Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canım benimmmmmmm Allahın izniyle hiç bişi olmayacak içini ferah tut sen bitanem tadını çıkar hamileliğin,hem bulantıların da azalır artık göbişte büyümeye başlamıştır.oooyyyyyyyyyy yerim ben minnak yeğenimi
ben iyiyim perimmm son zamanlar ağırlaştım tabi ama çok şükür halime doğam sağlıkla gelsin de ben razıyım herşeye

aradım sonuçlar daha yeni gelmiş...hemşire biz size dönecez dedii hayy dedimmmm....beklemedeyim kızlar öğrenince hemen yazıcam.....şimdilik tutmiimm sizi..keşke hemen yazmasaydımmmm:44::44::44:

Şuan topiğe kalp atış sesi veriyorum.......... GÜM GÜM GÜM GÜM...

hahahhah alttan gerilim verme Perisoko!

Hadi ben kolları sıvıyorum ilk sayfaya hallenecem birazdan inşallahhh........... Allahım lütfen :18:

canımsıznızz siz benimmmmmmm hepinizi çok seviyorum

messsss hadi canım güzelll haberlerini olalım çoşalımmmm kendime geleyim mm

perimmm bitanemmm çok haklısın.aslında oran çok düşük ama işte ne kadarda ümitlenmicez desekte ümitleniyoruz.evet bi yola girdim rabbim hakkımızda hayırlısını versin

ışılım tşkler canımcımm duların içinn muckk

irem durrrrrrr sakın girme depresyona yoksa bende girerim diyim sana

ay söz veremem tatlım bugün oynar 2 gün sonra ağlarım ben sağım solum belli olmaz

malesef çıkmak zorundayım hepinizi çok öpüyorum canlarım meessimin müjdesini alırız inşallahhhhhhhhhh

haydi mess haydii messs haydiii tam zamanı tam zamnı şimdiiiii anoyyyyyy banada bak şimdiden başladım kopmaya sanki aşılaması negatif olan ben değilim

Allaaaaahh bu kadar heyecanlı zamanda mı girilir topiğeee
ayarlasan olmaazz
MAYSTTROOOOOOOOMMMMMM
hayırlı haberlerini bekliyoz bebişkoommmmmmmm

haydi mess haydii messs haydiii tam zamanı tam zamnı şimdiiiii anoyyyyyy banada bak şimdiden başladım kopmaya sanki aşılaması negatif olan ben değilim

hahahah yerim ben seni yaaaaaaaaaaa kanımıza işlemiş pozitiflik. Olamıyoruz başka türlüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee artık F5 tuşsuz bi bilgisayarım varrr daha diildee elimde kalcak basmaktannnnnnnnnnnnnn

Allaaaaahh bu kadar heyecanlı zamanda mı girilir topiğeee
ayarlasan olmaazz
MAYSTTROOOOOOOOMMMMMM
hayırlı haberlerini bekliyoz bebişkoommmmmmmm

Bu kadar oluuurrrrrrrrrrr facein msesaj kısmından sana bakıp duruormmm olm koş la topiğe dicektmmmmmmmmmmm

Zamanlaamannnnn harikaydııııııııııııı

tillililililililillilillililililililililli

Bence mess bayıldıııııııııııııııııııııııııııııııı

canııııımmm
en hayırlı zamanda gelecek bebişinn buna inan

her sabah mutlaka ama mutlaka isimlerinizi de zikrederek dua ediyoomm Allah kabul etsin
duayı hiç bırakma,kendini çok fazla üzmemeye çalış
hayırlısıyla hepimiz anne olcaz hissediyorum
umutsuz olmak bize hiç yakışmaz,burası pozitifcanların topiii leeeeeeeyynnn
o yüzden herkes giremez

yazıkk bu F5 lereee yaaaaaaaaa çok çekiyorlar elimizdenn

saol bitanem bi kaç gündür baya kötüydümde bu çok şükür iim saol canım dualrın içinde muckkkkkk sana vede bebişine gelsin

Ay endişelenmeye başladımmm noldu kiiiiiiiiiiiiii :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bence haberi alıp topuklarını popişine vura vura kocişine gitti

paybicemmm bak doktorun bile anlamış stresli panik hatunummm yakında sende öle bağıracan hatta senden daha iyi bir performans bekliyorum hastaneyi inletmek gibiiiiiii

Aynennn sağlığına bişey olmasın daha ilk aşılamandı yeterki sen iyi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…