- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.381
çin takviminde irkekk dio vitommmm. Herşey yolunda ço iyiyiz bebikimmm sen nasılsınnnn zeynom nasılllll yiriiimmm
Lahana testi ne olaki yavrum bilmiyom ben onuuuu:26:
Perim beni unutmuuuşşş
valla canım hani mor lahana salata için kullanıyoruz yaa
onu suda kaynatıyrdun bir miktar sogumaya bırakıyrdunn
sonra i mesela 1 su bardagı idarırınla 1 su bardagı kaynayan ve soguyan lahana suyunu karıstıryrdun çıkan renge göre bebeğinin cinsiyetii cıkıyordu ortaya
netten bir arastır bakayım ben şimdi hangi rengin hangi cinsiye oldugunu hatırlayamıyrumm
bir bak bakalımmm
Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhıımmmm olduuuuuuuuuu işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!...
canıımmm bojuummmmmmmmmmmmmm degerin güzeeellllllll ve artacaakk inşallaaaaaahhhhhhhhhhhhhh...
azcık halay lazıımmm ki devamı gelsiinnnn...
haydi bakalım minik bojuuu annene sıkıcaaaa tutuuuunnn....
alyaammmmm daha dur bakalıımmmm...aşılamada ümidim yok benimmmmm... henüz son 3 kalmış değilsinizzzz....süprizler her zaman olabülüüürrrr.....
ama bojummmma çoooooookk sevindiimmmmm...:
listemize de tekrar bir maşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!...
oooollllllleeeeeeeyyyyyyyyyyyyy
kaç tane transfer yapıldı bojuuum. iki mi üç mü
Hayırlı olsunnnnnnnnnn artan değerlerinnnnnnn olsunnnnn inşallahhhhh daha güzel haberlerinide alırız tez zamanda inşallahhhh perimmm ayağını sürümüş belli ki rabbim devamını getirsin inşallahhhhbu arada ben kırmızı kartı yedim 48 tane daha okumuştum ben mola verdim seyzencimmmm ......
Internet yasağım kalktıııı sonunda müdür bey ne saçma bişey yaptığını farketti,
bojuuummmmmInanamıyorum çıktımı yanii oldumu ayy boju hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşş vur patlasın çal oynasıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
biliyordum
inanmıştımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
emindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
inanmıyorummmmmmmmmmmmmm
Tabletten hmen benim bebişe bugün neler olmuş diye bakıyorudum kiiiiiiiponjuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmm nası sevındım tarif edememmmmm mutluluğum tamamlandııııı Allahım sana şükürler olsunnnnnn yarabbimmmmmmm çok mutluyum şuannnnnnnnnnnnnnnn bilgisayara geçince halayını çekecemmmmmm en güzelindennnnn canm benmmmmmmmm ayyyyy
pojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu anoyyy kurban olurum onu vereneee canım benimmm yaaaa hayırlı uğurlu olsunnnn inşşşşşş pojummmmmmmmmmm pojummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inşş ikizdir bebişinnnnnn muckkkkk
pojommmmmmmmmmmmmm, çok sevindim canım
hayırlı uğurlu olur inşallah bebeğim, allah kucağına aldığın o güzel günü de göstersin inşallah, çok sevindim
sen de mi leyyynnnn,,,allaam yareppim pismillah, inşallah tutar aybikemmmm,,, hayırlısı olsun,
bojoooommmmm oley oley oley aklima ilk test yaptigim gun geldi yarabbiiiiiimmmm herkese yasatsin insallahhhhhh cok duygulandim herseye agliyom zaten cok sukur darisi geride kalan kizlarimiza insallahhh oh sirayla ne guzel alyam mesim irremim aybicem perdoganim sira onlarda hadi bakem
canım benim arkadaşım çok ama çok mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaaa huhuhuhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv üçüzler geldi yaşasın bence senin bebek tek degil içime öyle doguyoo kankaaaaaaaaaaaaaaaa halayını çekiyorum denizle beraber hadi kızım kalk bojou teyzenin halayını çekelim tey tey tey
:
bizde iyiyiz kılzar deniz hanım pek uykulu bi bebek degil ugraşıyorum onunla bütün günüm onunla geçiyooooooo 22 günlük olduk bugün az kaldı 40mıza inş.düzelir uykuları
aşılama yaptıracak arkadaşlarım inş.gönlünüze göre olur ikizler üçüzler gelir inş.amin.hepinizi çok çok öptük ara ara bakıyorum sayfaya hep aklımdasınız unutmadım sizi unutmam ki
