Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Işılımmmmmm korkma bitanemmmmmmmmmmmm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin Allahın izniyle bundan sonra bişeycik olmazz bebişkommm sizinki içerde kendi kendine korku filmi çeviriyor dışarı çıkmadan önce azcık korkutiim şunları demişşşşş oyuna gelmeyin bebeğimmmm uyyyyy çok özledimmmmmmmm seniiii

Hafzooooşşşşşşş ne korkması gıııızz. CIK CIK CIK Dur annemm 10 hafta sonra başla korkmayaaaa ben sana sölicem kork diye bekle sen benii. Erkenden strese girme bebişkom

canimm rabbim hayirlisini versin nolur uzulme umut kesilmez

seyzeniiimmm sevgililer gununde yanimda evet tam 5 tane hediyeyle hemde cok guzel oldu daha ben bisey almadim ayip ettim ama artik yarin dr dan cikinca alirim artik..bugun bile guzel bir gundu :)

malesef seyzoşummm bende böle olsun istemezdim ama napıyım elimde değil kendimi okadar kasıyorum ki iğne acısı değil sanki kırık acısı çekiyorum rahim filminde bi cesaret geldi hiç korkmadım inşallah doğumdada öle olur

tamam perim talimatını bekliyorumm

asosum yaaa
sana gözün aydın demeeeeeedim beeeennnn kocişin yanındaymış tadını çıkarın bu 5 günün

Son düzenleme:
Çok sık karşılaşılan bi durummuş canım ama ana yüreği işte üzülecek bişiler buluyo işte :18:
bu arada yeni gördüm seyzenim çok geçmiş olsun,dikkat et sıcak tut kendini bol su iç canım benimmm Rabbim korusun sizi
cnm korkma benmkininde dolanmıstı kordon tabii bnm doktorum bunu bana söylmedi bilee
takiptesin ztn birsycik olmaz stres yapma kendine

hadi az kladııııı
tamam vitoşum tecrübeli annemiz sen öyle diyosan öyledir no stres yes bebek
ben de sizi özledim mesoşumm aklım hep sizde.test gününe az kalmış canım ya çıldıriciiizzz inşallahhhhhhh

canımın içi çok iyi anlıyorum seni bitanem ama tam sökülmemiş hala umut var yani.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun aybicemm ağlama demiycem de lütfen fazla hırpalama kendini.dualarım seninle
haber vermeye çalışırım canımmm,bi tuhaf oldum ya korku değilde değişik duygular içindeyim.bi an önce geçsin istiyorum zaman...

perimmmmm kocaman olmuş minnakımız maşallah Allahım korusun nazarlardan
göbeğimi açıp sere serpe gezdim haftasonu,herkesler baktı nazar ettiler yavruma pislerrrr ama dediğin gibi bizim nazlı kızın oyunu da olabilir bunlar
ben de sizi çok özlüyorum bitanemmm ne çok şey paylaştık burda,hala da paylaşıyoruz süper bişi buuuuuuuuuu
hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmm

Geçmişe göz atamadım,umarım hepiniz çooooookkkkkkkkk iyisinizdir...

Bebişlerimin bugün banyo günüydü,güzelce yıkadık sonrasında emzirdim ve mışıl mışıl uyudular maşallah...

Bazı tecrübelerimden bahsedeyim sizlere.Uyku düzenleri çoğunlukla 2 saat bazen 2,5 ve üstü oluyor geceleri.Ama gündüzleri 2 saate 1 ayarlanmış gibiler maşallah

Arada uyku sırasında mızırdandıklarında emziklerini veriyorum tekrar uyuyorlar.doğum yapacak olan arkadaşlar sizlerde emzik kullandırmaya çalışın,özellikle uykuya dalarken veriyorum ben sadece işe yarıyor...
Altlarını değiştirirken ıslak mendil hiç kullanmadım,ılık suyla pamukla temziliyorum.Pişik kremi 4-5 tane aldım ama zeytinyağı kullanıyorum şuan için popolarına ve bacak aralarına sürüyorum...

