- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.721
herkese mrblarr
geçmişi okuyamadım moarlim bozuk inş bi zarar ziyan yoktur kimsede
pazartesi öğleden sonra lekelenmem başladı dünde hafif geldi yani bebek yalan oldu yarın doktora gidecem hemen tekrar tedaviye başlamak istiyorum çok sıkıldım bu durumdan.Rabbim af etsin beni.neyseki kadere imanım varda kendimi biraz toparladım iki gündür ağlaya ağlaya bi hal oldum şuanda başım çatlıyor.yemeğe çıkıyorum şimdi herkesi öpüyorum
Iğne miiii ona mı dayanamıyoonO zaman senin işin zor tatlım :18:
Ooo ben kaç kere elimi kestiğimi, yaktığımı sonradan farkettim o an hiç acı duymadığım için... Ben kolay kolay canım yandı demem iğne felan vız gelir
Ama doğum işi farklı tabiii bilemiyorum neyle karşılaşırız o gün geldiğinde :44: Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
ışılımmmmmm korkma bitanemmmmmmmmmmmm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin allahın izniyle bundan sonra bişeycik olmazz bebişkommm sizinki içerde kendi kendine korku filmi çeviriyor dışarı çıkmadan önce azcık korkutiim şunları demişşşşş oyuna gelmeyin bebeğimmmmUyyyyy çok özledimmmmmmmm seniiii
Hafzooooşşşşşşş ne korkması gıııızz. Cık cık cıkDur annemm 10 hafta sonra başla korkmayaaaa ben sana sölicem kork diye Bekle sen benii. Erkenden strese girme bebişkom
canimm rabbim hayirlisini versin nolur uzulme umut kesilmez
seyzeniiimmm sevgililer gununde yanimda evet tam 5 tane hediyeyle hemde cok guzel oldu daha ben bisey almadim ayip ettim ama artik yarin dr dan cikinca alirim artik..bugun bile guzel bir gundu :)
Selam herkeseeee.
Pazartesi doktora gitmiştim gebelik öncesi kan testi yaptırmak istiyorum dedim.Bugün sonuçları aldım çok şükür hepsi normal.
Selam herkeseeee.
Pazartesi doktora gitmiştim gebelik öncesi kan testi yaptırmak istiyorum dedim.Bugün sonuçları aldım çok şükür hepsi normal.
Çok sık karşılaşılan bi durummuş canım ama ana yüreği işte üzülecek bişiler buluyo işte :18:ışılım yorma kendini sakın bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldinkordon dolanması bana da olmuş annem hep karnının üstüne yatıyormuş bana hamileyken karanbole doğmuşum valla sağlıkla kavuşursun bebişine inşallah
tamam vitoşum tecrübeli annemiz sen öyle diyosan öyledir no stres yes bebekcnm korkma benmkininde dolanmıstı kordon tabii bnm doktorum bunu bana söylmedi bilee
takiptesin ztn birsycik olmaz stres yapma kendine
hadi az kladııııı
ben de sizi özledim mesoşumm aklım hep sizde.test gününe az kalmış canım ya çıldıriciiizzz inşallahhhhhhhsevgili günlük bugün 10.gün karnımın şişkinliği indi..inmese miydi acaba??
arada kasık ağrısı giriyor...geçen aşılamada 2 gün önce kırmızılar gelmişti....:18::18:
ışılımmm gelmiiiişşşşşşş özlemiştiikk...inşallah sağsalim kucağına gelecek doğamızzz....
herkesii öptüüümmm..
canımın içi çok iyi anlıyorum seni bitanem ama tam sökülmemiş hala umut var yani.hakkınızda hayırlısı neyse o olsun aybicemm ağlama demiycem de lütfen fazla hırpalama kendini.dualarım seninleherkese mrblarr
geçmişi okuyamadım moarlim bozuk inş bi zarar ziyan yoktur kimsede
pazartesi öğleden sonra lekelenmem başladı dünde hafif geldi yani bebek yalan oldu yarın doktora gidecem hemen tekrar tedaviye başlamak istiyorum çok sıkıldım bu durumdan.Rabbim af etsin beni.neyseki kadere imanım varda kendimi biraz toparladım iki gündür ağlaya ağlaya bi hal oldum şuanda başım çatlıyor.yemeğe çıkıyorum şimdi herkesi öpüyorum
haber vermeye çalışırım canımmm,bi tuhaf oldum ya korku değilde değişik duygular içindeyim.bi an önce geçsin istiyorum zaman...iyiyz ışılımmm sen geldin daha iyi olduk olsun gelmesen ama arada haber ver bize
ohh maşallah minik prensesine
kordon dolanmasını dert etme canım bizim bi akrabanın 3 kez dolandı dediler kız profesöre bile gitti prof. Korkma kızım bebek bu çok hareketli olur dolar çözülür kendi kendine dedi. Sende korkma ama hareketlerini takip et sen yinede
Işılımmmmmm korkma bitanemmmmmmmmmmmm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin Allahın izniyle bundan sonra bişeycik olmazz bebişkommm sizinki içerde kendi kendine korku filmi çeviriyor dışarı çıkmadan önce azcık korkutiim şunları demişşşşş oyuna gelmeyin bebeğimmmmuyyyyy çok özledimmmmmmmm seniiii
Hafzooooşşşşşşş ne korkması gıııızz. CIK CIK CIKDur annemm 10 hafta sonra başla korkmayaaaa ben sana sölicem kork diye bekle sen benii. Erkenden strese girme bebişkom
Geçmişe göz atamadım,umarım hepiniz çooooookkkkkkkkk iyisinizdir...
