Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hafsam 2 hafta sonra gelecek kocisim

vitom gecmis olsun masallah kizinaaaa

pidilim gecer yakinda bulantilarin bununda tadini cikar bosver

bu arada dr bana magnorm 365 verdi sizde kullandinizmi kizlar

hafsam 2 hafta sonra gelecek kocisim

vitom gecmis olsun masallah kizinaaaa

pidilim gecer yakinda bulantilarin bununda tadini cikar bosver

bu arada dr bana magnorm 365 verdi sizde kullandinizmi kizlar

oyy 2 hafta mıı olsun sayılı gün çabuk geçer inşallah

asosumm magnezyum vitamin hapımı o :44: bana vermedi doktorum ama light yoğurtla semizotu ye onun yerine dedi bir ayda 5 kilo alınca vermedi hapı

kızlaaaaar geldim beennn....sabah gittim kan verdim...sonra kıprıslılarla ankara turu...

doktor yarım saat önce aradı...değerim 109 çıkmış.. güzel artmış dedi...

çarşamba günü tekrar ver dedi....inanamıyorum ki ben hala şoktayım...annemlere bugün sölicemmm

şimdilik küçük halayım

yanımda oldunuz merak ettiniz ÇOOOOOOKK TEŞEKKÜR EDERİİMMMMMMMM....

tekrar tebrikler canım allah tamanına erdirsin

messiimmmm halayın küçüüğümü olurr

huhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv messiiim rabbime şükürler olsun canım benim sag salim kucagına alacagın günlerde gelecek inş.ayyyyyyyyyyyyyyy tey tey tey

periiiiiiii ne güzel haber bu canım çok sevindim oh oh ikinizde aynı anda aileniz genişliyo maşaallaah degmesinn.istanbulun neresine geliyon bacım ?

vito geçmiş olsun zeynoya bizimde aşımız 13 martta :18::18:

kızlarrrrrrrrrrrrr ne yapanızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bizim bugün 40 mız çıktı banyo yaptırdık deniz hanımı

hepinizi öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm ve yalıyorummmmmmmmmmmm

adoşuuum ben o zilli denizin popişini ham ham ham yaparım yaaaa maaşallah 40 oldu haaa

idiliiim, bojouuum, messoşuuuuum şu takvimlerinizi ekleyin hemen bi daha tekrar etmiycem o takvimleri görmek istiyoruuuum hemen

kocişim gitti fenalardayım hemen faranjit oldum çok acıyo bogazım

periimmmm gözün aydın canımmmm masallahlar ablan için

messiiimmm nerde kaldın gelde versene haberi
canım pekmez ye pekmez
1 bardakta ıhlamur içç
ayy cok kötü farnajit yaa
geçmiş olsun

canım keske iade etmesydinn:)) 20 tl ye orda sadece tek kişilik çarsafları var her engide var onlardan takım yapsaydın keske.
benm yatak büyük oldgndn carsafları az küçük geldi yanlarıda lastikli oldugu için lastiklerini kestim ama yedekte birtane 20 tlye pempe onlara uyucak bir carsaf aldım.altına ne olur neolmaz diye ..
genellkle her magazasnda aynı modeller var ama bazen değişebiliyo modelleri farklı oluyoo.
bana birde oranın alt acma ve 3 tane iç zıbını gelmişti hediye ayy varya okdr kalitelikii yıka yıka hiç birsey olmadı
geçen gittim.zeynosuma zıbın bakayım diye 3 tane temiz olsun dedim uuuuuuuuuuuuu 40 tlll oooooo kalsın dedim :))

neyse artık cnmm

heyyyyyOOOO herkeslereeeee selammmm işyerineyim midem kötü uykum varrrrr ıykkkk durumundayımmmmm kıslarrrrr sizler nasılsınızzzz

güzel annem benim nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn
bulansın boşverr ohhhhhhhhhhhhhhhhh dee
yoksa senindemi erkek geliyoo pidiloşummmmmmmmmmmmmmmm

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım hadii tebrik ederim ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dahada artıucak değerin hiçte birseycik olmayacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

adoşum ilk hepatit de birsy olmuyordaaa
dün nazarmı degdirdim nee
asıda aglamadı eve geldik 1-2 saat uyudu
sınra uykusunda bir basladıkii aglamaya anlatamam ama onun aglaması değil acı gibi çığlık gibiii
öldüm öldüm dirildim yaaa..
hemen surup verdim agrısı geçsin diye ateşi cıkmadı ama acısı sonra geçti bütün gün kucagımdan inmedi kızım uykusunu bile kucagımda yaptııı yaa(

inşş seninki öyle geçmezz

.................................perisoko......... .............idilga

iremneva......................172................ ...........173
seyzen..........................53................ .............52

