Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

anladım canım geçmiş lsun, hayırlı haberler verir doktorun inşallah....

seyzencim 150 daha .............

iremm ne güzel okuyorsunnn...duaların kabull olsuunnnn...

asosuumm umarım herşey yolundadırr...başka dr görün canım bu doktorların işi belli olmaz...:44::44:

ben drdan geldim yumoş kontrolü..hoff çok kalabalıktı...dr beğendi durumu...cmtsi büyük ihtimalle aşılama olcaakkk...yımırtcanlar güzel gelişmişş...

hayırlısı bakalım....

seyzenim 60 da ben okudum....

canım bazen arka arkaya okunuyo vakit oluyo bazende tıkanıp kalıyosun, gündüz işte olunca anca akşam, akşam oturabilsem özelliklede tv de maç varsa mecbur bişeylerle ilgilenmek zorundayım genelde bişeyler okuyorum, bu arada çok yoğunum bu konuda, arkadaşımın annesi için cüzlerim ve okulu bitirmek için tefriciye okuyan bir kardeşim vardı , inşallah bundan sonra daha çok okuyabilirim umarım ,

rabbim tez vakttee göndersin bebişlerimizi , senin için hayırlı olsun şimdiden ,canım inşallah 20 güne mendil elimde

bojudan ne zaman gelecek güzel haber şimdi ben günleri pek takip edemiyom karışıyoda ................

periiiiii ayyyyyyy çooook mutlu oldum canım benim..... allah gönlüne göre versin inşallah..sağsalim kucağına alırsın bebişini...
diğere arkadaşlar nasıllar yaa var mı doğuran başka..vitamin doğum yapmış sanırım... ayy maşallahhhh topik coşmuşşş kızlar görmeyeli...
ya ben fırsat bulamıyorum 2 çocukla uğraşmaktan....biz büyüdük 3 aylık oldukn bile

öpüyoruz herkesi fırsat buldukça bakacam artık...

inşallah canım...evet 20 günü bulur bu kadar beklemeye 20 gün bişi değil di miiii....

bojudan ses yok ..buaralar test zamanı sanırım...güzel haberle geell bojuummmm..

ayyy cnum hadii bakalımmmmmmmmmmmm
güzel hbaberler vericen inşş ben inanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

pojumda yarınn bize güzel haberler vericekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

slm herkeseee

nasılsınız hatunlarrr.

beni soracak olursanızz ehh iştee diyeyim.neler yaptınız ne var ne yokk.geçmişe bakamadım..

perimmm pidilimmmm leynn bebişleriniz büyuyorr

bende yumurta takibim hala devam ediyor.biraz geç büyüyorlar sanırım.iice büyürse çarşambaya kadar inşş aşılama işi hallolacak.dua edin please.geç yumurtluyorummm yauuuu pehhhhhhh

pojudan haber vramıı.ne ettii aceba..yoğunluktan çok giremiyorum öüpüldünüzzz hepiciğiniz

inşallah canım...evet 20 günü bulur bu kadar beklemeye 20 gün bişi değil di miiii....

bojudan ses yok ..buaralar test zamanı sanırım...güzel haberle geell bojuummmm..

lafı bilem olmaz istersek kal atışıyla keseyi aynı anda öğrenelim yeterki geleceği kesin olsa, onun yolunda beklemek kutsaldır ayolll

selam kızlar herkes iyidir umarım...
biz doğamla iyiyiz şükür babamızı ankaraya yolladık 1 haftalığına onu bekliyoruz hasretle
işlerim yoğun bu aralar,malum hızım çok düştü yavaş yavaş halledebiliyorum işlerimi
bojoumdan güzel haberi alalım inşallahhh,herkesi öpüyorum çokkkkkkkkkk

ama ama ama ben ağlarım yaaaaaaaaa
ne kadar güzel yazmışsın öyle canım benimmm,junior pitaminin totosunu yerim ben yerimmmmmmmmm

messs kuzum aynı haftamı aşılanacaaaa anoyyyy

yaa onu sorcaktıımmm, pc bozuldu sabaahhh...

canıımmmmmmmm haydi bakalıımmmm o zamaannn sen önce aşılanacaksıınnnn...benim ctsi ya da pztsi iğne dozunu düşürdü dr...

iğne mi oluyosuunn??? yau hiç haberim yok aşılanacağındaannn......

.......................................işilişil38. ......................enderfts

perisoko..............................200......... ....................200
miskamber...........................100........... ..................100
enderfts..............................100......... ....................100
seyzen.................................51......... .....................51
19asos03.............................100.......... ...................100
eylemsevcan.........................100........... .................100
messttrraa............................50.......... ....................50
bojou..................................125........ .....................125
işilişil38.................................25..... .........................25
iremneva.............................150......... ....................150

TOPLAM..............................1001.......... . ...............1001

allah kAbul etsin kızlar ağzınıza sağlık. iremcim, messim sizin okuduğunuz fazlaları yeni listeye ekliyorum şimdi

..................................iremneva..............19asos03...........Deragün

meessttrraa.....................20.......................20.....................20
iremneva........................150.....................150....................150

TOPLAM.........................170.....................170....................170

hamiş adayı arkadaşlardan sadece irem vardı diğer arkadaşlara okumuştuk hamiş olunca okuruz onlara da artıkın hafzakıma okumuştuk buna göre taze hamişlerden sıra asosum ve deragünde... bi hatam varsa düzeltin kızlar :44:

bu arada annem yanımda evi bir güzel temizledi sağolsun :26: çok rahatım oğluşum da tepikleyip duruyor yarın (yani bugün) 11 de ayrıntılı ultrasona giricem çok heyecanlıyım

gün içinde nete pek vaktim olmuyor bu aralar ama takipteyim... mesiim aybicem inşallah aşılamalar tutar bojuuum bi haber ver yaw :44:
hepinizi öptüüük

dua okuyan dillerinize sağlık canlarımmm,Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…