Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

1 gün önce bir gün sonra diyorlar ya hep olmuş işte üzülme sen şimdi bat'ı beklemeye geldi sıra yinede akşamı değerlendirin derim
evet yaaa çok duydum ben o adamı yarışmadaki videolarını izledim bişey sorucam canım öle çok belden aşağı espirisi oluyomu gitsek ailecek gidebilirmiyiz :44:

Gözün aydın canımm Eşine bakıldı mı hiç???

Yok canım.Çok şükür şimdilik hamile kalamamak gibi bi sıkıntı olmadı bizde,o yüzdende eşime bakılmadı hiç.Korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kalmıştım ben ama biliyosun kalp atışı duyulmadığından kürtaj olmuştum.Aradan 6 ay geçti bu süre içinde spora başladık eşimle.Oyüzden korunuyorduk.Bu ay korunmayı bıraktık.Bu hafta yumurtlama haftam bakalım hakkımızda hayırlısı.Eğer uzun süre kalamazsam hamile eşimle ozaman birlikte gideriz doktora.
Senin hamilelik nasıl gidiyor? Sen gerçekten hamileliği çok istiyordum ve duyduğumda gerçekten çok sevindim canım Çok iyi ir anne olacaksın allahın izniyle.

eşim iş nedeniyle belinide incitti akşam inşallah olur çalışma ben aksiliğe alıştım gerçi, canım için rahat gidebilirsinnnn çok güzeldi ve hiç küfür yoktu süper bir gösteriydi...............

deryaaamm olur mu hepimizin bilgisi farklı farklı buraya paylaşmaya destek olmaya destek görmeye gelmedik mii

bizde aynı yollardan geçtik deryam dediklerinin hepsini bizde yaptık çok şükür faydasınıda gördük yukarıda yazdıklarını şiddetle tavsiye ediyorum 2,5 milyon spermle başladık ve sadece 5 ayda sonucumuzu aldık üstelik + birde varikoseli vardı eşimin
ne günlerdi yaaa adamın midesini çorbaya çevirmiştim

Kızlar dün haziran anneleri topiğinde bir arkadaş tedi mağzasında bebek nevresim takımında 13 şubatta indirim var dedi bende akşama eşime yalvar yakar beni oraya götür diye götürdü neyseee baktım beğenemedim güzel yoktu orda eşimde sonra yine bakarsın dedi bende dedim ama bugüne özel indirim vardıııı
dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim lafı varya işte tam yeri bizimki açtı ağzını yumdu gözünü
Sen nasıl bebeğimiz için indirimi beklersin vay efendim bi tanecik bebeğimiz olmuş kaç sene sonra sen ona mı parayı acıyosun ben kızıma herşeyin en iyisini alıcam da sen nelere bakıyosun......... Daha neler neler dedi kendimi çok kötü hissettim başladım ağlamaya Sonra oda pişman oldu okadar kızdığına gönlümü aldı ama ne fayda kendimi hala kötü hissediyorum kızım benim için değerli değilmi yaniii Geçen butikbebeden aldığım patik ayakkabılarada öle yaptı bunlarımı aldın kızıma dedi beğenmedim dedi çok moralim bozulmuştu
Pazar günü hafsa için alışverişe gidicez hiç fiyatlarına bakarsam nolıyııımm en beğendiğimi alıcam görür o ben onu düşünüyorum amayanlış anlaşılıyorum ödesin o zaman

Oluyor canım,özellikle küçük paşam anıl da.Görsen kendini kasmaktan,dizlerini karnına çekip ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor.Uyumasınıda zorlaştırıyor gaz.Şuan 1 ayı doldurduk.Aptamil pre kullanıyoruz canım.2 bitene kadar pre kullanacaz 1 e geçemedik daha.Pre yi bile zor hazmediyor çünkü mideleri...

canım ne güzel düzeninizi oturttunuz hareketli zor günler geçti demek
çok gazları oluyomuu hangi mamayı kulllanıyosun :44::44::44:

canım bende sen gibi düşünüyorum daha az ödeme zamanın varken tabiki fazla ödemeyeceksin erkeklerin geneli öyle önce konuşup sonra düşünüyo , kayganam demişleyi tak günahına boşver, ama akşam gittimiz şovda vardı adam diyoki kadınlar asla unutmaz bende hep derim zaten kadınlar fil erkekler balık hafızalı diye, sen bu lafını unutmayıp en neşeli zamanı en sevimli halinle iğneni alttan alttan batıracaksın ki hem yaptığına utansın hem de senin niyetini tam anlasın , ne fenayım yaaaa

yediklerine dikkat ediyonmu canım gaz için eltimin bebeğide çok gazlı zorlanıyorlar evet kızarıyorlar ama çok tatlı oluyolar

