Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım bak ben 2 takım aldım
bir tanede büyük carsaf aldım hepsinide englsh hmedan aldım
hem çok kaliteliler hemde güzellerr hemde taça göre daha uygun fiyatlarıı
git ordan al ne tedisii bırakk yaa
sen eşinide salla vur kafasına deki manyak kocaa sanki biz en iyisini istemyruzzz deeee :))

kız adoşum nabersinnnn
benim zillide tam düzene girmişti akşamları uyuorduu sabaha kadr derkene işte bazen değişiyo 2-3 gündür 12- de yatıyoo dünde 2 ye kdr ytmadııı
bende hep akşamları banyosunu yaptrıp emzirip yatırıyorum hemen bayılıyorlar ztn dayanamıyorlar:9

aynen zillinin keyfine göre kendimizi ayarlıyoz hafsaaaaaaaaaaaa nasıl hafsaaaaaaaaaaaaaa maşallah kocamn kız olmuş

Az kalmış yavrum dayan biraz daha 32 de hemen ayrılacakmısın yoksa 37 ye kadar bekleyecekmisin?

oldu teyzesi iyi çok şükür şimdilik benden bişey istemiyooo Durumlar gayet iyi

32 de çıkıcam adoşuumm daha erken olsa daha erken çıkarım valla

vallaa çok yakınımızda var o mağazadan hiç aklıma gelmedi bakmak nasıl kalitelimi kumaşları %100 pamuk dimi vitom

akşam banyo fikri çok yattı aklıma valla

Aynen canım.Allah ım kimsenin emeğini boşa çıkarmaz inşallah...
Zor zamanlardı,olmaması gerçekten çok zor bir durum.Her hamiş gördüğümde yüzümdeki tebessümü,içimden kendim ve tüm isteyenler için bebiş duaları etmeyi,ayaklarımı dikip öyle uyuyakalmayı,uyanınca ayaklarımın uyuşmuş olmasını,dr dan çıkınca ağlamayı,geceleri dualar etmeyi,bebiş her aklıma geldiğinde o boğazıma takılan düğümle yutkunmayı ve herkesin farklı farklı yorumlarına maruz kalmanın ne demek olduğunu ben bilirim ve en iyi bebiş isteyenler bilir...

Ben toplamda 1,5 yıl düşük yapmamda dahil bekledim ama o 1,5 yıl ozaman geçmek bilmezdi.Şuan bakıyorumda hamilelik bile 9 ay su gibi geçti maşallah.Göbeğim büyüsün diye beklerken,daha sonra göbüşten uyuyamaz hale gelmişken şimdi diyorum ki ne çabuk geçiyor zaman.Su gibi akıyor hemde.Diyorum ki ah bilse insanoğlu hiç üzer mi kendini?1,5 yılın ardından paşalarımın geleceğini bilseydim hiç üzermiydim kendimi bu kadar.Ama her şeyin bir vakti zamanı var elbette...

Elhamdülillah geçti o günler,Allah ım sizede yaşatsın hamile olmayı,bebişinizi kucağınıza almanın,onun kokusunu içinize çekmenin o tarif edilemez hazzını...

Son düzenleme:

sanada canım benimmm sanada aşk dolu mutlu günler

evet şekerden de yırttık

Menüyü alalım canımmmmm

Bugün 11 ise yarın 12 kanda çıkar mı acabaaaa Gelmesin kırmızılar gelmesiiiinnnn

Canım sıkma canını.Arada olur böyle şeyler.Dert ettiğiniz şeye bak,tek sorun bu olsun yeter ki,sağlık olsunda.Ne giyerse giysin bebişler...

amiinn bitanemmm amin inşallah tüm arkadaşlarım için hepimiz için aminnnn

Canım benim,güzel kalpli arkadaşım inşallah bebişin hakkında hayırlısı ise seninledir.Sağlıkla nasip etsin Allah ım.Her şeyde vardır bir hayır.Ben inanıyorum ki çok yakın o güzel bebiş haberini alacağımız günler...
Ama ne olursa olsun üzülmek yok.Bu ay olmazsa gelecek ay.Yeter ki sağlık olsun.Eşinin ve senin canın sağolsun...

