- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.901
bu bebeği 3 sene bekledim...1 senesi sizinleydi....eşeksıpası değerini bile bekleyerek öğrendim....geç olsun güç olmasın daha fazla...
bekleyen arkadaşlarım sakın umudunuzu yitirmeyiin....benim tutuyorsa herkesin ki tutar.....
bu bebeği 3 sene bekledim...1 senesi sizinleydi....eşeksıpası değerini bile bekleyerek öğrendim....geç olsun güç olmasın daha fazla...
bekleyen arkadaşlarım sakın umudunuzu yitirmeyiin....benim tutuyorsa herkesin ki tutar.....
Anooooyyyyyyyyyyyyyyyy bu şerefli kutsal görev gene bana düştüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
MESSİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
HAYDE HALAYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
BAYILCAMMMMMM değeri 13.75 çok erken çünküüüüüüüüüüüüüüüüü çok normallll inşallah kat kat artar Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar dün doktora gittik yaa 1 ayda tam 5 kilo almışım doktor bana kızdı hemen diyet dedi mutlaka diyet yapmalısın dedi eşimde yandan kıskıs gülüyooooMoralim biraz bozuk yani toplamda 10 kilo almış oldum 740 gr. Minnoşum hadi suyu muyu 1 kg olsun ama 9 kg ben kendime aldım daha 6. Ayımız dolmadı Eşimde 70 i geçersin diyo alıştır buna kendini diyoo gerçekler acıdır diye dalga geçiyoooo
Ama inat ettim diyetime harfiyen uyucam bi dahaki ay kontrolümde en fazla 1 kilo almış olucam havalar ısınsın yürüyüşe de başlıycam
Doktorda zayıfsın kilon belli olmuyor ama bu kadar alman iyi değil dedi
üzme kendini hafzoşum...nasılsa en rahat kilo aldığın dönemm....yürüyüşle dengelersin merak etmee....bebeğin sağlıklı olsun da....
Doğduktan sonra hepsi gider....
inşallah öle olur messim
aman sen dikkat et gereksiz vitaminlerden uzak dur doktor özellikle sordu sen vitaminde kullanıyo musun dedi demekki kullansaydım kesicekti ondanda bundan da deme bebek senden gerekli vitamini alıyor zaten fazlasıda sana kalıyor şekil-a
günaydın kızlar mesiism tyekrar tebrik ederim canım zeynel canım o testlerde beş dakkandan sonrasını baz almayın diyorlar benim arkadaşım da aradı sabah yapmış yokmuş okuldan gelince silik çıkmış kan testinde çıkmadı bi şey inşalah ben yanılırım da tutar hayırlısı ile gelir bebeişin
kızlarrr şize bir şey şorcaaaaammmmm arada giriodum şizin topige hatırlayan varmı bılmıoırummm
7 aydır bebiş işteyenlerdenimmmm ve bügün benim bat günüümmm dün ucuz 5 tl lik teştlerden yaptım.
tek çizgi kocaman çıktı 5 dk baktım yook şonraaa attım aradan 1 kaç şaat geçti aklıma takıldı çöpten aldım tekrar baktııım şilikk gölge gibi 2. çizgi çıkmışşş
bnm normalde erteşi günde bakşaaam çıkmazdııı hiiiççç şizceee varmıdır bugün gene erken göşteren teştlerden aldım 25 tl ye ama yapmaya korkuooruuummmmm birde şabah ilk idrar la bakın diolarrr neappııım yardım ediiinnnn :44::44::44::44:
Maşallah diyip bakın!!!
meessttrraa Hamileee
neyyyyyyyyyy messsssssssssssssssssssssssssssshayırlı olsun canımcımmmm darısı başıma ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
günaydınnnn.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?