- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.941
hafsam 2 hafta sonra gelecek kocisim
vitom gecmis olsun masallah kizinaaaa
pidilim gecer yakinda bulantilarin bununda tadini cikar bosver
bu arada dr bana magnorm 365 verdi sizde kullandinizmi kizlar
kızlaaaaar geldim beennn....sabah gittim kan verdim...sonra kıprıslılarla ankara turu...
doktor yarım saat önce aradı...değerim 109 çıkmış..güzel artmış dedi...
çarşamba günü tekrar ver dedi....inanamıyorum ki ben hala şoktayım...annemlere bugün sölicemmm
şimdilik küçük halayım
yanımda oldunuz merak ettiniz ÇOOOOOOKK TEŞEKKÜR EDERİİMMMMMMMM....
kızlaaaaar geldim beennn....sabah gittim kan verdim...sonra kıprıslılarla ankara turu...
çarşamba günü tekrar ver dedi....inanamıyorum ki ben hala şoktayım...annemlere bugün sölicemmm
şimdilik küçük halayım
canım pekmez ye pekmezkocişim gitti fenalardayım hemen faranjit oldum çok acıyo bogazım
periimmmm gözün aydın canımmmmmasallahlar ablan için
messiiimmm nerde kaldın gelde versene haberi
Kızlar ben geldiimm
nasılsınız iyimisiniz
messim yeni değerini nezaman öğreniyoruz
perimmm ablan hamiş mi????? Hani 1 tane kızı vardı o ablan mı? Gözünüz aydın canımmmmm ne güzel ikinizde aynı zamanlarda anne olucaksınız artık annen ankara istanbul arası mekik dokur
Bizde durumlar çok şükür iyi kızlar dün hafsa'ya ciciler aldık ama hiç düzenleme yapmadım işten çıkınca kızımın işleriyle ilgilenicem doya doya gel nisan gelllllllllllll
vitomm dün englısh home'dan gittim aldım çokda sevdim arabada dayanamadım açıyım dedim bi açtım çarşafı yok özelliklede sormuştum var mı diyee sonra döndük dedim böle böle kız da dedi bu modelin çarşafı yok zaten 3 model vardı diğerlerini beğenmemiştim aldığımı geri iade ettim çarşaf verelim dedi ozaman da 77 liraya geliyodu bi nevresim takımı çok pahalı olur dedim almadımAma aklım o takımda kaldı neyse artık disneyin takımlarınıda çok beğeniyorum onlardan alırım artık Ama dediğin gibi vitom takımlar yumuşacık hiçde öle boya kokusu gibi birşey yoktu ürünlerinin kalitesi gayet iyiydi.
heyyyyyOOOO herkeslereeeee selammmm işyerineyim midem kötü uykum varrrrr ıykkkk durumundayımmmmm kıslarrrrr sizler nasılsınızzzz
şimdilik küçük halayım
huhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv messiiim rabbime şükürler olsun canım benim sag salim kucagına alacagın günlerde gelecek inş.ayyyyyyyyyyyyyyy tey tey tey
periiiiiiii ne güzel haber bu canım çok sevindim oh oh ikinizde aynı anda aileniz genişliyo maşaallaahdegmesinn.istanbulun neresine geliyon bacım ?
vito geçmiş olsun zeynoya bizimde aşımız 13 martta :18::18:
kızlarrrrrrrrrrrrr ne yapanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bizim bugün 40 mız çıktı banyo yaptırdık deniz hanımı
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm ve yalıyorummmmmmmmmmmm
adoşuuum ben o zilli denizin popişini ham ham ham yaparım yaaaamaaşallah 40 oldu haaa
idiliiim, bojouuum, messoşuuuuum şu takvimlerinizi ekleyin hemenbi daha tekrar etmiycem o takvimleri görmek istiyoruuuum hemen
.................................perisoko......... .............idilga
iremneva......................172................ ...........173
seyzen..........................53................ .............52
TOPLAM.......................225.................. .........225
kızzz valla dün uğraştımm beceremedim ben bu takvim işini yapamadımm :))) bunun aşılısı falan varmı hani kendim beceremedim yaaa:))) puhahahahahahaha
GÜNNNNAYYYDINNNNNnnn HERKESİN ALLAHH gönlünün muradını versin inşallahhh neşeli süper bi hafta diliyorum herkeslere
kokulu kokulu öpüyorum hepINIZIIIII
bu arada kıslar bende acaip baş ağrılarım oluyo ara araa
eskiden HALA mın :) geliceği gün yada 1. günü olurdu arasıra ahanda işte o ağrıdan buda yani bi çeşit migren ama çokkkk ağrıyoo başım dün akşamda tuttu ama bu haftada 3-4 olmaya başladı doktoruma söyledim agrıkesici iç acı çekme bişey olmaz dio ama ben çmiyorum uyuyunca sabah geçiyo ama o ağrının sabahındada kahve gibi lekelenme oluyo gibide oluyo arada
ay valla kork kork nasıl geçer bu 9 ay bilmemmmmmm
kıslar bilen yada yaşayan varmı böyle durumlar ???
kızzz valla dün uğraştımm beceremedim ben bu takvim işini yapamadımm :))) bunun aşılısı falan varmı hani kendim beceremedim yaaa:))) puhahahahahahaha
[ı][/ı][ı]
günnnnayyydınnnnnnnn herkesin allahh gönlünün muradını versin inşallahhh neşeli süper bi hafta diliyorum herkeslere
kokulu kokulu öpüyorum hepınızııııı
bu arada kıslar bende acaip baş ağrılarım oluyo ara araa
eskiden hala mın :) geliceği gün yada 1. Günü olurdu arasıra ahanda işte o ağrıdan buda yani bi çeşit migren ama çokkkk ağrıyoo başım dün akşamda tuttu ama bu haftada 3-4 olmaya başladı doktoruma söyledim agrıkesici iç acı çekme bişey olmaz dio ama ben çmiyorum uyuyunca sabah geçiyo ama o ağrının sabahındada kahve gibi lekelenme oluyo gibide oluyo arada
ay valla kork kork nasıl geçer bu 9 ay bilmemmmmmm
kıslar bilen yada yaşayan varmı böyle durumlar ???[/ı]
canım benim baş ağrıları normal zaten hamişlikte bi süre sonra geçer sabret 16. Haftanı görsen sağlıcakla şikayetlerinin çoğu geçecek inşallahLekelenme artarsa mutlaka dr git ama... Sanırım bi ilaç veriyorlar hafzamında oluyordu o daha iyi bilir. Stres yapma meleğin seninle ve seninle kalack
Gelelim takvim meselesine... Sayfanın üstündeki kullanıcı kontrol paneline tık. Sonra sol taraftan profili düzenle tık. Biraz aşağıda bilgilerinde "bebeğinizin tahmini doğum tarihi" bölümüne bebişinin muhtemel doğum tarihini gün-ay-yıl olarak gir aralarda çizgi olacak böyle. Sonrada een alttan değişiklikleri kaydet.bojouuuuum bu tarif senin içinde geçerliiiii... Yok ben duymadım ben bilmiyorum demek yok ceza keserim size haaaa
örtmenimm elektrikler kesti yapamadım seçeneği var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?