Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

o kaaaaaa işteeee ama seyzoşummm çocuklar haklıymış baksana elektrikler hep gidiyomuş onlar napsıııınnn

çok sevindim bojummm pıtpıtları duymak harikaa rabbim sırayla herkese nasip ediyor işte listemizdeki herkes duyucak bu sesi allahın izni ile

Aferinn bak 2 tenefüs ceza alırdın sonra çok yakıştı bojum takvim çookkkk

takvimi de ekleyebilmişimm aferin bana
len Pidilooş aşılı guşş bunun aşılısı yok yawrımmm
bak ben bile yapabildim korkma sen de yaparsın, hadi canım

sağol bitanem Allah razı olsuun bebişimm
hep dua ediyoom bütün arkadaşlarıma
tanıdığım tanımadığım herkese
Allah kabul etsin inşaallah

Yakaladımmm haziran anneleri topiğinde damadıma aldığın ana kucağını paylaşmışınnn

burda teyzoşları yokmuuuuuuuuuuuuuuuu Bir adet taze kaynana bilem var Sen git orda paylaş

SEYZOŞUM ŞAKA Bİ YANA BUNLAR TİTREŞİMLİYA ÇOK İYİ OLUYOMUŞ BEBEĞİ SAKİNLEŞTİRMEDE ÇOK İŞE YARIYOMUŞ FİYATINIDA UYGUNA ALMIŞSIN BAYA ÖZELLİKLİ ÇÜNKÜ

BİZDE BÖLE ŞEYLER ALMAK YASAK KUCAKTA TUTULACAKMIŞ YEMEK MASASI YASAK MASANIN ÜSTÜNDE OTURACAKMIŞ HERŞEYİ ELİNE YÜZÜNE SÜRÜCEKMİŞ ALLAHIMMMMM BEKLİYORUM NEZAMAN GEÇİCEK BU HUYLARI BAKALIM BİZİMKİ ZORLUKLARI GÖRMEDEN ANLAMIYCAK BELLİ OLDU O YÜZDEN ÜSTÜNE GİTMİYORUM

Son düzenleme:
selaammmmm...BİZ GELDİK

idrar testini tekrarladım..çok şükür bugün daha net... demek ki adet geçmesini beklemek gerek cidden net çizgi için....

Darısı hemen bunu yaşamayanların başına....biran önce bu duyguyu yaşasınlar istiyorum bekleyen arkadaşlarımın....

adoşuuum ben o zilli denizin popişini ham ham ham yaparım yaaaa maaşallah 40 oldu haaa

idiliiim, bojouuum, messoşuuuuum şu takvimlerinizi ekleyin hemen bi daha tekrar etmiycem o takvimleri görmek istiyoruuuum hemen

seyzeniimm ben yarında değerimi öğrenim hayırlısıyla...ekliceemmmm daha ufacık zaten benim jr.messim...
canım kocam 6 ay gelmezse napıcam ben? o zaman 3 aydan sonra dr da uygun görürse gider bi iki hafta kalırım mesela...yaz geliyor zaten....

birde canım 100 yazar mısın bana da...artık sakinim okumaya başliim....

bojuumm çok şüküüürrrrrr..... pıtpıtları da duyduunnnn...sağlıkla büyüüsüünn boju bebeğiii...

hafzoşum ne güzel atışıyosunuz yaaaa.. bunlar güzel tartışmalar...sen yine de uygun bitane al bence ana kucağı...
buarada ananas oldu içim dışım

eveettt şimdi bisoru yeşil çay içmek sakıncalı mı? öyle bişi bulamadım ama ya dokunursa diye 2 yudum alıyorum 2 gündür...

idilimm doğru dediinn aşılama tipi de olsunn ...biz yaşlı ve aşılı kuşlarız sayımızda az değil....ayrıcalıklıyız özelizz....

perimmm tebrik ederimmm ablanııı....hep böyle mutlu günleriniz olsunnnn... senin sayende o kadar rahatladım ki anlatamam stres bianda bitti o gün...tekrar teşekkür ederimm..

ve yarın yine kan testi..................................................
akşama ancak öğrenebiliyorum merak etmeyin.....

Son düzenleme:

canım herşeye he de ama kucağa alıştırmaya nooo haftasonu 4 aylık bir prensle tanıştım herşey güzel hoş sen yeterki konuş allahım en güzel gülücükler atılıyo fakat acayip kucağa alışmış annanne dede sayesinde kucakta belli bir pozisyon bile kesmiyo veledi bir süre sonra hareket et diye basıyo cırlamayı

