- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.881
BİZ GELDİK TEYZOŞLAR
BEBİŞİMİZİ GÖRDÜK HARİKAYDIII BU SEFER BABAMIZDA GELDİ BİZİMLE İLK ÖNCE SAĞLIK OCAĞINA GİTTİK AŞIMIZI OLDUK KALP ATIŞINI DİNLEDİK EŞİM NASIL GÜLÜYO KALP SESİNİ DAHA ÖNCE DİNLEMEMİŞTİ HEMŞİRE BİLE TEBESSÜM ETTİ BABASI HERHALDE DAHA ÖNCE DUYMAMIŞTI DEDİEVET DEDİMM
DOKTOR TEYZEMİZDE ÖLÇTÜ BİZİ 740 GR. OLMUŞUZMİNİK AYAKLARINI GÖSTERDİ BİZE YÜZÜNÜ GÖSTERDİ GÜNÜ İLE TAM UYUMLU BEBİŞİM
YÜZÜNE İYİCE BAKTIK HEM FİKİRİZ BANA HİÇ BENZEMİYOR DOKTOR BABASINA DA BENZEMİYOR DEDİ ACABA HALALARINA MI BENZİYO DEDİDEDİM YOK BENİM MİNİKİM TEYZELERİNE BENZİYO EŞİMDE TEYZESİNE BENZETTİ
mrblarr hatuncuklarım dün doktora gittim böyle böyle dedim doktor hemen implantasyon kanaması olabiliri dedi ultrasonla bakalım dedi bişey göremedi babalar gibi kocaman bi kisttim vardı.yinede bi kanda bakalım dedi kan verdim ondada koca bi sıfır gerçi biliyordum bebişin olmadığını hani hissederiz ya o bakımdan.tekrar tedaviye başlamak istiyorum dedim bi ay ara verecez dedi kistlerin çoğalmasın hem ben kaç aydır yumurta geliştirici ilaç kullanıyordum doktor yumurtalıkların çok yoruldu çok zorlandı dedi oyüzden bu ay gün falanda söylemicem çok stres yapıyorsun dedi bir iki ilaç verip gönderdi e nezamn bırakacan bu stresi diye sitem etti benimle birlikte rahat bi 3 4 kişi vardı sonuç bekleyen hepsi gülerek çıktı hamileyim diye bağıran falan filan böööööööööbiraz toparlandım çok şükür düşün düşün sinir stres ağlığım elden gidecek.14 şubatla ilgili çok güzel planlarım vardı görsel videolar slaytlar falan hazırlıcaktım herşey içimde kaldı eşimde çok destek oldu ama oda baya üzüldü hissettim benden haberler böyle inşş messs canım senin güzel haberini alırız sen burda en çok hak edenlerdensin bebişim.ayrıca hepinize tşkler
Bebekkkkkkkkkkkkk panda deniz
Kusura bakmayın benim anıl paşa 3 gündür gaz sancısı çekiyor,içeri gidip geliyorum.Çatlarcasına ağlıyor,uyuyamıyor uyusada uykudan uyandırıyor sancı.Nasıl bir şeyse ne kucakta susuyor ne sallayınca ne yatağında.Masaj yapıyorum ama ozamanda çığlık atarak ağlıyor.Dün anason aldım ondan yapıp verdim 1-2 tatlı kaşığı.İnşallah bir an önce düzelir,elimden bir şeyde gelmiyor ağlamasını susturacak.Göbek fıtığıda büyüyor ağladıkçaKuzum benim ya,minik erkeğim...
Anooooyyyyyyyyyyyyyyyy bu şerefli kutsal görev gene bana düştüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
MESSİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
HAYDE HALAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BAYILCAMMMMMM değeri 13.75 çok erken çünküüüüüüüüüüüüüüüüü çok normallll inşallah kat kat artar Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlarrrrrrrrr hemşire söylemiyomuş sonucuuuu. Doktor ameliyatta arayacak diyormuşşş. Sonuç 7 gibi belli olacakmış. Messim dışardaymış telden giremiyormuş topiğeee. Ben bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım arkadaslarım kusura bakmayııınnnnnnnnnnnn....dediğim gibi bütün planlar bugüne denk geldiii....doyasıyaaa kutlayamadıımmmm sizlleeeeeeeee...
