- 20 Ağustos 2010
- 5.744
- 96
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.241
iyidir canım nasılsın iş güç bide midem çok ağrıyo üşüttüm galibaa :2::2:
selam herkese
Kızlar ben smear testi yaptırdım enfeksiyon var diye doktora gittim.Muayene etti fitil,antibiyotik birde başkka bi hap daha verdi.
Fitil hariç diğer iki hapı eşinde kullansın dedi.
Bende ilaçlar bitince tekrar geliyimmi dedim kontrole.bir hafta falan bekle şikayetin olmazsa gelme gerek yok dedi.Eğer olursa gel kültür falan yaparız dedi.Tedaviden sonra bebek için çalışmaya başlıcağımı söyledim.İlaçların bitsin başlaya bilirsiniz dedi.
Peki ben şikayetim yok diye gitmezsem kontrole ve aslında geçmemişse enfeksiyon.Napsam bilemedim kafam karıştı:)
selam herkese
Kızlar ben smear testi yaptırdım enfeksiyon var diye doktora gittim.Muayene etti fitil,antibiyotik birde başkka bi hap daha verdi.
Fitil hariç diğer iki hapı eşinde kullansın dedi.
Bende ilaçlar bitince tekrar geliyimmi dedim kontrole.bir hafta falan bekle şikayetin olmazsa gelme gerek yok dedi.Eğer olursa gel kültür falan yaparız dedi.Tedaviden sonra bebek için çalışmaya başlıcağımı söyledim.İlaçların bitsin başlaya bilirsiniz dedi.
Peki ben şikayetim yok diye gitmezsem kontrole ve aslında geçmemişse enfeksiyon.Napsam bilemedim kafam karıştı:)
tatlım çok iyi yaptınız tedaviye başlamakla...
beklemeye gerek yok zaten kavuş artık bebekine
Allah hakkında hayırlısınıı versin canım benim.
bojuum evde dinleniyormuş raporluymuş. idilim yazmış sabah... inşallah haftaya güzel haberlerini verecek bize
fitil ve antibiyotik etkili olur bence. bende kullanmıştım fitil..zaten enfeksiyon yaygın ve geçmemişse bu ilaçlara rağmen krndini hissettirir...ki geçmicek şüphesi olsa gel derdi doktor..sen içini ferah tut...için rahat etmezse gidersin dr a canımcım....
geçmiş olsun tatlımbence sen yinede git doktora emin olamadım falan dersin zaten doktorun işi bu tekrara kontrol edip geçip geçmediğini o söyleyecek. ya da başka bi doktora git ama sakın boş verme
forumları dolaşırken peri ve pidilgayla hamiş kalmayan kalamayacak yazısını görünce peri ve pidilga adından yeni bir ilaç çıktıgını sanıp heyecanla baslıga tıklayı sayfaları okuyunca kendini salak gibi hisseden benden baska birileri daha vardır dimi?Allahım bi an önce yavruma kavustur beni, ne hale gelmişim
forumları dolaşırken peri ve pidilgayla hamiş kalmayan kalamayacak yazısını görünce peri ve pidilga adından yeni bir ilaç çıktıgını sanıp heyecanla baslıga tıklayı sayfaları okuyunca kendini salak gibi hisseden benden baska birileri daha vardır dimi?Allahım bi an önce yavruma kavustur beni, ne hale gelmişim
CNMMCM uzunnnn bi msj yazdım msj ına cevap ama yollanmıyoooooooo ıykkk gıccıkk oldummm inşallah ulaşmıştır :?????????
ay kızlar benimki cinseyetini gösterm,yo önce erkekti şimdi kıza benziyo dedi ama kesin değil 28 şubata nasıl beklerim ben şimdi taaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?