- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.761
Kızlar dün haziran anneleri topiğinde bir arkadaş tedi mağzasında bebek nevresim takımında 13 şubatta indirim var dedi bende akşama eşime yalvar yakar beni oraya götür diye götürdü neyseee baktım beğenemedim güzel yoktu orda eşimde sonra yine bakarsın dedi bende dedim ama bugüne özel indirim vardıııı
dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim lafı varya işte tam yeri bizimki açtı ağzını yumdu gözünü
Sen nasıl bebeğimiz için indirimi beklersin vay efendim bi tanecik bebeğimiz olmuş kaç sene sonra sen ona mı parayı acıyosun ben kızıma herşeyin en iyisini alıcam da sen nelere bakıyosun......... Daha neler neler dedi kendimi çok kötü hissettim başladım ağlamayaSonra oda pişman oldu okadar kızdığına gönlümü aldı ama ne fayda kendimi hala kötü hissediyorum kızım benim için değerli değilmi yaniii Geçen butikbebeden aldığım patik ayakkabılarada öle yaptı bunlarımı aldın kızıma dedi beğenmedim dedi çok moralim bozulmuştu
Pazar günü hafsa için alışverişe gidicez hiç fiyatlarına bakarsam nolıyııımm en beğendiğimi alıcam görür o ben onu düşünüyorum amayanlış anlaşılıyorum ödesin o zaman
selam kızlar,
ne habersiniz biz iyiyiz deniz hanımda iyi uyuyoo dün gece banyo yaptırdık banyodan sonra bayılıyoo zaten bende 36 gün sonra güzel bi gece uykusu çekmiş oldum artıkın geceleri yıkayacam bu zilliyi
herkesin sevgililer, yiyişler, halvetler, öpüşmeler, cilveleşmeler birbirini ellemeler gününü kutluyorummmmmmmm
bende bugün liseli aşıklar gibim eşimle elleşmek ve öpüşmek için sinemaya gidiyom malum evde annem var ayıp yavvvvvvvvvvvvvvvvvevde annem var sanki sinema salonu boşşşşşşşşşş
hamınızıııııııııııııııı seviyozzzzzzzzzzzzzz eeeeeeee azcıkta siz anlatın yavvvvvvvvvvvvv
aynen zillinin keyfine göre kendimizi ayarlıyoz hafsaaaaaaaaaaaa nasıl hafsaaaaaaaaaaaaaa maşallah kocamn kız olmuş
Az kalmış yavrum dayan biraz daha 32 de hemen ayrılacakmısın yoksa 37 ye kadar bekleyecekmisin?
canım bak ben 2 takım aldım
bir tanede büyük carsaf aldım hepsinide englsh hmedan aldım
hem çok kaliteliler hemde güzellerr hemde taça göre daha uygun fiyatlarıı
git ordan al ne tedisii bırakk yaa
sen eşinide salla vur kafasına deki manyak kocaa sanki biz en iyisini istemyruzzz deeee :))
kız adoşum nabersinnnn
benim zillide tam düzene girmişti akşamları uyuorduu sabaha kadr derkene işte bazen değişiyo 2-3 gündür 12- de yatıyoo dünde 2 ye kdr ytmadııı
bende hep akşamları banyosunu yaptrıp emzirip yatırıyorum hemen bayılıyorlar ztn dayanamıyorlar:9
deryaaamm olur mu hepimizin bilgisi farklı farklı buraya paylaşmaya destek olmaya destek görmeye gelmedik mii
bizde aynı yollardan geçtik deryam dediklerinin hepsini bizde yaptık çok şükür faydasınıda gördük yukarıda yazdıklarını şiddetle tavsiye ediyorum 2,5 milyon spermle başladık ve sadece 5 ayda sonucumuzu aldık üstelik + birde varikoseli vardı eşimin
ne günlerdi yaaa adamın midesini çorbaya çevirmiştim
selaaammmm kocişime yemek yapıyoruummm o yüzden tarif bakarken araya burayı göz attıımmm...ama vaktim azzzz...
Hafzoşumm şekerin gayet iyi maşallaahhh......bu entrikalara da bayıldım haaaaa......
Adoşuummm öptüm denizi de yeriimmm...
Herkese aşklı mutlu günleeerrrr....
Birde 11.günümmm sabah karnım ağrıdı aha dedimm geldi kırmızı...dualarla wcye gittim yok bişi...daha erken gelmesiinn zamanında gelsin bari.....
Kızlar dün haziran anneleri topiğinde bir arkadaş tedi mağzasında bebek nevresim takımında 13 şubatta indirim var dedi bende akşama eşime yalvar yakar beni oraya götür diye götürdü neyseee baktım beğenemedim güzel yoktu orda eşimde sonra yine bakarsın dedi bende dedim ama bugüne özel indirim vardıııı
dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim lafı varya işte tam yeri bizimki açtı ağzını yumdu gözünü
Sen nasıl bebeğimiz için indirimi beklersin vay efendim bi tanecik bebeğimiz olmuş kaç sene sonra sen ona mı parayı acıyosun ben kızıma herşeyin en iyisini alıcam da sen nelere bakıyosun......... Daha neler neler dedi kendimi çok kötü hissettim başladım ağlamayaSonra oda pişman oldu okadar kızdığına gönlümü aldı ama ne fayda kendimi hala kötü hissediyorum kızım benim için değerli değilmi yaniii Geçen butikbebeden aldığım patik ayakkabılarada öle yaptı bunlarımı aldın kızıma dedi beğenmedim dedi çok moralim bozulmuştu
Pazar günü hafsa için alışverişe gidicez hiç fiyatlarına bakarsam nolıyııımm en beğendiğimi alıcam görür o ben onu düşünüyorum amayanlış anlaşılıyorum ödesin o zaman
amiinn bitanemmm amin inşallah tüm arkadaşlarım için hepimiz için aminnnnaynen canım.allah ım kimsenin emeğini boşa çıkarmaz inşallah...
