Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
.......................................işilişil38. ......................enderfts

perisoko..............................200......... ....................200
miskamber...........................100........... ..................100
enderfts..............................100......... ....................100
seyzen.................................50......... .....................50
19asos03.............................100.......... ...................100
eylemsevcan.........................100........... .................100
messttrraa............................50.......... ....................50
bojou..................................125........ .....................125
işilişil38.................................25..... .........................25
iremneva.............................100......... ....................100

TOPLAM...............................950.......... . ................950

10 kasım tarihinde erkek arkadasımla birşeyler yaşadık ama tam bir ilişki değildi sadece eline meni bulaşmıştı bu şekilde benim cinsel organıma değdirdi fakat elini silmişti değdirmeden önce..daha sonra 26 aralıkta adet gördüm fakat kuruntu yapıp test yaptım 2kez negatifti.doktorada gittim ultrason ile baktı kafama taka taka bazı belirtileri yaşadım sanırım yine dayanamadıp test yaptım arkasından tekrar doktora gittim ultrason ile bakıldı birşey olmadıgı söylendi.Ve dün tekrar eczaneden bir test alıp yaptım negatifti . Ama benim sorunum bazı belirtileri yasamam karnımın alt kısmında bir şişlik var budaha çok sağ ve sol tarafta. göğüslerimde ağrıda var.sık idrar isteğii. Hamilemiyim sizce 5 test ve 2 ultrason sonrasında da ? karnımın altı niye şişiyor? buaralar kilo vermiş olabilirim acaba kemiklerim mi çıktı bu şişlik bu yuzdenmii

Oncelikle iyiki bu topige yazmissin bunu. Bask abiyere yazsan uzulebilirdin cok. Keske ele meni bulasip o da vajinaya degince boyke sihirli bir sekilde hamile kalinsaydi bizde bu kadar ugrasip yipranmasaydik. Korkularin yersiz test yaptirmissin hamile degilsin icin rahat olsun. Haddim deil belki ama anlik zevklere kapilip hayatini karartma. Burda bebek sahibi olabilmek icin senelerce bekleyen arkadaslarimiz var. Kendine ii bak

Son düzenleme:
gunaydin canlarimmm sabah erkenden hortluyorum sonra butun gun zombi gibi geziyorum yazamadim size cok uykuluyum arada midem bulaniyor fakat cok rahatsiz etmiyor. Hersey yolunda bizdeeeeee

Asossum nasi oldun ciktin mi hastaneden canimmmm????

Mesosum daha iyiymissin sevindim kuzum Allah nazardan saklasinnnn veeee en buyuk haberrrrr asilancaksin bi kez daha deneyin canimmmmm 2. 3. Asilamada sans cok yuksek biliyosunnnnnn hadi Allahim ins olcak bu defaaaaaaa ne zaman asilancaksin belli miiiiiiii

Pidilosummmmm oyle mutluyumkii o ciglik azdi bileee yanimda olsan kocaman kocaman sarilirdim sanaaaaa opucuk manyaa yapardim seniiiii kuzum benmmmmmmm

Mehmetderyaaaammm ikizlerimiz iyiymis cok mutlusun Allah bozmasin canimmmm

Seyzosummmmm tatil basladiiiii yuppiiiiiiiiii

Palyosum tekrar test yaptin mi kuzummmmm nedir durummmmm ins guzel haberler ver bizeeeeee

Isilimmmmmmmmm paybisimmmmmm nerdeler yaaaaa

Medmusummmmmmmmm napiyosun guzel annem benimmmmmmmmmmmmmm

Pendosummmmmmm ozledim seniiii cok az kaldiiii nilimize kavusmanaaaaa kuzummmmmmm

Bojumun guzel haberlerini lcaz halayini cekicez bu haftasaaa heyoooooooooo

Vitosummmmmmm kucuk pitomun yazdiklarina agla agla hedrr oldummmmmmm ne tatli yazmis kuzum benimmmmmmmmmm cok duygulandm yerim onu bennnnnnnnnnnnnnn