Bebişlerimin bugün banyo günüydü,güzelce yıkadık sonrasında emzirdim ve mışıl mışıl uyudular maşallah...
Bazı tecrübelerimden bahsedeyim sizlere.Uyku düzenleri çoğunlukla 2 saat bazen 2,5 ve üstü oluyor geceleri.Ama gündüzleri 2 saate 1 ayarlanmış gibiler maşallah
Arada uyku sırasında mızırdandıklarında emziklerini veriyorum tekrar uyuyorlar.doğum yapacak olan arkadaşlar sizlerde emzik kullandırmaya çalışın,özellikle uykuya dalarken veriyorum ben sadece işe yarıyor...
Altlarını değiştirirken ıslak mendil hiç kullanmadım,ılık suyla pamukla temziliyorum.Pişik kremi 4-5 tane aldım ama zeytinyağı kullanıyorum şuan için popolarına ve bacak aralarına sürüyorum...
Yazarken bebişler uyandı,birine sağdığım sütü diğerine mamasını verdim altlarını değiştirdim.Babaları yanlarında,bende yarım kalan yazımı yazmaya geldim.Aynı öğünde ikisine birden yetmiyor sütüm.Oyüzden birine süt diğerine mama veriyorum...
Özellikle çift yumurta ikizi olduklarından galiba,çok farklı bebişlerin özellikleri maşallah
Birde bez konusuna değineyim aklıma gelmişken.Prime premium care kullanıyorum.1 pakette milupadan gelen hediye çekiyle huggies almıştık ama ondan hiç memnun kalmadım.Hep sızdırdı,bebişlerin kıyafetleri ıslandı..Prime premium care devam ediyoruz ve çok memnunum.Kızlar şimdilik bukadar yazabildim.Bebişlerin yanına gideyim.Görüşmek üzere...
Geçmişe göz atamadım,umarım hepiniz çooooookkkkkkkkk iyisinizdir...
Bebişlerimin bugün banyo günüydü,güzelce yıkadık sonrasında emzirdim ve mışıl mışıl uyudular maşallah...
Bazı tecrübelerimden bahsedeyim sizlere.Uyku düzenleri çoğunlukla 2 saat bazen 2,5 ve üstü oluyor geceleri.Ama gündüzleri 2 saate 1 ayarlanmış gibiler maşallah
Arada uyku sırasında mızırdandıklarında emziklerini veriyorum tekrar uyuyorlar.doğum yapacak olan arkadaşlar sizlerde emzik kullandırmaya çalışın,özellikle uykuya dalarken veriyorum ben sadece işe yarıyor...
Altlarını değiştirirken ıslak mendil hiç kullanmadım,ılık suyla pamukla temziliyorum.Pişik kremi 4-5 tane aldım ama zeytinyağı kullanıyorum şuan için popolarına ve bacak aralarına sürüyorum...
Yazarken bebişler uyandı,birine sağdığım sütü diğerine mamasını verdim altlarını değiştirdim.Babaları yanlarında,bende yarım kalan yazımı yazmaya geldim.Aynı öğünde ikisine birden yetmiyor sütüm.Oyüzden birine süt diğerine mama veriyorum...
Özellikle çift yumurta ikizi olduklarından galiba,çok farklı bebişlerin özellikleri maşallah
Birde bez konusuna değineyim aklıma gelmişken.Prime premium care kullanıyorum.1 pakette milupadan gelen hediye çekiyle huggies almıştık ama ondan hiç memnun kalmadım.Hep sızdırdı,bebişlerin kıyafetleri ıslandı..Prime premium care devam ediyoruz ve çok memnunum.Kızlar şimdilik bukadar yazabildim.Bebişlerin yanına gideyim.Görüşmek üzere...
deryaaam senin toştoşanlarların çok uslu maaşallah
bu yazdıkların çok kıymetli bilgiler kitapta yazdığı gibi olmuyor bazı şeyler. anne bebek uyumu çok önemli ama sen bu uyumu yakalamışsın valla
canım maşallah sana ve bebişlerini kısa sürede çok güzel rayına oturtmuşsun herşeyi, verdiğin bilgiler anne adaylarımız ve bizim gibi umutla bekleyenler için süper şeyler allah razı olsun .............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?