Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Hayırlı olsunnnnnnnnnn artan değerlerinnnnnnn olsunnnnn inşallahhhhh daha güzel haberlerinide alırız tez zamanda inşallahhhh :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: perimmm ayağını sürümüş belli ki rabbim devamını getirsin inşallahhhh bu arada ben kırmızı kartı yedim 48 tane daha okumuştum ben mola verdim seyzencimmmm ......

Internet yasağım kalktıııı sonunda müdür bey ne saçma bişey yaptığını farketti,

bojuuummmmm Inanamıyorum çıktımı yanii oldumu ayy boju hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşş vur patlasın çal oynasıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
biliyordum
inanmıştımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
emindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inanmıyorummmmmmmmmmmmmm

Tabletten hmen benim bebişe bugün neler olmuş diye bakıyorudum kiiiiiii ponjuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm nası sevındım tarif edememmmmm mutluluğum tamamlandııııı Allahım sana şükürler olsunnnnnn yarabbimmmmmmm çok mutluyum şuannnnnnnnnnnnnnnn bilgisayara geçince halayını çekecemmmmmm en güzelindennnnn canm benmmmmmmmm ayyyyy

naber sekerşimmmmmmmmmmmmmmmm

nasıı gidiyo annişlikkkkkkkkkkkkkkk
baktınmı çin takviminee cinsiyet içinnnnn

10.haftan olsunda lahana testini yapp
bende kız cıkmıstı lahanadaa :))))))))))))))))))
vallahta kız olduuuuuuuuuuuuuuuu

ama çin takvimi yalannnn cıktı bendeeeeeeeeeeee

çin takviminde irkekk dio vitommmm. Herşey yolunda ço iyiyiz bebikimmm sen nasılsınnnn zeynom nasılllll yiriiimmm

Lahana testi ne olaki yavrum bilmiyom ben onuuuu:26:

pojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu anoyyy kurban olurum onu vereneee canım benimmm yaaaa hayırlı uğurlu olsunnnn inşşşşşşohh be ağır toplar arkaarkaya hamişşşşşşşşşşşdarısı bizlere inşşşşşşş.kudurmak istiyorummmmmpojummmmmmmmmmm pojummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşş ikizdir bebişinnnnnn muckkkkk

hatunlarrrrrr cumaya aşılamam olacak Allahın izniyleee.hepinizden dua bekliyorummm lütfennnnnnnnnn.

mess kuzucan senin ctesiymiş sanırım ayy hadi inş birlikte hamiş oluruz.yumurtaların ne alemde.baya oluşmuş galiba senin.benim bi tanecikk.ama ben o bitaneden çok ümitliyimmm.

pojommmmmmmmmmmmmm, çok sevindim canım
hayırlı uğurlu olur inşallah bebeğim, allah kucağına aldığın o güzel günü de göstersin inşallah, çok sevindim

sen de mi leyyynnnn,,, allaam yareppim pismillah, inşallah tutar aybikemmmm,,, hayırlısı olsun,

selaammmmm...

aybikemmm zaten seninle hep aynı zamanlarda adet oluyorduukkk...aşılamamız da aynı zamann olacaakkkk
yaşasıınnnnnnnnnnnnnnn...

ben yarın yumoşa kontrolüne gidicem o zaman net gününü söyler...cmtsi olabilir demişti....
sayısı iyi de büyümesi ve çatlaması önemli olan canımcıımmmm..bojumun da iyiydi aşılama öncesi tutmadı..benim ilk aşılamam da sayı güzeldi ama tutmadı.....şans, kader, kısmet............

hakkımızda hayırlısı....

Son düzenleme:

bojoooommmmm oley oley oley aklima ilk test yaptigim gun geldi yarabbiiiiiimmmm herkese yasatsin insallahhhhhh cok duygulandim herseye agliyom zaten cok sukur darisi geride kalan kizlarimiza insallahhh oh sirayla ne guzel alyam mesim irremim aybicem perdoganim sira onlarda hadi bakem

Son düzenleme:
Sırada 2 tane dada aşılamamı var ben çok zamnadır yoktum takip edemedim
aybicemm messimmm şimdi size odaklanıyoruz allahın izni ile sıradaki hamişlerimiz siz olucaksınız

ne kadar güzel yaa mutluluk üstüne mutluluk yaşatıyosunuz bize kızlar harikaaaaaaaaaaaaa birgün

canım benim arkadaşım çok ama çok mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaaa huhuhuhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv üçüzler geldi yaşasın bence senin bebek tek degil içime öyle doguyoo kankaaaaaaaaaaaaaaaa halayını çekiyorum denizle beraber hadi kızım kalk bojou teyzenin halayını çekelim tey tey tey

bizde iyiyiz kılzar deniz hanım pek uykulu bi bebek degil ugraşıyorum onunla bütün günüm onunla geçiyooooooo 22 günlük olduk bugün az kaldı 40mıza inş.düzelir uykuları

aşılama yaptıracak arkadaşlarım inş.gönlünüze göre olur ikizler üçüzler gelir inş.amin.hepinizi çok çok öptük ara ara bakıyorum sayfaya hep aklımdasınız unutmadım sizi unutmam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…