- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.741
günaydın kızlarrrr, benim umut azaldı ya akşam akıntım vardı üstüne çift çizgiyi ovu da gördüm ama biz sabah çarpıştık dün olaydı süper olacaktı aslındahayırlısı napalım amaaaa akşam kocişim benii yetenek sizsiniz yarışmasında bir atalay demirci varya onun şovuna götürdü çok güldüm süperdi sizin oralarada gelirse asla kaçırmayın derimmmmmm mutluyummmm
Gözün aydın canımmEşine bakıldı mı hiç???
eşim iş nedeniyle belinide incitti akşam inşallah olur çalışma ben aksiliğe alıştım gerçi, canım için rahat gidebilirsinnnn çok güzeldi ve hiç küfür yoktu süper bir gösteriydi...............1 gün önce bir gün sonra diyorlar ya hep olmuş işte üzülme sen şimdi bat'ı beklemeye geldi sıra yinede akşamı değerlendirin derim
Evet yaaa çok duydum ben o adamı yarışmadaki videolarını izledim bişey sorucam canım öle çok belden aşağı espirisi oluyomu gitsek ailecek gidebilirmiyiz :44:
Eşinize bol bol havuç suyu içirin.Doğal beslenin,keçi boynuzunun biz çok faydasını gördük.Eşim içti.Birde bol bol ayçiçeği ve kabak çekirdeği yesin eşiniz.Bizde hala var :)bir poşet.Eşime kilo kilo almıştım...
Birde biz arı sütü ve polenden çok fayda gördük.3 ay kullandık ve bebişler geldi çok şükür.Bir zararı yok,çok faydalı hemde sayılamayacak kadar çok faydası var.Poleni süte katıp içtik,arı sütüde acı olduğu için birde mide bulandırıcı onunda balla karıştırıp yedik her gün.Bunları deneyin derim kızlar.İnşallah sizlere de faydası olur.Arı dünyası diye bir site var biz ordan almıştık.İsterseniz ordaki bilgileri okuyun,başka yerlerdende alabilirsiniz.Ben bu arı sütü poleni yapıp daha sonrada 2 ay bal çörek otu tarçın kürünü yaptım.Ama bu arada acayip sancılı adet gördüm hastanelik oldum.Dr a gidip karın,rahim ultrasonuna kadar çekildi ve diğer ay hamile kaldım 5 yumurtam vardı maşallahBazen diyorum ki iki bebişe bile bakmak teke göre zor,acaba yeterince yetiyormuyum bebişlere.Gerek ilgi gerekse süt olarak Acaba üçüz ve fazla olanlar nasıl yapıyor.Allah ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
Biliyorum sizler belkide benden çooookkk daha fazla bilgilere sahipsiniz ama yinede paylaşmak istedim.Çünkü en az sizler kadar bende bebişlerinizi ve mutlu olmanızı,o gözlerinizdeki ışıltıyı paylaşmak istiyorum sizlerle.İnşallah olacak en kısa zamanda.Üzülmeyin,streste çok önemli çünkü.Ben en rahat geçen,bu ay olmaz dediğim ay hamiş kaldım.Normalde bat gelmeden test yapan ben,o ay 4 gün geçti oralı bile olmadım.İnşallah sizlere de mucizeniz aniden çıkıverip gelir...
eşim iş nedeniyle belinide incitti akşam inşallah olur çalışma ben aksiliğe alıştım gerçi, canım için rahat gidebilirsinnnn çok güzeldi ve hiç küfür yoktu süper bir gösteriydi...............
canım ne güzel düzeninizi oturttunuz hareketli zor günler geçti demek
çok gazları oluyomuu hangi mamayı kulllanıyosun :44::44::44:
Kızlar dün haziran anneleri topiğinde bir arkadaş tedi mağzasında bebek nevresim takımında 13 şubatta indirim var dedi bende akşama eşime yalvar yakar beni oraya götür diye götürdü neyseee baktım beğenemedim güzel yoktu orda eşimde sonra yine bakarsın dedi bende dedim ama bugüne özel indirim vardıııı
dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim lafı varya işte tam yeri bizimki açtı ağzını yumdu gözünü
Sen nasıl bebeğimiz için indirimi beklersin vay efendim bi tanecik bebeğimiz olmuş kaç sene sonra sen ona mı parayı acıyosun ben kızıma herşeyin en iyisini alıcam da sen nelere bakıyosun......... Daha neler neler dedi kendimi çok kötü hissettim başladım ağlamayaSonra oda pişman oldu okadar kızdığına gönlümü aldı ama ne fayda kendimi hala kötü hissediyorum kızım benim için değerli değilmi yaniii Geçen butikbebeden aldığım patik ayakkabılarada öle yaptı bunlarımı aldın kızıma dedi beğenmedim dedi çok moralim bozulmuştu
Pazar günü hafsa için alışverişe gidicez hiç fiyatlarına bakarsam nolıyııımm en beğendiğimi alıcam görür o ben onu düşünüyorum amayanlış anlaşılıyorum ödesin o zaman
oluyor canım,özellikle küçük paşam anıl da.görsen kendini kasmaktan,dizlerini karnına çekip ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor.uyumasınıda zorlaştırıyor gaz.şuan 1 ayı doldurduk.aptamil pre kullanıyoruz canım.2 bitene kadar pre kullanacaz 1 e geçemedik daha.pre yi bile zor hazmediyor çünkü mideleri...
