Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Canlarimmmmmmmmmm günaydinnnnnn. Süper bigun buguuuuuuuunnn heyoooooo. ABLAM DA hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ve biz heeeeppp ayni zamanda hamile kalmayi hayal ederdikkkkkkkkkkkk veeeeeeeeee cok buyuk ihtimalle ikiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzz. Ay cok mutluyum cokkkkkkk yari. Istanbl yolcusuyum ablama gidiyorummmmm annemler gittiler hepsini cokkkkkkk ozledimmmmmmmmmmmm!!!!! Cumartesi yigenimin bitanemin dogum gununu kutlicaazzzzz :114: :116 :115:

Messim hadi. Katlanmis degerini bekliyorum kuzuummm

Paybißim sen naptin kuzu adet oldun muuuuuuu

günaydın arkadaşlar

geçmişi çok okuyamadım okuduklarımdan meessttrraa hamile olduğunu öğrendim çoookkk sevindim canım Allah tamamına erdirir keseyi görüp pıt pıtlarıda duyarsın en kısa zamanda en sonunda oldu canım

canımmmmmmm Rabbime binlerce kez şükürler olsun hamilesinnnnnnnnn,sabırla bekledin meleğini ve geldi sonunda
inan çok ama çok mutluyummmmmmmmm inşallah değerin güzelce artacak,sımsıkı tutunacak benim yeğenim annesine
şimdi bol bol dinlen bitanemmm iyi beslen sağlıkla büyüsün minnoşumuz.darısı bekleyen arkadaşlarımıza inşallahhhhhhhhh
çok bekledik şimdi halay zamanı

herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

perimmmmm gözünüz aydın canım ne güzel ablanla beraber büyüteceksiniz bebişleri,Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhhhh

günaydınnn bebişler.sezoşşşş canımm enerjine hayranım

saol canım keyfim yerinde çok şükür. enfeksiyonum da geçmiş. böbreklerin durumu takipte :44: sağlık olsun da başka sıkıntılar gelip geçer...
sen nasılsın miskokulu arkadaşım dr gittin mi ne dedi neler yaptın bir kaç gündür ayrıntı ver kanamanın devamı oldu mu :18:

geçmiş olsun tekrardan seyzenim çok şükür enfeksiyon geçmiş.sen yine de dikkat et,kendini yorma fazla bol suya devam canımmmmmm

ışılııııım günaydın canıım kızına selam söyle benden

periiiim gözünüz aydın canım Allah ikinize de sağlık versin güzel bi hamişlik geçirirsiniz inşallah

mesoşuuuum uyuyon mu kııııız nerdesin naaaptın dr kaçta gidiyorsun kalk çabuuk. bu arada unutmadan kocişin yanına gitmek yok artıkın ööyle şantiyede otelde olmaz hamiş hamiş sakın yorma kendini kızarım yoksa

im

Iyi gidiyor cok sukur canimmmmm bi sorun yokkkkk. Senin nasi gidio tatli mmmmm iyi misinnnnn

Aman aman iyi ol.Bu arada ablan içinde tebrik ederim İkinizde sağlıkla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah.
Bende iyiyim çok şükür,yumurtlama haftamdayım çalışmalar var işte :) Herşey yolunda bendede çok şükür.

merhaba kızlarr
naparsınız iyimisinirrrrrrrrrrrr

PeRİm tebrik edeim vallahi ne güzel abla kardes hamilee :)))))))))
gel bakalım İSta gellllll senn
hoşgeldinnnnnnnn

bizde bugün zeynomaa 2 .aşısını yatrdıkk
ayy cok korkuyordumda allahtann cok aglmadı bnm dayanıklı kuzummm
şimdi ateşini ölçüyorum sürekliii cıkarsa surup vericem inşş çıkmazz

kocişim gitti fenalardayım hemen faranjit oldum çok acıyo bogazım

periimmmm gözün aydın canımmmm masallahlar ablan için

messiiimmm nerde kaldın gelde versene haberi

Kızlar ben geldiimm
nasılsınız iyimisiniz
messim yeni değerini nezaman öğreniyoruz

perimmm ablan hamiş mi????? Hani 1 tane kızı vardı o ablan mı? Gözünüz aydın canımmmmm ne güzel ikinizde aynı zamanlarda anne olucaksınız artık annen ankara istanbul arası mekik dokur

Bizde durumlar çok şükür iyi kızlar dün hafsa'ya ciciler aldık ama hiç düzenleme yapmadım işten çıkınca kızımın işleriyle ilgilenicem doya doya gel nisan gelllllllllllll

vitomm dün englısh home'dan gittim aldım çokda sevdim arabada dayanamadım açıyım dedim bi açtım çarşafı yok özelliklede sormuştum var mı diyee sonra döndük dedim böle böle kız da dedi bu modelin çarşafı yok zaten 3 model vardı diğerlerini beğenmemiştim aldığımı geri iade ettim çarşaf verelim dedi ozaman da 77 liraya geliyodu bi nevresim takımı çok pahalı olur dedim almadım Ama aklım o takımda kaldı neyse artık disneyin takımlarınıda çok beğeniyorum onlardan alırım artık Ama dediğin gibi vitom takımlar yumuşacık hiçde öle boya kokusu gibi birşey yoktu ürünlerinin kalitesi gayet iyiydi.

heyyyyyOOOO herkeslereeeee selammmm işyerineyim midem kötü uykum varrrrr ıykkkk durumundayımmmmm kıslarrrrr sizler nasılsınızzzz

heyyyyyOOOO herkeslereeeee selammmm işyerineyim midem kötü uykum varrrrr ıykkkk durumundayımmmmm kıslarrrrr sizler nasılsınızzzz

iyiyiz çok şükür canımm seninde iyi olmana çok sevindim uykum benimde çok gelirdi sonradan açılıyo insan mide bulantısı gibi oda geçiyo bi zaman sonra

kocişim gitti fenalardayım hemen faranjit oldum çok acıyo bogazım

periimmmm gözün aydın canımmmm masallahlar ablan için

messiiimmm nerde kaldın gelde versene haberi

asosuuumm allah kavuştursun canımm benimmm bi daha nezaman eşin gelicek yanına
faranzit mii bende çok ağır geçiririm serum iğne modunda inşallah sen hafif geçiriyorsundur.

maşallah kızıma

seyzenim çok sevindim canım dahada iyi olucaksın inşallah damadım nasıl
Gelininin cicilerini almaya başladık kaynanası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…