Bizde aynı böyleyiz,okuyunca çok güldüm.Birsüre alışveriş yok diye söz veriyoruz birbirimize,Sonra tabi dayanamayıp alıyoruz bişiyler ve saklıyoruz:)) Ben sabırla eşimin bişiy almasını bekliyorum çünkü o fazla saklayamaz,öyle bi huyu var DDD O aldığını gösterince bende bunu aldım ama ilk sen bozdun sözünü diye üste çıkıyorum birde :))

ayyy kızlar sizde ne cevherler varmışş

sanada canım benimmm sanada aşk dolu mutlu günler

evet şekerden de yırttık

Menüyü alalım canımmmmm

Bugün 11 ise yarın 12 kanda çıkar mı acabaaaa Gelmesin kırmızılar gelmesiiiinnnn

bilmiyorum ki canım kararsızım evde testte yok bende sabrediyorum bakalım...13.gün gelmişti ilk aşılamamda..:18::18::18::18:

menüüü şöylee....

mercimek çorbası...
fırında patatesli köfte...
zeytinyağlı yaprak sarma (kaynanam sağolsun)
bulgurlu pazı salatası
yoğurt

viskili tiramisu yiyelim güzelleşelim hesabııı

yoruldum ama yaaaaaa...

teşekkür ederim deryaammmm....gelecek aylar bizde sorun olduğundan bir panik sarıyor deryaammm bekliyoruuzz bakalımmm...
önce sağlık tabiikii....

sorma seyzoşumm bende bilmiyorum eşim hamilelik depresyonu yaşıyo herhalde şaşırmış durumdayım

Sen nasılsın canım ağrın oluyo mu bir sonraki kontrolün ne zaman

iyiyim canım saol. iki gündür hiç ağrım olmadı kontrolede cumartesi gidiyorum bakalım ne diycek dr. :18:

senin de şeker iyi çıkmış çok sevindim canım çok şükür

siftahı benden bereketi Allah tan

cumanız mübarek olsun güzel hatunlaaaar :119::119:

aybişim ne yaptı acabaa :18: bi haber ver gülüüüm durumun nasıııl :44:

Gunaydin canlarrrrrr yuregim agzimda aciyorum sayfayi hergun. Hadi guzel haber verin kuzularrrrrrr. Paybisim insallah o kahvelerden sonra hicbise gelmemistirrerr... Mesosummmm kanda cikar. Idararda da cikabilirrrr dunden yapsaydin kocise supriz yapardinnn. O kasik agrilari bende deoldu aynen bugun,erde hatta testte pozitif cikmasina ragmen adet olucam kesin olucam iste oldum modunda geziniyordumm

Hafzosummm anlayis goster kocisine onlar da bu donemde hassaslasiyorlar. Eniste biaz abartmis o ayri... El kadar bebe kiyafetine tonkarca para isteyen zihniyeti ben anlamiyorum. Bn heryerden alacam valla. Pazardan da alacam giysin. Ayrica butikbebe gayet guzel. Organik bazi seyleri veya normalde pahali olan seyleri indirimli fiyata alabiliiyorsun. Simdiden boyle net kesin kurallar koymayin herseyei yasasin gorsun, herseyin tadina baksin, heryerden giysin yavruslarimiz... Boylelikle her durumla basedebilmeyi ogrenirler cunku her zaman onlara ayni sartlari saglayamayabiliriz. Bu sadece benim gorusum tabii

Son düzenleme:
günaydınnnnnnn.................

kız o itiraf etti diyeeee hemen sen ne döküyon çıkınlarındakini, sonuna kadar kabul etmeycen ölümüne inkarrr ben hala evlenmeden önce aldıklarım diye yutturuyommm

günaydın kızlar
şükürler olsun bulantılarım azaldı yavaş yavaş normal hayatıma dönüyorum. Eeeee nerde kalmıştık

messim aybicem hakkinizda hayirlisi olsun canlarim mubarek gunu bugun yapin test :)

hafsam seker yuklemen temiz cikmis masallah o vakit ben dun 2 cikolata yedim kahvaltidan sonra 90 larda falandi sukur ama daha yukleme yapilmadi bana

kizlar hepiniz iyisinizdir ve dununuz coook guzel gecmistir insallaaahhhh

pek giremiyorum kocis yanimda gelirim bir ara yine

vallaa çok yakınımızda var o mağazadan hiç aklıma gelmedi bakmak nasıl kalitelimi kumaşları %100 pamuk dimi vitom

akşam banyo fikri çok yattı aklıma valla

cok gğzel cnmm
hem fiyatıda uygun kumaslarıda harikaaa
birde yatak kenarlıgı için korumalıklarını gördüm bayıldım..gerci ben sadelikten hoşlnıyorum belki ondandır..60 tll
diger yerlewrde hem takım var hemde ayrı olanları 150 tll
ne gerek varkiii

bak sen beni dinle gitt bakk
eger ordakinimi begenmedimm birsürü alısveriş magazasnda yerlerii var hepsinde aynı modeller oldugu gibi farklı modelleride var..
ben pembe atlı aldım..birde yazılı beyaz aldım ohh misler gibide pamukk...

Yerim ben o minik kuzumu.Maşallah zeynebime.Allah ım sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah...
üsagol cnım sende bir resim koysanda görsem su aslan parçalarınııı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…