- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.681
günaydıınn,
yau bende kötü haber vermekten korkuyorum size...inşallah dileklerimiz, dualarımız kabul olur...
Biliyoruz ki ihtimal düşük...:44::44: 9.günüm....
Aybikem yapabilecek mi?Yapmazsa da az kaldı perşembeye....yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaazzzz sadecee...
Bojummm pıtpıtları da duyacaksın inşallahh....
Iremciimmmm..senin ne zaman adetin?? Siz hiç bişi kullanamadan hemen hamile kalınn en doğalındaannn...
Vitoommm ahhh yaaa ne tatlı anlatıyosuunnnn...Maşallah kızçeyeee....
şantiye yengesi tatilde
şişliğim bugün daha iyi neydi o davul olmalar...çatlatma iğnesinin etkisi geçti sanırım...
Bekliyoz işte hafzoşumm herkes gibi...
Dikkat edin ciddeennn kendinizeee dayayın zencefilii.....
SELAM KIZLAR DURUMLAR NASIL İYİMİ HERKES
DERYAM HOŞGELDİN CANIMMM MAŞALLAH OĞLANLARINA 1 AY NE ÇABUK GEÇTİBENDE RESİM İSTİYOM DERYAM BİRBİRİNE BENZİYOLAR MI ÇOK MERAK EDİYORUM
BOJUUUMMM PIT PITLAR KESEDEN 1 HAFTA SONRA BENDE ÖLE DUYMUŞTUM SENDE DUYUCAKSIN İNŞALLAH HATTA BEN DUYANA KADAR İNANMAMIŞTIM HAMİLE OLDUĞUMA MİDEM BULANMIYO DİYE AĞLAMIŞTIM BENİM BEBEĞİMİN KALBİ ATMIYO O YÜZDEN BENİM MİDEM BULANMIYO DİYEEE
VİTOMMM OY SENİN KIZINIII YİRİM BEN YAAA O ZİLLİ NE BİLİYO TÜRKÜYÜ, ŞARKIYI DA BEĞENMEDİĞİNE BURUN KIVIRIYOOO AYYYY ÖLDÜM ÖLDÜM YAAAA
BAYA BÜYÜDÜ OZAMAN DEMEKKİ ÖPÜLEBİLİR BENİM YERİME BİR ÖP ONU ANNESİİİİİ
HLL-LEGEND EVET CANIM SALGIN VAR AMA MECBUR OTOBÜSE BİNİYOZ NAPALIM MÜMKÜN OLDUĞUNCA KORUNMAYA ÇALIŞIYORUZ İNŞALLAH HASTA FALAN OLMAYIZ HAMİLELİKTE ÇOK ZOR GEÇİYO :18::18:
MESSİMM NAPIYON ŞANTİYE YENGEMMMMŞİŞLİĞİN GEÇTİMİ
PERİME İLHAM GELDİ BİŞEYLER GELDİ BAKIN SÖZÜNÜ DİKKATE ALIN ALT LİSTEYİ ÇOK FENA GÖZÜNE KESTİRMİŞ
bugun enerjim cok dusuk agrim var biraz keyfinizi kacirmayayim.. ama nasipse yarin kocam gelecek allahin izniyle
bojom darisi pitpitlara insallahhh
deryam hosgeldin tatlimm
vitoom kicenin arkadaslariyla fotosunu gordum yerim ben onu yaa
mesim aybiceeemmm rabbim hayirli haberlerle donmeyi nasip etsin
hepinizi optuk kizlar kocaman
ay kızlar onjum hamileymiş yeni ömğrendim ben aman ne güzel tatlım ya ben tokatta yoktum gelince geçii okumadım ses görmeyince olmadı sandım üzüldümdü çok güzel bi haber tebrik ederim allah tamaına erdirsin allaha şükürler olsun
sen tokatta misin ben seni antalyadasin saniyodummm
vitooomm senin kucuk ama masallah tosuncuk gibi annesikuzum benim
hepinizi öptüüüük
bugün çok şükür daha iyiyim
topiimiz de fırtına öncesi sessizlik var gibin sankiiiiii
korkma canım , daha önce yapmadığın için korktuğun ve aslında korkmaya gerek olmayan şeyleri hatırla ve rahatla, başta annelerimizi düşün, sen korkuyorum deyince direk aklıma ilk gece ve ilk kadın doğum kontrolüm geldi ne kadar tırsmıştım şimdiyse hepsi rutine bindiii, bilmediğimiz herşeyden korkuyoruz ama aslında çok sadece bilmemek korkutucu olan, bu arada inşallah şeker testinde kontrolünde çok güzel olur huzurla haberlerini verirsin bizlereee ...............bizdende GÜNAYDIIIIIIIINNNNN
test zamanları yaklaşıyor heyecan doruktaa
bende yarın şeker yüklemesine gidicem. cumada kontroleee kızımı görüceeeeeeemmm inşallah.kilosunu çok merak ediyorum çünkü göbişim kocaman oldu içerde ne yapıyo bakalım Hafsoş Hanım
kızlar bişiy sölim mi beni şimdiden doğum korkusu sardı sanki kızım büyüdükçe korkumda büyüyo nasıl doğurucam diye karakara düşünüyorum normal istiyorum ama aşırı derecede de korkuyorum
günaydınlarrrrrrr ya benim bugün gün aşırı günümdü ama sabah uyanamadım yawww ama ovu testine göre en az bir günüm var beni teselli eden ..............
bizdende GÜNAYDIIIIIIIINNNNN
test zamanları yaklaşıyor heyecan doruktaa
bende yarın şeker yüklemesine gidicem. cumada kontroleee kızımı görüceeeeeeemmm inşallah.kilosunu çok merak ediyorum çünkü göbişim kocaman oldu içerde ne yapıyo bakalım Hafsoş Hanım
kızlar bişiy sölim mi beni şimdiden doğum korkusu sardı sanki kızım büyüdükçe korkumda büyüyo nasıl doğurucam diye karakara düşünüyorum normal istiyorum ama aşırı derecede de korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?