- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.701
ayyyyy kizlaarrrrr huu huuuuuuu kocam yanimda sabaha karsi geldi kalkamadimda yanindan yol yorgunu uyuyooo canim kocam benimm :119:
seyzenim iyi olmana cok sevindim baliiimmmm
isilimmm dr korkma demis bisey olmaz allahin izniyle insallahhhhh
hafsaaammm seker yuklemesinden nefret ediyorum
perimm kocaman olduya masallahhhhhh
ayyy cok heyecanliyim kocisimle cok guzel bir 5 gun geciririz insallah :119:
hadi gözün aydın asosumm ayrılık zor gerçekten benim kocişte eğitime gitmişti 1 hafta bunalıma girmiştik ikimizde
ne zamandır görüşemedik canım bebiş nasıl,rahminin durumu nedir?inşallah bi sıkıntı yoktur
rahmin durumunu kimse cozemiyo isilim hem kalp seklinde hem septum var oglum iyi sukur ozel hastanedeki dr 25. haftada ciger gelistirici igne vuracagini soyledi bakalim yarin baska dr a gitcez o ne diyecek yatmaya devam ediyorum hos arada kalkip komsulara gidiyorum igne vurunmaya giderken yuruyorum cok sukur buna sizinde iyi olmaniza cok sevindiiikkkk
iyi olmana sevindim canım hala kayınvalidende misin
bizdende GÜNAYDIIIIIIIINNNNN
test zamanları yaklaşıyor heyecan doruktaa
bende yarın şeker yüklemesine gidicem. cumada kontroleee kızımı görüceeeeeeemmm inşallah.kilosunu çok merak ediyorum çünkü göbişim kocaman oldu içerde ne yapıyo bakalım Hafsoş Hanım
kızlar bişiy sölim mi beni şimdiden doğum korkusu sardı sanki kızım büyüdükçe korkumda büyüyo nasıl doğurucam diye karakara düşünüyorum normal istiyorum ama aşırı derecede de korkuyorum
günaydın kızlar nasılsınız?artık giremiyorum foruma,bilgisayar başında oturamıyorum ama kızımla çok iyiyiz biz.
pazartesi kontrolümüz vardı 2500 gram olmuş minnoşum,boynuna kordonu 1 tur dolanmış önemli diil dedi doktor ama gel de kocişle bana anlat.
korkuyoruz ikimiz de...hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alsaydım kızımı...
sizde ne var ne yok?
aybicemmm test yapsa gelse sonra da messimmm süper oluuuurrrrrrrrrrrrrr
herkese mrblarr
geçmişi okuyamadım moarlim bozuk inş bi zarar ziyan yoktur kimsede
pazartesi öğleden sonra lekelenmem başladı dünde hafif geldi yani bebek yalan oldu yarın doktora gidecem hemen tekrar tedaviye başlamak istiyorum çok sıkıldım bu durumdan.Rabbim af etsin beni.neyseki kadere imanım varda kendimi biraz toparladım iki gündür ağlaya ağlaya bi hal oldum şuanda başım çatlıyor.yemeğe çıkıyorum şimdi herkesi öpüyorum
herkese mrblarr
pazartesi öğleden sonra lekelenmem başladı dünde hafif geldi yani bebek yalan oldu yarın doktora gidecem hemen tekrar tedaviye başlamak istiyorum çok sıkıldım bu durumdan.Rabbim af etsin beni.neyseki kadere imanım varda kendimi biraz toparladım iki gündür ağlaya ağlaya bi hal oldum şuanda başım çatlıyor.yemeğe çıkıyorum şimdi herkesi öpüyorum
herkese mrblarr
pazartesi öğleden sonra lekelenmem başladı dünde hafif geldi yani bebek yalan oldu yarın doktora gidecem hemen tekrar tedaviye başlamak istiyorum çok sıkıldım bu durumdan.rabbim af etsin beni.neyseki kadere imanım varda kendimi biraz toparladım iki gündür ağlaya ağlaya bi hal oldum şuanda başım çatlıyor.yemeğe çıkıyorum şimdi herkesi öpüyorum
ya benim yumoş haftaları hep bir aksilik çıkıyo zaten anlamadım gitti, asoş canım gözün aydın, ışılcım sende içini ferah tut doktor zaten endişe etme demiş stres etme kendinide..........
hafzoşum daha çok var kııız doğuma düşünme şimdiden. bende normal istiyorum ama hiç düşünmüyorum nasıl olur diye belki şartlar uygun olmaz sezaryen olur bilemeyiz :44: kasma kendini boşu boşuna ne yazıldıysa o olacak neticede.
evime geldim canım okula da başladım yanımda sıcak su torbası götürüyorum. şimdilik bi sıkıntı yok inşallah böbreğim iyileşiyordur :18:
cumartesi günü kontrolüm var :18:
günaydın kızlar nasılsınız?artık giremiyorum foruma,bilgisayar başında oturamıyorum ama kızımla çok iyiyiz biz.
Pazartesi kontrolümüz vardı 2500 gram olmuş minnoşum,boynuna kordonu 1 tur dolanmış önemli diil dedi doktor ama gel de kocişle bana anlat.
Korkuyoruz ikimiz de...hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alsaydım kızımı...
Sizde ne var ne yok?
Aybicemmm test yapsa gelse sonra da messimmm süper oluuuurrrrrrrrrrrrrr
korkma canım , daha önce yapmadığın için korktuğun ve aslında korkmaya gerek olmayan şeyleri hatırla ve rahatla, başta annelerimizi düşün, sen korkuyorum deyince direk aklıma ilk gece ve ilk kadın doğum kontrolüm geldi ne kadar tırsmıştım şimdiyse hepsi rutine bindiii, bilmediğimiz herşeyden korkuyoruz ama aslında çok sadece bilmemek korkutucu olan, bu arada inşallah şeker testinde kontrolünde çok güzel olur huzurla haberlerini verirsin bizlereee ...............
EVİNDEMİSİN ÇOK SEVİNDİM İŞE BİLE BAŞLADINDAHA İYİ OLUCAN SEYZOŞUM İNŞALLAH
NEBİLİYİM YAA ZAMAN DARALDIKÇA ÖLE DÜŞÜNCELER GELMEYE BAŞLADI BENİM AĞRI EŞİĞİ DERLERYAAA O EKSİLERDE BELKİDE ONDAN İĞNE VURULMA OLAYINI BİLE 2 KİŞİ YAPABİLİYOR BİRİ TUTUYO BİRİ VURUYO ÜSTELİK YANDAN BİR DİĞERİDE AZARLIYOOO KOCAMAN KADIN OLMUŞUM DA İĞNEDEN KORKUYOMUŞUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?