Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
günaydıınn,

yau bende kötü haber vermekten korkuyorum size...inşallah dileklerimiz, dualarımız kabul olur...

biliyoruz ki ihtimal düşük...:44::44: 9.günüm....

aybikem yapabilecek mi? yapmazsa da az kaldı perşembeye....yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaazzzz sadecee...

bojummm pıtpıtları da duyacaksın inşallahh....

iremciimmmm..senin ne zaman adetin?? siz hiç bişi kullanamadan hemen hamile kalınn en doğalındaannn...

vitoommm ahhh yaaa ne tatlı anlatıyosuunnnn... maşallah kızçeyeee....

SELAM KIZLAR DURUMLAR NASIL İYİMİ HERKES

DERYAM HOŞGELDİN CANIMMM MAŞALLAH OĞLANLARINA 1 AY NE ÇABUK GEÇTİ BENDE RESİM İSTİYOM DERYAM BİRBİRİNE BENZİYOLAR MI ÇOK MERAK EDİYORUM

BOJUUUMMM PIT PITLAR KESEDEN 1 HAFTA SONRA BENDE ÖLE DUYMUŞTUM SENDE DUYUCAKSIN İNŞALLAH HATTA BEN DUYANA KADAR İNANMAMIŞTIM HAMİLE OLDUĞUMA MİDEM BULANMIYO DİYE AĞLAMIŞTIM BENİM BEBEĞİMİN KALBİ ATMIYO O YÜZDEN BENİM MİDEM BULANMIYO DİYEEE

VİTOMMM OY SENİN KIZINIII YİRİM BEN YAAA O ZİLLİ NE BİLİYO TÜRKÜYÜ, ŞARKIYI DA BEĞENMEDİĞİNE BURUN KIVIRIYOOO AYYYY ÖLDÜM ÖLDÜM YAAAA
BAYA BÜYÜDÜ OZAMAN DEMEKKİ ÖPÜLEBİLİR BENİM YERİME BİR ÖP ONU ANNESİİİİİ

HLL-LEGEND EVET CANIM SALGIN VAR AMA MECBUR OTOBÜSE BİNİYOZ NAPALIM MÜMKÜN OLDUĞUNCA KORUNMAYA ÇALIŞIYORUZ İNŞALLAH HASTA FALAN OLMAYIZ HAMİLELİKTE ÇOK ZOR GEÇİYO :18::18:

MESSİMM NAPIYON ŞANTİYE YENGEMMMM ŞİŞLİĞİN GEÇTİMİ

PERİME İLHAM GELDİ BİŞEYLER GELDİ BAKIN SÖZÜNÜ DİKKATE ALIN ALT LİSTEYİ ÇOK FENA GÖZÜNE KESTİRMİŞ

şantiye yengesi tatilde

şişliğim bugün daha iyi neydi o davul olmalar...çatlatma iğnesinin etkisi geçti sanırım...

bekliyoz işte hafzoşumm herkes gibi...

dikkat edin ciddeennn kendinizeee dayayın zencefilii.....

vereceksiniz güzel haberlerrr bu kadar pozitif enerji lan topiğe yakışır çifter halay rabbimin izniyleee Ben bu hafta bi ara yumurtlaycammm Ay sonuna beklemiyorum kırmızıyı inşallahhh

ohh yarasın messime

güzel haber alacaz messim hepimiz ona inandık dualarımız sizinle

bugun enerjim cok dusuk agrim var biraz keyfinizi kacirmayayim.. ama nasipse yarin kocam gelecek allahin izniyle

bojom darisi pitpitlara insallahhh

deryam hosgeldin tatlimm

vitoom kicenin arkadaslariyla fotosunu gordum yerim ben onu yaa

mesim aybiceeemmm rabbim hayirli haberlerle donmeyi nasip etsin

hepinizi optuk kizlar kocaman

kız ben onun herbiryerini anladınız :))))))))) öpüyorumm kıyamam ben ona öperim tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
uyy bak yine iştahım geldiiiiiiiiiiii
bugün banyo günüüü banyodan sonra bir güzel yiyim ben onuu

ayy gördünmüü canımm
benimkii en küçüğüüü zavallım hemde tosun gibii kaldı yanlarındaaa
aglama annem dedimm
sen onlardan küçüksün ama ilerde onlar yaşlı olcak sen çıtır olcan üzülme sakın dedim tamam anne dedi banaa

