Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlarrr

seyzencim öncelikle listeye ekldiğin için sağol canım ama önceliği aşılama yaptıracaklara verebilirim seve seve , benim bu ay zaten kaçtı bu arada 99 daha ekle canım (artık 3 ün katı okuycam )

kızlar ben geldim çok özledim sizi herşey yolunda gibi fatiha listesibitmiş sanırım 50 şerde ben alıyım toplam 150 yaz banada seyzoşum
kk hala yasak bizim işyerinde ama telefonumu değişicem ordan bağlanıcam nete inşallah
inik prensesimle izde iyiyiz çok şükür öle tekmeler yiyorum ki kızlar kazağım hop hop oynuyo harika bi duygu onu hissetmek bambaşka hepimizin bu anları yaşamasını çok istiyorum ben 23. haftama girmişim yaa ne ara okadar oldu çok çabuk geçiyor zaman
tedavide olan kızlar Allah yardımcınız olsun asla olumsuz düşünmeyin herşey güzel olacak buna inanın dualarım sizinle
taze annişlerimizde bize dua esin darısı başımıza inşallah deroş resim koydumu ikizlerin resmi var mı acaba

perim seyzoşum ışılım adoşum deroşum idilgam aybicem enderim bojumm asosum deragunumm medmusum hepinizi çok ama çok öpüyorum unuttuğum varsa onları kocaman öpüyorum ki kızmasınlar
arasıra başka pcden kaçak gelmeye çalışıcam

Son düzenleme:
Kizlar ben geldim malesef bebek bu ayda yok dun merakimdan gidip test yaptirdim son iliskinin uzerinden 14 gun gecti yani beek olsa kesin cikardi diye dusunuyorum 0.15 cikmis esim sordu ben aramadim bile negatifle yuzlesmekten korkuyordum cunku aslinda bu ay %100 diyordum anlamadigim birsey var sadece korunurken oluyorda korunmazken nasil olmuyor bubebek anlamiyorum bilen varsa anlatsin lutfen ama nolur kafana takma gibi cumleler kurmayin cunku bu cumleden biktim artik( herkese gore bu is cok kolay kafana takma diyip isin icinden cikiuorlar ama ben artik cok uzuluyorum ve dun sunu anladim ki biz evimize bir bebek gelmesini istedigimiz zamandan beri mutlu degiliz keske bu islere hic girmeseydim diyorum bazen saglikli dusunemiyorum bu ara dun aklimdan sacma sapan birsuru sey gecti ama kimseye anltamadim( her ay duvara carpip carpip geri gelmekten vok yoruldum tedaviye baslayali 1 sene olacak ben iki kurtaj sonrasi vucuduma verdigim zarari gordukce cok uzuluyorum nefret ettim su bebek isinden sadece aglamak istiyorum

Seyzenim kizlara 90 benden ekle canimm devam edebilirsem yazarim yine :161:

ağlak prensesimm canımm benimm kafana takma demiycem sana desekte dediğin gibi boş anlamsız gelir hepimiz geçtik o yollardan ama tatlım bana çok acele ediyorsungibi geliyor senin ve eşinin hiç bir sorunu yok oluyor bebeğiniz 2 kere olmuş yine olması için hiç bir engel yok sadece meleğin vaktini bekliyor demekki durumun o kadar içler acısı değil kii gayette güzel hamile kalıcaksın sana burdaki herkes garanti gözüyle bakıyor hiç bir sorunu olmayıp aylarca bekleyen insanlar var oda takdiri ilahi işte bitanem kendini bu derece üzme sen anne olucaksın ama minik kelebeğin nezaman gelmek isterse ozaman annesi birazcık nazlanıyor okadar bu denli üzme kendini artık aceleni heycanını hayalkırıklığını bizden daha iyi kimse bilemez bu yolda hepimiz yanındayız dualarımızla

Hafzammm canim nasil uzulmeyeyim ki ne kadar zormus bu isler cogu seyi bilmeyenler hemen ilk ayinda hamile kaliyor anlayamiyorum daha gecen sene evlenmis olan arkadaslarimin cocuklari kucaginda bense 5 yildir oylece bekliyorum daha iki sene once istemezken hangi ara cocuk delisi oldum ciktim bilmiyorum (
Belkide cok fazla bu siteye baktimda bu hale geldim bilemiyorum ki (
Neyse toparlanirim sanirim 2 gunde
Hamile kalmakta sikinti yokta olduktan sonra surdurebilmek sikinti her gidis bana eziyet(

