Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlar 2 dk kaçıverdim bilgisayarın başına.Bir ara uzun uzun yazacağım inşallah.Annem rahatsız hastanede yatıyor Doğum yaptığımdan beri doğru düzgün yanıma bile gelemedi zaten.İnşallah iyileşirde bir an önce gelmese de razıyım ben.Yeter ki Allah ım başımızdan eksik etmesin annelerimizi,ailelerimizi korusun İnşallah...

Bebişlere tek bakıyorum gündüzleri çooookkkkkk zor oluyor.Aynı anda idare etmek.Ama Rabbim sağlık versinde inşallah büyüyecekler tabiki.Anıl da göbek fıtığı var dedi dr.Akın ında topuk kanında guatr hormonu yüksek çıkmış.Sağlık bakanlığında da Anıl için aynı şey söylendi.Galiba kanlar karışmış iki bebişimin arasında.Dün tekrar sağlık ocağına gittik.İkisinden de topuk kanı alındı.İnşallah sağlıklı çıkar sonuçları...

Tam okuyamadım geçmişi,yanlışım varsa düzeltin kızlar...
Pojum ve aybikem hamile inşallah............Allah ım sağ salim tamamına erdirsin inşallah.Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun...
Meessttrraamm sende aşılama yaptıracaksın,bebişin gelecek inşallah Şubat ayında hayırlı haberini alırız.Hemde eşine sevgililer günü hediyen olur.Hepinize dua ediyorum.Doğum anında da etmiştim.Allah ım tüm dileyenlere ve başta siz arkadaşlarıma tez vakitte sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Amin...

ağzından bal damlıyor deryammm...aybikemin tutacak o zamaannn...:13::13::13::13::13:...
benim de tutarsa koparız valla..sevgililer günü pek önemli değilde doğacağı muhtemel tarih evlilik yıldönümümüz oluyor.. o harika olur canımmmmm....

annene, bebeklerine çok geçmiş olsunn...umarım hepsi atlatır ve yanında olur deryaammmmm...

Günaydın kuzuşlar. Mehmetderyam annene geçmiş olsun çok bian önce iyileşirde torunlarının yanına döner inşallahhhh

Akınla Anılımı öp yerime turp gibi olcaklar Allahın izniyle

Habersiz bırakma bizii

Son düzenleme:
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın günaydıııııııııııııııııııın ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim

aybikeeeeemmmmmm Allah yardımcın olsuunnnn... kalbim seninleeee....

sevgililer gününe geliyor gerçekten test yapma zamanııı..kocalarımıza müjdeyi vericezz inşallaahhh...

Hoşgeldinnnnnnnnnnnnn hoşgeldiiiiinnnn

sevgililer gününe geliyor gerçekten test yapma zamanııı..kocalarımıza müjdeyi vericezz inşallaahhh...
Size bişi diyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Nası içime doğuyor anlatamammm. Allahın izniyle bu ay ikinized hamişsinizz. Pidiloşuma da aynen böyle doğmuştuuu söylemiştim onaaa. Hadi dualarımız siziinleeeee
PAYBİŞİİMMM bugün aşılanıyoooooooooo
Allah yardımcısı olsunn,göbüşü bebiş dolsun inşaallaaahhhh

Len nooldu senin kan sonucuuuuuuuuuuu çatlattık biziii

yaw dün çok yoğundun bebişiimm,akşam baktım kimse yoktu
194 çıktı sonucumm
biraz nazlı geliyo heralde
11'inde ultrason için çağırdılar
hayırlısıyla bi görsem,pıtı pıtılarını bi duysamm
dün çok taktım kafama ama her bünyede farklı artabiliyomuş değerler
endişlenmemeye çalışıyorum ama elimde değil
bebişim sıkı sıkı tutunsun bana,hiç bırakmasın benii
Allah'a emanet..

