Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

anoyyyyyyyyyyyyyyy
görcem kız senin minik hafsoşunda yat dinlen
ben ilk zamanlar cok zorlandım yaa
allahtan uslu kızım varr ama bir aglayınca cok evham yapıyorum dünyamı karartyıyrum ve ayy yokk ben gercekten bakamıyorum triplerine fln giriyorummm uyuz oluyorum kendimeee
bu bebk dahaa aglıcakta tabii ancısıda olucakk ama gel birde öbür bna anlat bunuuu

ilk bebekte olur öle şeyler üzme sen kendini biz napıcaz Allah bilir eltiminki ağlayınca korkuyorum atıyom hemen annesinin kucağına Hafsa ağlayınca napıcam bilemiyorum inşallah uslu bi bebek olur

ilk bebekte olur öle şeyler üzme sen kendini biz napıcaz Allah bilir eltiminki ağlayınca korkuyorum atıyom hemen annesinin kucağına Hafsa ağlayınca napıcam bilemiyorum inşallah uslu bi bebek olur

kız hafsa nın yanına sultan da ekle vallah cok güzel olurr saraylı hatunlar gibi çok şanlı :))

yirim senin minik hafsanııııı

inş uslu olur cnm onu diyorumyaaa
için parcalanıyoo o aglaynca beni ter basıyoo sinirleniyorumm
anlatamamm istyrumki hep yesin uyusun gazını cıkarsınn
ama malesef olmuyoo işte bazenn
zamanla alısıyrsun

günaydıınnnnn

vitoommmm keşke hep öyle olsalar oyuncak bebek gibi ondan da sıkılırız biz kesin...hiç heyecan yok

her türlü alışılır önemlisi sağlık olsunnn...bebeklerimiz turp gibi olsuunn.....

vitoşum annenin gerginliğinide hemen hissediyorlar o anlarda sakinliğini korumaya çalış sakin tonda konuşmaya çalış illaki ihtiyacı giderilene kadar ağlar
yok be vitom nerde öle bebek eskiden sanal bebekler vardı hatırlar mısın onlar bile ağlıyoduu gerçeği ağlamış çok muu

Bende diziden öğrendim kanuni sultan süleyman'ın annesinin adı ayşe hafsa'ymış hafsa sultan varmış yanii vitom

bugun cok mutluyum cok sukur oglum dunden beri kıpır kıpır :119: binlerce sukur olsun rabbime

rabbim kimselere evlat aratmasin kimsenin kucagini bos birakmasin

agrim hafifledi kizlar allah razi olsun

vitooommmm yavrumu kucagima alayim saglikla varsin oyle gezerim onlarda huysuzluk yapsin bosver :119:

bu arada :119: hafsa sultana selimhanım yakisir :119: yakismazmi

rabbiiiiiiiimmmmmm saglikli sihhatti zamaninda hayirli uzun ömürlü olarak dogurmamiziii nasip et

günaydın messim
ağrın var mı bügün nasılsın kendini nasıl hissediyon

ilk defamı hissettin asosummm çoooookk çooookkk güzel bi duygu rabbim herkese yaşamayı nasip eder inşallah inşallah

Ağrının hafiflemesine çok sevindim

asoosuuuuuummm bilemiycem ahmet efe ile önceden bi sözümüz var gibi ama hafsoş bilir tabisiii son karar onun

Amiiiinnnn rabbim onların sıhhatiyle bizi imtihan etmesin

gunaydin canlar buantidan ve uykudan gelmiyorum cok aklim sizde ama. Midesi bulanirken sevincinden keyfinden gulen tek kisi bn olsam gerek. Zor buldum onuuuu simdi ondan gelen herseyyyyyy oyle tatli geliyorkiiiiiiiiiiii sukrediyorum devamliiiiiu Allahim isteyen herkese nasip etsin bu essiz duyguyuuu

