- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.861
Kusura bakma canım benim ben seni tebrik etmedim galiba.Bebişlerden fırsat bulup okuyamıyorum canım çok fazla.Hayırlı uğurlu olsun bebişin.Allah ım sağlıkla kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah...
Allah iyiliğinizi versin :)) ben yeni üye oldum sayılır. azönce farkettim peri ve pidilgayla hamile.... sandım ki bir ilaç ismi :)))) ya da yeni bir yöntem :))) çok geç olacak ama hayırlı olsun bütün yavrular :)
bitanem olur mu hiç öyle şeeyy
kusura bakmam been
biz birbirimizi biliriz
amiin Deryamm
çok teşekkür ederim güzel annem,ikizlerimizin annesi
Sende benim gibi mide bulantıları yaşıyormuşsun.Ben 4 ay yaşadım onu,sürekli çıkardım ne yesem...Tuzlu kraker felan atıştırırsan sabahları bir nebze hafifletir ama yinede bazı kişilerde belirli bir zamana kadar bulantılar devam ediyor.Maşallah bebiş büyüyor,benim içime erkek doğuyor,geçen gün düşünüyordum aklımdan öyle geçti ama hayırlısı olsun.Kız erkek fark etmez bence.Senin gibi güzel bir kız olsa o da fena olmaz bence :)Göbüşün büyümeye başladı mı?
ben hala alt takvimi koymaya korkuyorum kıslarr yaaaaaa vallaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
PERİMMMM POJUMMMMM bugun balık yağına başladımmmm omegayı unutmayınnnnnnn -
Koy artık şunu sinirlenecem haaaaaaaaaaHiçbişe olmaz Allahın izniyleee artık. Yicek ekmeği varsa doğacak ben hep böyle dedim kendimeee. Çok güzel oluo ben sabahın köründe okumak için hemen açıyorum sayfayıııııııııııı... Çok güzellll haydi koy kooyyyyyyyyyyyyyy hahaa... Pojum sende nie yokkkkkkkkkkkkkkkkkk
Haftada 2 kez balık yiyosan yağına gerek yok diolarrr. Benm doktor sadece folik verdi. 3 aydan sonra demire felan başlicam dediiiiiiiiiiiiiiiiii
Balık yiyemediğiniz yada yemek istemediğiniz durumlarda BULGUR da yerini tutyomuşşşşşş aklınızda olsunnnnn KISIRRRRRR yemeğe devamm yadaa:)))
PERİM nasıl konucağınıda bilmiyorum bu takvimin malummmm yaşlı bir hamişim bennnnnnnPPPPP
koysana banaaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?