- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.841
Kızlarrrrrrrrr hemşire söylemiyomuş sonucuuuu. Doktor ameliyatta arayacak diyormuşşş. Sonuç 7 gibi belli olacakmış. Messim dışardaymış telden giremiyormuş topiğeee. Ben bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrr hemşire söylemiyomuş sonucuuuu. Doktor ameliyatta arayacak diyormuşşş. Sonuç 7 gibi belli olacakmış. Messim dışardaymış telden giremiyormuş topiğeee. Ben bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bebekkkkkkkkkkkkk panda deniz
Bebekkkkkkkkkkkkk panda deniz
bebekkkkkkkkkkkkk panda deniz
yawrıımm kime benziyoo minnoş,sana mı,kocana mı
hoş seni de bi göremedik,öyle gizemlisin kii
babaanne ve babaya çok benziyooo kara kaşlı kara gözlü beyaz tenli bir zilli
Sır dolu yosma gizemli hatun
Oooooooooooooooo bütün kızlar toplanmış ,
ekşının ortasına düşmüşümmmmmmmmmmm hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii messssssssssss inş.ikizler gelmiştir hadiiiiiiiiiiiiiiiii bekliyoz heyacan tavan yaptııııııııııııııııııııııııııı
Benim zillinin karnı çok agrıyodu bugün ayaklarını karnına çekip çekip kıpkırmızı oluyooo ve aglıyooo, daha yeni uyuttum çok gazımız var ne yapacagız bilmiyorummmmmmmmmmm humananın kimyonlu rezene çayını içiriyorum ama yinede çok agrısı oluyoooooooooo inş.düzelecek
Eeeeeee hatunlar nasılsınız?
sırlar dünyasının sonu pek hayırlı olmuyo uyandıriiimm
Anooooyyyyyyyyyyyyyyyy bu şerefli kutsal görev gene bana düştüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
MESSİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
HAYDE HALAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BAYILCAMMMMMM değeri 13.75 çok erken çünküüüüüüüüüüüüüüüüü çok normallll inşallah kat kat artar Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?