Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım aşılamadan sonra ilişki durumun nasıl oldu?ben aşılandığım gün dinlendim duşta almadım ertesi gün tekrar ilişki oldu sancılarım başladı ertesi gün gene ilişki sancılar devam bugün ilişki olmıcak ama sancım hala var.ben de diyorumki yumurtalar hala çatlamamış olamaz dimi?

Merhaba canım geçmiş olsun allah şifa versin geçmişi pek okuyamadım inşallah kötü bişey yoktur kendine dikkat et tabi bebişede :))))

saol canım şiddetli sırt ve bel ağrılarım oluyor gece falan uyanıyorum acıdan ama bugün düne göre daha iyiyim diyebilirim. Efe çok iyi kıpır kıpır ayrıntılıya girdik geçen hafta çok güzel dedi dr suyu iyi boyu kilosu normal herhangi bir anormallikte görülmedi çok şükür

sen nasılsın tatlım? bi sıkıntın yoktur inşallah

2 aşılamamda desteklemek için ilişki önermişti ama biz aşılamaya giderken yolda kavga ettiğimiz için ve 2 gün konuşmadığımız için hiç bişey yapmamıştık ağrın oluyor ama normal bişey sana okadar horman veriyor vucudun işleyişini bozuyor kadınlar normalde tek bir yumurta üretirken ilaçlarla bunu 3-4 taneye kadar çıkartıyolar ve çatlama evresinde ağrın oluyor canım çatlama iğnesiyle çatlamıştır artık yumurtalar iş artık spermciklerde sen kendini dinleme bir hafta olcak ağrıların sonra gececek benim öyle olmuştu ama kişiden kişiye değişe bilir canım ağrı geçme süresi inşallah olur bu seferde emeklerinize değer bol bol dua et canım şifa işte ya şafi de sürekli

evet nisanda başlıyor yaaa çok var tas tamam 2 ay daha var ben okadar çalışmak istemiyorum amaaaa Alabiliyorsan al tabi rapor maaşından bi kesinti olmuyor sonuçta senden kıymetli mi
bende işten çıkıcaktım gözüme bile gelmiyor parası pulu evimde olmak istiyorum artık ama müdürümüzün mart 16 da sınavı var dersaneye gidiyor önemlide bir sınav martın başında bi 15 gün olmayabilir izne çıkıcak bende gidersem işleri idare edecek kimse kalmaz o zaman izne çıkamaz çok emek verdi onu yarı yolda bırakmak istemiyorum vicdan azabı çekerim

sağol canım allahtan hayırlısı artık olursa eğer rabbim ol demiştir.olmazsa daha vakti var demektir.beklicez sabretcez dua etcez elden başka birşey gelmez.

çatlamıştır canım hiç merak etmeee benim de öyle oldu aşılamadan sonra hamileliğimi öğrenen kadar yumurtluyormuşum gibi sancım ardı pidilgamın da aynı şeilde oldu işallah senşnkide hamişliktendirrrrr

aaaa ciddi misin çok şaşırdım du bakimmm ekliim bende seniiiii ne tesadüüfff :)))

Seyzoşum geçmiş olsun bitanemmmmmmm ayrıntılı ultrasonda herşeyin yolunda olmasına çok sevindimmmmmm Efoiumu yerim bennnnnnnnn

Mesoşummm has bakalım 14 gün sonra halay başı benimmmmmm

Siğer cicişler yarın görüşürüzzz öperim siziiiiiiiii

benim bir arkadaşım var oda 28 haftalık hamile onunda çok sıkıntısı var doktor bebek buyudukce olacak demiş bu ağrılar birzda ufak tefek bebek vucutta yer açmaya calışıyomuş bebegin durumu iyimiş anne olmak zor boşuna dememişler cennet annelerin ayağının altında diye

ben iyiyim canım gün geçtikce biraz daha bulantılarım geçiyor bir kaç haftaya yemek yeme problemim gececek her halde bende en son gecen hafta gitmiştim 5 cm olmuştu ellerini ayaklarını oynatıyordu kıpır kıpırdı ense kalınlığı 2,1 mm problem yok dedi ama cinsiyetini göremedi görmek içinde erken dedi 16 haftada tekrar gideceğim her gittiğimde daha çok büyüyüyor şaşırıyorum hele hareketlerini görünce gözlerim doldu allahım isteyen herkeze nasip etsin

sabah yapıldı aşılamaammm..azcık ağrım var..bundan sonrası Allah a kaldıııı.....

inş.15 gün sonraya güzel haberi veririimmmmm.................:13::13:

MAYSTROOMMMMM bebişiiimmm hayırlısıyla göbüşüne konmuştur inşallah meleğin
dua ediyom hep senin için dee
hayırlı haberini almak için sabırsızlanıyooommm

günaydın kızlar

benim miniğim sabah 5 te bir uyandı saat 9a kdr uyumadıı
arada böyle huysuzlugu tutuyoooooooo

Hafzak gçmiş olsun cnmm,güzel ce yap l,steniii iyi alışverişlerrrrrr

messimm hadii bakalım bencede oldu hamişsin hamişşşşş dikkat et kendneeeeee

asoss yat anasını bebek dogunca bu modda oluyorsunn

pojoumm naber taze hamişimmm nasıı gidiyooooo

periii senin erkek mi neee yaaa
burda erkek olanların hepsinin nerdeyse midesi bulandıı,kız olanların bulantısı olmadııııı ??

Bugün çok güzel bi hava var burda kızlar bahar geliyomu neeee Içim kıpır kıpır baharı çok seviyorum

asos canımmm geçmiş olsun annene ovalattırsan belki iyi gelir

vitooommm sağol bitanemmm bırak uyumasın yaaa sev onu oyna onlaaa hep uyuyolar zaten Ayy nasıl sevesim geldi şimdi teyzesinin minik prensesiiii

Kaplangg geçmedimi canım bulantıların

Periiimm seninde mi bulantın var üzüldüm şimdi geçen çıkardığını yazmıştın ama ben bi günlük bişey zannetmiştim olsun bitanem napalım onlar için herşeye katlanılıyor işteee

çokkk sevindim canım allahım mkucağına almayıda nasip etsin inşallah
aayyyy oğlum hemencecik abi olcak sizin bızdıklar sayesinde ne güzelllll

dünürüm çok doğru bir tespit yapmışsın benimde bulantı maksimumdu

canım bugün 5.günüm ya ben hala ağrıyorum ilişkilerde gün aşırı devam ediyo ama sana bişi sorcam eğer gebelik olmuşsa ki inşallah olmuştur:) ilişkinin bir zararı varmı?ona göre ilişkiyi bırakcamda.doktor geriden gelen yumurtaların var değerlendir demişti ama ne bilim korkuyomda

tşkler kızlaarrrrr...

yaaaa dün gece ölüyordum ağrıdann..daha önce ki böyle ağrımamıştı...dün akşam çatladım sanırım..ama çok ağrıdı kocam korktu.... hadi acile gidiyoruz diyip durdu.. perimin de böyle ağrımıştı..sonra okudum ki çatlatma iğnesi ağrıtabiliyomuş...

inşallah bu ağrının sonucu iyi olur....

asosşum masaj yaptır, oraya sıcak uygula, havlu olabilir, sıcak su torbası olabilirr..

bojummm değerin yükseldi mi şimdi...bakıldı mı bidaha??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…