Esosumun oglusu yaramazlik yapiorrr herlde giremiyor hiiiicccccc

Deragunummmm senin de tatil basladi dimiiiii guzel guzel dinlenin canlarimmmmmmm

Pendosummmmmm sen nasilsinnnn cikmiyor sesinnnnn ya da ben duyamaiyorum uyumaktannnnn

Iroooosssss napiyosun kuzummmmmm cok az kaldi bebisin gelecek hissediyorummmmmm

Hepinizi cooookkkk seviiiiiiiyooooooooooruzzzzzzzzzzzzz

perimm...:13::13:

günü belli değil canım şubat başı olur sanırımmm. pztsi yumoş kontrolü var... umarım bu sefer işe yarar...

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. Sizleri uzun zamandir takip ediyorum. İlk zamanlar listede de vardim ama telden girdigim icin pek aktif olamamistim. Hamile haberlerini gordukce bende hep umutlandim.. Hepinizi tebrik ediyorum. Bekleyen arkadaslarda insallah en kisa zamanda bebeklerine kavusurlar. Ben 1 senedir ugrasiyorum ve bu ay klomen tedavisine basladim. İnsallah sonuc aliriz. Hormonlarimda bi problem yok herseyim temiz. Esimin spermiogramini henuz yaptirmadik bu ay halledicez onu. Ben butun tetkikleri yaptirip artik asilama yaptirmak istiyorum. Bana yardimci olursaniz sevinirim. Nasil bir yol izlemem gerek. İstanbuldayim doktor tavsiyeniz varmi ? Maliyeti ne kadar. ? Lutfen yardimci olun gunlerce arastiriyirum bisey bulamadim. Birde ailelerden gizli yaptirmak istiyoruz. İslemin proseduru ne kadar suruyor ? Cok soru sordum ama nolur affedin. Simdiden tesekkurler

günaydın kızlar ben tatilimi memlekette geçireceim iki hafta sonra görüşürüz asos canım aklımdasın lütfen arada yaz merak ettim seni. hepinizi öptüm görüşrüz

günü belli değil canım şubat başı olur sanırımmm. pztsi yumoş kontrolü var... umarım bu sefer işe yarar...

Ise yaricak bitanemmmmmmmmmmmm eminim bunaaa Allahimin izniyle dualarimiz,a hersey cok guzel olucakkkkk kokusunu aliyorum minik mesosunnnnnn yerimmmmmmm

Selam canimmm hatirladim seni insallah klomenle guzel sonuclar alirsin ama bana sorarsan sende bi problem yoksa eger ve 1 senedir olmadiysa esinde ufak bi morfoloji yada sayi problemi cikabilir. Zira bizim boyle oldu. Aslinda doktorlar ilk erkeklere akilmasi gerektigini soyluyor cunku onlarin verecegi tek bi sperm bizim daha genis kapsamli oluyor kontrollerimiz. Ben ilk 4 ay olmayinca rahim filmine kadar herseyi yaptirdim sonradan bakildi esime keske basta bakilsayd bu kadarbeklemeden hemen asilanirdim Asilamaya gelince doktorun sana yumurta gelistirici igne veya hap veriyor. Tercihi sana birakirsa mutlaka igne kullan. Igne ile asilama sansi daha yukseliyor cunku yumurtalar daha kaliteli oluyor ve rahmi gebelige hazirliyor. Ayni bu ay oldugu gibi yumurta takibi yapicak. Yumurtalar yeterli olgunluga gelince catlatma igneni vurucaksin 36 saat sonra da asilama yapilcak. Asilama cok kisa bi islem. Oncesindsperm verme yikamayla felan 2 saati bulabiliyor. Hicbi agri hissetmiyorsun islem sirasinda muayeneden bile daha kolay. Istanbulda cok bilemicem ama alman hastanesinde ve amerikan hastanesinde cok uzman doktorlar oldugunu biliyorum. Biz sirf asilamaya 1,500 verdik dakat heryerde degisiyor ucreti. Igneyle felan toplamda 2 bin tlyi buldu. Ama sonuc aldik cok sukur. Baska sormak istedigin bisey varsa yardimci olabilirim. Umarim guzel haberini aliriz canim
günaydın kızlar ben tatilimi memlekette geçireceim iki hafta sonra görüşürüz asos canım aklımdasın lütfen arada yaz merak ettim seni. hepinizi öptüm görüşrüz
derosummmm iyi tatiller canimmmmm seninki sakliyor demek kendiniiiiii hayirlisi olsunnnn ama doktorlar emin olmadan soylememli bence isteee. Neyse kendine iyi bak canim operimmm

