- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.781
günaydınnnnnnn.................
kız o itiraf etti diyeeee hemen sen ne döküyon çıkınlarındakini, sonuna kadar kabul etmeycen ölümüne inkarrrben hala evlenmeden önce aldıklarım diye yutturuyommm
..................................iremneva........ ......19asos03...........Deragün
meessttrraa.....................20................ .......20.....................20
iremneva........................524............... ......724....................524
hafzak............................50.............. .........50.....................50
seyzen...........................57............... .........57.....................57
19asos03.......................250................ ..............................250
bojou............................100.............. ........150...................100
TOPLAM........................1001................ .....1001.................1001
iremcim Allah kabul etsin canım maaşallah nasıl okuyorsuntüüüm dileklerin gerçek olsun inşallah
okuyan tüüm arkadaşların duaları kabul olsun canlar
ee canım aldıklarımı giyiyim diye söylüyorum oda aldığı için bana laf söyleyemiyo
BİZ GELDİK TEYZOŞLAR
BEBİŞİMİZİ GÖRDÜK HARİKAYDIII BU SEFER BABAMIZDA GELDİ BİZİMLE İLK ÖNCE SAĞLIK OCAĞINA GİTTİK AŞIMIZI OLDUK KALP ATIŞINI DİNLEDİK EŞİM NASIL GÜLÜYO KALP SESİNİ DAHA ÖNCE DİNLEMEMİŞTİ HEMŞİRE BİLE TEBESSÜM ETTİ BABASI HERHALDE DAHA ÖNCE DUYMAMIŞTI DEDİEVET DEDİMM
DOKTOR TEYZEMİZDE ÖLÇTÜ BİZİ 740 GR. OLMUŞUZMİNİK AYAKLARINI GÖSTERDİ BİZE YÜZÜNÜ GÖSTERDİ GÜNÜ İLE TAM UYUMLU BEBİŞİM
YÜZÜNE İYİCE BAKTIK HEM FİKİRİZ BANA HİÇ BENZEMİYOR DOKTOR BABASINA DA BENZEMİYOR DEDİ ACABA HALALARINA MI BENZİYO DEDİDEDİM YOK BENİM MİNİKİM TEYZELERİNE BENZİYO EŞİMDE TEYZESİNE BENZETTİ
eveeett ben geldiimm..bugün nasıl bikoşturma var yine anlatamam...kıbrıstan arkadaşlarımız geldi, eşimin öğlen iş arkadaşlarıyla yemek vardı..akşam yoğun program var. benim zaten kafam yoğun....
sabah yaptım idrar testi....kocamın hani bu mu çizgi dediği bir çizgi 4. dk da belirdi...ilk dklar.da bembeyazdı.. dedim ki bu koşturmada ben biliim de ona göre yiyim içiimm...koşakoşa gittim kan verdim...15.30 gibi çıkacak...:18::18::18::18::18::18: hem olmicak diye düşünüyorum hem var mıdır ki erken daha diyorummmm...
asıl yarından korkuyorum 13.güünnnnnnn.......allahımm şu cuma günü güzel haberi aliimmm....
perim dün yapsaydım moralim bozulabilirdi çizgi çıkmasa...ve söylemesem de kocam hissederdi moral bozukluğumu...süprizleri severim ama bu süpriz olmaktan çıktı artık...geceyi de güzel geçirdik böylece...
dr.ariycak tlf bekliyorum bir boşluğun içinde....
öpenzi hepiniziii....