Maşallah canım yaaaa entrikalı dizilerdeki hatunlar gibimsin

kııızzz
hafzoşuum derdiniz ne sizin annem
Allah başka sıkıntı vermesin böyle küçük şeyler olsun sıkıntılarınız ama boşuna sıkma canını sen tatlım

kııızzz
Hafzoşuum derdiniz ne sizin annem
Allah başka sıkıntı vermesin Böyle küçük şeyler olsun sıkıntılarınız ama boşuna sıkma canını sen tatlım

sorma seyzoşumm bende bilmiyorum eşim hamilelik depresyonu yaşıyo herhalde şaşırmış durumdayım

Sen nasılsın canım ağrın oluyo mu bir sonraki kontrolün ne zaman

Maşallah canım yaaaa entrikalı dizilerdeki hatunlar gibimsin

sen bendeki entrikaları bir bilsen aklın şaşar olay kendi başıma geldiğinde kociş kaçacak yer arıyo zatennn dün işyerindekileri güldürdüm zaten biz eşimle alışverişi çok seviyoruz ama ben cimrilerden fiyat uygun olsun isterim ama eşim değil , o yüzden ben nette çok alışveriş yapıyorum ve daha borçlar tam rayına girmediği için ikimizde birbirimize alışveriş yok diyoruz ama ikimizde gizli alışveriş yapıyoruzzzz sonuç ikimizde aldıklarımızı saklıyoruzzz ve işte olayın koptuğu yer bir ara baktım meğer ikimizde aynı yere saklıyomuşuz aldıklarımızı ben henüz yakalanmadım ama eşim hep bana yakalanıyo

harikasınızzz yaaa koptummm

selam kızlar,

ne habersiniz biz iyiyiz deniz hanımda iyi uyuyoo dün gece banyo yaptırdık banyodan sonra bayılıyoo zaten bende 36 gün sonra güzel bi gece uykusu çekmiş oldum artıkın geceleri yıkayacam bu zilliyi

herkesin sevgililer, yiyişler, halvetler, öpüşmeler, cilveleşmeler birbirini ellemeler gününü kutluyorummmmmmmm

bende bugün liseli aşıklar gibim eşimle elleşmek ve öpüşmek için sinemaya gidiyom malum evde annem var ayıp yavvvvvvvvvvvvvvvvv evde annem var sanki sinema salonu boşşşşşşşşşş

hamınızıııııııııııııııı seviyozzzzzzzzzzzzzz eeeeeeee azcıkta siz anlatın yavvvvvvvvvvvvv

seni entikacıı karrrııı seniiiii

SENİNDE O GÜNLERİN KUTLU OLDUN ADOŞUUUMMMM

DENİZ HANIMA LAF YOK İSTER UYUR İSTER UYANIR SANENEEEE O GECE UYUYASI GELMİŞ İŞTEEEE İŞİN NEEE BAKICAN UYUMUYCAN O ANNE GECE 5 KERE YANIMA GELİCEK BURUN AÇILMAYACAK DEMİYO MU BUNLAR YAPACAK BİŞEY YOK

NE ANLATAK ADOŞUM AYNI İŞTEN AYRILACAĞIM GÜNÜ SAYIYORUM TATLİŞKOM ÇOK SIKILDIM İŞE GİTMEK İSTEMİYORUM ARTIKINNN

SİNEMA TAM YERİİİİ

aynen zillinin keyfine göre kendimizi ayarlıyoz hafsaaaaaaaaaaaa nasıl hafsaaaaaaaaaaaaaa maşallah kocamn kız olmuş

az kalmış yavrum dayan biraz daha 32 de hemen ayrılacakmısın yoksa 37 ye kadar bekleyecekmisin?

selaaammmm kocişime yemek yapıyoruummm o yüzden tarif bakarken araya burayı göz attıımmm...ama vaktim azzzz...

hafzoşumm şekerin gayet iyi maşallaahhh......bu entrikalara da bayıldım haaaaa......

adoşuummm öptüm denizi de yeriimmm...

herkese aşklı mutlu günleeerrrr....

birde 11.günümmm sabah karnım ağrıdı aha dedimm geldi kırmızı...dualarla wcye gittim yok bişi...daha erken gelmesiinn zamanında gelsin bari.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…