cok tesekkur ederim canimm. İnsallah guzel haberler vericem size. Allaha emanet olun ;-)

pericim valla ilk yaptığımda 10 gün vardı adetime hayaller malesef yarım kaldı üstüne kaç test yaptım yok yok yok testlerin tarihi geçtiğinden öyle umutlanmışız işte
şuanda da 5 gün var ama yine testler negatif aynı sen gibi şaşı bak şaşır oynuyom testlerle kendi kendime hayali çizgi görüyom

adete 5 kala belirtiler bebek var gibi ama testte yok

küstüm artık

balımm bekliyorum güzel haberlerini inş herşey yolunda gider

canım iyi tatillerrrrr

ahh canım benimmmmm ne kadar güzel yazmışsınız kızınla birlikte çok duygulandım kızzz bir solukta okudum valla
darısı bize inş hala bekliyoruzzzzz

perim bebiş 8 haftalık olmuş yavrummmm ne ara büyüyo bu bebekler bize de böyle hızlı geçer mi acep

arkidişlerimmmm olacakkk inşallaahhh olmazsa da devaaammm üzülüyorum hem de çok..ama bu heyecan da ayrı bişi yauu..bağımlılıkk yaptı her ay acabaaağğğ demek banaaa

canım şuanda tedavinin ortasındayım...ailemin ve çevremin haberi yok. biraz zor oluyor. iğne saatinde işin olabiliyor...istanbulu bilmiyorum bende.
adetin 2.günü dr a gidiyorsun. muayene ediyor ki bence enzor aşaması bu...adetliyken muayene. kan alıyorlar..hormonlara bakıyorlar. ve yumoş durumuna göre doz ayarlanıyor..klomen hiç kullanmadım..direk gonal f le başladım daha önce de. sperm testi çok çok önemli..belki de tedavi yöntemini belirler...

ücret her yerde değişiyor..bize toplam 1200 e geldi. ama iğneye devam ediyorum. yetmezse bu fiyat artar...

işlem yumurtanın çatlamasına kadar sürüyor. benim adetin 13. günü çatlıyor genelde. yani sanırım en fazla 15. günde bu iş hallolur herkesin..problemi olmayan herkesin yani..

hepimize bol şansss....

hohooooooooooooyyyyyttt acılın cekirdekle ben geldim teyzeleri...giremiyorum fazla saolsun emir bey annesini geceleri hiç uyutmamaya devam ediyorrr..vampir olduk gece uykusu yok vampir demişken alacakaranlıgın son filmide süperdi begendim..ne var ne yok bizi unuttunuzmu yoksam...

hepinize ayri ayri cok tesekkur ediyorum kizlar cuma ciktik hastaneden rahim birlesmis dedi dr tamamen kalp sekline almis ne olacagini bilmiyo dr bende bilmiyorum hayirlisi Hepinizeee

hepinize ayri ayri cok tesekkur ediyorum kizlar cuma ciktik hastaneden rahim birlesmis dedi dr tamamen kalp sekline almis ne olacagini bilmiyo dr bende bilmiyorum hayirlisi Hepinizeee

canım geçmiş olsun demem gerekiyo galiba, şimdi birleşen ne ben anlamadım :44::44: birde daha önceki yazdıklarınıda çözememiştim ben çift rahim mi oluyo şimdi bizde .........

iremnevacim bende cift rahim vardi ama ustude kalp seklindeydi garipti net bi teshis konulamadi cunku ben film cektirmemistim cift bildigim rahim enteresan bir sekilde bu hafta birlesti ve kalp seklini aldi ins. bu hafta bi dr a daha gidicem bakalim o nediyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…