ay kızlar onjum hamileymiş yeni ömğrendim ben aman ne güzel tatlım ya ben tokatta yoktum gelince geçii okumadım ses görmeyince olmadı sandım üzüldümdü çok güzel bi haber tebrik ederim allah tamaına erdirsin allaha şükürler olsun

sen tokatta misin ben seni antalyadasin saniyodummm

vitooomm senin kucuk ama masallah tosuncuk gibi annesi kuzum benim

Günoooooossssssss canlarrrrr benim minik böcegim 11. Hftaya girdiiii inanamiyorummmmmm... Allahima sukurler olsunnnnnn
Seyzosum nasilsin kuzuuummmm????? Agrilarin hafifledimiiii bebiskooommmm????

asili kussss paybissssss bugun cibiga ise bakimmmmmmmmm
:88:
Mesosuummmmm sen de yap ama seni zorlamam henuz

hepinizi öptüüüük
bugün çok şükür daha iyiyim
topiimiz de fırtına öncesi sessizlik var gibin sankiiiiii

günaydınlarrrrrrr ya benim bugün gün aşırı günümdü ama sabah uyanamadım yawww ama ovu testine göre en az bir günüm var beni teselli eden ..............

bizdende GÜNAYDIIIIIIIINNNNN

test zamanları yaklaşıyor heyecan doruktaa

bende yarın şeker yüklemesine gidicem. cumada kontroleee kızımı görüceeeeeeemmm inşallah. kilosunu çok merak ediyorum çünkü göbişim kocaman oldu içerde ne yapıyo bakalım Hafsoş Hanım

kızlar bişiy sölim mi beni şimdiden doğum korkusu sardı sanki kızım büyüdükçe korkumda büyüyo nasıl doğurucam diye karakara düşünüyorum normal istiyorum ama aşırı derecede de korkuyorum

günaydın kızlar nasılsınız?artık giremiyorum foruma,bilgisayar başında oturamıyorum ama kızımla çok iyiyiz biz.
pazartesi kontrolümüz vardı 2500 gram olmuş minnoşum,boynuna kordonu 1 tur dolanmış önemli diil dedi doktor ama gel de kocişle bana anlat.
korkuyoruz ikimiz de...hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alsaydım kızımı...
sizde ne var ne yok?
aybicemmm test yapsa gelse sonra da messimmm süper oluuuurrrrrrrrrrrrrr

korkma canım , daha önce yapmadığın için korktuğun ve aslında korkmaya gerek olmayan şeyleri hatırla ve rahatla, başta annelerimizi düşün, sen korkuyorum deyince direk aklıma ilk gece ve ilk kadın doğum kontrolüm geldi ne kadar tırsmıştım şimdiyse hepsi rutine bindiii, bilmediğimiz herşeyden korkuyoruz ama aslında çok sadece bilmemek korkutucu olan, bu arada inşallah şeker testinde kontrolünde çok güzel olur huzurla haberlerini verirsin bizlereee ...............

günaydınlarrrrrrr ya benim bugün gün aşırı günümdü ama sabah uyanamadım yawww ama ovu testine göre en az bir günüm var beni teselli eden ..............

canım hiç dert etme akşam çalışırsınız hem daha 1 gün varmış,akşam hazır olda beklemeye başlarlar spermcanlar ve inşallah bu ay güzel haberini alırız

ayyyyy kizlaarrrrr huu huuuuuuu kocam yanimda sabaha karsi geldi kalkamadimda yanindan yol yorgunu uyuyooo canim kocam benimm :119:

seyzenim iyi olmana cok sevindim baliiimmmm

isilimmm dr korkma demis bisey olmaz allahin izniyle insallahhhhh

hafsaaammm seker yuklemesinden nefret ediyorum

perimm kocaman olduya masallahhhhhh

iremnevacimm bu gece bol bol calisin ozamaaann durmak yokkk

vitom benimkide tosuncuk olsun teyzesi

ayyy cok heyecanliyim kocisimle cok guzel bir 5 gun geciririz insallah :119:

Son düzenleme:

hafzoşummmm doğumu hiç düşünme canım şimdiden,bak ben hala düşünmüyorum
hem şartlama kendini normal doğum diye,durum neyi gösterir bilemeyiz şimdiden...
sen hamişliğin,tekmelerin tadını çıkarmaya bak bitanem,şeker testinde iyi çıkar inşallahhhh öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…