- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.461
yıkanmış spermden anlamam ama ağrıların çatlamamış yumoşların çatladığı için olabilir canım, hadi hayırlısı hakkındakıslae cuma günü aşılama oldum yıkandıkta sonra sperm sayısı 15 milyondu hareketli %80 morfoloji %10 sizce normalmi?5 adet yumurtam vardı ama 3 tanesi çatlamıştı 2 tanesi daha sonra çatlayacak sen ilişkilere devam et dedi doktor.ve bugün 4. Günüm sancılarım var anlamadımaşılama yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
eylül ayından bu yana deniyoruz fakat hala bir sonuç alamadık ben muayene oldum bir sorunum olmadığını söyledi doktorum.. eşimde mart ayında gidecek.. ama eşim doktora gitmeden son olarak da onun için keçiboynuzu kürü benim içinde hayıt tohumu kürü deniyeceğiz dün itibari ile başladık bakalım.. her ay testte negatif sonuç görmek oldukça üzücü bu formu da tesadüfen buldumm... umarım bana uğurlu gelirsiniz..Rabbim tez vakitte meleğini gönderir inşallah canım bitkisel kürler derken bir probleminiz mi var
sabah yapıldı aşılamaammm..azcık ağrım var..bundan sonrası Allah a kaldıııı.....
inş.15 gün sonraya güzel haberi veririimmmmm.................:13::13:
banada oldu seyzenim bi kabız oldum 1 hafta kadar davul gibi şiş bi hafta kadarda öteki modundaydım üzülmee canım geçer inşallah
bende gün içinde öle ağrılar yaşıyorum niye bilmiyorum ama oluyo öle. kendimi daha ağır, şişmiş ve yorgun hissediyorum en acısıda belimdeki ağrı hiç bir iş yapamıyorum 5 kere eğilip kalkıyım sol ayağımı kullanamaz hale geliyorum haniiii 4-6 arası en rahat dönemdi 7 8 9 u tahmin etmek bile istemiyorum.
sabah yapıldı aşılamaammm..azcık ağrım var..bundan sonrası Allah a kaldıııı.....
kıslae cuma günü aşılama oldum yıkandıkta sonra sperm sayısı 15 milyondu hareketli %80 morfoloji %10 sizce normalmi?5 adet yumurtam vardı ama 3 tanesi çatlamıştı 2 tanesi daha sonra çatlayacak sen ilişkilere devam et dedi doktor.ve bugün 4. günüm sancılarım var anlamadımaşılama yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirmi?
saol hafzoşum yaaa bende aynı şeyi düşündüm iki gündür yatıyorum kalan 4 ay nasıl geçecek merak etmeye başladım. tatil sonrası okula devam etmemeyi düşünebilirim bu ağrılar geçmezse... sabah sadece kahvaltı masasını topladım mahfoldum eşim de fıtık oldu birimiz bi köşede birimiz bi köşede yatıyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
sabah yapıldı aşılamaammm..azcık ağrım var..bundan sonrası allah a kaldıııı.....
Inş.15 gün sonraya güzel haberi veririimmmmm.................:13::13:
messsiiiiimmm canım beniiimmm inşallah inşallah bol bol dua edelim sen daha çok et ve inan olucağına bikaçgün bişey yapma yat dinlen Allahım inşallah güzel haber verirsin bize messim inşallah
yıkama sonrası spermcanlar nasıldı messim ???
eylül ayından bu yana deniyoruz fakat hala bir sonuç alamadık ben muayene oldum bir sorunum olmadığını söyledi doktorum.. eşimde mart ayında gidecek.. ama eşim doktora gitmeden son olarak da onun için keçiboynuzu kürü benim içinde hayıt tohumu kürü deniyeceğiz dün itibari ile başladık bakalım.. her ay testte negatif sonuç görmek oldukça üzücü bu formu da tesadüfen buldumm... umarım bana uğurlu gelirsiniz..
canım yıkama sonrası aslında az bence 11 milyon..bzimkinde morfoloji yazmıyor ama o da iyiydi daha önce..ileri hareketli % 100... pek umudum yok ama heyecan tam gazdı valla orda...şu idrar tutmak ne zor yaaaauuuu......sayı daha yüksek olsa daha umutlu olacaktım...amaaa süpriz de olabülüüürrr...çünkü devam çalışmalaraaaaa.....
erkenden muyene olmuşsun negüzel eşinde anlayışlıymış oda tahlili kabul etmiş inşallah ikinizinde bir sorunu yoktur tabii böle bitkisel destekler herzaman yardımcı olur ama inan bu iş Rabbimin bileceği bir iş canım hiç bir sorunu olmayıp 4 yıl bekleyeni de duydum pikolu olupta ilk ay hamile kalanıda duydum sen dua ile iste meleğini emin o gelicektir.
aaa evet canımm yazmıştın çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
amiiiinnn seyzoşum ne hissettiğini çok iyi anlıyorumöle bi seçeneğin var mı önümüzdeki dönem çalışmama gibi ayy öle bi hakkın varsa ben olsam hemen kullanırdım
ayhh umarım öyleee olurrrrrrrrrrrrr umut ediyorum tabi pas geçmiyorumm hiç bir ayıı inatta bi murattır.. inşallah allahım hepimize nasip edderr...
umudunu sakın kaybetme zaten tatlım ben de 5 ay bekledim bu topik şans getirdi banaeşimde de bende de sorun görülmedi zaten sen eylülden beri deniyormuşsun çok normal bi süre bu yine de test tahlil ne varsa yaptırın içiniz rahat olsun en önemlisi de stresten uzak dur bebeğinin mutlaka sana geleceğine inan yürekten inan... benim hamile kalmadan önceki ay E2 değerim çok yüksek çıktı doktorum şaşırdı bi sebep bulamadı stres yapma yine bakalım dedi ben de o ay soğan kürü yaptım. 10 gün kadar da bal-tarçın-çörekotu yedim. dikkatimi başka konulara yönlendirdim. takmamaya çalıştım sonra ki ay değerim normale döndü. bende o ay taze kuru ne bulduysam bol bol incir yedim eşimde zaten üç aydır keçiboynuzu pekmezi yiyordu sabah aç karna... veeee ben o incirleri yediğim ay hamiş kaldııım. sende bi araştır istersen dene neticede doğal ürün hepsi şifa niyetine ye iç kalbini ferah tut
sabah yapıldı aşılamaammm..azcık ağrım var..bundan sonrası allah a kaldıııı.....
Inş.15 gün sonraya güzel haberi veririimmmmm.................:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?