Bojumdan hala haber yok (
Messim ve aybicem bol sans ins bu ay guzel haberlerinizi alicaz vok yumurtlayin kizlarrrrr

selamm Allah dualarımızı kabul etsin, sağlıkla gelsin bebişlerr...

alyamm %100 diye bir şey yok ki...tüp bebekte bile %50 veriyorlar döllenmiş embriyo bile tutmaya biliyor, tek geceyle donuna değen tutabiliyor...
bazen çok istediğimiz şeyler maalesef olmuyor..ki sen daha şanslısın ben daha nasıl biduygudur bilmiyorum bile..ne kadar zamandır beklediğimi sen biliyorsun.
bence burda en önemlisi evde ki mutluluğu bozmasına izin verme bu durumun...çok zor çok zoooorrr ama elimizden ne geliyoooorrrrr?? sabırla beklemek o kadar...

biz de bunları yaşıcakmışız canım beniiimmm...seni çok seviyorummm...adetin gelince dr a git istersen biaşılama dene sende...
beraber bekleyeliimmmm bak kız çok heyecanlııı valla billaaa...
prolaktininizi es geçmeyin birde...stressle tavan yapıyo bu hormon ve gebeliği önlüyor...

seni nasl unuttum canım beniiimmm nasılsın bitanişkom iyimisin hangi ildesin eşin yanındamı

iyiyimmm hafzoşuummm...tekmelerini yesinleeeeerrrrr minik hafzoşuunnnn...senin adına çok mutluyuumm..sen bana umut oluyorsun valla her baktığımda nicke...

ankaradayım..evimdee... öyle özlemişim ki 15 gün çıkamadım evden (ayağım alçıya alındı bağlar zedelenmiş) toparlandım gezmeye başladım şükür az azz...mecbur çıkıyorum birde dr a yumoş kontrolüne gidiyorumm...iğneler, ilaçlar, kasıkta ağrılar öyle gidiyor işte hafzoşum...eşimin son günleri spermcikleri vericek gidicek sanırım....böyleeeeeee messten havadislerr..

buarada alyam yımırtcanlarım iyi 14 taneydi..en büyüğü 12 mm di dozu düşürdü çünkü balon gibi oldum...bakalım....

merhabalar kızlar biz geldikkkk umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım malum yanımda bir yaramz var
unutulmamışızdır inşallah bu arada ))

merhaba bu duygunun nasıl olduğunu biliyorum bizde 3 sene uğraşık kullanmadığım ilaç kalamdı 2 aşılamamda geldi kelebeğim üç yıl boyunca hiç hamile kalamamdı eşimdede bendede hiç bir sorun yoktu nedensiz kısırlık dediler gebeliğim aşılama ile oldu gebeliğimin 6 haftasında bebeğin kesesi kadar kan pıhtısı vardı ve düşük tehlikesi yaşadım iğne ve ilaç kullandım halada kullanıyorum doktoruma risk nedir diye sorduğumda herkezde olan risk sende var ama senin ki biraz fazla sakın kendi kaptırma dedi bana eğer bu bebek sağlıksızsa bırak düşsün en fazla 1 ay ağlarsın sağlıksız olursa ve dünyaya gelirse hergün ağlarsın dedi bana ve şöyle düşün dedi hamile kalabiliyosun aşılamada normal bir yöntem aslında normal ilişkide %10 şans varsa aşılama ile %15 şansın oluyor ve çok büyük bir şans değil dedi sadece Rabbie sığındım dualar ettim 4 aya kadar hala riskim devam etmek canım

