Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ne diyosuuuuuunnnn
birazdan çıkıcam canım kan vermeye gidicem
hayırlısıyla sağlıkla gelsin dee tek-ikiz farketmez,Allah hayırlısını versin
çok tırsıyorum ama :18:

canım rabbim bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah. sana birkaç sorum olacak yardımcı olursan sevinirim.aşılamanı sanırım bursada yaptırdın ama kimde?aşılamada kaç yumurtan vardı?aşılamadan sonra ne zaman ilişki oldu?preseedi aşılamadan sonra kulandınmı?şimdilik bu kadar canım.allah nasip ederse benimde yarın cuma öğlen aşılamam olacak hakkımızda hayırlısı olsun.

Hepimize bol neşeli harika bir gün olsun inşallah

bojumm heyecanını böle içimde hissediyorum değerinin artıcağından eminim Sen ikizlere hazırla kendini

Perimm eltinin ikizimi olucak Normal yolla mı hamiş kaldı ay ne güzel yaa bende ikiz kız istiyodum 1 tane oldu ama olsun kız oldu yaa Zaman çok çabuk geçiyor perim bir bakmışsın minikin kucağında

Enderiiimmm nil bencede tek başına daha asil duruyo Düşünsene ilerde kızın müdür filan olur nil hanım diye bahsederler kulağaaa çok hoş geliyo

hafsa diye bir kız çocuğa rastladım sordum nasıl oluyolar uysalmı filan diye kendi halinde sessiz akıllı kızımız dedi çokta güzelmiş

ne diyosuuuuuunnnn
birazdan çıkıcam canım kan vermeye gidicem
hayırlısıyla sağlıkla gelsin dee tek-ikiz farketmez,Allah hayırlısını versin
çok tırsıyorum ama :18:

Canım bende öyleydim ikincikez kana giderken hiç tırsma bebişkom inanmak zor geliyor ama değerini görünce tam inanacaksınnn hadi bekliyoruz bebişim

Canım öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. Bn Ankarada Aydan Biri'ye yaptırdım aşılamamı. Hala doktorum kendisi çok memnunum. Gelişmiş 4 yumurtam vardı. Aşılamanın ertesi günü ilişki oldu. Preseed kullanmadım. Sadece dinlendim bol bol. Ama olacağı varsa dinlenmesem de olurdu bikaç gün dikkat ettim sadece. Aşılama sonrası popomun altına yastık koyup uzandım. Aşılamadan önce bol bol bal yedim. Beslenmeme dikkat ettim. En önemlisi eşimin spermleri yıkamadan sonra sayı ve hareket bakımından süpermen oldu. En büyük etken buydu bence. İlk aşılaman mı olucak? İnşallah güzel haberler verirsin caım. Aşılama sırasında gözlerini kapat çok istediğin beişin yüzünü hayal et bol boldua et

pardon hayatım bursada yaptırdın sannettim karıştırdım.bende ilk defa aşılama yaptıracağım bursa jinemedde.4-5 tane 17 mm yumurtam vardı doktor dün akşam 8 de pregly vurdurdu.eşimin sperm sayısı 33 milyondu doktorlar normal demişti ama ben düşününce bana az geldi açıkcası.eşimede 1,5 aydır keçiboynuzu pekmezi yediriyorum faydası olmuşmudur bilmiyorum canım.yarın öğlen saatinde yıkama işlemi bitince aşılamam gerçekleşecek.hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.bu arada dediğini yapacağım inşallah gözlerimi yumcam ve bebişimin hayalini kurcam.

Aşılaman tutacak gibi doğuyor içime. Bnşm eşimşn sayısı 16 milyondu yıkandıktan sonra coşmuştu morfoloji düşüktü. O da artmıştı. Ve bemim eşim ben söylemeden eve gelir gelmez keçiboynuzu şişesini kafasına dikiyordu ceviz kaak çekirdeği yiyordu bol bol. Çok dikkat etti beslenmesine. Bunların da faydası çok oldu tabii canım

mess yumoş kontrolünden döneeerrrr...

drcum yine beğendi yumoşları...ama ben eşimin değerini merak ediyoruummmmmmm...