Yazarken bebişler uyandı,birine sağdığım sütü diğerine mamasını verdim altlarını değiştirdim.Babaları yanlarında,bende yarım kalan yazımı yazmaya geldim.Aynı öğünde ikisine birden yetmiyor sütüm.Oyüzden birine süt diğerine mama veriyorum...
Özellikle çift yumurta ikizi olduklarından galiba,çok farklı bebişlerin özellikleri maşallah

Birde bez konusuna değineyim aklıma gelmişken.Prime premium care kullanıyorum.1 pakette milupadan gelen hediye çekiyle huggies almıştık ama ondan hiç memnun kalmadım.Hep sızdırdı,bebişlerin kıyafetleri ıslandı..Prime premium care devam ediyoruz ve çok memnunum.Kızlar şimdilik bukadar yazabildim.Bebişlerin yanına gideyim.Görüşmek üzere...

deryaaam senin toştoşların çok uslu maaşallah
bu yazdıkların çok kıymetli bilgiler kitapta yazdığı gibi olmuyor bazı şeyler. anne bebek uyumu çok önemli ama sen bu uyumu yakalamışsın valla

günaydın kızlarrrr, benim umut azaldı ya akşam akıntım vardı üstüne çift çizgiyi ovu da gördüm ama biz sabah çarpıştık dün olaydı süper olacaktı aslında hayırlısı napalım amaaaa akşam kocişim benii yetenek sizsiniz yarışmasında bir atalay demirci varya onun şovuna götürdü çok güldüm süperdi sizin oralarada gelirse asla kaçırmayın derimmmmmm mutluyummmm

canım maşallah sana ve bebişlerini kısa sürede çok güzel rayına oturtmuşsun herşeyi , verdiğin bilgiler anne adaylarımız ve bizim gibi umutla bekleyenler için süper şeyler allah razı olsun .............

Teşekkürler teyzesi.Tabi arada gaz sancılarımız,ağlamalarımız,uyanıp 3-4 saat uyumamalarımız da olmuyor değil ama ne yapalım bu süreç böyle devam edecek belirli bir süre.Nane çayı yapıp veriyorum mideleri ve gazları için.Dünden beri ikiside doyduktan sonra kusmaya başladılar.Arada öyle oluyor bazen.Bizde durumlar böyle canlarım.Rabbim siz canlarıma ve tüm isteyenlerede nasip eder inşallah en hayırlı en kısa zamanda...

Canım benim Allah ım en kısa zamanda gönlüne göre hayırlı bir bebiş nasip eder inşallah sanada.Hepinizin hayırlı bebiş haberlerini bekliyorum hep,topiği açarken dua edip besmele çekiyorum yeni bir hamiş olsun diye.İnşallah çok kısa sürede alt listemiz yok olacak.Sadece annişler ve bebişler olacak.Bizde sizlere burdan hamilelik ve bebişlerle ilgili bilgilerimizi aktarırız inşallah...

Eşinize bol bol havuç suyu içirin.Doğal beslenin,keçi boynuzunun biz çok faydasını gördük.Eşim içti.Birde bol bol ayçiçeği ve kabak çekirdeği yesin eşiniz.Bizde hala var :)bir poşet.Eşime kilo kilo almıştım...
Birde biz arı sütü ve polenden çok fayda gördük.3 ay kullandık ve bebişler geldi çok şükür.Bir zararı yok,çok faydalı hemde sayılamayacak kadar çok faydası var.Poleni süte katıp içtik,arı sütüde acı olduğu için birde mide bulandırıcı onunda balla karıştırıp yedik her gün.Bunları deneyin derim kızlar.İnşallah sizlere de faydası olur.Arı dünyası diye bir site var biz ordan almıştık.İsterseniz ordaki bilgileri okuyun,başka yerlerdende alabilirsiniz.Ben bu arı sütü poleni yapıp daha sonrada 2 ay bal çörek otu tarçın kürünü yaptım.Ama bu arada acayip sancılı adet gördüm hastanelik oldum.Dr a gidip karın,rahim ultrasonuna kadar çekildi ve diğer ay hamile kaldım 5 yumurtam vardı maşallah Bazen diyorum ki iki bebişe bile bakmak teke göre zor,acaba yeterince yetiyormuyum bebişlere.Gerek ilgi gerekse süt olarak Acaba üçüz ve fazla olanlar nasıl yapıyor.Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

Biliyorum sizler belkide benden çooookkk daha fazla bilgilere sahipsiniz ama yinede paylaşmak istedim.Çünkü en az sizler kadar bende bebişlerinizi ve mutlu olmanızı,o gözlerinizdeki ışıltıyı paylaşmak istiyorum sizlerle.İnşallah olacak en kısa zamanda.Üzülmeyin,streste çok önemli çünkü.Ben en rahat geçen,bu ay olmaz dediğim ay hamiş kaldım.Normalde bat gelmeden test yapan ben,o ay 4 gün geçti oralı bile olmadım.İnşallah sizlere de mucizeniz aniden çıkıverip gelir...

kızlar yaaa
sabah sabah şeker testi için kan verdim açlık 98 çıktı :44: tokluk sonucunu 11:30 da alıcam bakalım o ne çıkıcak

bu arada sevgililer gününüz kutlu olsunnnn

canım ne güzel düzeninizi oturttunuz hareketli zor günler geçti demek
çok gazları oluyomuu hangi mamayı kulllanıyosun :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…