mrblarr hatuncuklarım dün doktora gittim böyle böyle dedim doktor hemen implantasyon kanaması olabiliri dedi ultrasonla bakalım dedi bişey göremedi babalar gibi kocaman bi kisttim vardı.yinede bi kanda bakalım dedi kan verdim ondada koca bi sıfır gerçi biliyordum bebişin olmadığını hani hissederiz ya o bakımdan.tekrar tedaviye başlamak istiyorum dedim bi ay ara verecez dedi kistlerin çoğalmasın hem ben kaç aydır yumurta geliştirici ilaç kullanıyordum doktor yumurtalıkların çok yoruldu çok zorlandı dedi oyüzden bu ay gün falanda söylemicem çok stres yapıyorsun dedi bir iki ilaç verip gönderdi e nezamn bırakacan bu stresi diye sitem etti benimle birlikte rahat bi 3 4 kişi vardı sonuç bekleyen hepsi gülerek çıktı hamileyim diye bağıran falan filan böööööööööbiraz toparlandım çok şükür düşün düşün sinir stres ağlığım elden gidecek.14 şubatla ilgili çok güzel planlarım vardı görsel videolar slaytlar falan hazırlıcaktım herşey içimde kaldı eşimde çok destek oldu ama oda baya üzüldü hissettim benden haberler böyle inşş messs canım senin güzel haberini alırız sen burda en çok hak edenlerdensin bebişim.ayrıca hepinize tşkler
mrblarr hatuncuklarım dün doktora gittim böyle böyle dedim doktor hemen implantasyon kanaması olabiliri dedi ultrasonla bakalım dedi bişey göremedi babalar gibi kocaman bi kisttim vardı.yinede bi kanda bakalım dedi kan verdim ondada koca bi sıfır gerçi biliyordum bebişin olmadığını hani hissederiz ya o bakımdan.tekrar tedaviye başlamak istiyorum dedim bi ay ara verecez dedi kistlerin çoğalmasın hem ben kaç aydır yumurta geliştirici ilaç kullanıyordum doktor yumurtalıkların çok yoruldu çok zorlandı dedi oyüzden bu ay gün falanda söylemicem çok stres yapıyorsun dedi bir iki ilaç verip gönderdi e nezamn bırakacan bu stresi diye sitem etti benimle birlikte rahat bi 3 4 kişi vardı sonuç bekleyen hepsi gülerek çıktı hamileyim diye bağıran falan filan böööööööööbiraz toparlandım çok şükür düşün düşün sinir stres ağlığım elden gidecek.14 şubatla ilgili çok güzel planlarım vardı görsel videolar slaytlar falan hazırlıcaktım herşey içimde kaldı eşimde çok destek oldu ama oda baya üzüldü hissettim benden haberler böyle inşş messs canım senin güzel haberini alırız sen burda en çok hak edenlerdensin bebişim.ayrıca hepinize tşkler
ohh aybikem geldinn....haketmek ne demek canımm hepimiz bunu yaşamalıyız yaşicaazz inş...stres denen şeyi aldırmamız lazımmm...
kızlar silik dediysem eşim göremedi yani...ben gördüm ...daha öncekilerden farklı ama eşime göre çizgi mizgi yok....
yaniii durunnn panik yok..olmayadabilir....arasa artık şu dr yaaaa...4 e doğru aramazsa aricammmm
perimmmmmmmmm taze annemmm sen nasılsın bulantıların var mı?senin minnoş kocaman oldu yaaaaaa
mrblarr hatuncuklarım dün doktora gittim böyle böyle dedim doktor hemen implantasyon kanaması olabiliri dedi ultrasonla bakalım dedi bişey göremedi babalar gibi kocaman bi kisttim vardı.yinede bi kanda bakalım dedi kan verdim ondada koca bi sıfır gerçi biliyordum bebişin olmadığını hani hissederiz ya o bakımdan.tekrar tedaviye başlamak istiyorum dedim bi ay ara verecez dedi kistlerin çoğalmasın hem ben kaç aydır yumurta geliştirici ilaç kullanıyordum doktor yumurtalıkların çok yoruldu çok zorlandı dedi oyüzden bu ay gün falanda söylemicem çok stres yapıyorsun dedi bir iki ilaç verip gönderdi e nezamn bırakacan bu stresi diye sitem etti benimle birlikte rahat bi 3 4 kişi vardı sonuç bekleyen hepsi gülerek çıktı hamileyim diye bağıran falan filan böööööööööBiraz toparlandım çok şükür düşün düşün sinir stres ağlığım elden gidecek.14 şubatla ilgili çok güzel planlarım vardı görsel videolar slaytlar falan hazırlıcaktım herşey içimde kaldı eşimde çok destek oldu ama oda baya üzüldü hissettim benden haberler böyle inşş messs canım senin güzel haberini alırız sen burda en çok hak edenlerdensin bebişim.ayrıca hepinize tşkler
ohh aybikem geldinn....haketmek ne demek canımm hepimiz bunu yaşamalıyız yaşicaazz inş...stres denen şeyi aldırmamız lazımmm...
Kızlar silik dediysem eşim göremedi yani...ben gördüm ...daha öncekilerden farklı ama eşime göre çizgi mizgi yok....
Yaniii durunnn panik yok..olmayadabilir....arasa artık şu dr yaaaa...4 e doğru aramazsa aricammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?