- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.821
Ay endişelenmeye başladımmm noldu kiiiiiiiiiiiiii :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Bence haberi alıp topuklarını popişine vura vura kocişine gitti
ay endişelenmeye başladımmm noldu kiiiiiiiiiiiiii :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Bence haberi alıp topuklarını popişine vura vura kocişine gitti
perimmm bu lafı enson seyzen için söylemiştin
Sonuç pozitifff galibaaa
[sıze=2]buuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!! Heyecanın ortasına düştüüümmmmmmmmmmmm. Allahım ellerim titriyorr mesoşummm çok heyecanlıyım varyaaa hamilesin bence. Içimdeki his buuuuuuu hemde çok kuvvetliiiiiiiiiii evettt........ Ayy bayılcam. Hadi allahım elim yüreğimde bekliyorummmmmmmmmm
hafzoşummm hafsamın iyi olmasına sevindimmmmmmmmmm yerim ben hafsamıııııııııııı kuzum benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Syzoşum 150 yazar mısın canım öptümmm
offffffffffffffffffffffffffffffff kızlar toplaşınnnnn çok heyecanlıyım bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn[/sıze]
ışılım güzel annemmmmm son 1 hafta bulantılarım çok şiddetlendi sürekli ölü balık gibi uyudum bulantılarllaaa ama bugün daha iyiyim kuzummm. Sen nasılsın melek annem benimmmmmmmmmmmmmEvet ışılım bende inanamıyorum hala gerçekten... Hep bi korku vardı içimde. Doktora giderken eşime hep çok korkuyorum ya kalbi atmazsa felan diyordum. çok şükür herşey yolunda umarım böyle devam eder kuzummmm
bu korkular hareketlerini hissedene kadar olucak perim tatlı dünyaa tatlısı telaşlar bunlar
Evet Hafzoşum elim yüreğimde acaba kalbi atıyor mudur diye... Şuan hissedemediğim için sıkıntı yaşıyorum geçecek inşallahhh........
Ya messimmm nerdeeeeeeeeee fenalardayım :18::18::18::18::18:
ben de salı günü pıt pıtlarını duysam hayırıslıyla rahatlicam
Anlaşılan ondan sonra da devam edecek korkular,endişeler..
yawrum napıyosuunn özledim seniii
Deniz kızımız nasıl,uyutmuyo seni di mii ohh olsunn
popişini yaydığın günlere say
Denizimizin bi fotosunu koy da görelim gül yüzünü fıstığın
Oooooooooooooooo bütün kızlar toplanmış ,
ekşının ortasına düşmüşümmmmmmmmmmm hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii messssssssssss inş.ikizler gelmiştir hadiiiiiiiiiiiiiiiii bekliyoz heyacan tavan yaptııııııııııııııııııııııııııı
Benim zillinin karnı çok agrıyodu bugün ayaklarını karnına çekip çekip kıpkırmızı oluyooo ve aglıyooo, daha yeni uyuttum çok gazımız var ne yapacagız bilmiyorummmmmmmmmmm humananın kimyonlu rezene çayını içiriyorum ama yinede çok agrısı oluyoooooooooo inş.düzelecek
Eeeeeee hatunlar nasılsınız?
Kızlarrrrrrrrr hemşire söylemiyomuş sonucuuuu. Doktor ameliyatta arayacak diyormuşşş. Sonuç 7 gibi belli olacakmış. Messim dışardaymış telden giremiyormuş topiğeee. Ben bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oooooooooooooooo bütün kızlar toplanmış ,
ekşının ortasına düşmüşümmmmmmmmmmm hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii messssssssssss inş.ikizler gelmiştir hadiiiiiiiiiiiiiiiii bekliyoz heyacan tavan yaptııııııııııııııııııııııııııı
Benim zillinin karnı çok agrıyodu bugün ayaklarını karnına çekip çekip kıpkırmızı oluyooo ve aglıyooo, daha yeni uyuttum çok gazımız var ne yapacagız bilmiyorummmmmmmmmmm humananın kimyonlu rezene çayını içiriyorum ama yinede çok agrısı oluyoooooooooo inş.düzelecek
Eeeeeee hatunlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?