- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #23.981
zilloşlar napıyosunuz bakiimm
bugün bebişimin pıt pıtlarını duydum Allahıma şükürler olsuunn
Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu en kısa zamanda inşaallah
kesemiz büyümüz çok şükür
ama o daha çok minnak görünmüyoo
sesi duyunca önce kendi kalp atışım zannettim,öyle heyecanlıydım kii aynı öyle atıyoduu
bu o mu yoksaa dediiimmm Allahımm nasıl bi duygu tarif edemem
bu arada takvim şeysini ekledim bakalım olmuş mu
günaydın canlar.......
deryam ve seyzencim yazdıklarınızı okuyunca imrenmemek elde değil , rabbim nazarlardan saklasınnn
kızlaaar biz oda takımı bunu aldık ne diyosunuzçocuk odası biraz küçük, zaten kiracıyız küçük bi takım olsun dedim :44:
Eki Görüntüle 637500
Cennetten geriye üç şey kalmıştır:
*Gecenin yıldızları,
*Gündüzün çiçekleri,
*Çocukların gözleri...
Dante Alighieri
:85::85::85:
saol iremim. ikea dan alt değiştirme ünitesi alıcam o şekilde halladerim. ayy iyiki geldin nerde bu kızlar yaw:44:çok güzel canımm, rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnn, komidinlerin alt değiştirmeye göre olanları oluyo düşünmediniz mi bu ara moda o o yüzden diyorum yoksa süpper bişey bence..............
gündüz çalışmaktan çiçekleri , geceler yorgunluktan yıldızları farketmiyoruz bari çocukların gözleri nasip olsa
saol iremim. Ikea dan alt değiştirme ünitesi alıcam o şekilde halladerim. Ayy iyiki geldin nerde bu kızlar yaw:44:
çok doğru bi tespit yapmışsın canım. Sen bu ay naapıyosun bu arada yumurtlama geçti sanırım bat ne zaman iremim ???
kızlaaar biz oda takımı bunu aldık ne diyosunuzçocuk odası biraz küçük, zaten kiracıyız küçük bi takım olsun dedim :44:
Eki Görüntüle 637500
Işte geldim burdayııımmm
kızlar nedeee demiş seyzoş sorma canım çalışmakla meşgulum çok yoğunum bugün anca bakabildim
meesin tahlili gelicek bugüüüünn
başkaa güzel havadisler var mıı
odanı çok beğendim seyzenimm ben sadece beşik alıcam bizde kiradayız ve haziran kpss'den çok umutluyum atanırım diye o yüzden şimdilik beşik alıcaz ki taşınırken zorlanmayalım zaten onuda annemler alıcak
Alt değiştirme üniteleri öle ayrı satılıyor muu:44::44:
Eki Görüntüle 637500
deragunum sen iyi sabretmissin ben bitirdim resmen havlusu nu almadim annemde besigini banyo takimini falan alcak
seyzenimmm oglumu dusununce aklima hep kocam geliyo kendi anneligimden cok bende hep benim kocam baba olacak diyorum
ayyy kizlar hasretlik cok zoooorrrr
bu arada dun aksam oglum iyice asagi indi benimde canim sıkıldi parmagimla dokundum sanirim sirtiydibana bir tekme atti disardan gordum resmen pasam benim selimhanım rabbim isteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin insallahhh
Işte geldim burdayııımmm
kızlar nedeee demiş seyzoş sorma canım çalışmakla meşgulum çok yoğunum bugün anca bakabildim
meesin tahlili gelicek bugüüüünn
başkaa güzel havadisler var mıı
odanı çok beğendim seyzenimm ben sadece beşik alıcam bizde kiradayız ve haziran kpss'den çok umutluyum atanırım diye o yüzden şimdilik beşik alıcaz ki taşınırken zorlanmayalım zaten onuda annemler alıcak
Alt değiştirme üniteleri öle ayrı satılıyor muu:44::44:
kızz benim de sadece beşik olacak biz de haziran atamasını bekliyoruz ama umutsuzca nasip tabi bizimkini de annem alacak yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?