TOPLAM.......................225.................. .........225

adoşuuum ben o zilli denizin popişini ham ham ham yaparım yaaaa maaşallah 40 oldu haaa

idiliiim, bojouuum, messoşuuuuum şu takvimlerinizi ekleyin hemen bi daha tekrar etmiycem o takvimleri görmek istiyoruuuum hemen

kızzz valla dün uğraştımm beceremedim ben bu takvim işini yapamadımm :))) bunun aşılısı falan varmı hani kendim beceremedim yaaa:))) puhahahahahahaha

GÜNNNNAYYYDINNNNNnnn HERKESİN ALLAHH gönlünün muradını versin inşallahhh neşeli süper bi hafta diliyorum herkeslere
kokulu kokulu öpüyorum hepINIZIIIII

bu arada kıslar bende acaip baş ağrılarım oluyo ara araa
eskiden HALA mın :) geliceği gün yada 1. günü olurdu arasıra ahanda işte o ağrıdan buda yani bi çeşit migren ama çokkkk ağrıyoo başım dün akşamda tuttu ama bu haftada 3-4 olmaya başladı doktoruma söyledim agrıkesici iç acı çekme bişey olmaz dio ama ben çmiyorum uyuyunca sabah geçiyo ama o ağrının sabahındada kahve gibi lekelenme oluyo gibide oluyo arada

ay valla kork kork nasıl geçer bu 9 ay bilmemmmmmm

kıslar bilen yada yaşayan varmı böyle durumlar ???

banadamı okunuyoooooo ayy çokk duygulandım ben okuyamadım hiç çünküü ayyy şimdi ağlıcükkkk teşekkür ederim allahh razı olsunnn allahhh tümmm dualarınızı hakkınızda hayırlı olanları kabul etsin inşallahhh can arkadaşlarım benimmmmm gurbet arkadaşlarımm
ayy seviyorum sizii

günaydıııınnnn
güzel hatunlar melek anneler, anne adayları ve en yakın zamanda kelebeği gelicek olan anne aday adayları hepinizi çok seviyorum bugün ist. Soğuk ama güneşli Otobüste artık yer veriyolar banaaa Bende unuttum bi anda hamişliğimi kadına neden kalktınız oturun lütfen diyorum sonradan jeton düştü

canım benim baş ağrıları normal zaten hamişlikte bi süre sonra geçer sabret 16. haftanı görsen sağlıcakla şikayetlerinin çoğu geçecek inşallah lekelenme artarsa mutlaka dr git ama... sanırım bi ilaç veriyorlar hafzamında oluyordu o daha iyi bilir. stres yapma meleğin seninle ve seninle kalack

gelelim takvim meselesine... sayfanın üstündeki kullanıcı kontrol paneline tık. sonra sol taraftan profili düzenle tık. biraz aşağıda bilgilerinde "bebeğinizin tahmini doğum tarihi" bölümüne bebişinin muhtemel doğum tarihini gün-ay-yıl olarak gir aralarda çizgi olacak böyle. sonrada een alttan değişiklikleri kaydet. bojouuuuum bu tarif senin içinde geçerliiiii... yok ben duymadım ben bilmiyorum demek yok ceza keserim size haaaa

günaydın idilim bendede migren var arasıra tutar çok geçmiş olsun

canım bak şimdi baş ağrın lekelenme yapmaz ama sana ağrı verdiği için huzursuz olduğun için lekelenmen oluyo olabilir ben 4 ay lekelenme yaşadım stres 1. Faktör kesinlikle doktorunun izin verdiği ağrı kesicilerden içmeni şiddetle tavsiye ederim sen nekadar rahat ve huzurlu olursan bebeğinin gelişimi okadar fazla olur şu aşamada şu aylarda önce senin sağlıklı olman gerekiyor hiç korkma iç eğer lekelenmen oluyosa benceee içmemem daha büyük bir tehlike tabikii sen bilirsin canım benimki tavsiye

örtmenimm elektrikler kesti yapamadım seçeneği var mııı

örtmenimm elektrikler kesti yapamadım seçeneği var mııı

hafzoşum Allah iyiliğini versin emiii
işin komik yanı benim öğrencilerimin bu bahaneyi her gün kullanıyor olması çünküüü okulumun olduğu mahallede her gece elektrik kesiliyor maaalum kaçak olayı ama bende af yoook ödevini yapmayan iki teneffüs ceza alır o kaaaa

zilloşlar napıyosunuz bakiimm
bugün bebişimin pıt pıtlarını duydum Allahıma şükürler olsuunn
Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu en kısa zamanda inşaallah
kesemiz büyümüz çok şükür
ama o daha çok minnak görünmüyoo
sesi duyunca önce kendi kalp atışım zannettim,öyle heyecanlıydım kii aynı öyle atıyoduu
bu o mu yoksaa dediiimmm Allahımm nasıl bi duygu tarif edemem

bu arada takvim şeysini ekledim bakalım olmuş mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…