- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.401
pojuuum guzel annem benımmmmmmmm napımmm hortladm erkenden bebıse neler olmus ona bakıodum gebıs takvımındennnnnn. Sen naptn mınnooossssss kan verdın mııııı. Beım eltı. 10. Gun yaptırdığında 100 kusurdu ve ıkızdıııı senınkıde tek dııl bebnce bebıskommmmmmmmmmmmmm
Pendosum nil sade saf temiz hiç karıştırma başka bişi kuzummmmmmmmmmmmmmmm
pojuuum guzel annem benımmmmmmmm napımmm hortladm erkenden bebıse neler olmus ona bakıodum gebıs takvımındennnnnn. Sen naptn mınnooossssss kan verdın mııııı. Beım eltı. 10. Gun yaptırdığında 100 kusurdu ve ıkızdıııı senınkıde tek dııl bebnce bebıskommmmmmmmmmmmmm
Pendosum nil sade saf temiz hiç karıştırma başka bişi kuzummmmmmmmmmmmmmmm
ne diyosuuuuuunnnn
birazdan çıkıcam canım kan vermeye gidicem
hayırlısıyla sağlıkla gelsin dee tek-ikiz farketmez,Allah hayırlısını versin
çok tırsıyorum ama :18:
canım rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. sana birkaç sorum olacak yardımcı olursan sevinirim.aşılamanı sanırım bursada yaptırdın ama kimde?aşılamada kaç yumurtan vardı?aşılamadan sonra ne zaman ilişki oldu?preseedi aşılamadan sonra kulandınmı?şimdilik bu kadar canım.allah nasip ederse benimde yarın cuma öğlen aşılamam olacak hakkımızda hayırlısı olsun.
Canım bende öyleydim ikincikez kana giderken hiç tırsma bebişkom inanmak zor geliyor ama değerini görünce tam inanacaksınnn hadi bekliyoruz bebişim
Canım öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. Bn Ankarada Aydan Biri'ye yaptırdım aşılamamı. Hala doktorum kendisi çok memnunum. Gelişmiş 4 yumurtam vardı. Aşılamanın ertesi günü ilişki oldu. Preseed kullanmadım. Sadece dinlendim bol bol. Ama olacağı varsa dinlenmesem de olurdu bikaç gün dikkat ettim sadece. Aşılama sonrası popomun altına yastık koyup uzandım. Aşılamadan önce bol bol bal yedim. Beslenmeme dikkat ettim. En önemlisi eşimin spermleri yıkamadan sonra sayı ve hareket bakımından süpermen oldu. En büyük etken buydu bence. İlk aşılaman mı olucak? İnşallah güzel haberler verirsin caım. Aşılama sırasında gözlerini kapat çok istediğin beişin yüzünü hayal etbol boldua et
pardon hayatım bursada yaptırdın sannettim karıştırdım.bende ilk defa aşılama yaptıracağım bursa jinemedde.4-5 tane 17 mm yumurtam vardı doktor dün akşam 8 de pregly vurdurdu.eşimin sperm sayısı 33 milyondu doktorlar normal demişti ama ben düşününce bana az geldi açıkcası.eşimede 1,5 aydır keçiboynuzu pekmezi yediriyorum faydası olmuşmudur bilmiyorum canım.yarın öğlen saatinde yıkama işlemi bitince aşılamam gerçekleşecek.hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.bu arada dediğini yapacağım inşallah gözlerimi yumcam ve bebişimin hayalini kurcam.
mess yumoş kontrolünden döneeerrrr...
drcum yine beğendi yumoşları...ama ben eşimin değerini merak ediyoruummmmmmm...
ctsi yine gidicezz...sanırım pztsi ye kalıcak aşılama....:44::44:
penderim nil yeterli bence deee...hatta kızım olursa koyabilirim bileee
bojummmmmmmmm...güzel yükselmiş değerle dööönnnn..halaya devam edeliiimmmmmmmmmmm
pojommmmmmmmmmmmmm, çok sevindim canım
hayırlı uğurlu olur inşallah bebeğim, allah kucağına aldığın o güzel günü de göstersin inşallah, çok sevindim
sen de mi leyyynnnn,,,allaam yareppim pismillah, inşallah tutar aybikemmmm,,, hayırlısı olsun,
selaammmmm...
aybikemmm zaten seninle hep aynı zamanlarda adet oluyorduukkk...aşılamamız da aynı zamann olacaakkkk
yaşasıınnnnnnnnnnnnnnn...
ben yarın yumoşa kontrolüne gidicem o zaman net gününü söyler...cmtsi olabilir demişti....
sayısı iyi de büyümesi ve çatlaması önemli olan canımcıımmmm..bojumun da iyiydi aşılama öncesi tutmadı..benim ilk aşılamam da sayı güzeldi ama tutmadı.....şans, kader, kısmet............
hakkımızda hayırlısı....
kızlarrr sanırım bu gidişle 'NİL' olcak prensesimin adı herkes aynı fikirde :)) tesekkürler yardımlarınız içinn :))
hadiiii inşşş değerin artarak devammmederrrr.huhhuuuuuuuuuuuuuuuuucanlarıımmm zillooşlarıımm tatlişkolarrıımmm bebekolarııııııımmmmm hepinize çoookk teşekkür ederiimmmm
işlerim çok yoğun giremiyorumm
yarın kan vericem yine,değerim katlanarak artar inşaallah
Allahım meleğimi bana bağışlasın,sımsıkı sıkı sıkıı sarsın beniii,tutunsun anneciğinnee
çok bekledim ki ben onuu
darısı MAYSTROOMUN,PAYBİŞİMİİNN,PALYOŞUMUNN,PERDOŞUMUUNN VE İREMNEVOŞUMUNNN başına inşaallaahhh
MAYSTROOMM PAYBİŞİİMMM ne vakit tedaviye başladınız leeeeyyyynnn
yumurtalarınıza sağlıkkk
ikişer üçer gelsin melekleriniz
kırklarınız karışsın inşallahh
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOM Kİİİİ
Aşılaman tutacak gibi doğuyor içime. Bnşm eşimşn sayısı 16 milyondu yıkandıktan sonra coşmuştu morfoloji düşüktü. O da artmıştı. Ve bemim eşim ben söylemeden eve gelir gelmez keçiboynuzu şişesini kafasına dikiyordu ceviz kaak çekirdeği yiyordu bol bol. Çok dikkat etti beslenmesine. Bunların da faydası çok oldu tabii canım
kıslar aşılama yaptıran arkadaşlar ben dün akşam iğnemi yaptırdım ya eee benim bugün akıntım var çatlamamıştır dimi bu yumoşlar.çünkü doktor 36-40 saat içinde aşılamanı yapacağız dedi.:44::44:
hayır canım endişelenme benimde 36 saat sonra yapıldı ve bir gün öncesinde yumurta akı kıvamında akıntım oldu hah yumurtluyorum dedm hattadoktorum iğnenin işe yaradığını östrojenden dolayı da akıntım olduğunu söyledi. Ertesi gün sancın oluyor zaten gerçekten yumurtladığını o zaman anlıyorsun rahat ol cnmm.
miskamber .!.:evt canımm aynı dönemlere denk geliyorrr.inşş hamişliğimizde aynı döneme denk gelir.benim kesinleşti canım yarına dün akşamda çatlatma iğnemi vurdurdum ohhhh misssssherşeyimle hazırımmm.biraz heyecan korku karışık duygular mevcut bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?