Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
bizde iyiyiz cok şükür canımm :) yok ışılım daha kesinleşmedi allahın izniyle 4 subatta gitcem doktora o zaman kesinleşcek :) seninde belli deil dimi daha
yok canım belli değil ama az kaldı penderim yaaaa
ikinizde sezeryanmı olucaksınz:44::44:

evet hafzoşum hayırlısıyla sezeryanla kavuşcaz bebişlere inşallahhhhhh
minnak hafzoşu da seni de çok öpüyorummmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

canım benim seni en iyi biz anlarız hepimiz geçtik bu yoldan ve geçiyoruz da hala.kafana takma demiycem tabi ki çünkü illaki düşünüyor insan üzüyor kendini ama senden tek isteğim mutluluğunuzu etkilemesine izin verme bu durumun.eşinle sen bebeğiniz ne zaman gelirse gelsin birbirinizi çok seviyorsunuz bunu unutma.sımsıkı sarıl kocacığına.boş zamanlarınızı daha çok doldurun.bebeğin Rabbimin uygun gördüğü en hayırlı zamanda gelecek,dualarım seninle ve tüm topikdaşlarımla.çok öpüyorum seni alyammm....

yawrular,zilloşar,beboşlaar,tontişkolaarrr
nasıl donuk bi haldeyim bilemezsiniz
kan testi yaptırdım bugün
veee hamileyiimmmmm
çok şükürrr
çok şüküüürrr Allahıımm
değerim 134 çıktı
perşembe tekrar gidicem,inşallah yükselir
ellerim buz gibi tuşlara zor basıyorumm...

Bu ay oyle yapicam ins isilim tum guvumu dusunmemeye ayiricam tek korkum 2 kurtaj sonrasi tikaniklik olma ihtimali bunun icin dr um hic konusmuyo aslinda boyle olmasi stresimi azaltiyo ama bazen sinir oluyorum rahatligina(
Neyse bu ay dusunmeyeyim bakalim ne olacak birde en buyuk hatam subat topigine girmek oldu o cok heveslendirdi galiba beni (

kaçmadım IŞILIMMMM burdayıımm

Bojummm durum nedir kusummmmm soyle hadiii

Allahım çok şükür yaaaa yaşasssssıııııııııınnnnnnnn
nasıl stres yaptım burda bebişim ya yazmanı beklerken
yerim ben yavru bojouyu yerimmmmmmmmm
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem çok mutluyum inan

Ayyy cookkkk sevindimmmmmm
tebrik ederim canimmmmmmmmmmm ayyy cok heyecanliiii drisi bize insssss dua ett bizeeeeeeee

inşallah güzelce yükselecek değerlerin canım yaaa çok mutluyum herkes hamiş olacakkkkkkkkkkkkkkk

ben accık başlıycam halaya

Aybicemle messimi de bu ay hamis sayiyorummmm vee topigin son 3 unu acikliyorum
İremcik ben ve erdoganimmmm

Ayy cok sevincliyim bi daha halay cekicemm

IŞILIMM canıımm çok teşekkür ederimm
o kadar şaşkınım kiii
aslında 8.gün idrar testi yaptım, çıktı
9.gün de çıktı
test manyaa oldum,dün akşam da yaptım
farklı testler yaptıımm,inanamadım çünküü
her yaptığımda daha koyu çıktı,daha koyu çıktıkça korkum arttı,çok garip bi ruh hali
hayırlısı olsun inşallah

Ayyy cookkkk sevindimmmmmm
tebrik ederim canimmmmmmmmmmm ayyy cok heyecanliiii drisi bize insssss dua ett bizeeeeeeee

Palyoşuuumm sağol bitanem,Allah sonunu getirsin hayırlısıyla inşaallah
sabahta beri sürekli dua ediyorum zaten hepimize

bizim topikten başkasını yasaklıyorum sana alyammm bakma başka topiklere

sen o kadar test yap bize hiç haber verme zilloş seniiiiii
neyse yeğenimin hatırına affediyorum seni,bebişim ya çok şükür hayırlısıyla büyüsün kelebeğimiz
darısı diğer arkidişlerimize inşallahhhhhhh

Canim ins Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eder hergun koyulastiysa zaten saglikli bir gebeligin isaretidir buu o yuzden korkma bundan sonraki testlerde de yukseldigini goreceksin hep dinlen hic is yapmaa minik boju rahat etsin masllah kuzuyaaaa

bizim topikten başkasını yasaklıyorum sana alyammm bakma başka topiklere

Napimm yaa burayi herkes bosladi kimseler dogru durust yazmiyo artik yeni gelen elaman da yok ondan hic sohbet edemiyoz kii ((

sen de haklısın canım dağıldık biraz herkes çok yoğun malesef

hayırlı olsun canım en kısa zamanda keseyi görmeyi ve kalp atışlarını duymayıda nasip eder rabbim inşallah

Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhıımmmm olduuuuuuuuuu işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!...

canıımmm bojuummmmmmmmmmmmmm degerin güzeeellllllll ve artacaakk inşallaaaaaahhhhhhhhhhhhhh...

azcık halay lazıımmm ki devamı gelsiinnnn...

haydi bakalım minik bojuuu annene sıkıcaaaa tutuuuunnn....
alyaammmmm daha dur bakalıımmmm...aşılamada ümidim yok benimmmmm... henüz son 3 kalmış değilsinizzzz....süprizler her zaman olabülüüürrrr.....

ama bojummmma çoooooookk sevindiimmmmm...

listemize de tekrar bir maşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!...

oooollllllleeeeeeeyyyyyyyyyyyyy

kaç tane transfer yapıldı bojuuum. iki mi üç mü

..................................iremneva........ ......19asos03...........Deragün

meessttrraa.....................20................ .......20.....................20
iremneva........................183............... ......183....................183
hafzak............................50........................50.....................50
seyzen...........................50........................50.....................50

TOPLAM.........................303................ .....303....................303

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…