Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar kan sonucumu aldım sonuc 3452 allahıma sükürler olsun dualarım sizinle

ben daha ananası ağzıma sürmedim ıdilga..:26: tadını keşfetsem yermiyim acaba

kesinnn cokk begenirsin cnmmmmmm portakal-greyfurt-kavun-kiwi karisimiiiiii boll suluuuu disindaki sert kabuguna aldanma oval oval yuvarlak keskes dilim dilim hem kendine hem kuzucuguna yedir cnmmmmm

aaaaaa superrr topigimizinnn ilk suprizzzz yumurtasiiiiii olduuuuuuuuu :))))

hayirli olsunnn cnmmmm allah bizede nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhh sevindimm senin adinaaaa zeytin tanen gelioooooooooo deseneeee :)))senin bebiss erkek icime dogannn budurrrr
optummmmmmmmmmmmmmmuckkkkkkkkk

PERIMMM tarcinada haber vermek lazimmmmm

bak ilk hamisimiz olduuuuuuuuuu zeytinnnin cekirdegii geliyomuss :))

hayırlı olsun canım degerine göre çogul gebelik olma ihtimalin çok yüksek ayyy inş.ikizdir yada üçüzzzz allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım darısı bizeee ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hadii kızlar zeytin ve onun taneleriii için halayaaaaaaaaaaaaaaa tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ADD isleri temizledin sanirsammmmm ortada hic is birakmadin seninn duvara kocamannnnn bir masallahhhh yolluyoruzzz topikce:))))

cnmm cizelgeyle falan kafa yormayalimm direk yazalimmm herkes eklensin alta daha iyi degilmi yorma kendini cnmcmm

Zeytinnnnnnnnn çok sevindim canıııımmmmmmmmm, pittiriğim yarın görüşmeee, ananas cidden çok faydalıııı ama kesinlikle konservesi değillll, tazesinin tadına doyum olmuyorrrrrrrrr..........

Kızlarrrrrrr bişe dicemmmmm, ben bikaç gündür inanılmaz koku alıyorum, hiç tahammülüm kalmadı bazı kokulara, mideme vuruyor direkkk. Ve midem aşırı derecede bulanıyor şuannnnnnnnnnn ............Neler oluyoooorrrrrrrrrr Topiği açar açmaz hamiş mi kaldım naptımmmmmmm uğurlu geldin vallaaaaaaaaaaaaa Buay ilk kez bacağımı felan diktim iyi çalıştım bideee. Ay hadi Allahımmm belim nası ağrıyor anlatamammmmm memişlerimde taşşş gibi kocamannnnnnnnnnnnn

ALPELLA
AYCAECE
TARCIN
ELMADAS
ZEYTIN
SUVESABUN bekleniyor
POLYY
PERISOKO
IDILGA NObat 27 Nisan
ADD83 NObat
BEYAZ 35 N obat

eger sen hamileysen bende hemen bi topik acayim :))) topik acan hamile oluyo isin sirri bumu yoksa :)))
hadi hayirlisi canim ins güzel haberlerini aliriz

ADD isleri temizledin sanirsammmmm ortada hic is birakmadin seninn duvara kocamannnnn bir masallahhhh yolluyoruzzz topikce:))))

cnmm cizelgeyle falan kafa yormayalimm direk yazalimmm herkes eklensin alta daha iyi degilmi yorma kendini cnmcmm

çok şükür idim yaaa valla bittim bugün çok yoruldum sagolunn yavrummmm çok halsizim yaaaaaa bahar fena çarptııı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :=))))))

eeeeeeeeee kisimmmmmm sen hamissinnnnnnnnnnn o zamnnnnnnnnnnnnnn

anaaaaaaaaa

arkadaslar hamilelige hazirlik icin neler yapiyosunuz. ne gibi vitaminler aliyosunuz neler yiyosunuz bilgilendirebilir misiz :))

valla canım bol bol protein agırlıklı yiyecekler tüketmeye çalışıyorum süt,yumurta ,balık,peynir vs işte ayrıca bal-tarçın-çörekotu karılşımını hergün sabah akşam bir kaşık yiyorum yumurtalıklarımızı olgunlaştırıp güçlendiriyomuşşş başkada valla benden bu kadar yavrummmm yani ben bunalrıı bolcana tüketiyorummmmmmmmmm :=)

Pidilgammmmmm söylemedim amaaa yumurtlamadan beriii memişler nası anlatamammmm yürüyemiyorum bile acısındannnn. Belim desen öyleee bide şüpheli ilişkiden bikaç gün sonra 1 saat boyunca başım döndü ayağa kalkamadım ama o hamişlikten değildi bence, vertigo oldum belki, neyse belim ağrıyor, soldan yumurtladım biliyorum oraya fazla bastırınca acıyo şiş gibi, bide bikaç gün önce bıçak saplanır gibi oldu bol boll ve şuanda sanırım kusucammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bal tarcin cörek otu fikri iyimis denemek lazim. ben balik yiyemiyorum sevmiyorum balik yagi kapsülü aldim onada domuz jelatini var üstünde dediler icemedim. bu balik isini cözmem lazim benim. verdigin bilgiler icin tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…