Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canımm son 2 dedin ovu testinde koyu çıktı cubuk test yokmu yanında bide ona bişleyeydin :44:

Dayanabilirsem 4 martta yapıyım diyorum ama bence dayanamam haftasonu yaaparım heralde:))))))) yazarım hemencik sizede:) Bİde bu korunmayı yeni bıraktım,hemen olursa şaşırırım baya:)

Son düzenleme:

maşallah canım benim kızımda 6 gün gerideydi 2 ay önce ama bu seferinde günüyle tam uyumluuu
maşallah kızına canım maşallah alışırsın annesi kız bi başka oluyo

Dayanabilirsem 4 martta yapıyım diyorum ama bence dayanamam haftasonu yaaparım heralde:))))))) yazarım hemencik sizede:) Bİde bu korunmayı yeni bıraktım,hemen olursa şaşırırım baya:)

ben de ben deeeee
hakkımızda hayırlısı, ama inşallah vardır olsun

öyle valla hakkımızda hayırlısı.VArmı bi belirti falan gibi bişiyler peki?

yok canım yaa iştahım arttı ve miskinlik var sadece. ama bunlar ne kadar bir belirti olur bilmem. benim öncekinde de hiçbir belirtim olmamıştı,
benim de bat 4 mart, ben yarın sabah test yapmayı düşünüyorum, çıkar sanırım silik milik birşeyler varsa tabii

Telefondan girdigim icin haftani goremiyorum canim ama hic korkma ne kadar stres o kadr erken dogum riski sen sadece dinlen ve kendini lutfen dinleme madem ki bu bir ay onemli sadece yat uzan is yapma derim
Saglikla kucagina alirsin ins bebisini
canım 20 haftalık olduk çok şükür,zaten annemlerde kalıyorum keyfi olmadıgı sürece kalkmıyorum yerımden,böle sürekli yatmakda zormuş,herşey bebişimiz için...

VArsa çıkar heralde evet,ama ben tutucam kendimi :)))

selam tontişloooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrr

ne yapanız biz iyiyiz yavrular ne olsun deniz hanımda iyi

vitoooooooooooo anammmmmmmmmmmm çok tatlı ya buuuuuuuuu tontoş maşallah

hıl_legende ve erdgn hadi yaaaaaaaaaaa yapın test yapın inş.vardır ler inş.amin.

işte bu da bennnnnn teyzoşlarımmmmmmmmmm büyümüşmüyüm ???

eeeeeeeeee kızlar ne var ne yok ben evde sıkılıyom yavvvvvvvv yaz gelse artıkın atsam kendimi denizimle beraber denizlereeeeeeeeeeeeeeee

maşallah çok tatlı, adıyla yaşasın, allah uzun ve sağlıklı ömüler versin.
şookk şokk tatlı

AHANDAA KARAKIZIMDAAA GELMİİİŞŞŞ ADOŞUM SEN DENİZİMİ NEYLE BESLİYOOONN TOSUNCUK OLMUŞ MAŞALLAH GÜLÜCÜKTE ATARMIŞŞŞŞŞŞ TEYZESİİİ YER ONUN O KARABÖCÜK YANAKLARINIIIIIIII

eeeeeeeeee kızlar ne var ne yok ben evde sıkılıyom yavvvvvvvv yaz gelse artıkın atsam kendimi denizimle beraber denizlereeeeeeeeeeeeeeee

eveeett yaz gelse artık dimii bende izne ayrılsam şafak 1 ayyyyy
Ama adoşum bugün istanbuldaki havanın bahardan bi farkı yokki

Allahııımmmmm vitoommm ve adoşuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bayıldım kızlarınızaaaaaaa....heryerlerine boncuk takın....nazar değmesin göz değmesinnn tütütütüüüüüüüüü......

ikisi de çok tatlı ve güzelleeerr......bahtları da güzel olsuunnn..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…