- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.961
Hafzoşum allah iyiliğini versin emiii
Işin komik yanı benim öğrencilerimin bu bahaneyi her gün kullanıyor olması çünküüü okulumun olduğu mahallede her gece elektrik kesiliyor maaalum kaçak olayıAma bende af yoook ödevini yapmayan iki teneffüs ceza alır o kaaaa
zilloşlar napıyosunuz bakiimm
bugün bebişimin pıt pıtlarını duydum allahıma şükürler olsuunn
Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu en kısa zamanda inşaallah
Kesemiz büyümüz çok şükür
ama o daha çok minnak görünmüyoo
sesi duyunca önce kendi kalp atışım zannettim,öyle heyecanlıydım kii aynı öyle atıyoduu
bu o mu yoksaa dediiimmm allahımm nasıl bi duygu tarif edemem
Bu arada takvim şeysini ekledim bakalım olmuş mu
çok sevindim bojummm pıtpıtları duymak harikaa rabbim sırayla herkese nasip ediyor işte listemizdeki herkes duyucak bu sesi allahın izni ile
Aferinn bak 2 tenefüs ceza alırdın sonra çok yakıştı bojum takvim çookkkk
adoşuuum ben o zilli denizin popişini ham ham ham yaparım yaaaamaaşallah 40 oldu haaa
idiliiim, bojouuum, messoşuuuuum şu takvimlerinizi ekleyin hemenbi daha tekrar etmiycem o takvimleri görmek istiyoruuuum hemen
Yakaladımmm haziran anneleri topiğinde damadıma aldığın ana kucağını paylaşmışınnn
burda teyzoşları yokmuuuuuuuuuuuuuuuuBir adet taze kaynana bilem var Sen git orda paylaş
SEYZOŞUM ŞAKA Bİ YANA BUNLAR TİTREŞİMLİYA ÇOK İYİ OLUYOMUŞ BEBEĞİ SAKİNLEŞTİRMEDE ÇOK İŞE YARIYOMUŞ FİYATINIDA UYGUNA ALMIŞSIN BAYA ÖZELLİKLİ ÇÜNKÜ
BİZDE BÖLE ŞEYLER ALMAK YASAK KUCAKTA TUTULACAKMIŞ YEMEK MASASI YASAK MASANIN ÜSTÜNDE OTURACAKMIŞ HERŞEYİ ELİNE YÜZÜNE SÜRÜCEKMİŞ ALLAHIMMMMM BEKLİYORUM NEZAMAN GEÇİCEK BU HUYLARI BAKALIM BİZİMKİ ZORLUKLARI GÖRMEDEN ANLAMIYCAK BELLİ OLDU O YÜZDEN ÜSTÜNE GİTMİYORUM
selaammmmm...BİZ GELDİK
idrar testini tekrarladım..çok şükür bugün daha net...demek ki adet geçmesini beklemek gerek cidden net çizgi için....
Darısı hemen bunu yaşamayanların başına....biran önce bu duyguyu yaşasınlar istiyorum bekleyen arkadaşlarımın....
seyzeniimm ben yarında değerimi öğrenim hayırlısıyla...ekliceemmmmdaha ufacık zaten benim jr.messim...
canım kocam 6 ay gelmezse napıcam ben? o zaman 3 aydan sonra dr da uygun görürse gider bi iki hafta kalırım mesela...yaz geliyor zaten....
birde canım 100 yazar mısın bana da...artık sakinim okumaya başliim....
bojuumm çok şüküüürrrrrr.....pıtpıtları da duyduunnnn...sağlıkla büyüüsüünn boju bebeğiii...
hafzoşum ne güzel atışıyosunuz yaaaa..bunlar güzel tartışmalar...sen yine de uygun bitane al bence ana kucağı...
buarada ananas oldu içim dışım
eveettt şimdi bisoru yeşil çay içmek sakıncalı mı? öyle bişi bulamadım ama ya dokunursa diye 2 yudum alıyorum 2 gündür...
