Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kusura bakmayın benim anıl paşa 3 gündür gaz sancısı çekiyor,içeri gidip geliyorum.Çatlarcasına ağlıyor,uyuyamıyor uyusada uykudan uyandırıyor sancı.Nasıl bir şeyse ne kucakta susuyor ne sallayınca ne yatağında.Masaj yapıyorum ama ozamanda çığlık atarak ağlıyor.Dün anason aldım ondan yapıp verdim 1-2 tatlı kaşığı.İnşallah bir an önce düzelir,elimden bir şeyde gelmiyor ağlamasını susturacak.Göbek fıtığıda büyüyor ağladıkça Kuzum benim ya,minik erkeğim...

Messs canımmmmm hayırlı olsun rabbim katlanarak artan betalar versin tad alarak geçirceğin güzel bir hamişlik olur inşallllllaahhhhh telden giriyorummmmm keyfimce halaylarrrr çekemiyommmm sen anlaaa mutluluğumuuuu öpüldünüz hem sen hem juniorrr messssss :)

masallah cnım

cnm sen sıkma hiç kendini bu ay dinlen bakalım hersy güxl olcucak seniki pek nazlı birsey olcak ama diyimm

Bebekkkkkkkkkkkkk panda deniz

masallah tatlısımaaa

canım adoşş ve deryaa
bizim aralık anneleri topiğinde acı elma yagı kullanıyorlar kadınlar
ayaklarına saat yönünde sürüp masaj yapıyorsun iyi geliyormuşş

birde bende gaz sancısı olunca hemen altını acıyorumm bacaklarını karnına cekip bırakıyrum çekip brakıyorum birde popo acık olunca cok güzel rahatlıo pırt pırt yapıoo hberiniz olsun

anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

bakkkkkk olcektiiii emindik dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ay ne sevndşm ne sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm7
hamişsin hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

maşalah canım alah topiği nazardan saklasın hep beraber kocaman bi aie oluyoruz allah tamamına erdirsin

bu sefer ağladım valla
çok şükür güzel haberi aldık.
mesiiim söylicek bişey bulamıyorum canııım çok mutluyuuum sonunda küççük messtra yoldaaaaaaa

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

canım arkadaslarım kusura bakmayııınnnnnnnnnnnn....dediğim gibi bütün planlar bugüne denk geldiii....doyasıyaaa kutlayamadıımmmm sizlleeeeeeeee...
herkese çokkk teşekkürleerrrr...dualarınızlaaaa güzel dileklerinizleee yanımda oldunuuuzzzz....

sizleri çok seviyorummmmmm....iyi ki varsınızzz...

değerim düşükk aslında inşallah kimyasal filan değildirrrr ve pztsi yükseliiirrrrrrrrrrrrr........hayırlısı olsunn bu değeri görmek bile 0 lardan sonra süpeerrrrr....

hahahhaaaa kız ne 7 siiii tlf da o kadar hızlı yazdım ki..tlf da yavaş sinir etti beni zateennn....
yanlışlıkla olmuş o 7.....

sana yazarken dr aradı benii..........

bir gebelik var..inşallah sağlıklı gebeliktir dedi.....

Allah' a çok şükür...bir hamile gibi yatıcam...bebeğimi düşünerek uyucammm....

Günaydın kızlaaarrr
ayy listeye bakarken gözlerim doldu ne kadar az kaldık artık son 4 gelsin 2. Level
Perim sabah sabah genemi pörtledinnn Yat uyusanaaaaaa sankim işe gidiyoo

messim değerin katkat katlanarak artar inşallah sağlıklı bir gebelik olduğunu düşünüyorum bol bol dua et yat dinlen 1 hafta daha ananas ye kabak çekirdeğide yee 1 haftadan sonra ananas yemeeeeee

deroşummm canım üzüldüm şimdi fıtığı var fıtığı olmasa o kadar panik yapmazdık ama herşeyii dene canım yaa birinden biri iyi gelir belki ayy nebiliyiiiimmm çok üzüldüm şimdi yaaa
Inşallah canım benimm inşallah

canımm herşeyinizi sorunsuz tamamlar bebişini kucağına alırsın inşallah

kilo konusunda doktorlar çok kızıyo canım dikkat edin

şu annelerin gönderdiği koliler yok muuuu üniversite yıllarından beri her gelişlerinde hayatımın en güzel hediyesini almış gibi oluyorummm

gerçi şimdi bunun 2 katı olduuu bu 2 hafta önceydiiii bianda çok değiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Eki Görüntüle 634130

periiiimm buneeeeee

Bu erkek göbişi bak ben sana söliyim gerçekten kızlar geç belli oluyo erkekler hemen pırtlıyoooo daha doğmadan erkek yaa baskınlığını belli ediyooo Oğluşun mu geliyo neeee

Kendim çalıyorumm kendim sölüyoruumm nerdesiniz kıslaaaaaaaaaaaarrr

ahanda taze anne messim gelmiiişş canım hoşgeldin ne yapıyon mutluluk sarhoşum gece uyuyabildin miiii

Kendim çalıyorumm kendim sölüyoruumm nerdesiniz kıslaaaaaaaaaaaarrr

ahanda taze anne messim gelmiiişş canım hoşgeldin ne yapıyon mutluluk sarhoşum gece uyuyabildin miiii

eve geç geldik zaten...valla uyudum ama yarı uyanık vaziyettee. elim göbeğimde

napiimm şaşkınlık ve merak içerisindeyim....evet pztsiden sonra tavsiyelerinizi dinlicemmm....ananas alim bari bugün....kabak çekirdeğide sevmem ama yiimmm...artık sevmediğim şeyleri yemem lazıımmmm....

birde bugün 13. gün :18::18::18::18: bugünü atlatırsam değerim yükselebilirr... geçen aşılamanın etkisindeyim de hala..

dr da öyle diyorum kanaman var mı dedi yok dedim..ama daha 13.gün vaaarrrrrr......adam da çok ruhsuzdu yaa..sevinim mi diyorum...yaniiii bir gebelik var ama yükselmesi ve sağlıklı olması önemli diyor....sonra en yakın arkadaşımı aradım ağlamaktan konuşamadık.....

umarım yarıda kalmaz bu mutluluk...

benimkide öle oldu 17.49 çıkmıştı yattım dinlendim ve bol su içtim ananas kabak çekirdeği yetim 2 günde 64 e çıktı ha 13 ha 17 arasında pek fark yok bence herşey yolunda gidicek messim pazartesimi testi tekrarlıycan ama mutlaka yat dinlen

çok geçmiş olsun küçük adama yaa...umarımm bir an evvel düzelir...yediklerine de dikkat et canım iyice öğren gaz yapan şeyler yememeye çalış...

benim annem üzüm suyu içmiş ilk 2 ay...kardeşim bebeği de hiç susmamış...sonra dr demişki ne yer ne içersin...böyle böyle taze üzüm suyu...demiş ki o bomba etkisi yapar...aman içmeee.....sen sütünü az versende belki bişi dokunuyordur.....

güldüğü yürüdüğü zamanları göreceksin inşallah...

evet canım normal test günü yarın yani pazar...randevum pztsi..sabah kan veririm...muayene olur muyum bilmiyorum ...görücez artık...tamam canım dün çok yoruldum ama bugün ve yarın dinlenme günüüüü.....

yani kendi halayımı pztsiye bırakıyorummm..buna da şükürrr.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…