Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
nasilsiniz canim arkadaslarim
hafsam hastaymissin gecmis olsun
messimin yumoslari guzelmis masallahhhh
iremnevaaa sendemi asilama yaptirdin hayirlisiyla tutar insallah canimmm
bojomdan ses yokmuuu
perimmm pidilgam nasil gidiyo hamislik
vitom deryam alyam penderim perdooganim seyzenim adosum eylemimsevcanim kimseyi unutmadim insallah hepinizi kocamannn
biz cok mutluyuz pazartesi dr a gidicez sabah 9 da rapor isini konuscam rahimin sekli degismis onu konuscam bakalim ne diyecek

mesoşuuuum canım pazartesi inşallah senin eeeen büyük günün olarak tarihe geçer

hafzaam geçmiş olsuun bende zencefil diyoruuum her türlü tüket ben dr uma sordum ben bi sakıncası yok. pastil alma ama onu tavsiye etmedi...

asoşuum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

hadi öptük herkesiiiiiiiiiiii

hepsini ireme yaz canim bana yazma
bu arada lekelenmem oldu kizlar bugun karnimda agriyo cok korkuyorum

..................................iremneva........ ......19asos03...........Deragün

meessttrraa.....................20................ .......20.....................20
iremneva........................199............... ......199....................199
hafzak............................50.............. ..........50.....................50
seyzen...........................50............... .........50.....................50
19asos03.......................100...............................................100

TOPLAM.........................419................ .....319....................419

asosum geçmiş olsun canım yarın doktora gidecektin sanırım inşallah daha iyi olursun

bende hasta oldum kızlar sağ yanımda ağrı var.ovunca geçiyor :44: barsaklarımda bozuk bi kabızım bi diğeri :26: hiç keyfim yok... böyle bişey yaşayan var mı ki :44:

Günaydınnnnn karga şeyini yemeden uyandık biz geneeee Asosummm noldun kuzum ya Allahın izniyle şu saatten sonra bişi olmazda kanaman geçti mi benişim doktora gittin miiiiiii

Mesoşummmm aşılancak bugün dualarım seninle bitanemmmmmmm öncekileri unutttt hiç inanmadığın kadar inan bu defaaa olacak deeee dua et çok güzel haberler alcaz aşılı kuşlar sem ve paybişimdennnnn inanıyorum bunaaaa

İroşşşşşş sen naptın kuzuuuuuuuuu aşılı kuşşşş

Kuzular bugün kociş izinli dışarı çıkıcaz köpeğimizi alıppppp mangala gitcezzzzzzzzzzz

kızlar günaydınnn, be hastayııım yaaa cumadan beri ben yatıyom kayganam bana bakıyoo

bu arada pericim asoşcum ve daha önceki sayfaları okumadım henüz diğer arkilerimmm , ben aşılanmadım büyük ihtimal aybikeye hayırlı olsun dedim birileri alıntılarken bişeyler yapmış ve ben aşılanıyo gibi olmuşummm

asoş canım teşekkürler fatiha için ama ben hala diyorum ben değil aşılanacaklara okuyabilirdik diye........

şöyle bir geçmişe göz attım meğer kendi suçumu başkasına atıyomuşum aybikeye son 15 gün derken ben düzgün alıntı yapmadığım için vito da beni zannetmiş sonuççç ben aşılanmaım

günaydın kızlar bugun gidecektim dr a ama korkudan gidemedim cuma gitcem ama lekelenmem kesildi sükür hayırlısııııı

kızlarr selammm herkes iyidir insallahh daha gecmişe göz atamadım,az önce doktordan geldim..prensesim kocaman olmus masallahh..sezeryan olursam eger 25 subatta kızıma kavuscam allahın izniyle :)) 12 subatta son iş günüm :)) 37+0 oluyoruzz..13 şubatta tekrar kontrolüm var bakalımm artık hayırlısıyla sona yaklastıkk,cok heycanlıyımmm :)

enderiiimmm maşallah prensesimize nazar değmesin ama ben bişiy anlamadım sen hala çalışıyon mu nasıl olur 32. haftadan itibaren izin başlamıyor mu :44::44: ben 32. haftayı bekleyemiyorum bile anlamadım yaaaaaa

asosummm seyzenimmmm çok teşekkür ederim 2 istirahatliydim hala öksürüyom ama daha iyiyim şimdi

alışveriş listesi yapıyorum kızlar hafsa'ya neler alınacak yazıyorum babasıyla alışverişe gidicez inşallah sonundaaaa nihayeeeeeeeettt

lekelenmen geçmiş sanırım canım öle yazmışsın ağrın var mı hala dikkat et doktora gitmekten de korkuyorum filan demişsin duymıyııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm

kızlarrrr bende hamile kalmak için uğraşıyorum banada duaa edinnn :)) bu arada bitkisel kürler deneyerek hamile kalanlar var mı aramızda..

banada oldu seyzenim bi kabız oldum 1 hafta kadar davul gibi şiş bi hafta kadarda öteki modundaydım üzülmee canım geçer inşallah

bende gün içinde öle ağrılar yaşıyorum niye bilmiyorum ama oluyo öle. kendimi daha ağır, şişmiş ve yorgun hissediyorum en acısıda belimdeki ağrı hiç bir iş yapamıyorum 5 kere eğilip kalkıyım sol ayağımı kullanamaz hale geliyorum haniiii 4-6 arası en rahat dönemdi 7 8 9 u tahmin etmek bile istemiyorum.

enderiiimmm maşallah prensesimize nazar değmesin ama ben bişiy anlamadım sen hala çalışıyon mu nasıl olur 32. haftadan itibaren izin başlamıyor mu :44::44: ben 32. haftayı bekleyemiyorum bile anlamadım yaaaaaa

canım yasağın kalkmasına sevindim 32. haftadan itibaren 2 aylık doğum iznin başlıyo fakat doktorun çalışabilir izni verirse son 3 haftaya kadar çalışıyosun aktardığın kadar haftayı doğum sonrası bebişinle fazladan geçiriyorsun

Perisokoooo instagramda tesadufen seni buldum bir arkadasin resminin altinda senin yorumun vardi. Nick tanidik geldigi icin profile baktim tabii aa ne gorim hamilesin. dedim bu kesin o perisoko. Bide sabah mangala gittigini yazmissin buraya. İnstagramda da mangal fotololari gorunce iyice emin oldum. ne tesaduff dimi bu arada cokta guzelmissin canim... Cagri ben ;-)

bende sevindimmmm ama 37. olmuş enderim nasıl çalışıyo öleee ay maşallah değdirecem kıza şimdiii ben hemen izne çıkıcam çünküüü işe geri dönmiycem kpss yi bekliycem o olur inşallah özel çok zor

kıslae cuma günü aşılama oldum yıkandıkta sonra sperm sayısı 15 milyondu hareketli %80 morfoloji %10 sizce normalmi?5 adet yumurtam vardı ama 3 tanesi çatlamıştı 2 tanesi daha sonra çatlayacak sen ilişkilere devam et dedi doktor.ve bugün 4. günüm sancılarım var anlamadım aşılama yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirmi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…