idilimm doğru dediinn aşılama tipi de olsunn...biz yaşlı ve aşılı kuşlarız sayımızda az değil....ayrıcalıklıyız özelizz....
perimmm tebrik ederimmm ablanııı....hep böyle mutlu günleriniz olsunnnn...senin sayende o kadar rahatladım ki anlatamam stres bianda bitti o gün...tekrar teşekkür ederimm..
ve yarın yine kan testi............................ ......................
akşama ancak öğrenebiliyorum merak etmeyin.....
canım herşeye he de ama kucağa alıştırmaya noooHaftasonu 4 aylık bir prensle tanıştım herşey güzel hoş sen yeterki konuş allahım en güzel gülücükler atılıyo fakat acayip kucağa alışmış annanne dede sayesinde kucakta belli bir pozisyon bile kesmiyo veledi bir süre sonra hareket et diye basıyo cırlamayı
iroşumm hoş geldin aynı durumu yaşayan arkadaşım var 4 aylık kucaktan inmiyo paşa
Yaaa eşim diyo işteeee kucağa alıştırılır mı hiç benim yanımda kimsem yok kendisi akşam 10:30 11:00 da eve geliyo gündüz kim yardım etcek bana yalnızım dua ediyorum inşallah çok huzursuz bir bebek olmaz :18::18:
iroşumm hoş geldin aynı durumu yaşayan arkadaşım var 4 aylık kucaktan inmiyo paşa
Yaaa eşim diyo işteeee kucağa alıştırılır mı hiç benim yanımda kimsem yok kendisi akşam 10:30 11:00 da eve geliyo gündüz kim yardım etcek bana yalnızım dua ediyorum inşallah çok huzursuz bir bebek olmaz :18::18:
olma mı beyaawzilloşlar napıyosunuz bakiimm
bugün bebişimin pıt pıtlarını duydum Allahıma şükürler olsuunn
Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu en kısa zamanda inşaallah
kesemiz büyümüz çok şükür
ama o daha çok minnak görünmüyoo
sesi duyunca önce kendi kalp atışım zannettim,öyle heyecanlıydım kii aynı öyle atıyoduu
bu o mu yoksaa dediiimmm Allahımm nasıl bi duygu tarif edemem
bu arada takvim şeysini ekledim bakalım olmuş mu
Yakaladımmm haziran anneleri topiğinde damadıma aldığın ana kucağını paylaşmışınnn
burda teyzoşları yokmuuuuuuuuuuuuuuuuBir adet taze kaynana bilem var Sen git orda paylaş
SEYZOŞUM ŞAKA Bİ YANA BUNLAR TİTREŞİMLİYA ÇOK İYİ OLUYOMUŞ BEBEĞİ SAKİNLEŞTİRMEDE ÇOK İŞE YARIYOMUŞ FİYATINIDA UYGUNA ALMIŞSIN BAYA ÖZELLİKLİ ÇÜNKÜ
BİZDE BÖLE ŞEYLER ALMAK YASAK KUCAKTA TUTULACAKMIŞ YEMEK MASASI YASAK MASANIN ÜSTÜNDE OTURACAKMIŞ HERŞEYİ ELİNE YÜZÜNE SÜRÜCEKMİŞ ALLAHIMMMMM BEKLİYORUM NEZAMAN GEÇİCEK BU HUYLARI BAKALIM BİZİMKİ ZORLUKLARI GÖRMEDEN ANLAMIYCAK BELLİ OLDU O YÜZDEN ÜSTÜNE GİTMİYORUM
selaammmmm...BİZ GELDİK
idrar testini tekrarladım..çok şükür bugün daha net...demek ki adet geçmesini beklemek gerek cidden net çizgi için....
