Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
çin takviminde irkekk dio vitommmm. Herşey yolunda ço iyiyiz bebikimmm sen nasılsınnnn zeynom nasılllll yiriiimmm

Lahana testi ne olaki yavrum bilmiyom ben onuuuu:26:

valla canım hani mor lahana salata için kullanıyoruz yaa
onu suda kaynatıyrdun bir miktar sogumaya bırakıyrdunn
sonra i mesela 1 su bardagı idarırınla 1 su bardagı kaynayan ve soguyan lahana suyunu karıstıryrdun çıkan renge göre bebeğinin cinsiyetii cıkıyordu ortaya

netten bir arastır bakayım ben şimdi hangi rengin hangi cinsiye oldugunu hatırlayamıyrumm

bir bak bakalımmm

Perim beni unutmuuuşşş

Kuzuşummm unutur muyum hiççç kaç kez sorduk snei nerelerdesinnnn bebişkommmmmmmmmmm gitme artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Anoooyyyyyyyyyyy çiş salatasıııııııııııııııııııııı Tmm bakim bi kuzummmmmmmmmmmmmmmmm

Asoossssssssssssssss napan nazlı gacııııııııııııııııııııııı

Palyoşummmmmmmmm mesajını okudum fakat sana yakıştıramadım yazdıklarını. Kuzum sen 1 sene denedin rahim filmi sonrası hamiş kalmadın mı?? Hangi hamileliğin korunurken oldu? Arada ben ne kaçırdım bilmiyorum ama bizler şıp diye hamile kalamıyoruzki... Eskiidenmiş öyle hemen hamile kalmak şimdi yediğimiz içtiğimiz herşey katkı maddeli herşey gdolu ttavuk yemenin bile kısırlığa sebep olduğu bir devirddeyiz. Denediğin ilk ay 100% diye bi ihtimal yokki. Her ay şansın %20 max. 25 zaten. Neden bu kadar yıpratıyorsun kendini canım? Hayatını ona göre yönetme. Evde mutsuzuz demene inan çok üzüldüm. Haklısın bi taraftan ama eşine sımsıkı sarıl canım bu dönemi birbirinizi yıpratarak geçirirseniz hgamile kaldığında sevinecek bişeyin kalmaz. Benim bildiğim Palyoş çok güçlüdür çokkkkk o yüzden şaşırdım yaazdığına hadi bakimmm toparlannn sallan yuvarlannnn tam gaz devammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Seyzoşummmmmmmmmmm ayrıntılı ultrasona giricektiii naptı acabaa ay ne mutlu olmuşturrr...... Düşünemiyorum o günleri bizde görürüz inşallahhhhhhhhhhhhhh.....

Ben çok halsizimmm arada midem bulanıyor ama çıkarmıyorum başka bişi hissetmiyorum hatta bazen endişeleniyorum acaba yaşıyor mu diye. Ne kadar zormuş insanın içindeki canlıdan kuşku duyması hissedememesi görememesi...

:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

eylemsevcan: Oğluşumuz dünyaya gözlerini açtı :124:

mehmetderya: Anıl ve Akın'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

ADDD83: Deniz'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

Bojou Hamileee

İdilga Hamileee

Medmus Hamileee

Perisoko Hamileee

Kaplang Hamileee

Tuanazehra Hamileee

Deragun Hamileee Prensimiz geliyooor

Asos Hamileee Paşa geliyorrrr

Hafzak Hamileee Prensesimiz geliyoooor

Seyzen Hamileee Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 :18::92:

Miskamber :18::92: Bu ay aşılama yaptıracak

meessttrraa :18::92: Bu ay aşılamay yaptıracak

eerdgn :18::92:

iremneva :18: :92:

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

oooollllllleeeeeeeyyyyyyyyyyyyy

kaç tane transfer yapıldı bojuuum. iki mi üç mü

Perim beni unutmuuuşşş

Hos gelfin elizimmm mm

Balim kurtaj olduktan sonraki ay yine hamileydim ya korunurken olmustu hatirladin mi biz ogrendigimizde zaten dusuk baslamis yarisi dusmustu kesenin ustelikte karnimdan gorunuyordu ve adetimle ayni gun basladigi iun ben farkedememistim
Gerci kalsaydi da riskli olacakti cunku o ay tatildeyken merdivenlerden dusmustum ve film cekilmistim .

