- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.421
Kızlar 2 dk kaçıverdim bilgisayarın başına.Bir ara uzun uzun yazacağım inşallah.Annem rahatsız hastanede yatıyorDoğum yaptığımdan beri doğru düzgün yanıma bile gelemedi zaten.İnşallah iyileşirde bir an önce gelmese de razıyım ben.Yeter ki Allah ım başımızdan eksik etmesin annelerimizi,ailelerimizi korusun İnşallah...
Bebişlere tek bakıyorum gündüzleri çooookkkkkk zor oluyor.Aynı anda idare etmek.Ama Rabbim sağlık versinde inşallah büyüyecekler tabiki.Anıl da göbek fıtığı var dedi dr.Akın ında topuk kanında guatr hormonu yüksek çıkmış.Sağlık bakanlığında da Anıl için aynı şey söylendi.Galiba kanlar karışmış iki bebişimin arasında.Dün tekrar sağlık ocağına gittik.İkisinden de topuk kanı alındı.İnşallah sağlıklı çıkar sonuçları...
Tam okuyamadım geçmişi,yanlışım varsa düzeltin kızlar...
Pojum ve aybikem hamile inşallah............Allah ım sağ salim tamamına erdirsin inşallah.Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun...
Meessttrraamm sende aşılama yaptıracaksın,bebişin gelecek inşallah Şubat ayında hayırlı haberini alırız.Hemde eşine sevgililer günü hediyen olur.Hepinize dua ediyorum.Doğum anında da etmiştim.Allah ım tüm dileyenlere ve başta siz arkadaşlarıma tez vakitte sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Amin...
Günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın günaydıııııııııııııııııııın ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Size bişi diyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Nası içime doğuyor anlatamammm. Allahın izniyle bu ay ikinized hamişsinizz. Pidiloşuma da aynen böyle doğmuştuuu söylemiştim onaaa. Hadi dualarımız siziinleeeeeaybikeeeeemmmmmm Allah yardımcın olsuunnnn...kalbim seninleeee....
sevgililer gününe geliyor gerçekten test yapma zamanııı..kocalarımıza müjdeyi vericezz inşallaahhh...
PAYBİŞİİMMM bugün aşılanıyoooooooooo
Allah yardımcısı olsunn,göbüşü bebiş dolsun inşaallaaahhhh
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnn hoşgeldiiiiinnnn
Size bişi diyim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Nası içime doğuyor anlatamammm. Allahın izniyle bu ay ikinized hamişsinizz. Pidiloşuma da aynen böyle doğmuştuuu söylemiştim onaaa. Hadi dualarımız siziinleeeee
Len nooldu senin kan sonucuuuuuuuuuuu çatlattık biziii
yaw dün çok yoğundun bebişiimm,akşam baktım kimse yoktu
194 çıktı sonucumm
biraz nazlı geliyo heralde
11'inde ultrason için çağırdılar
hayırlısıyla bi görsem,pıtı pıtılarını bi duysamm
dün çok taktım kafama ama her bünyede farklı artabiliyomuş değerler
endişlenmemeye çalışıyorum ama elimde değil
bebişim sıkı sıkı tutunsun bana,hiç bırakmasın benii
Allah'a emanet..
Kızlar 2 dk kaçıverdim bilgisayarın başına.Bir ara uzun uzun yazacağım inşallah.Annem rahatsız hastanede yatıyorDoğum yaptığımdan beri doğru düzgün yanıma bile gelemedi zaten.İnşallah iyileşirde bir an önce gelmese de razıyım ben.Yeter ki Allah ım başımızdan eksik etmesin annelerimizi,ailelerimizi korusun İnşallah...
Bebişlere tek bakıyorum gündüzleri çooookkkkkk zor oluyor.Aynı anda idare etmek.Ama Rabbim sağlık versinde inşallah büyüyecekler tabiki.Anıl da göbek fıtığı var dedi dr.Akın ında topuk kanında guatr hormonu yüksek çıkmış.Sağlık bakanlığında da Anıl için aynı şey söylendi.Galiba kanlar karışmış iki bebişimin arasında.Dün tekrar sağlık ocağına gittik.İkisinden de topuk kanı alındı.İnşallah sağlıklı çıkar sonuçları...
Tam okuyamadım geçmişi,yanlışım varsa düzeltin kızlar...
Pojum ve aybikem hamile inşallah............Allah ım sağ salim tamamına erdirsin inşallah.Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun...
Meessttrraamm sende aşılama yaptıracaksın,bebişin gelecek inşallah Şubat ayında hayırlı haberini alırız.Hemde eşine sevgililer günü hediyen olur.Hepinize dua ediyorum.Doğum anında da etmiştim.Allah ım tüm dileyenlere ve başta siz arkadaşlarıma tez vakitte sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Amin...
aybikeeeeemmmmmm Allah yardımcın olsuunnnn...kalbim seninleeee....
sevgililer gününe geliyor gerçekten test yapma zamanııı..kocalarımıza müjdeyi vericezz inşallaahhh...
çiftiz pojuoommm olucakk lennnnnnnnnnnnnnnnyaw dün çok yoğundun bebişiimm,akşam baktım kimse yoktu
194 çıktı sonucumm
biraz nazlı geliyo heralde
11'inde ultrason için çağırdılar
hayırlısıyla bi görsem,pıtı pıtılarını bi duysamm
dün çok taktım kafama ama her bünyede farklı artabiliyomuş değerler
endişlenmemeye çalışıyorum ama elimde değil
bebişim sıkı sıkı tutunsun bana,hiç bırakmasın benii
Allah'a emanet..
hadiiii inşşş değerin artarak devammmederrrr.huhhuuuuuuuuuuuuuuuuu
vallaaa bilemedimmmm işte kendimi birden tedavinin ortasında buldum
evetttt bende perdoğanımmmmmmm
evt canımm aynı dönemlere denk geliyorrr.inşş hamişliğimizde aynı döneme denk gelir.benim kesinleşti canım yarına dün akşamda çatlatma iğnemi vurdurdum ohhhh misssssherşeyimle hazırımmm.biraz heyecan korku karışık duygular mevcut bende
Herkese günaydınn kızlar gündem çok yoğun kime ne yazsam şaşırdım
periimm napıyon karaböcüküm ben hasta oldum çok öksürüyom
bojummm canım iki gün peşpeşe yaptırmışsın testi böle çıkması gayet normal moralini bozacak bişey yok ortada hiç kötü düşünme bu değerle sen ikiz pırtlatıverecen hala değerim de değerim diyonn
deryaaammm canım benim ikisine birden bakmak zor olsa gerek dikkat et kendine aman diyim hasta filan olma annene acil şifalar dilerim canım inşallah tez zamanda kavuşur sağlığına
aybikemmm test mi yaptıracaktı benmi yanlış anladım sonuç nezaman öğrenicez dün yaptırmadı mı kafam karıştı yoksa bugün mü test günü :44::44::44:
seyzoşuummm maşallah damadıma maşallahBenim tontinikiminde herşeyi çok güzel normal çıktı ama annesi hasta 3 gündür öksürmekten kızımı bi rahatsız ettim ki sorma sürekli öksürüyom dakikada 2 kere desem yeridir. Inşallah minnikime bişey olmaz öksürmekten.
messiimmm sen nasılsın bitanem nasıl gidiyo çalışmalar ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?