Herkese çokkk teşekkürleerrrr...dualarınızlaaaa güzel dileklerinizleee yanımda oldunuuuzzzz....
Sizleri çok seviyorummmmmm....iyi ki varsınızzz...
Değerim düşükk aslında inşallah kimyasal filan değildirrrr ve pztsi yükseliiirrrrrrrrrrrrr........hayırlısı olsunn bu değeri görmek bile 0 lardan sonra süpeerrrrr....
Hahahhaaaa kız ne 7 siiii tlf da o kadar hızlı yazdım ki..tlf da yavaş sinir etti beni zateennn....
Yanlışlıkla olmuş o 7.....
Sana yazarken dr aradı benii..........
Bir gebelik var..inşallah sağlıklı gebeliktir dedi.....
Allah' a çok şükür...bir hamile gibi yatıcam...bebeğimi düşünerek uyucammm....
kusura bakmayın benim anıl paşa 3 gündür gaz sancısı çekiyor,içeri gidip geliyorum.çatlarcasına ağlıyor,uyuyamıyor uyusada uykudan uyandırıyor sancı.nasıl bir şeyse ne kucakta susuyor ne sallayınca ne yatağında.masaj yapıyorum ama ozamanda çığlık atarak ağlıyor.dün anason aldım ondan yapıp verdim 1-2 tatlı kaşığı.inşallah bir an önce düzelir,elimden bir şeyde gelmiyor ağlamasını susturacak.göbek fıtığıda büyüyor ağladıkçakuzum benim ya,minik erkeğim...
allaha çok şükür şuan yolunda gidiyooo bolll bollll uyuyorum bide bolllll yiyorummmmmmmmm mide bulantım çok ama öğürtü deill sürekli bişeyler yiyince geçiyo o yüzden çok önemsemiyorum bulansın bulanabildiği kadar onada çok şükürrrrr
ay kıslar öğrendiğim günden beri saba ezanı okunurken farkında olmadan uyanıyorum şükürler olsun deyip deyip dualar okurken uyuyakalıyorum allah bozmasın allah tümmm isteyene hayırlısıyla yaşatsın bu duyguları
ama ultrasonda gördüm ana dua ettim isteyen herkese yaşatsın bu mucizeyi diye
işte bende durumlar böyleeeee
bu arada bebiş zeytin kadar ama ben 3 kilo almışımmmm eeeeee spor yok yürüyüş yokkkkkk bolllll beslenmee:)))))))
allaha çok şükürrrrrrr
ahanda ikimiz kaldık whatsappdan farkı kalmadı şimdi ordan devam edelim bariBen yemek hazırlamaya kalkıyorummm anacığım koli göndermiş neler yapmışşşşş akşama ziyafet varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gerçi şimdi bunun 2 katı olduuu bu 2 hafta önceydiiii bianda çok değiştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 634130
Kendim çalıyorumm kendim sölüyoruumm nerdesiniz kıslaaaaaaaaaaaarrr
ahanda taze anne messim gelmiiişş canım hoşgeldin ne yapıyon mutluluk sarhoşum gece uyuyabildin miiii
birde bugün 13. Gün :18::18::18::18: Bugünü atlatırsam değerim yükselebilirr...Geçen aşılamanın etkisindeyim de hala..
Dr da öyle diyorum kanaman var mı dedi yok dedim..ama daha 13.gün vaaarrrrrr......adam da çok ruhsuzdu yaa..sevinim mi diyorum...yaniiii bir gebelik var ama yükselmesi ve sağlıklı olması önemli diyor....sonra en yakın arkadaşımı aradım ağlamaktan konuşamadık.....
Umarım yarıda kalmaz bu mutluluk...
benimkide öle oldu 17.49 çıkmıştı yattım dinlendim ve bol su içtim ananas kabak çekirdeği yetim 2 günde 64 e çıktı ha 13 ha 17 arasında pek fark yok bence herşey yolunda gidicek messim pazartesimi testi tekrarlıycan ama mutlaka yat dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?