ctsi yine gidicezz...sanırım pztsi ye kalıcak aşılama....:44::44:

penderim nil yeterli bence deee...hatta kızım olursa koyabilirim bileee

bojummmmmmmmm...güzel yükselmiş değerle dööönnnn..halaya devam edeliiimmmmmmmmmmm

bebişkoooom yerim senin yumoşlarınııııııııııı sucuu kızartıp içine kırarımmmmmmmmm anoyyyy bebiş olcakmış onlarrrrrrrr kıyamam yaaaaa minnak mesoşlar büyüyorrrrr tek ihtiyaçları olan şey spermmmmm heheheyyyytttt oldu bu iş bu ayyyyyyyyyyyy yavrummmmmmmmmmm

kızlarrr sanırım bu gidişle 'NİL' olcak prensesimin adı herkes aynı fikirde :)) tesekkürler yardımlarınız içinn :))

canlarıımmm zillooşlarıımm tatlişkolarrıımmm bebekolarııııııımmmmm hepinize çoookk teşekkür ederiimmmm
işlerim çok yoğun giremiyorumm
yarın kan vericem yine,değerim katlanarak artar inşaallah
Allahım meleğimi bana bağışlasın,sımsıkı sıkı sıkıı sarsın beniii,tutunsun anneciğinnee
çok bekledim ki ben onuu
darısı MAYSTROOMUN,PAYBİŞİMİİNN,PALYOŞUMUNN,PERDOŞUMUUNN VE İREMNEVOŞUMUNNN başına inşaallaahhh
MAYSTROOMM PAYBİŞİİMMM ne vakit tedaviye başladınız leeeeyyyynnn
yumurtalarınıza sağlıkkk
ikişer üçer gelsin melekleriniz
kırklarınız karışsın inşallahh

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYOM Kİİİİ
[/QUOTE]
hadiiii inşşş değerin artarak devammmederrrr.huhhuuuuuuuuuuuuuuuuu
vallaaa bilemedimmmm işte kendimi birden tedavinin ortasında buldum
evetttt bende perdoğanımmmmmmm

evt canımm aynı dönemlere denk geliyorrr.inşş hamişliğimizde aynı döneme denk gelir.benim kesinleşti canım yarına dün akşamda çatlatma iğnemi vurdurdum ohhhh misssssherşeyimle hazırımmm.biraz heyecan korku karışık duygular mevcut bende

iki lafın belini kırarık dedik ama kimsecikler yokkkkk.heyyyy millet nerdesinizz

pojumdannn güzel haberler gelsinde güzel bi urfa sıra gecesi düzenleyeyilim çiğğğğğ köfteliiiii ohhhh nemrutunnn kızı....... çokmu kromsu oldu ne

hadiiii inşşş değerin artarak devammmederrrr.huhhuuuuuuuuuuuuuuuuu
vallaaa bilemedimmmm işte kendimi birden tedavinin ortasında buldum

evetttt bende perdoğanımmmmmmm

evt canımm aynı dönemlere denk geliyorrr.inşş hamişliğimizde aynı döneme denk gelir.benim kesinleşti canım yarına dün akşamda çatlatma iğnemi vurdurdum ohhhh misssssherşeyimle hazırımmm.biraz heyecan korku karışık duygular mevcut bende[/QUOTE]

hayırlı olsun canım drın drın drınnnnnn son 15 güüünnnnnn

paybişimmmmm aşılı kuşummmmm yarın büyük gün mü yaniiiiii dualarım seinle kuzuuuuuummmmm bu defa oldu bu işşşşş inan pozitif ol heppppp Canmm benm çokkkk heyecanlıyımmmm

inşallah dediğin gibi olurum canım.bende heyecanlı bir şekilde belkiyorum.rabbim isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah.

kıslar aşılama yaptıran arkadaşlar ben dün akşam iğnemi yaptırdım ya eee benim bugün akıntım var çatlamamıştır dimi bu yumoşlar.çünkü doktor 36-40 saat içinde aşılamanı yapacağız dedi.:44::44:

hayır canım endişelenme benimde 36 saat sonra yapıldı ve bir gün öncesinde yumurta akı kıvamında akıntım oldu hah yumurtluyorum dedm hatta doktorum iğnenin işe yaradığını östrojenden dolayı da akıntım olduğunu söyledi. Ertesi gün sancın oluyor zaten gerçekten yumurtladığını o zaman anlıyorsun rahat ol cnmm.

Sağol canım ya bende dedim yani çatladıysa yarına bişi kalmaz geçmiş olsun falan ama sende öyle diyosan demekki yarın çatlıcaklar.yarını sabırsıklıkla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah.

çoookk heyecanlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı......anlıyorum seni aybikeeemmmm..bende sadece heyecan var o kadarrr...olacak mı kiii...:44::44::44::44:

hadi önce senin ve diğer arkadaşın haberini alıcazzzz..... allahım emeklerimizi boşa çıkarmaaaa

perim çok güzel söylemişşş...gözlerimizi kapıyoruuuzzzz bebeğimizi düşünüyoruuuzzzzzzz.....

boju ses ver bir ikii.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…