canlarıımmm zillooşlarıımm tatlişkolarrıımmm bebekolarııııııımmmmm hepinize çoookk teşekkür ederiimmmm
işlerim çok yoğun giremiyorumm
yarın kan vericem yine,değerim katlanarak artar inşaallah
Allahım meleğimi bana bağışlasın,sımsıkı sıkı sıkıı sarsın beniii,tutunsun anneciğinnee
çok bekledim ki ben onuu
darısı MAYSTROOMUN,PAYBİŞİMİİNN,PALYOŞUMUNN,PERDOŞUMUUNN VE İREMNEVOŞUMUNNN başına inşaallaahhh
MAYSTROOMM PAYBİŞİİMMM ne vakit tedaviye başladınız leeeeyyyynnn
yumurtalarınıza sağlıkkk
ikişer üçer gelsin melekleriniz
kırklarınız karışsın inşallahh
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOM Kİİİİ
Perim beni unutmuuuşşş
Asoossssssssssssssss napan nazlı gacııııııııııııııııııııııı
Palyoşummmmmmmmm mesajını okudum fakat sana yakıştıramadım yazdıklarını. Kuzum sen 1 sene denedin rahim filmi sonrası hamiş kalmadın mı?? Hangi hamileliğin korunurken oldu? Arada ben ne kaçırdım bilmiyorum ama bizler şıp diye hamile kalamıyoruzki... Eskiidenmiş öyle hemen hamile kalmak şimdi yediğimiz içtiğimiz herşey katkı maddeli herşey gdolu ttavuk yemenin bile kısırlığa sebep olduğu bir devirddeyiz. Denediğin ilk ay 100% diye bi ihtimal yokki. Her ay şansın %20 max. 25 zaten. Neden bu kadar yıpratıyorsun kendini canım? Hayatını ona göre yönetme. Evde mutsuzuz demene inan çok üzüldüm. Haklısın bi taraftan ama eşine sımsıkı sarıl canım bu dönemi birbirinizi yıpratarak geçirirseniz hgamile kaldığında sevinecek bişeyin kalmaz. Benim bildiğim Palyoş çok güçlüdür çokkkkk o yüzden şaşırdım yaazdığına hadi bakimmm toparlannn sallan yuvarlannnn tam gaz devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Seyzoşummmmmmmmmmm ayrıntılı ultrasona giricektiii naptı acabaa ay ne mutlu olmuşturrr...... Düşünemiyorum o günleri bizde görürüz inşallahhhhhhhhhhhhhh.....
Ben çok halsizimmm arada midem bulanıyor ama çıkarmıyorum başka bişi hissetmiyorum hatta bazen endişeleniyorum acaba yaşıyor mu diye. Ne kadar zormuş insanın içindeki canlıdan kuşku duyması hissedememesi görememesi...
[
canlarıımmm zillooşlarıımm tatlişkolarrıımmm bebekolarııııııımmmmm hepinize çoookk teşekkür ederiimmmm
işlerim çok yoğun giremiyorumm
yarın kan vericem yine,değerim katlanarak artar inşaallah
Allahım meleğimi bana bağışlasın,sımsıkı sıkı sıkıı sarsın beniii,tutunsun anneciğinnee
çok bekledim ki ben onuu
darısı MAYSTROOMUN,PAYBİŞİMİİNN,PALYOŞUMUNN,PERDOŞUMUUNN VE İREMNEVOŞUMUNNN başına inşaallaahhh
MAYSTROOMM PAYBİŞİİMMM ne vakit tedaviye başladınız leeeeyyyynnn
yumurtalarınıza sağlıkkk
ikişer üçer gelsin melekleriniz
kırklarınız karışsın inşallahh
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOM Kİİİİ
kuzular günaydınn :)) nasılsınızz nasıl gidiyooo topiğimzde son hamişlerimizde aramıza gircekk allahın izniylee dualarımız sizinlee :))
kızımın ismine artık net karar vermem gerek :)) yardımcı olurmusunuzz bebişlerimm..en son ''NİL'' olarak düşünüyoruz ama yinede emin olmak istiyorumm :)) aklınızda isimler var mı..yada nilin yanına bi isim..gerci tek isim olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ama kararsızım :) yardımmm lütfenn
Nil ismi çok hoş.Ben masal , öykü , ömür ve asya isimlerinide çok beğenirim.
kuzular günaydınn :)) nasılsınızz nasıl gidiyooo topiğimzde son hamişlerimizde aramıza gircekk allahın izniylee dualarımız sizinlee :))
kızımın ismine artık net karar vermem gerek :)) yardımcı olurmusunuzz bebişlerimm..en son ''NİL'' olarak düşünüyoruz ama yinede emin olmak istiyorumm :)) aklınızda isimler var mı..yada nilin yanına bi isim..gerci tek isim olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ama kararsızım :) yardımmm lütfenn
Penderiimmmm NİL tek başına gayet güzell bencee
yakışır prensoşunaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?