Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

hadi gözün aydın asosumm ayrılık zor gerçekten benim kocişte eğitime gitmişti 1 hafta bunalıma girmiştik ikimizde
ne zamandır görüşemedik canım bebiş nasıl,rahminin durumu nedir?inşallah bi sıkıntı yoktur

ya benim yumoş haftaları hep bir aksilik çıkıyo zaten anlamadım gitti, asoş canım gözün aydın, ışılcım sende içini ferah tut doktor zaten endişe etme demiş stres etme kendinide..........

rahmin durumunu kimse cozemiyo isilim hem kalp seklinde hem septum var oglum iyi sukur ozel hastanedeki dr 25. haftada ciger gelistirici igne vuracagini soyledi bakalim yarin baska dr a gitcez o ne diyecek yatmaya devam ediyorum hos arada kalkip komsulara gidiyorum igne vurunmaya giderken yuruyorum cok sukur buna sizinde iyi olmaniza cok sevindiiikkkk

başka doktora görünmekte fayda var canım,malum hepsi farklı düşünebiliyor doktorların.inşallah hayırlsıyla zamanını bekler,gelişimini tamamlar minnak asosumuz.
çok dikkat edin kendinize balım babanızla doyasıya zaman geçirin

iyi olmana sevindim canım hala kayınvalidende misin

hafzoşum daha çok var kııız doğuma düşünme şimdiden. bende normal istiyorum ama hiç düşünmüyorum nasıl olur diye belki şartlar uygun olmaz sezaryen olur bilemeyiz :44: kasma kendini boşu boşuna ne yazıldıysa o olacak neticede.
evime geldim canım okula da başladım yanımda sıcak su torbası götürüyorum. şimdilik bi sıkıntı yok inşallah böbreğim iyileşiyordur :18:
cumartesi günü kontrolüm var :18:

ışılım yorma kendini sakın bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kordon dolanması bana da olmuş annem hep karnının üstüne yatıyormuş bana hamileyken karanbole doğmuşum valla sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah

cnm korkma benmkininde dolanmıstı kordon tabii bnm doktorum bunu bana söylmedi bilee
takiptesin ztn birsycik olmaz stres yapma kendine

hadi az kladııııı

sevgili günlük bugün 10.gün karnımın şişkinliği indi..inmese miydi acaba??
arada kasık ağrısı giriyor...geçen aşılamada 2 gün önce kırmızılar gelmişti....:18::18:

ışılımmm gelmiiiişşşşşşş özlemiştiikk... inşallah sağsalim kucağına gelecek doğamızzz....

herkesii öptüüümmm..

herkese mrblarr
geçmişi okuyamadım moarlim bozuk inş bi zarar ziyan yoktur kimsede

pazartesi öğleden sonra lekelenmem başladı dünde hafif geldi yani bebek yalan oldu yarın doktora gidecem hemen tekrar tedaviye başlamak istiyorum çok sıkıldım bu durumdan.Rabbim af etsin beni.neyseki kadere imanım varda kendimi biraz toparladım iki gündür ağlaya ağlaya bi hal oldum şuanda başım çatlıyor.yemeğe çıkıyorum şimdi herkesi öpüyorum

dur bakalım aybikem yaa...hafif geldi diyorsun...bazen öyle olabiliyormuş....sen bir dr a git bakalım...kan testi yaptır bence birde...

eğer olmadıysa da anlıyorum. her zaman bu durumu yaşayan biri olarak...tek tesellimiz zamanının gelmediği (birtürlü o zaman gelmedi)..

hayırlısı, sağlıklısı olacak inşallah...tedaviye devamm..bak senin en azından o şansın var..benim gelecek ay kocam yok görünen o..
o kadar iğnenin etkisi sürebilir ve ben boş geçiricem.....

bu yolda hep birlikteyiz...ben bu ay ağlayıp kendimi yıpratmicam, elimden geleni yaptım...

şiiiiişşşşş ne ağlaması tatlım. anlıyorum insan dayak yemiş gibi oluyor o kırmızıyı görünce kaynar sular dökülüyor başından aşağı. burdaki herkes az çok anlıyor seni tatlım. sen inancını kaybetme senin için en güzel olan zamanda gelecek bebişin inşallah sen sağlığına dikkat et...

aybicem mesajından anladığım kadarıyla tam adetin başlamadı ben mi öle anladım kırmızılar geldimi yanii :44: üzüntünü hepimiz okadar iyi anlıyoruz kii ama bu ilk aşılama idi daha önünde bir sürü seçenek var dur bakalım bak pidilga 3. Aşılamada kavuştu bebişine inşallah senin bebeğin aşılamaya bile gerek kalmadan gelicek annesine

ya benim yumoş haftaları hep bir aksilik çıkıyo zaten anlamadım gitti, asoş canım gözün aydın, ışılcım sende içini ferah tut doktor zaten endişe etme demiş stres etme kendinide..........

öle olur zaten canım hep bi terslik çıkar eşime tüp bebekle anca çocuk sahibi olur dedikleri halde yumurtlamamdan 1 gün önce ilişki ve tek ilişki olduğu halde geldi hafsam sakın güne saate sayıya takılma iyice stres yapma

EVİNDEMİSİN ÇOK SEVİNDİM İŞE BİLE BAŞLADIN DAHA İYİ OLUCAN SEYZOŞUM İNŞALLAH
NEBİLİYİM YAA ZAMAN DARALDIKÇA ÖLE DÜŞÜNCELER GELMEYE BAŞLADI BENİM AĞRI EŞİĞİ DERLERYAAA O EKSİLERDE BELKİDE ONDAN İĞNE VURULMA OLAYINI BİLE 2 KİŞİ YAPABİLİYOR BİRİ TUTUYO BİRİ VURUYO ÜSTELİK YANDAN BİR DİĞERİDE AZARLIYOOO KOCAMAN KADIN OLMUŞUM DA İĞNEDEN KORKUYOMUŞUM

iyiyz ışılımmm sen geldin daha iyi olduk olsun gelmesen ama arada haber ver bize
ohh maşallah minik prensesine
kordon dolanmasını dert etme canım bizim bi akrabanın 3 kez dolandı dediler kız profesöre bile gitti prof. Korkma kızım bebek bu çok hareketli olur dolar çözülür kendi kendine dedi. Sende korkma ama hareketlerini takip et sen yinede

Paybişiiimmmmm ne diyoruz hep bu ay olmadıysa vardır bunda da bi hayır. Aşılama vs gibi işlemlerde insan ekstra bi heyecan duyuyor daha büyük beklenti içerisine giriyor. Çok iyi anlıyorum canım benim. Ama tedaviye ara vermeden devam et... 2. aşılamada şans daha yüksek. Genelde hep ikinci tutuyor canım benim. Ümidini kaybetme bi yola girdin artık. Tedaviye başladın. Ben tedaviye başladığımda karnıma iğneleri cos cos yaparken öyle mutlu oluyordumki. Yani sığınacak bi limanım var artık bi yola girdik felan diye düşünüyordum. Zor olsada bu süreç mutlu sona az kaldı canım benimmmm

canımm yaa yaklaşımına bayıldım öle tabii ne korktuğumuz şeyleri atlattık inşallah bunuda sağlıklı bir şekilde atlatırız

iğne miiii ona mı dayanamıyoon o zaman senin işin zor tatlım :18:
ooo ben kaç kere elimi kestiğimi, yaktığımı sonradan farkettim o an hiç acı duymadığım için... ben kolay kolay canım yandı demem iğne felan vız gelir
ama doğum işi farklı tabiii bilemiyorum neyle karşılaşırız o gün geldiğinde :44: Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…