Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bitanem olur mu hiç öyle şeeyy
kusura bakmam been
biz birbirimizi biliriz
amiin Deryamm
çok teşekkür ederim güzel annem,ikizlerimizin annesi

Partinin ortasına güüüümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm diye bi hamiş düşeceeekkkkkkkkkkkkkk PİDİLGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMM suskun annemmmmmmmmmmmmmm aşılı kuşummmmmmmmmmmmmmmmm

Hoşgellldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn liliilililiil

Hoşgeldinnn bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş mesoşumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa boşver beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonunda geldin yaaaaaaaaaaa

Hade hade hade hade hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Yüzümüz güldü sayende göbüş bebişle doldu. Kaderinde yazan bebiş sonunda mesoşun olduuuuuuuuuuuuuu heyyy

Allah iyiliğinizi versin :)) ben yeni üye oldum sayılır. azönce farkettim peri ve pidilgayla hamile.... sandım ki bir ilaç ismi :)))) ya da yeni bir yöntem :))) çok geç olacak ama hayırlı olsun bütün yavrular :)

ahahhahhahahhaaaaaaa herkes öyle sanıyorrrr. Eeee ilaçtan farkımız ne annem bak herkes hamişşşşşşşşşşşşşşşşş Çok az kişi kaldıııı bekleyennnnnn. Boşuna değil Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak bi nevi ilaç

Sende benim gibi mide bulantıları yaşıyormuşsun.Ben 4 ay yaşadım onu,sürekli çıkardım ne yesem...Tuzlu kraker felan atıştırırsan sabahları bir nebze hafifletir ama yinede bazı kişilerde belirli bir zamana kadar bulantılar devam ediyor.Maşallah bebiş büyüyor,benim içime erkek doğuyor,geçen gün düşünüyordum aklımdan öyle geçti ama hayırlısı olsun.Kız erkek fark etmez bence.Senin gibi güzel bir kız olsa o da fena olmaz bence :)Göbüşün büyümeye başladı mı?

ayy yenii yeni haberler varrrr çokkk sevindimmmm MESSİMMMMMMMMMM geliooooooooo yavruşunnnnn hadii hayırlı olsun inşallahhhhhhhh :))

POJUMMMMM nerelerdesin sennnnnnn kelebeğimmmmmm bebiş nasıll ???

ayyy herkesleri öslemişimmm yahuuu

PERİMMMMMMMMMMMMMM cankuşumm benimmmmmmmmmm all bendendeeeee bi o kadar liliililiiiliillililililiilililİLİLİLİLİLİLLİLİLİLİLİLİLİLilililililililililİLİLilililİLİLİ

Gerçi şimdi bunun 2 katı olduuu bu 2 hafta önceydiiii bianda çok değiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Allaha çok şükür şuan yolunda gidiyooo bolll bollll uyuyorum bide bolllll yiyorummmmmmmmm mide bulantım çok ama öğürtü deill sürekli bişeyler yiyince geçiyo o yüzden çok önemsemiyorum bulansın bulanabildiği kadar onada çok şükürrrrr

ay kıslar öğrendiğim günden beri saba ezanı okunurken farkında olmadan uyanıyorum şükürler olsun deyip deyip dualar okurken uyuyakalıyorum allah bozmasın allah tümmm isteyene hayırlısıyla yaşatsın bu duyguları

ama ultrasonda gördüm ana dua ettim isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi diye

işte bende durumlar böyleeeee
bu arada bebiş zeytin kadar ama ben 3 kilo almışımmmm eeeeee spor yok yürüyüş yokkkkkk bolllll beslenmee:)))))))

allaha çok şükürrrrrrr

Canım benimmmmm bu hafta arttı ama bugün iyiydim şükürrr. Ben öyle sürekli çıkarmıyorum çok nadir ama pis bi bulantı vardı hep. Çubuk kraker canavarı oldum zaten canım. O da midemi yakıyor artık zaten reflüm var.. Teşekkürler ilgin için kuzum. Herkes erkek diyor. Ben rüyamda kız gördüm. Hayırlısı olsunnnn. Başladı deryam 5 aylıktan farkım yok şuannnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben hala alt takvimi koymaya korkuyorum kıslarr yaaaaaa vallaaaa :18::18::18::18::18::18::18:

PERİMMMM POJUMMMMM bugun balık yağına başladımmmm omegayı unutmayınnnnnnn -

İKİZLERİMİZİN anneciğiii nasılsınnn bebişler nasıllllllllllll ayyyy resimlerini koy bi ara çok merak ediyorummmmmmm çokkk

ben hala alt takvimi koymaya korkuyorum kıslarr yaaaaaa vallaaaa :18::18::18::18::18::18::18:

PERİMMMM POJUMMMMM bugun balık yağına başladımmmm omegayı unutmayınnnnnnn -

Koy artık şunu sinirlenecem haaaaaaaaaa Hiçbişe olmaz Allahın izniyleee artık. Yicek ekmeği varsa doğacak ben hep böyle dedim kendimeee. Çok güzel oluo ben sabahın köründe okumak için hemen açıyorum sayfayıııııııııııı... Çok güzellll haydi koy kooyyyyyyyyyyyyyy hahaa... Pojum sende nie yokkkkkkkkkkkkkkkkkk

Haftada 2 kez balık yiyosan yağına gerek yok diolarrr. Benm doktor sadece folik verdi. 3 aydan sonra demire felan başlicam dediiiiiiiiiiiiiiiiii

Balık yiyemediğiniz yada yemek istemediğiniz durumlarda BULGUR da yerini tutyomuşşşşşş aklınızda olsunnnnn KISIRRRRRR yemeğe devamm yadaa:)))

PERİM nasıl konucağınıda bilmiyorum bu takvimin malummmm yaşlı bir hamişim bennnnnnn PPPPP
koysana banaaaa :)))

Offf kısıraaaaaaaaaaa abannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn özellikle BULGUR hamişlere çoooook faydalıymışşşşşşşşşş...........

Ne yaşlısı deliiiiiiii hahahahhhhhaha bin tane 15liyi cebinden çıkartırsın be heheyyytttttttttt. Te Allaaammm ben sana nası koyam la Senin kendi kontrol panelinden yapman lazım bak benimkinin altında yazıo oraya tıkla yönlendirecek sadece son adet tarihini yazıosun

Ahanda ikimiz kaldık whatsappdan farkı kalmadı şimdi ordan devam edelim bari Ben yemek hazırlamaya kalkıyorummm anacığım koli göndermiş neler yapmışşşşş akşama ziyafet varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Allah hepimizin gönüllerinin muradını versin inşallahhhhhhhhh
ALLAHA EMANET OLALIMMM inşallahhh
öpüyorum herkesleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…