Darısı hemen bunu yaşamayanların başına....biran önce bu duyguyu yaşasınlar istiyorum bekleyen arkadaşlarımın....
seyzeniimm ben yarında değerimi öğrenim hayırlısıyla...ekliceemmmmdaha ufacık zaten benim jr.messim...
canım kocam 6 ay gelmezse napıcam ben? o zaman 3 aydan sonra dr da uygun görürse gider bi iki hafta kalırım mesela...yaz geliyor zaten....
birde canım 100 yazar mısın bana da...artık sakinim okumaya başliim....
bojuumm çok şüküüürrrrrr.....pıtpıtları da duyduunnnn...sağlıkla büyüüsüünn boju bebeğiii...
hafzoşum ne güzel atışıyosunuz yaaaa..bunlar güzel tartışmalar...sen yine de uygun bitane al bence ana kucağı...
buarada ananas oldu içim dışım
eveettt şimdi bisoru yeşil çay içmek sakıncalı mı? öyle bişi bulamadım ama ya dokunursa diye 2 yudum alıyorum 2 gündür...
idilimm doğru dediinn aşılama tipi de olsunn...biz yaşlı ve aşılı kuşlarız sayımızda az değil....ayrıcalıklıyız özelizz....
perimmm tebrik ederimmm ablanııı....hep böyle mutlu günleriniz olsunnnn...senin sayende o kadar rahatladım ki anlatamam stres bianda bitti o gün...tekrar teşekkür ederimm..
ve yarın yine kan testi............................ ......................
akşama ancak öğrenebiliyorum merak etmeyin.....
senin gibi tatlı biannenin huzursuz bebeğimi olur hafzoşum yaa..bide kız olacak..bak gör çok sakin tatlı bir kızın olacak...
yalnız bakmak zor olur ama bebeğinle aranda çok güzel bir bağ olmaz mı..o senin herşeyin olacak artık..bebeğin, arkadaşın, sırdaşın....:13::13:
yaa yeşil çay yasak demeeekkk...:44::44::44: özliceem seni yeşil çaayyyy..ama bebeğimee değeerrr...
olma mı beyaawSüper olmnuş çoook yakışmış bojuuum. Pıt pıtları da duymuşsun göümüz aydın
:26::26::26: Ayyy yakalandım yaaav
Ne demek almıyorum kucağa alışsınSen söyle o kocişine başının üstüne de pisletsin tam olsun
Ben alırım gelinime aynısının kırmızısı da var hemen alayım minnak hafsa ya
şakası bi yana hafzam yeni doğan 3-4 aylık ne kadar bebe varsa çevremde hep huzursuz ağlıyorlar durmadan hep kucak istiyorlar bizim bebişler nasıl olcek çok merak ediyorum. Benim eşimde çok aksi bu konuda kimse kucağına almıycak diyor:44: Annesine babasına benim anneme şimdiden tembihliyorSanırım ne varsa alacak bizimki ev takur tukur dolacak
Oy oy oyyy biz geldikte dermiş aman aman taze annişşimiz mesoşuuum ben o 1. çoğul kişisinin çoğul anlamı katan minnakını yirim yirim ama yimiyim yaaaa annnesi çok bekledi onuuuu
Hadi sana bir gün daha mühlet tanıyorum mesim yabancı diilsin ama bu pidil ceza alacak yakında demedi demeyin
o küçücük tatlılıklarıyla kucaktan indirmek istemiyosun dışardan baktığında ama anne için sadece bebek olmuyo işte bebeğin bile bir dünya işi var üstüne ev işi eğer alışırsa kucağa ki uykularıda sak yarım saatten fazla uyuduğunu görmedim veledin, birde kucaktan inmiyo, rabbim gönlüne göre versin tatlım kızçen seni üzmezzz
vitom tavsiyen icin sagol annem tesekkur ederim
adosum oh 40 niz cikmis hayirlisiyla darisi bizee
bojomm pitpitlarida duymussun sukur
Migren bende de var hala ara ara artar ve 3 gun surer benim gecmesini beklemekten baska yapacagim bir sey yok
ananas muhabbetini anlamadim yiyince ne oluyomuskiiii
seyzenim perim pidilim messim iremim hepinizi kocaman optuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?