Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

öptük peri teyzemiziiiiiiiii

Ara ara topiğinize giriyorum takip ediyorum sizi...
İnanın şuan bana da heyecan bastı
İnşallah hayırlı haberlerle gelir...

bu korkular hareketlerini hissedene kadar olucak perim tatlı dünyaa tatlısı telaşlar bunlar

Ben burdan kalkamıyom,bekliyorum sabırlızlıkla...Bir içeriye bir bilgisayara gidip geliyorum.Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel meessttrraamm...

bu korkular hareketlerini hissedene kadar olucak perim tatlı dünyaa tatlısı telaşlar bunlar

Evet Hafzoşum elim yüreğimde acaba kalbi atıyor mudur diye... Şuan hissedemediğim için sıkıntı yaşıyorum geçecek inşallahhh........

Ya messimmm nerdeeeeeeeeee fenalardayım :18::18::18::18::18:

Kusura bakma canım benim ben seni tebrik etmedim galiba.Hayırlı uğurlu olsun bebişin.Allah ım sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Evet Hafzoşum elim yüreğimde acaba kalbi atıyor mudur diye... Şuan hissedemediğim için sıkıntı yaşıyorum geçecek inşallahhh........

Ya messimmm nerdeeeeeeeeee fenalardayım :18::18::18::18::18:

ben de salı günü pıt pıtlarını duysam hayırıslıyla rahatlicam
anlaşılan ondan sonra da devam edecek korkular,endişeler..

yaaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

messim mesai bitiyoooooooo gurbanım hayde güzel haberi ver gayrııııııııııııııı

Oooooooooooooooo bütün kızlar toplanmış ,

ekşının ortasına düşmüşümmmmmmmmmmm hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii messssssssssss inş.ikizler gelmiştir hadiiiiiiiiiiiiiiiii bekliyoz heyacan tavan yaptııııııııııııııııııııııııııı

Benim zillinin karnı çok agrıyodu bugün ayaklarını karnına çekip çekip kıpkırmızı oluyooo ve aglıyooo, daha yeni uyuttum çok gazımız var ne yapacagız bilmiyorummmmmmmmmmm humananın kimyonlu rezene çayını içiriyorum ama yinede çok agrısı oluyoooooooooo inş.düzelecek

Eeeeeee hatunlar nasılsınız?

yawrum napıyosuunn özledim seniii
deniz kızımız nasıl,uyutmuyo seni di mii ohh olsunn
popişini yaydığın günlere say

Denizimizin bi fotosunu koy da görelim gül yüzünü fıstığın

Kızlarrrrrrrrr hemşire söylemiyomuş sonucuuuu. Doktor ameliyatta arayacak diyormuşşş. Sonuç 7 gibi belli olacakmış. Messim dışardaymış telden giremiyormuş topiğeee. Ben bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yawrum napıyosuunn özledim seniii
Deniz kızımız nasıl,uyutmuyo seni di mii ohh olsunn
popişini yaydığın günlere say

Denizimizin bi fotosunu koy da görelim gül yüzünü fıstığın

uyku yok zaten olummmmmmm sabahlar olmasın modundayız valla çok zor bebek büyütmek çok zor bazen uykusuzluktan delirecek gibi oluyorum allhtan annem yanımda çok şükür zorlugu var ama bir gülüşü var dünyaya degiyoo bütün yorgunlugun bitiyoooooooo

canım doktora götürdün mü??
ne yapılır ne verilir hiç fikrim yok
kıyamaaamm,hemencik geçsin gazı mışıl mışıl uyusun minnoşumuz

o hemşireye beklemek hiç önemli değil inşallah çok güzeldir sonucu beklemeye stresine değer dualarımdasın messss

iyiz adoşum yaa aynı heyecanlı günlerden birini yaşıyoz

Gaz ilacı yok mu vermedimi doktor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…