- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.801
Işılım güzel annemmmmm son 1 hafta bulantılarım çok şiddetlendi sürekli ölü balık gibi uyudum bulantılarllaaa Ama bugün daha iyiyim kuzummm. Sen nasılsın melek annem benimmmmmmmmmmmmmEvet ışılım bende inanamıyorum hala gerçekten... Hep bi korku vardı içimde. Doktora giderken eşime hep çok korkuyorum ya kalbi atmazsa felan diyordum. Çok şükür herşey yolunda umarım böyle devam eder kuzummmm
aradım sonuçlar daha yeni gelmiş...hemşire biz size dönecez dedii hayy dedimmmm....beklemedeyim kızlar öğrenince hemen yazıcam.....şimdilik tutmiimm sizi..keşke hemen yazmasaydımmmm:44::44::44:
kızım da heyecanımı anladı,öyle bir zorluyor ki karnımı dışarı çıkcak sanki
canımsıznızz siz benimmmmmmm hepinizi çok seviyorum
messsss hadi canım güzelll haberlerini olalım çoşalımmmm kendime geleyim mm
perimmm bitanemmm çok haklısın.aslında oran çok düşük ama işte ne kadarda ümitlenmicez desekte ümitleniyoruz.evet bi yola girdim rabbim hakkımızda hayırlısını versin
ışılım tşkler canımcımm duların içinn muckk
irem durrrrrrr sakın girme depresyona yoksa bende girerim diyim sana
haydi mess haydii messs haydiii tam zamanı tam zamnı şimdiiiiianoyyyyyy banada bak şimdiden başladım kopmaya sanki aşılaması negatif olan ben değilim
Allaaaaahh bu kadar heyecanlı zamanda mı girilir topiğeee
ayarlasan olmaazz
MAYSTTROOOOOOOOMMMMMM
hayırlı haberlerini bekliyoz bebişkoommmmmmmm
hahahah yerim ben seni yaaaaaaaaaaa kanımıza işlemiş pozitiflik. Olamıyoruz başka türlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee artık F5 tuşsuz bi bilgisayarım varrrdaha diildee elimde kalcak basmaktannnnnnnnnnnnnn
canııııımmm
en hayırlı zamanda gelecek bebişinn buna inan
her sabah mutlaka ama mutlaka isimlerinizi de zikrederek dua ediyoomm Allah kabul etsin
duayı hiç bırakma,kendini çok fazla üzmemeye çalış
hayırlısıyla hepimiz anne olcaz hissediyorum
umutsuz olmak bize hiç yakışmaz,burası pozitifcanların topiii leeeeeeeyynnn
o yüzden herkes giremez
mrblarr hatuncuklarım dün doktora gittim böyle böyle dedim doktor hemen implantasyon kanaması olabiliri dedi ultrasonla bakalım dedi bişey göremedi babalar gibi kocaman bi kisttim vardı.yinede bi kanda bakalım dedi kan verdim ondada koca bi sıfır gerçi biliyordum bebişin olmadığını hani hissederiz ya o bakımdan.tekrar tedaviye başlamak istiyorum dedim bi ay ara verecez dedi kistlerin çoğalmasın hem ben kaç aydır yumurta geliştirici ilaç kullanıyordum doktor yumurtalıkların çok yoruldu çok zorlandı dedi oyüzden bu ay gün falanda söylemicem çok stres yapıyorsun dedi bir iki ilaç verip gönderdi e nezamn bırakacan bu stresi diye sitem etti benimle birlikte rahat bi 3 4 kişi vardı sonuç bekleyen hepsi gülerek çıktı hamileyim diye bağıran falan filan böööööööööBiraz toparlandım çok şükür düşün düşün sinir stres ağlığım elden gidecek.14 şubatla ilgili çok güzel planlarım vardı görsel videolar slaytlar falan hazırlıcaktım herşey içimde kaldı eşimde çok destek oldu ama oda baya üzüldü hissettim benden haberler böyle inşş messs canım senin güzel haberini alırız sen burda en çok hak edenlerdensin bebişim.ayrıca hepinize tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?