- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.501
Bugün çok güzel bi hava var burda kızlar bahar geliyomu neeeeIçim kıpır kıpır baharı çok seviyorum
asos canımmm geçmiş olsun annene ovalattırsan belki iyi gelir
vitooommm sağol bitanemmm bırak uyumasın yaaa sev onu oyna onlaaa hep uyuyolar zatenAyy nasıl sevesim geldi şimdi teyzesinin minik prensesiiii
Kaplangg geçmedimi canım bulantıların
Periiimm seninde mi bulantın var üzüldüm şimdi geçen çıkardığını yazmıştın ama ben bi günlük bişey zannetmiştim olsun bitanem napalım onlar için herşeye katlanılıyor işteee
anoyyyyyyyyyyyyyyy
görcem kız senin minik hafsoşunda yat dinlen
ben ilk zamanlar cok zorlandım yaa
allahtan uslu kızım varr ama bir aglayınca cok evham yapıyorum dünyamı karartyıyrum ve ayy yokk ben gercekten bakamıyorum triplerine fln giriyorummm uyuz oluyorum kendimeee
bu bebk dahaa aglıcakta tabii ancısıda olucakk ama gel birde öbür bna anlat bunuuu
ilk bebekte olur öle şeyler üzme sen kendini biz napıcaz Allah bilir eltiminki ağlayınca korkuyorum atıyom hemen annesinin kucağına Hafsa ağlayınca napıcam bilemiyoruminşallah uslu bi bebek olur
kız hafsa nın yanına sultan da ekle vallah cok güzel olurr saraylı hatunlar gibi çok şanlı :))
yirim senin minik hafsanııııı
inş uslu olur cnm onu diyorumyaaa
için parcalanıyoo o aglaynca beni ter basıyoo sinirleniyorumm
anlatamamm istyrumki hep yesin uyusun gazını cıkarsınn
ama malesef olmuyoo işte bazenn
zamanla alısıyrsun
günaydıınnnnn
Vitoommmm keşke hep öyle olsalar oyuncak bebek gibiOndan da sıkılırız biz kesin...hiç heyecan yok
Her türlü alışılır önemlisi sağlık olsunnn...bebeklerimiz turp gibi olsuunn.....
bugun cok mutluyum cok sukur oglum dunden beri kıpır kıpır :119: Binlerce sukur olsun rabbime
rabbim kimselere evlat aratmasin kimsenin kucagini bos birakmasin
agrim hafifledi kizlar allah razi olsun
vitooommmm yavrumu kucagima alayim saglikla varsin oyle gezerim onlarda huysuzluk yapsin bosver :119:
Bu arada :119: Hafsa sultana selimhanım yakisir :119: Yakismazmi
Rabbiiiiiiiimmmmmm saglikli sihhatti zamaninda hayirli uzun ömürlü olarak dogurmamiziii nasip et
gunaydin canlar buantidan ve uykudan gelmiyorum cok aklim sizde ama. Midesi bulanirken sevincinden keyfinden gulen tek kisi bn olsam gerek. Zor buldum onuuuu simdi ondan gelen herseyyyyyy oyle tatli geliyorkiiiiiiiiiiii sukrediyorum devamliiiiiu allahim isteyen herkese nasip etsin bu essiz duyguyuuu
bakin teyzoslari benim melegim 10 haftalik olduuu
Yarin kontrolumuz varrrrrr
günaydın periiiimmm
maşallah meleğine canım maşallahDahada büyüyecek annesi bulantılarının geçmeside yakındır perim kilo kaybına sebep oldumu
hafsaaaammmm artiik kizimiz karar versin artikin ozaman
bide daha oncede hissetmistim 14 15 de falan ama boyle degildi onlar 17 den beri her seferinde daha netlesiyo sukur 2 gundur daha netlesti
periiiiiiimmmmm 1/4 bitti bile nice 10. haftalara olsun insallahhhhh
:82::82::82:
slm hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
herkesss iidir umarım.sezyen asos sanırım rahatsızlanmışsınız ama geçmiş çok şükür dikkat edin kendinize bebişleirnize
hafzoşşşşş anoyyyyyy senin kızının ismi hafsa mı olcakkkk.vuvvvv cidden sultan ekleyebilirsin harika olur
perim kuzucummmm mide bulantılarınnn artmışş.bırakkk artsınnn ohhhh hamileliğinin şerefineeeee.kuzucan için herşeye değer.ben burdayımmm anneee diyor sanaaaaaaaa
messss aşılanmışsınnn.bende aşılandımmmyaffffff sürekli kendimi dinliyorummm ve süreklki olmusuz şeyler düşünüyorum elimde değil.doktor eşimin sonuçlarını çok beğenmişti.güzel de geçti aşılamam.ama tek yumurtam vardı.hiç ağrım sızım yok ilk günler belimm çok ağırmıştı şimdide hafif karın ağrım var sanri regl olcakmışım gibbii ayyy kafayı sıyıracamm böyle hiç bişey yapmadan beklemek ama düşünmemek elde değilki .pöfffffffffffffffffffff.eşim ben çok eminim diyorrrrr(bu dahada kasıyor beni )
şimdi forfmları gezerken bi topik gördüm hatun 41 hamileden 41 ayetel kürsü okuturuyordu bende istiyorummmmmmmmmmmmmmdolu hamişimiz var hadi kızlarr
:82::82::82:
Slm hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr
herkesss iidir umarım.sezyen asos sanırım rahatsızlanmışsınız ama geçmiş çok şükür dikkat edin kendinize bebişleirnize
hafzoşşşşş anoyyyyyy senin kızının ismi hafsa mı olcakkkk.vuvvvv cidden sultan ekleyebilirsin harika olur
perim kuzucummmm mide bulantılarınnn artmışş.bırakkk artsınnn ohhhh hamileliğinin şerefineeeee.kuzucan için herşeye değer.ben burdayımmm anneee diyor sanaaaaaaaa
Messss aşılanmışsınnn.bende aşılandımmmyaffffff sürekli kendimi dinliyorummm ve süreklki olmusuz şeyler düşünüyorum elimde değil.doktor eşimin sonuçlarını çok beğenmişti.güzel de geçti aşılamam.ama tek yumurtam vardı.hiç ağrım sızım yok ilk günler belimm çok ağırmıştı şimdide hafif karın ağrım var sanri regl olcakmışım gibbii ayyy kafayı sıyıracamm böyle hiç bişey yapmadan beklemek ama düşünmemek elde değilki .pöfffffffffffffffffffff.eşim ben çok eminim diyorrrrr(bu dahada kasıyor beni )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?