CANIM BENİİMM YAP 10 TANE 100 TANE TEST YAP ÇİZGİLERİ GÖR AT İNŞALLAH HEP ONLARA DUA EDİYORUZ ARTIK ALT LİSTE DİYE BİŞEY OLMASIN İSTİYORUZ
SORMA CANIM Bİ ATIŞMADIR GİDİYO ANNEMDE BİŞEY DEME KIZIM BEBEK DOĞUNCA DÜZELİR DİYO :44::44:
DEĞERİN ÇOK GÜZEL ARTIYOR MESSİM MAŞALLAH
EVET ANANAS A DEVAM ŞİMDİLİK 1HAFTA DAHA YESEN YETERLİDİR CANIM
YEŞİL ÇAY SAKINNN İÇME BİR ÇOK DOKTORDAN DUYDUM HAMİŞLİKTE YEŞİL ÇAY YASAK NO NO NOOOOO

iroşumm hoş geldin aynı durumu yaşayan arkadaşım var 4 aylık kucaktan inmiyo paşa
Yaaa eşim diyo işteeee kucağa alıştırılır mı hiç benim yanımda kimsem yok kendisi akşam 10:30 11:00 da eve geliyo gündüz kim yardım etcek bana yalnızım dua ediyorum inşallah çok huzursuz bir bebek olmaz :18::18:

senin gibi tatlı biannenin huzursuz bebeğimi olur hafzoşum yaa..bide kız olacak..bak gör çok sakin tatlı bir kızın olacak...

yalnız bakmak zor olur ama bebeğinle aranda çok güzel bir bağ olmaz mı..o senin herşeyin olacak artık..bebeğin, arkadaşın, sırdaşın....:13::13:

yaa yeşil çay yasak demeeekkk...:44::44::44: özliceem seni yeşil çaayyyy..ama bebeğimee değeerrr...

Son düzenleme:
o küçücük tatlılıklarıyla kucaktan indirmek istemiyosun dışardan baktığında ama anne için sadece bebek olmuyo işte bebeğin bile bir dünya işi var üstüne ev işi eğer alışırsa kucağa ki uykularıda sak yarım saatten fazla uyuduğunu görmedim veledin, birde kucaktan inmiyo , rabbim gönlüne göre versin tatlım kızçen seni üzmezzz

olma mı beyaaw süper olmnuş çoook yakışmış bojuuum. pıt pıtları da duymuşsun göümüz aydın

:26::26::26: ayyy yakalandım yaaav

ne demek almıyorum kucağa alışsın sen söyle o kocişine başının üstüne de pisletsin tam olsun
ben alırım gelinime aynısının kırmızısı da var hemen alayım minnak hafsa ya
şakası bi yana HAFZAM yeni doğan 3-4 aylık ne kadar bebe varsa çevremde hep huzursuz ağlıyorlar durmadan hep kucak istiyorlar bizim bebişler nasıl olcek çok merak ediyorum. benim eşimde çok aksi bu konuda kimse kucağına almıycak diyor:44: annesine babasına benim anneme şimdiden tembihliyor sanırım ne varsa alacak bizimki ev takur tukur dolacak

oy oy oyyy biz geldikte dermiş aman aman taze annişşimiz mesoşuuum ben o 1. çoğul kişisinin çoğul anlamı katan minnakını yirim yirim ama yimiyim yaaaa annnesi çok bekledi onuuuu

hadi sana bir gün daha mühlet tanıyorum mesim yabancı diilsin ama bu pidil ceza alacak yakında demedi demeyin

.................................perisoko......... .............idilga

iremneva......................172................ ...........173
seyzen..........................53................ .............52
meessttrraa...................50..............................50

TOPLAM.......................275.................. .........275

Yeşilçay hamilelikte tehlikeli.Bir yerde okumuştum.Yeşilçayın içeriğinde ağrı kesicilerde olan bi madde varmış,oda bebeğin kalbinde delik olmasına sebep oluyormuş.İçmeyin sakınn.

yaa yakalanırsın işte öleee
Evet seyzoşum eltimin bebişi arkadaşınkii kimi gördüysem aynı dediğin gibi inşallah bizimkiler öle olmaz
benim kocişe ne dersen de seyzoşummm umutsuz vaka ooo
Iyi işte seyzoşummm daha ne istiyon ondan sıkılır diğerine koyarsın ilgisini çeken çok şey olur rahat edersin

vitom tavsiyen icin sagol annem tesekkur ederim

adosum oh 40 niz cikmis hayirlisiyla darisi bizee

bojomm pitpitlarida duymussun sukur

migren bende de var hala ara ara artar ve 3 gun surer benim gecmesini beklemekten baska yapacagim bir sey yok

ananas muhabbetini anlamadim yiyince ne oluyomuskiiii

seyzenim perim pidilim messim iremim hepinizi kocaman optuk

evet canım maalesef düşündüğümüz kadar kolay değil o iş ama büyüklere de birşey diyemiyorsun işte seviyorlar birinden birine dolaşıyor bebek olan sonra anneye oluyor dikkat etmek anlayışlı olmak gerekiyor
amiiinnn iremcim aminn hepimize uslu tatlı sağlıklı bebişler versin mevlam

asosum ananas gebeliğin ilk haftalarında kan sulandırma özelliğine sahip olduğu için bebeğin tutunmasını, yerleşmesini kolaylaştırıyor ama devam eden haftalarda tüketmemek gerek bu sefer düşüğe sebep olabilir

merhaba kızlar nasılsınız. bonjum sen asıl bi sonraki randevuda gör bebeişini resmen bebek oluyo. ben henüz bi iğne bile almadım bebişime alacağım anda vaz geçiyorum bi başlasaydım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…