Bakin teyzoslari benim melegim 10 haftalik olduuu

Yarin kontrolumuz varrrrrr

günaydın periiiimmm
maşallah meleğine canım maşallah Dahada büyüyecek annesi bulantılarının geçmeside yakındır perim kilo kaybına sebep oldumu

hafsaaaammmm artiik kizimiz karar versin artikin ozaman
bide daha oncede hissetmistim 14 15 de falan ama boyle degildi onlar 17 den beri her seferinde daha netlesiyo sukur 2 gundur daha netlesti

periiiiiiimmmmm 1/4 bitti bile nice 10. haftalara olsun insallahhhhh

:82::82::82:

slm hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr

herkesss iidir umarım.sezyen asos sanırım rahatsızlanmışsınız ama geçmiş çok şükür dikkat edin kendinize bebişleirnize

hafzoşşşşş anoyyyyyy senin kızının ismi hafsa mı olcakkkk.vuvvvv cidden sultan ekleyebilirsin harika olur

perim kuzucummmm mide bulantılarınnn artmışş.bırakkk artsınnn ohhhh hamileliğinin şerefineeeee.kuzucan için herşeye değer.ben burdayımmm anneee diyor sanaaaaaaaa

messss aşılanmışsınnn.bende aşılandımmmyaffffff sürekli kendimi dinliyorummm ve süreklki olmusuz şeyler düşünüyorum elimde değil.doktor eşimin sonuçlarını çok beğenmişti.güzel de geçti aşılamam.ama tek yumurtam vardı.hiç ağrım sızım yok ilk günler belimm çok ağırmıştı şimdide hafif karın ağrım var sanri regl olcakmışım gibbii ayyy kafayı sıyıracamm böyle hiç bişey yapmadan beklemekama düşünmemek elde değilki .pöfffffffffffffffffffff.eşim ben çok eminim diyorrrrr(bu dahada kasıyor beni )

nerdesinnnnnnnn gelde iki laf edelimmm kendimi yedim bitirdim resmen:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

günaydın periiiimmm
maşallah meleğine canım maşallah Dahada büyüyecek annesi bulantılarının geçmeside yakındır perim kilo kaybına sebep oldumu

Yok kuzum ben bulandikca tikiniyorummmm benim istahimi acti bu bulantilarrr hahah bide zorladm hep kus,amak icin 2 kez cikardm sadece ozellikle balik felan yedikten sonra tuttum hep kendimi bebise faydasi gitsin diyeee ayicik oldummm domuzcuk oldum bennnnnn

Amin kuzummmmm tekmeleyen bebisini yirim seniiiinnnnn

Miskosuuuummm asili kusum napiosun n ya cok heyecanliyim sizin icinnnnnnnn hadi halaya az kaldiiiiiiiiii bebiskommmmm bnmde esimin degerlericok iyiydiiiii ayyy hadi insallah yaaaaaaaa tek yumos olsun bebisiiimmmm bi tanesi dollenio zatennnnnnnn

şimdi forfmları gezerken bi topik gördüm hatun 41 hamileden 41 ayetel kürsü okuturuyordu bende istiyorummmmmmmmmmmmmmdolu hamişimiz var hadi kızlarr

hafsa olucak teyzesiii 2. Bi isim düşünüyoruz ben 2 isim seviyom daaaa Ama sultan olmaz herhalde

Neden kasılıyon canım eşin seni rahatlatmak için sana destek olmak için sölüyoo kötü şeyler düşünmee olmaması için hiç bir sebep yok Olucak inşallah bak değerlerinizi doktor beenmiş tek yumoşta sorun değil biz çift yumoşlamı hamiş kaldık sankiii ama dimiiii

kızlarr merabaa :) allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin insallahh :)) daha öncede isim konusunda yazmıstım hala karar veremedim sizce SILA NİL nasıl olur :/ ? tek basına sıla yada nil de olabilir..bitürlü karar veremiyorumm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…