Merhaba kızlar
topikte hamiş olmayı bekleyenler bir bir bebişlerine kavuşuyorlar nekdar güzel allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.boju seni de ayrıyetten tebrik ederim mutluluğunuz daim olsun inş.daha önce de dedğim gibi bizde bebiş için uğraşıyoruz tam emin olmamakla birlkte sanırım eşimde varikosel var nasıl olcak ne süreçler bekliyo bizi bilmiyorum ama allah hayırlısını versin hakkımızda.

canım benim sen 1 gün arayla mı yaptırdın testi ? Hiçbişe olmicak merak etme sıkı sıkı tutundu o annesineee. Progestan kullanıyorsun dimi bebişim?? Canını sıkma bazen yavaş gidip bi anda artıyor.

canım çok geçmiş olsunn
annenede bir an önce saglıgınakavusur inşşşşşşşşşşşşşşş

ayy buayy yine hamişllerimiz olcekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

çiftiz pojuoommm olucakk lennnnnnnnnnnnnnnn

çok güzelll vallahiiiiiiiiiiiiiii

hayırlı olsun canım drın drın drınnnnnn son 15 güüünnnnnn [/QUOTE]

tatlışkommmmmmmmmmm hadii güzel haberlerrrle gelin bizee :))))))))))))))))))))

Pojummmmmmmmmmmmmmmmm önceki yazdıklarına baktımda sen 2 gün üst üste yaptırmışsın testi ve artmış zaten bitanem. 2 güne bir katlanıyor zaten. Sneinkide 1 güne göre gayet muntazam artmış bebişkommmmmmmmmmm hiçççççç canını sıkma sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben anlamadim simdi bojomdan sonra aybicemdemi hamileee ayyyyyy :119: yazilar hep birbirine girmis gibi duruyo telden yanlis anlamamisimdir insallaaahhhh

paybiseee asilama yapilmiiiissssss aradaki sayfalar cikmamisti telde daha yeni okuyup anladim olayi haydi rastgele insallaaahhhhh

..................................iremneva........ ......19asos03...........Deragün

meessttrraa.....................20................ .......20.....................20
iremneva........................199............... ......199....................199
hafzak............................50.............. ..........50.....................50
seyzen...........................50............... .........50.....................50

TOPLAM.........................319................ .....319....................319

kızlar çok yoğunum annem yanımda olduğu için misafir geliyor hep, giremiyorum. Efe ve ben çok iyiyiz. ayrıntılı süperdi oğluşumun hrbişeyini gördüm
suyu, boyu, kilosu çok iyi dedi dr amcamız
ama kocişimde fıtık çıktı çok üzüldüm. neyseki orta derece amelliyatlık diil. egzersizle düzelecek inşallah...

deryam geçmiş olsun canım.
mesoşum, aybişim Allah yaedımcınız olsun. çifete bayram yapıcaz inşallah
bojuuum bencede değerin iyi bebişin sana sımsıkı tutunmuş tatlım

herkeşleri öpüyorum kusuruma bakmayın ayrıntılara sonra bakıcam

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

eskimiş annelerrrrrrrr (biz)

taze hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

veeeeeeeeeee

aşılanan veeee halvet yasayann hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(sıradaki anne adaylarımızzzzzzz)

öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz

Herkese günaydınn kızlar gündem çok yoğun kime ne yazsam şaşırdım

periimm napıyon karaböcüküm ben hasta oldum çok öksürüyom

bojummm canım iki gün peşpeşe yaptırmışsın testi böle çıkması gayet normal moralini bozacak bişey yok ortada hiç kötü düşünme bu değerle sen ikiz pırtlatıverecen hala değerim de değerim diyonn

deryaaammm canım benim ikisine birden bakmak zor olsa gerek dikkat et kendine aman diyim hasta filan olma annene acil şifalar dilerim canım inşallah tez zamanda kavuşur sağlığına

aybikemmm test mi yaptıracaktı benmi yanlış anladım sonuç nezaman öğrenicez dün yaptırmadı mı kafam karıştı yoksa bugün mü test günü :44::44::44:

seyzoşuummm maşallah damadıma maşallah Benim tontinikiminde herşeyi çok güzel normal çıktı ama annesi hasta 3 gündür öksürmekten kızımı bi rahatsız ettim ki sorma sürekli öksürüyom dakikada 2 kere desem yeridir. Inşallah minnikime bişey olmaz öksürmekten.

messiimmm sen nasılsın bitanem nasıl gidiyo çalışmalar ne durumda

evet haklısın canım gündem yoğun...
bojumun inşallah yükselicek tavan yapıcak değeri..

aybike aşılama yaptırdı canımcım...testi 2 hafta sonra yapılır...inşallaah meleğimiz yerleşiyordur şu sıralar....

ben iyiyim hafzoşum yumoş kontrolünden geldim..bu gece çatlatma iğnesi yapılacak...
pazartesi de büyük güünnnnn sabah aşılamam olacak......

sana da çok geçmiş olsunn....zencefil de zencefiiilllll diyoruummmm....her türlü gideri var :2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…