- Konu Sahibi Masalsularam
-
ben daha ananası ağzıma sürmedim ıdilga..:26: tadını keşfetsem yermiyim acaba
kızlar kan sonucumu aldım sonuc 3452 allahıma sükürler olsun dualarım sizinle
BEYAZIM sen ne kursundasin cnmcm?????
Zeytinnnnnnnnn çok sevindim canıııımmmmmmmmm, pittiriğim yarın görüşmeee, ananas cidden çok faydalıııı ama kesinlikle konservesi değillll, tazesinin tadına doyum olmuyorrrrrrrrr..........
Kızlarrrrrrr bişe dicemmmmm, ben bikaç gündür inanılmaz koku alıyorum, hiç tahammülüm kalmadı bazı kokulara, mideme vuruyor direkkk. Ve midem aşırı derecede bulanıyor şuannnnnnnnnnn ............Neler oluyoooorrrrrrrrrrTopiği açar açmaz hamiş mi kaldım naptımmmmmmm uğurlu geldin vallaaaaaaaaaaaaa Buay ilk kez bacağımı felan diktim iyi çalıştım bideee. Ay hadi Allahımmm belim nası ağrıyor anlatamammmmm memişlerimde taşşş gibi kocamannnnnnnnnnnnn
ADD isleri temizledin sanirsammmmm ortada hic is birakmadin seninn duvara kocamannnnn bir masallahhhh yolluyoruzzz topikce:))))
cnmm cizelgeyle falan kafa yormayalimm direk yazalimmm herkes eklensin alta daha iyi degilmi yorma kendini cnmcmm
Zeytinnnnnnnnn çok sevindim canıııımmmmmmmmm, pittiriğim yarın görüşmeee, ananas cidden çok faydalıııı ama kesinlikle konservesi değillll, tazesinin tadına doyum olmuyorrrrrrrrr..........
Kızlarrrrrrr bişe dicemmmmm, ben bikaç gündür inanılmaz koku alıyorum, hiç tahammülüm kalmadı bazı kokulara, mideme vuruyor direkkk. Ve midem aşırı derecede bulanıyor şuannnnnnnnnnn ............Neler oluyoooorrrrrrrrrrTopiği açar açmaz hamiş mi kaldım naptımmmmmmm uğurlu geldin vallaaaaaaaaaaaaa Buay ilk kez bacağımı felan diktim iyi çalıştım bideee. Ay hadi Allahımmm belim nası ağrıyor anlatamammmmm memişlerimde taşşş gibi kocamannnnnnnnnnnnn
arkadaslar hamilelige hazirlik icin neler yapiyosunuz. ne gibi vitaminler aliyosunuz neler yiyosunuz bilgilendirebilir misiz :))
ALPELLA
AYCAECE
TARCIN
ELMADAS
ZEYTIN
SUVESABUN bekleniyor
POLYY
PERISOKO
IDILGA NObat 27 Nisan
ADD83 NObat
BEYAZ 35 N obat
valla canım bol bol protein agırlıklı yiyecekler tüketmeye çalışıyorum süt,yumurta ,balık,peynir vs işte ayrıca bal-tarçın-çörekotu karılşımını hergün sabah akşam bir kaşık yiyorum yumurtalıklarımızı olgunlaştırıp güçlendiriyomuşşş başkada valla benden bu kadar yavrummmm yani ben bunalrıı bolcana tüketiyorummmmmmmmmm :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?