- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.001
canım benimki daha dışardan belli olmuyo. Sabrettim de sen de bana sor canım 22haftalıkken cinsiyet öğrencem daha ondan sonra başlamam grerek
hoşgeldin hafzoşumm...
Ikeanın bebek ürünlerini bende çok seviyorum yalnız bazı şeyler çok plastik geliyor bana bir ahşap sever olarak...
Bikaç çeşit ayrı alt açma ürünü var...
bebek bakım mobilyaları < bebek odaları < 0-2 yaş | ıkea türkiye
Işte geldim burdayııımmm
kızlar nedeee demiş seyzoş sorma canım çalışmakla meşgulum çok yoğunum bugün anca bakabildim
meesin tahlili gelicek bugüüüünn
başkaa güzel havadisler var mıı
odanı çok beğendim seyzenimm ben sadece beşik alıcam bizde kiradayız ve haziran kpss'den çok umutluyum atanırım diye o yüzden şimdilik beşik alıcaz ki taşınırken zorlanmayalım zaten onuda annemler alıcak
Alt değiştirme üniteleri öle ayrı satılıyor muu:44::44:
kolay gelsin tatlım
bizim eşyalarıda dedemiz alıyor, kayınpederim... Ben karttan çekiyorum o taksitleri ödüyorLüküs hayat yaniii Bende dedim beşik şifonyer alayım yeter diye ama sağolsun eşimin ailesi çok bonkör... Tam takım olsun dediler. şimdi onların evinede park yatak alıcam büyük alışverişim bitiyor. Kendi anneme sadece puset, yatak, yorgan kaldı.
Sen iyi yapıyorsun aslında beşik yeter dediğin gibi ataman olursa doğumdan bir ay sonra taşınırsın zaten 1 ay için yük yapmaya değmez
valla lüküs hayatmış seyzoşum sağolsunlar allah başımızdan eksik etmesin benim kayınvalideden kayınpederden henüz bi faaliyet yok kaynanam kız olsun istiyodu 1,5 sene sonra geldi ee artık bakalım hediyesi ne olacak hafsoşun onlar alamazlar öle çarşı pazar gezip hemde rizedeler zaten çok yaşlılar ama nakit veyaa takıda kabul edilir yaniiii
kızlar değerim 300 ler de çıkmış başka dr aradı benimkinin işi çıkmış...tam değer söylemedi...güzel dedi...
2 haftasonra gelin ilk gebelik ultrasonunuzu yapalım dedii....hayırlı olsun..allah tamamına erdirsin gibi bişiler dedi ama hatırlamıyorum...
Bana değer hala düşük geliyor yau...:44::44::44: Evet şimdi bu 2 haftayı bekleme süreci başlasıınnnn...
kızlar değerim 300 ler de çıkmış başka dr aradı benimkinin işi çıkmış...tam değer söylemedi...güzel dedi...
2 haftasonra gelin ilk gebelik ultrasonunuzu yapalım dedii....hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin gibi bişiler dedi ama hatırlamıyorum...
bana değer hala düşük geliyor yau...:44::44::44: evet şimdi bu 2 haftayı bekleme süreci başlasıınnnn...
olur olur yaani gelinime şöööyle bir rize burmasııı iyi olur
Var mı ki rize burması
yok seyzoşumm
ama trabzon hasırı varAdedi 10.000 filan oda olur dimiiiii Ha rize ha trabzon
bir adet bilezik fiyatı mı o
hayır canım ne düşüğü gayet iyi aşılamanın kaçıncı günü bugün öle bişey olsa progestan önerir doktor senin değerin çok iyi canım
büyük halayını alalım hadi bakiiiiimmmm
messsim oraya gelirsen senin değerini alır
pardon canım ama ne düşüğü bırak artık kuruntuyu süper bi değer bu benim üç gün geçmişti(17. gün) 499 du :44: sanırım... senin bugün 15. gün diil mi daha ne olsun
ben çekiyorum valla halayı şöööyle doya doyaaa
kızlaaar biz oda takımı bunu aldık ne diyosunuzçocuk odası biraz küçük, zaten kiracıyız küçük bi takım olsun dedim :44:
Eki Görüntüle 637500
Paşalarımın fotosunu ekleyecektim ama olmadı.Face ye attım bende ekli olanlar görebilirler...
canım çok güzelmiş güle güle kullanın artık analı ogluşluuu
benden size bir önerii
alt değiştirme için tecrbli bir anne olarak ( baksanıza sanki kac cocuk yaptım)
hiç öyle dısardan para veripte tahtalı mahtalı seyler almyın
niye dersenizzz
ben bugune kdr asla kızımı öyle sert birsyn üstüne koymadım koymamda hee üstüne örtü kopycam diceksinizz ee ztn o kirlenicekk...
Alın yatagınızın yada koltugunuzun üstüne hazır satılan alt değiştime seyleri var kumastan onun üstüne koyun.hem bebek altının acılmsndan cok hoşlanıyoo bayılıyoo en cok o seklde gülükler atıyooo:))
sizde battanyeyle üstünü örtüp oyunlar oynıcaksınızz
oyüzden sizin içinde rahat olucak bir yer olsun..
Bırakın işesin kaka yapsınnn
o bile cok güzel oluyooo
yinede siz bilirsiniz ama boş yere masraff yanii herzmn onu kullnamıcaksınızz
yinede tercih sizin
cnm gördüm gözlerii nazarlık gibi masallah zeytin gözlülerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?