2 kere kürtaj olduğunu yazıyosun canım bebeklerini aldırma sebebninin ne olduğunu bilmiyorum ama şöyle düşün normal yollarla hamile kalabiliyosun ayrıca sana bir bilgi vermek istiyorum benim arkadaşımda 3 tane bebeğini kaybetti oda kürtaş oldu senin gibi bebekleri gelişimi duruyodu ve çok yıpranmıştı bu kürtajlardan dolayı sen son bebeğini kaybettiğinde genetik bölüme yollattı ve genetikte kanı ile ilgili sorun cıktı kanı çok yoğun olduğundan bebeği besleyemiyor ve gelişimi duruyomuş kan sulandırıcı iğne kullanması gerekiyomuş istersen sende bunu bir araştır canım kimde ne çıkacağı belli olmuyor ayrıca Kenzül Arş Duası (Arş'ın Hazinesi) HD & 3D - YouTube paylaştığım sayfada Kenzül Arş Duası (Arş'ın Hazinesi) videosu var bol bol dinle dinlemeden önce dilekte bulun hatta arapça biliyosan oku canım ben bu duayı çok dinledim çok okudum anlamıda çok güzel biliyosunki hersey dualarda gizli umudunu kaybetme bende tam umudumu kaybetmiş tüp bebek için araştırma yapıyodum kelebeğim göbüşüme kondu

Son düzenleme:
igneden geldik canimiz cok yaniyo..
alyam herseyin bir zamani var canini sıkınca hicbisey olmuyo bak benim durumuma

hafsam esosum hosgeldiniz cok ozledik sizi

mesim aybicem asilama yaptiracaklarmis rabbim kolaylik versin hayrla evlatlarini nasip etsin insallah

bojom neyaptti acaba onuda cok merak ettim

perim le pidilimden haber varmi neler yapiyolarmis gecmise cok donemedim bi bakayim gelirim yine

Son düzenleme:

biliyorum canım ayağını sevndim yaa yürümeye başlamışsın çok şükür neeee kaç yumoşş giness rekorlar kitabna girersin messim maşallah benim içimde hep diyorum sana karşı bi umut var niye bilmiyorum ama var işteee

Kızlar ben çıkmak zorundayım
alyammm seni çok seviyoruz evinin huzuru herşeyden önemli arkadaş iyi değinmiş bu konuyaa çocuğu olup boşanan çiftler varya önemli olan yuvamızın mutluluğu o olunca gerisi geliyor inan bitanem

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, akşam eşimin kuzeni ekimde evlenmişti eşi hamileymiş onu diyolar, sen otur otur diye zaten içten içten kendimi kemiriyorum, alttan alttan da iğneyi dışarısı batırıyo, bu ay zaten benim için dahada zor bir ay bebişim kalaydı göbüşümde doğacaktı yavrum ama hayıflanarak hiç bişey düzelmiyo, o yüzden önümüzdeki maçlara bakcaz , ben kendi durumumdan sonra eş olayına takık oldum bu spoşlar durup dururken düşüp kalkabiliyomuş,herifleride stres ediyoz galiba, o yüzden yüklenme kendine şuan bende adet yaklaştı psikoloji alınganlaştı sende ondan böylesin bence, 2 güne toparlanıp yeni maçlara bakcaz ben bu ay çakışır otunu duydum herife onu bascammm

merhabalar kızlar biz geldikkkk umarım hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamadım malum yanımda bir yaramz var
unutulmamışızdır inşallah bu arada ))

Ahh kizlar halimden bi siz anlarsiniz zaten o yuzden icimi binsize dokebiliyorum aklimdan soylediklerinizin hepsi geciyor bilirsiniz iste ama neden olmuyo kismi daha agir basiyo
Bir daha ki ay olursa benim dogum gunume yakin dogacak zaten diyorum sinra terazi olsa belki anlasamazdik diyorum aykiri olurdu diyorum daha neler neler geciyo iste bir bir hepsi aklimdan isyan etmek istemiyorum o yuzden dusuncelerime de dikkat ediyorum ama uzulmemek elde degil.bide uzulmemin neden hırs mi oldu acaba diyorum :))))
Kocami da uzuyorum farkindayim ama en cok destekte ondan geliyo nazim bi ona geciyo ailem bilmiyo bile bu kadar uzuldugumu anlatsam da anlamiyolar o yuzden ugrasmiyorum bile..bakalim artik onumuzdeki maclar ne gosterecek dr a gidip azicik baski mi yapsam ilac basla lannn diye:)) gerci cok rahat adam o kendi kendime olsun istiyo eski dr um olsa simdiye coktaannn ilaclari yuklemisti bile

ayy fırsat bulup giremiyorum naptıı acabaa
cuma konusmustuktaa berklemedydiii
yok ben beklemiycemmm

fırsatını bulayım arıcamm :))))))

gzüelll haberiiiiiiiiiiiiiiiii istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…