Zor zamanlardı,olmaması gerçekten çok zor bir durum.her hamiş gördüğümde yüzümdeki tebessümü,içimden kendim ve tüm isteyenler için bebiş duaları etmeyi,ayaklarımı dikip öyle uyuyakalmayı,uyanınca ayaklarımın uyuşmuş olmasını,dr dan çıkınca ağlamayı,geceleri dualar etmeyi,bebiş her aklına geldiğinde o boğazına takılan düğümle yutkunmayı ve herkesin farklı farklı yorumlarına maruz kalmak nedir en iyi bebiş isteyenler bilir...
Ben toplamda 1,5 yıl düşük yapmamda dahil bekledim ama o 1,5 yıl ozaman geçmek bilmezdi.şuan bakıyorumda hamilelik bile 9 ay su gibi geçti maşallah.göbeğim büyüsün diye beklerken,daha sonra göbüşten uyuyamaz hale gelmişken şimdi diyorum ki ne çabuk geçiyor zaman.su gibi hemde.diyorum ki ah bilse insanoğlu hiç üzer mi kendini?1,5 yılın ardından paşalarımın geleceğini bilseydim hiç üzermiydim kendimi bu kadar.ama her şeyin bir vakti zamanı var elbette...
Elhamdülillah geçti o günler,allah ım sizede yaşatsın hamile olmayı,bebişinizi kucağınıza almanın,onun kokusunu içinize çekmenin o tarif edilemez hazzını...
sen bendeki entrikaları bir bilsen aklın şaşar olay kendi başıma geldiğinde kociş kaçacak yer arıyo zatennndün işyerindekileri güldürdüm zaten biz eşimle alışverişi çok seviyoruz ama ben cimrilerden fiyat uygun olsun isterim ama eşim değil , o yüzden ben nette çok alışveriş yapıyorum ve daha borçlar tam rayına girmediği için ikimizde birbirimize alışveriş yok diyoruz ama ikimizde gizli alışveriş yapıyoruzzzz sonuç ikimizde aldıklarımızı saklıyoruzzz ve işte olayın koptuğu yer bir ara baktım meğer ikimizde aynı yere saklıyomuşuz aldıklarımızı ben henüz yakalanmadım ama eşim hep bana yakalanıyo
Bizde aynı böyleyiz,okuyunca çok güldüm.Birsüre alışveriş yok diye söz veriyoruz birbirimize,Sonra tabi dayanamayıp alıyoruz bişiyler ve saklıyoruz:)) Ben sabırla eşimin bişiy almasını bekliyorum çünkü o fazla saklayamaz,öyle bi huyu varDDD O aldığını gösterince bende bunu aldım ama ilk sen bozdun sözünü diye üste çıkıyorum birde :))
sanada canım benimmm sanada aşk dolu mutlu günler
evet şekerden de yırttık
Menüyü alalım canımmmmm
Bugün 11 ise yarın 12 kanda çıkar mı acabaaaaGelmesin kırmızılar gelmesiiiinnnn
Canım benim,güzel kalpli arkadaşım inşallah bebişin hakkında hayırlısı ise seninledir.Sağlıkla nasip etsin Allah ım.Her şeyde vardır bir hayır.Ben inanıyorum ki çok yakın o güzel bebiş haberini alacağımız günler...
Ama ne olursa olsun üzülmek yok.Bu ay olmazsa gelecek ay.Yeter ki sağlık olsun.Eşinin ve senin canın sağolsun...
sorma seyzoşumm bende bilmiyorum eşim hamilelik depresyonu yaşıyo herhalde şaşırmış durumdayım
Sen nasılsın canım ağrın oluyo mu bir sonraki kontrolün ne zaman
Bizde aynı böyleyiz,okuyunca çok güldüm.Birsüre alışveriş yok diye söz veriyoruz birbirimize,Sonra tabi dayanamayıp alıyoruz bişiyler ve saklıyoruz:)) Ben sabırla eşimin bişiy almasını bekliyorum çünkü o fazla saklayamaz,öyle bi huyu varDDD O aldığını gösterince bende bunu aldım ama ilk sen bozdun sözünü diye üste çıkıyorum birde :))
vallaa çok yakınımızda var o mağazadan hiç aklıma gelmedi bakmak nasıl kalitelimi kumaşları %100 pamuk dimi vitom
akşam banyo fikri çok yattı aklıma valla
üsagol cnım sende bir resim koysanda görsem su aslan parçalarınııı :)))Yerim ben o minik kuzumu.Maşallah zeynebime.Allah ım sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?