canım bende sen gibi düşünüyorum daha az ödeme zamanın varken tabiki fazla ödemeyeceksin erkeklerin geneli öyle önce konuşup sonra düşünüyo , kayganam demişleyi tak günahına boşver, ama akşam gittimiz şovda vardı adam diyoki kadınlar asla unutmaz bende hep derim zaten kadınlar fil erkekler balık hafızalı diye, sen bu lafını unutmayıp en neşeli zamanı en sevimli halinle iğneni alttan alttan batıracaksınKi hem yaptığına utansın hem de senin niyetini tam anlasın , ne fenayım yaaaa
Kızlar dün haziran anneleri topiğinde bir arkadaş tedi mağzasında bebek nevresim takımında 13 şubatta indirim var dedi bende akşama eşime yalvar yakar beni oraya götür diye götürdü neyseee baktım beğenemedim güzel yoktu orda eşimde sonra yine bakarsın dedi bende dedim ama bugüne özel indirim vardıııı
dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim lafı varya işte tam yeri bizimki açtı ağzını yumdu gözünü
Sen nasıl bebeğimiz için indirimi beklersin vay efendim bi tanecik bebeğimiz olmuş kaç sene sonra sen ona mı parayı acıyosun ben kızıma herşeyin en iyisini alıcam da sen nelere bakıyosun......... Daha neler neler dedi kendimi çok kötü hissettim başladım ağlamayaSonra oda pişman oldu okadar kızdığına gönlümü aldı ama ne fayda kendimi hala kötü hissediyorum kızım benim için değerli değilmi yaniii Geçen butikbebeden aldığım patik ayakkabılarada öle yaptı bunlarımı aldın kızıma dedi beğenmedim dedi çok moralim bozulmuştu
Pazar günü hafsa için alışverişe gidicez hiç fiyatlarına bakarsam nolıyııımm en beğendiğimi alıcam görür o ben onu düşünüyorum amayanlış anlaşılıyorum ödesin o zaman
kııızzz
Hafzoşuum derdiniz ne sizin annem
Allah başka sıkıntı vermesinBöyle küçük şeyler olsun sıkıntılarınız ama boşuna sıkma canını sen tatlım
Maşallah canım yaaaa entrikalı dizilerdeki hatunlar gibimsin
sen bendeki entrikaları bir bilsen aklın şaşar olay kendi başıma geldiğinde kociş kaçacak yer arıyo zatennnDün işyerindekileri güldürdüm zaten biz eşimle alışverişi çok seviyoruz ama ben cimrilerden fiyat uygun olsun isterim ama eşim değil , o yüzden ben nette çok alışveriş yapıyorum ve daha borçlar tam rayına girmediği için ikimizde birbirimize alışveriş yok diyoruz ama ikimizde gizli alışveriş yapıyoruzzzz Sonuç ikimizde aldıklarımızı saklıyoruzzz ve işte olayın koptuğu yer bir ara baktım meğer ikimizde aynı yere saklıyomuşuz aldıklarımızı Ben henüz yakalanmadım ama eşim hep bana yakalanıyo
sen bendeki entrikaları bir bilsen aklın şaşar olay kendi başıma geldiğinde kociş kaçacak yer arıyo zatennndün işyerindekileri güldürdüm zaten biz eşimle alışverişi çok seviyoruz ama ben cimrilerden fiyat uygun olsun isterim ama eşim değil , o yüzden ben nette çok alışveriş yapıyorum ve daha borçlar tam rayına girmediği için ikimizde birbirimize alışveriş yok diyoruz ama ikimizde gizli alışveriş yapıyoruzzzz sonuç ikimizde aldıklarımızı saklıyoruzzz ve işte olayın koptuğu yer bir ara baktım meğer ikimizde aynı yere saklıyomuşuz aldıklarımızı ben henüz yakalanmadım ama eşim hep bana yakalanıyo
selam kızlar,
ne habersiniz biz iyiyiz deniz hanımda iyi uyuyoo dün gece banyo yaptırdık banyodan sonra bayılıyoo zaten bende 36 gün sonra güzel bi gece uykusu çekmiş oldum artıkın geceleri yıkayacam bu zilliyi
herkesin sevgililer, yiyişler, halvetler, öpüşmeler, cilveleşmeler birbirini ellemeler gününü kutluyorummmmmmmm
bende bugün liseli aşıklar gibim eşimle elleşmek ve öpüşmek için sinemaya gidiyom malum evde annem var ayıp yavvvvvvvvvvvvvvvvvevde annem var sanki sinema salonu boşşşşşşşşşş
hamınızıııııııııııııııı seviyozzzzzzzzzzzzzz eeeeeeee azcıkta siz anlatın yavvvvvvvvvvvvv
SENİNDE O GÜNLERİN KUTLU OLDUN ADOŞUUUMMMM
DENİZ HANIMA LAF YOK İSTER UYUR İSTER UYANIR SANENEEEE O GECE UYUYASI GELMİŞ İŞTEEEE İŞİN NEEE BAKICAN UYUMUYCAN O ANNE GECE 5 KERE YANIMA GELİCEK BURUN AÇILMAYACAK DEMİYO MU BUNLAR YAPACAK BİŞEY YOK
NE ANLATAK ADOŞUM AYNI İŞTEN AYRILACAĞIM GÜNÜ SAYIYORUM TATLİŞKOM ÇOK SIKILDIM İŞE GİTMEK İSTEMİYORUM ARTIKINNN
SİNEMA TAM YERİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?