- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.441
nasilsiniz canim arkadaslarim
hafsam hastaymissin gecmis olsun
messimin yumoslari guzelmis masallahhhh
iremnevaaa sendemi asilama yaptirdin hayirlisiyla tutar insallah canimmm
bojomdan ses yokmuuu
perimmm pidilgam nasil gidiyo hamislik
vitom deryam alyam penderim perdooganim seyzenim adosum eylemimsevcanim kimseyi unutmadim insallah hepinizi kocamannn
biz cok mutluyuz pazartesi dr a gidicez sabah 9 da rapor isini konuscam rahimin sekli degismis onu konuscam bakalim ne diyecek
hepsini ireme yaz canim bana yazma
bu arada lekelenmem oldu kizlar bugun karnimda agriyo cok korkuyorum
kızlarr selammm herkes iyidir insallahh daha gecmişe göz atamadım,az önce doktordan geldim..prensesim kocaman olmus masallahh..sezeryan olursam eger 25 subatta kızıma kavuscam allahın izniyle :)) 12 subatta son iş günüm :)) 37+0 oluyoruzz..13 şubatta tekrar kontrolüm var bakalımm artık hayırlısıyla sona yaklastıkk,cok heycanlıyımmm :)
hepsini ireme yaz canim bana yazma
bu arada lekelenmem oldu kizlar bugun karnimda agriyo cok korkuyorum
asosum geçmiş olsun canım yarın doktora gidecektin sanırım inşallah daha iyi olursun
bende hasta oldum kızlar sağ yanımda ağrı var.ovunca geçiyor :44: barsaklarımda bozuk bi kabızım bi diğeri :26: hiç keyfim yok... böyle bişey yaşayan var mı ki :44:
enderiiimmm maşallah prensesimize nazar değmesin ama ben bişiy anlamadım sen hala çalışıyon mu nasıl olur 32. haftadan itibaren izin başlamıyor mu :44::44: ben 32. haftayı bekleyemiyorum bile anlamadım yaaaaaa
kızlarrrr bende hamile kalmak için uğraşıyorum banada duaa edinnn :)) bu arada bitkisel kürler deneyerek hamile kalanlar var mı aramızda..
canım yasağın kalkmasına sevindim32. haftadan itibaren 2 aylık doğum iznin başlıyo fakat doktorun çalışabilir izni verirse son 3 haftaya kadar çalışıyosun aktardığın kadar haftayı doğum sonrası bebişinle fazladan geçiriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?