Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

ayyyyyyyyyyyyyyyy nımmmmmmmmmmmm
bende bu saatte girmem dedim bakayım gitmişmi yazmısmı diyeee
cok sevndim pıt pıt pıt pıtttttttt

nasıldıııı çok güzel bir duygu dimiiiiiiiiiiii

Nasılsınız,bebişler nasıl?

Bizim bugün maşallah kırkımız çıktı.Darısıda sizlere olsun inşallah.Kuaföre gittim,fönümü çektirdim mis gibi :)
Bebişler çok şükür iyiler teyzeleri Arasıra huysuzlaşıyorlar ama olacak okadar de mi? :)
Diyorum ki bazen neredeydiniz annem bu zamana kadar niye gelmediniz diyorum,konuşuyorum bebişlerimle.Bu duygudan,annelikten Rabbim kimseyi mahrum etmesin inşallah.Tez vakitte hayırlısı ile sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almak sizlere de nasip olsun.Dualarım sizlerle.Geçmişi pek okuyamıyorum ama hasta olan varsa şifalar dilerim...

Bu arada perim ablana çok sevindim.Allah ım tamamına erdirip sağ salim kucağına almayı da nasip etsin ablana...

Son düzenleme:
:118::118::118:

hepinizi öptüüük

dün akşam yediğim kabak tatlısının ardından birde çay bisküvi olayına girince oğlum enerji patlaması yaşadı.öyle tepikler atmaya başladı ki. bizde göbeğimi açtık işi gücü bırakıp izlemeye başladık eşim baktı baktı baktı... onu dört yıldır tanıyorum ilk kez gözlerinin böyle baktığını gördüm. şaşkınlık,duygusallaık, hayranlık hepsi birbirine karışmıştı "muazzam bişey" diyebildi sadece... çok özel bi andı
sanırım onun bi parçasının içimde nasıl büyüyüp geliştiğini daha yeni farketti benim canım kocacım baba oluyor

ayyy sabah sabah koptuum yaw :85::85::84:

Son düzenleme:
günaydın canlar.......

deryam ve seyzencim yazdıklarınızı okuyunca imrenmemek elde değil , rabbim nazarlardan saklasınnn

kızlaaar biz oda takımı bunu aldık ne diyosunuz çocuk odası biraz küçük, zaten kiracıyız küçük bi takım olsun dedim :44:

Cennetten geriye üç şey kalmıştır:
*Gecenin yıldızları,
*Gündüzün çiçekleri,
*Çocukların gözleri...

Dante Alighieri

:85::85::85:

kızlaaar biz oda takımı bunu aldık ne diyosunuz çocuk odası biraz küçük, zaten kiracıyız küçük bi takım olsun dedim :44:

Eki Görüntüle 637500

çok güzel canımm, rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnn, komidinlerin alt değiştirmeye göre olanları oluyo düşünmediniz mi bu ara moda o o yüzden diyorum yoksa süpper bişey bence..............

Cennetten geriye üç şey kalmıştır:
*Gecenin yıldızları,
*Gündüzün çiçekleri,
*Çocukların gözleri...

Dante Alighieri

:85::85::85:

gündüz çalışmaktan çiçekleri , geceler yorgunluktan yıldızları farketmiyoruz bari çocukların gözleri nasip olsa

herkes nerde yyaw :44:

kendi kendime takılıyorum

meesssim sonuç bekliyo herhal :44:

yaw bu arada zeytiin ve esin nerdeee çok mu yaramaz oğluşları kııız bi dk girin slm verin baari...

çok güzel canımm, rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnn, komidinlerin alt değiştirmeye göre olanları oluyo düşünmediniz mi bu ara moda o o yüzden diyorum yoksa süpper bişey bence..............
saol iremim. ikea dan alt değiştirme ünitesi alıcam o şekilde halladerim. ayy iyiki geldin nerde bu kızlar yaw:44:

gündüz çalışmaktan çiçekleri , geceler yorgunluktan yıldızları farketmiyoruz bari çocukların gözleri nasip olsa

çok doğru bi tespit yapmışsın canım. sen bu ay naapıyosun bu arada yumurtlama geçti sanırım bat ne zaman iremim ???

ben bilmiyordum o komidinleri de hamile bir arkadaş var onun sayesinde öğrendim, neler icat ediliyo Benim bat 27-28 şubatta ama bende bu ayda olmadı ya :106::106: Biz çatıkatı yaptırıyoruz eşimde biraz çalıştı ve tam yumurtlama zamanı belini incitti, ve yumurtlama önceside uyuyup kaçırdık , sadece yumurtlama günü ve sonrası bel ağrısıyla çalışma oldu ama umutlu değilim ...............

deragunum sen iyi sabretmissin ben bitirdim resmen havlusu nu almadim annemde besigini banyo takimini falan alcak

seyzenimmm oglumu dusununce aklima hep kocam geliyo kendi anneligimden cok bende hep benim kocam baba olacak diyorum

ayyy kizlar hasretlik cok zoooorrrr

bu arada dun aksam oglum iyice asagi indi benimde canim sıkıldi parmagimla dokundum sanirim sirtiydi bana bir tekme atti disardan gordum resmen pasam benim selimhanım rabbim isteyen herkese hayirli zamanda nasip etsin insallahhh

Eki Görüntüle 637500

bayıldımmm kiiii...

allah sağlıkla büyütsün bu güzel oda da bebeğimiziii....

asosum bende artık koca yolu gözliceeem pazar günü gidiyo kocişimm...

evet test sonucunu bekliyorum seyzoşumm..akşama öğrenirim....bugün çok kalabalıktı...

deryaammm demek kocaman oldu paşşalaarrr.....Allah sağlık versin....

Son düzenleme:
Işte geldim burdayııımmm
kızlar nedeee demiş seyzoş sorma canım çalışmakla meşgulum çok yoğunum bugün anca bakabildim

meesin tahlili gelicek bugüüüünn

başkaa güzel havadisler var mıı

odanı çok beğendim seyzenimm ben sadece beşik alıcam bizde kiradayız ve haziran kpss'den çok umutluyum atanırım diye o yüzden şimdilik beşik alıcaz ki taşınırken zorlanmayalım zaten onuda annemler alıcak
Alt değiştirme üniteleri öle ayrı satılıyor muu:44::44:

hoşgeldin hafzoşumm...

ikeanın bebek ürünlerini bende çok seviyorum yalnız bazı şeyler çok plastik geliyor bana bir ahşap sever olarak...

bikaç çeşit ayrı alt açma ürünü var...

Bebek Bakım Mobilyaları < Bebek Odaları < 0-2 Yaş | IKEA Türkiye

canım benimki daha dışardan belli olmuyo. sabrettim de sen de bana sor canım 22haftalıkken cinsiyet öğrencem daha ondan sonra başlamam grerek

kızz benim de sadece beşik olacak biz de haziran atamasını bekliyoruz ama umutsuzca nasip tabi bizimkini de annem alacak yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…