İste boyle olunca korunmayi birakinca hemen olur zannetmistim ama bunay da fos cikti iki gune adetim baslar zaten neyse hayirlisi bakalim belki sagdaki kistimde atilmis olur adetle ve saglikli bir hamilelige baslarim umarim. Tek korkum kurtajdan sonra aylardir hamile kalamayanlar gibi cok bekleme ihtimalim ((

Az kaldi perimm dayan gececek hepsi ve en keyifli 3 aya baslayacaksiniz kuzunlaa

valla bana da süpriz oldu...mart gibi düşünüyorduk...

canlarıımmm zillooşlarıımm tatlişkolarrıımmm bebekolarııııııımmmmm hepinize çoookk teşekkür ederiimmmm
işlerim çok yoğun giremiyorumm
yarın kan vericem yine,değerim katlanarak artar inşaallah
Allahım meleğimi bana bağışlasın,sımsıkı sıkı sıkıı sarsın beniii,tutunsun anneciğinnee
çok bekledim ki ben onuu
darısı MAYSTROOMUN,PAYBİŞİMİİNN,PALYOŞUMUNN,PERDOŞUMUUNN VE İREMNEVOŞUMUNNN başına inşaallaahhh
MAYSTROOMM PAYBİŞİİMMM ne vakit tedaviye başladınız leeeeyyyynnn
yumurtalarınıza sağlıkkk
ikişer üçer gelsin melekleriniz
kırklarınız karışsın inşallahh

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOM Kİİİİ
[/QUOTE]

İnsallah degerlerin cok guzel artacak canim hic endiselenme bizde seni cokkkk seviyoruzzzzz

kuzular günaydınn :)) nasılsınızz nasıl gidiyooo topiğimzde son hamişlerimizde aramıza gircekk allahın izniylee dualarımız sizinlee :))

kızımın ismine artık net karar vermem gerek :)) yardımcı olurmusunuzz bebişlerimm..en son ''NİL'' olarak düşünüyoruz ama yinede emin olmak istiyorumm :)) aklınızda isimler var mı..yada nilin yanına bi isim..gerci tek isim olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ama kararsızım :) yardımmm lütfenn

herkese günaydın.....

Bügun itibariyle hastalandım:) Bİttikten sonra çalışmalara başlayacağız artık.Zaman ne kadar çabuk geçiyor ben kürtaj olalı 6 ay olmuş.
enfeksiyon ilaçlarımda bitti, sanırım herşey normal.Umarım yine hamile kalırım ve bu sefer kalp atışını da duyar sağlıklada kucağıma alırım.İlk deneyimi düşünmek istemiyorum Allah kimseye birdaha yaşatmasın.Burdaki bütün hamişlerimiz bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar inşallah,bebek bekleyenlerde biran çnce kavuşurlar inş.bebeklerine:)

Nil ismi çok hoş.Ben masal , öykü , ömür ve asya isimlerinide çok beğenirim.

Penderiimmmm NİL tek başına gayet güzell bencee
yakışır prensoşunaa

pojuuum guzel annem benımmmmmmmm napımmm hortladm erkenden bebıse neler olmus ona bakıodum gebıs takvımındennnnnn. Sen naptn mınnooossssss kan verdın mııııı. Beım eltı. 10. Gun yaptırdığında 100 kusurdu ve ıkızdıııı senınkıde tek dııl bebnce bebıskommmmmmmmmmmmmm

Pendosum nil sade saf temiz hiç karıştırma başka bişi kuzummmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…