bence ama hayırlısı olsun.Tek bebiş olupta Allah korusun hiç emmeyen ya da sütü gelmeyen annelerde var.Rabbim neyi ne kadar kısmet ederse o oluyor.Allah ım yar ve yardımcımız olsun,bizim bilmediğimiz fakat hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin Rabbim.Amin...

Canım çok güzel ifade etmişsin minik denizin duygularını.Güzel annecik iyi olmanıza,her şeyin yolunda olmasına sevindim.Doğumdan sonraki ilk 1-2 hafta insan bocalıyor,duygusallaşıyor.Ben de öyle oldu.Bebişlere bakıp bakıp ağlıyordum sürekli.Birde babamı çok özlediğim için hep aklıma babam geliyordu bebişlerimi göremediği için çok üzülüyorum.Allah ım tüm ahirete göç eden geçmişlerimize rahmet eylesin inşallah..

Aynen canım,sesini duymak seninle sohbet etmek güzeldi :)Seviyorum hepinizi ve minik bebişlerinizi :)

Canım çok geçmiş olsun,Allah ım seni ve bebişini korusun.Şimdi nasılsın,nasıl oldun canım benim?

kandilimiz mubarek olsun kizlar dualarinizda benide unutmayin dr umuz bizi hastaneye yatirdi tansiyonumuz cok dustu yine birden bire kac gun yatacagim belli degilmis ole iste hayirlisi

İnşallah canım benim...

ağladım amaaaa

küçükk pitominiimmm hoşgeldin aramızaaaa....

Ayağın nasıl oldu canım,dikkat et kendine...

deryammm iyiyimm canım...zorlamadan yürüyorum..yorulunca oturuyorum..yatma dönemini kapattım...

sizde iyisiniz çok şükür...şehzadelerin de keyfi yerine geldi sanırım....çok güzel günler sizi bekliyor..

diş etlerin nasıl oldu? yazdın mı göremedim bununla ilgili bişi...

İyi olmana sevindim canım.Bizlerde iyiyiz çok şükür.Süt sağmakla,emzirmekle,alt değiştirmekle geçiyor günler.Bebişler sağıp verdiğim sütü içiyorlar ama aynı zamanda da uykuya dalmadan önce memede uyumak istiyorlar.İkisi birden ağlıyor.Birini emzirsem diğerini emziremiyorum aynı ayna :)Sırayla vermeye çalışıyorum.Maşallah ama çok tatlı oluyor bu minik kuzular...İnşallah canım her şey iyi olur.Darısı da sana olsun güzel teyzemiz.Bebişlerim ve ben dua ediyoruz.İnşallah tez zamanda kardeşleri de geliverir...

Canım diş etim bebişler doğduğu andan itibaren kanamamaya başladı ve şuan iyileşiyor.Dr larda demişti doğumdan sonra geçer diye,gerçektende öyle oldu...

Kv bizde ancak ben bilirim diyor herşeye.Benim dediğimin önemi yok.Böyle geçiyor işte günler canlarım.Bebişler için işte her şeye göz yumuyoruz.İyi olsunlarda,büyüsünlerde sağlıkla,bugünlerde geçecek elbette...

canımm benimmm okurken tüylerim kalktı içim uyuştu gözlerimde yaşlandııııı ayyy yerimm bennn minnak vitoyuda onu doğuran annesinideeeeee
maşallahh bebişimizieeeeeee bir sürü teyzesi var onun için dua eden
allahhh bir ömür boyu mutlu etsin bebişimizi hep iyilerle iyiliklerle karşılaştırsın inşallahhh
allaha emanet olun

öpüyorumm çokçokkkçokkkk

sagpş tatlımmmmmmm
iyisin dimiii iyi bak kendinee heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…