- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
- 363
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.481
hayırlısı olusun canım bu ay senden güzel haber aşırız inşallah aşılamadan sonra yıkanmasaydın canım yarına kadar hatta yıkanma spermler 48 saat kalıyor vajinada yıkanınca suyun cıcaklığına dayanamayıp ölüyolarmış ben ilk aşılamamda yıkanmıştım tutmadı ikinci aşılamamda doktorum yıkanma bir gün bekle demişti ilk hafta ağrların olcak bende bel ağrısı sol kasığımda ağrı olmuştu sonra geçti ondan sonraki hafta gögüslerim şişti ve ağrıdı çok regl tarihime yaklaştıkca gögüs ağrım arttı kasık ağrılarım başlamıştı canım aynı regl olmadan önceki belirtileri yaşadım inşallah sendende güzel haberler alacağız
Merhaba canım geçmiş olsun allah şifa versin geçmişi pek okuyamadım inşallah kötü bişey yoktur kendine dikkat et tabi bebişede :))))
canım aşılamadan sonra ilişki durumun nasıl oldu?ben aşılandığım gün dinlendim duşta almadım ertesi gün tekrar ilişki oldu sancılarım başladı ertesi gün gene ilişki sancılar devam bugün ilişki olmıcak ama sancım hala var.ben de diyorumki yumurtalar hala çatlamamış olamaz dimi?
saol tatlım eşimin durumu bana göre daha iyi ama dikkat etmesi gerkiyor tabii ki
aslında öyle bi hakkım yok ama nisanda başlıyor ya doğum öncesi iznimiz yani okul açıldıktan sonra iki ay çalışıcam ama ben çok rahatsız olursam rapor alabilirim iznim başlayana kadar. Maaşımdan kesinti olmuyor sadece ekders alamıyorum 400 tl kadar bi kaybım oluyor ama dayanamazsam gözüm görmez kesintiyi felan
2 aşılamamda desteklemek için ilişki önermişti ama biz aşılamaya giderken yolda kavga ettiğimiz için ve 2 gün konuşmadığımız için hiç bişey yapmamıştık ağrın oluyor ama normal bişey sana okadar horman veriyor vucudun işleyişini bozuyor kadınlar normalde tek bir yumurta üretirken ilaçlarla bunu 3-4 taneye kadar çıkartıyolar ve çatlama evresinde ağrın oluyor canım çatlama iğnesiyle çatlamıştır artık yumurtalar iş artık spermciklerde sen kendini dinleme bir hafta olcak ağrıların sonra gececek benim öyle olmuştu ama kişiden kişiye değişe bilir canım ağrı geçme süresi inşallah olur bu seferde emeklerinize değer bol bol dua et canım şifa işte ya şafi de sürekli
canım aşılamadan sonra ilişki durumun nasıl oldu?ben aşılandığım gün dinlendim duşta almadım ertesi gün tekrar ilişki oldu sancılarım başladı ertesi gün gene ilişki sancılar devam bugün ilişki olmıcak ama sancım hala var.ben de diyorumki yumurtalar hala çatlamamış olamaz dimi?
Perisokoooo instagramda tesadufen seni buldumbir arkadasin resminin altinda senin yorumun vardi. Nick tanidik geldigi icin profile baktim tabii aa ne gorim hamilesin. dedim bu kesin o perisoko. Bide sabah mangala gittigini yazmissin buraya. İnstagramda da mangal fotololari gorunce iyice emin oldum. ne tesaduff dimi bu arada cokta guzelmissin canim... Cagri ben ;-)
saol canım şiddetli sırt ve bel ağrılarım oluyor gece falan uyanıyorum acıdan ama bugün düne göre daha iyiyim diyebilirim. Efe çok iyi kıpır kıpırayrıntılıya girdik geçen hafta çok güzel dedi dr suyu iyi boyu kilosu normal herhangi bir anormallikte görülmedi çok şükür
sen nasılsın tatlım? bi sıkıntın yoktur inşallah
gunaydun canlaaarrrrr midem kotuuuuuuu:18:
sabah yapıldı aşılamaammm..azcık ağrım var..bundan sonrası Allah a kaldıııı.....
inş.15 gün sonraya güzel haberi veririimmmmm.................:13::13:
günaydın kızlar
benim miniğim sabah 5 te bir uyandı saat 9a kdr uyumadıı
arada böyle huysuzlugu tutuyoooooooo
Hafzak gçmiş olsun cnmm,güzel ce yap l,steniii iyi alışverişlerrrrrr
messimm hadii bakalım bencede oldu hamişsin hamişşşşş dikkat et kendneeeeee
asoss yat anasını bebek dogunca bu modda oluyorsunn
pojoumm naber taze hamişimmm nasıı gidiyooooo
periii senin erkek mi neee yaaa
burda erkek olanların hepsinin nerdeyse midesi bulandıı,kız olanların bulantısı olmadııııı ??
çatlamıştır canım hiç merak etmeee benim de öyle oldu aşılamadan sonra hamileliğimi öğrenen kadar yumurtluyormuşum gibi sancım ardı pidilgamın da aynı şeilde oldu işallah senşnkide hamişliktendirrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?