- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.221
kızlarrrrrrrrrrr
umarım çok iyisinizdirrrrrrrrrrrrr
Günaydınnnn...
canımm son 2 dedin ovu testinde koyu çıktı cubuk test yokmu yanında bide ona bişleyeydin :44:
kızar bebeğim iyiyimiş maşallahı varmış sadece 6 gün geriden geliyormuş o da normalmş benim kızım kızmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ben kız annesi olacğımı hiç mi hiç düşünmemiştim
Dayanabilirsem 4 martta yapıyım diyorum ama bence dayanamam haftasonu yaaparım heralde:))))))) yazarım hemencik sizede:) Bİde bu korunmayı yeni bıraktım,hemen olursa şaşırırım baya:)
ben de ben deeeee
hakkımızda hayırlısı, ama inşallah vardırolsun
öyle valla hakkımızda hayırlısı.VArmı bi belirti falan gibi bişiyler peki?
canım 20 haftalık olduk çok şükür,zaten annemlerde kalıyorum keyfi olmadıgı sürece kalkmıyorum yerımden,böle sürekli yatmakda zormuş,herşey bebişimiz için...Telefondan girdigim icin haftani goremiyorum canim ama hic korkma ne kadar stres o kadr erken dogum riski sen sadece dinlen ve kendini lutfen dinleme madem ki bu bir ay onemli sadece yat uzan is yapma derim
Saglikla kucagina alirsin ins bebisini
merhaba canımmumarım hiçbir sorunla karşılaşmazsın canım, allah seni ve meleğini korusun. konuyla ilgili hiçbirşey bilmiyorum. ama inşallah doktorun dediği %50 ihtimal gerçekleşir de yukarı çıkar kendine dikkat et ve sıkıntı yapma lütfen
iyi dileklerin için teşekkür ederim tatlım.inşallah bakalım zaman herşeyın ılacı ayın 18 ınde ayrıntılımız var bakalım neler olcak..
canım üzülmemeye çalış, pozitif düşünmemiz lazım....sen kendini birşey olmayacağına inandırmalısın ki bebeğin de senden güç alsın...
sağol canım öyle yapmaya çalışıyorum zaten üzüldüğüm zaman kızımın tepkılerı azalıyor çünkü..
yok canım yaaiştahım arttı ve miskinlik var sadece. ama bunlar ne kadar bir belirti olur bilmem. benim öncekinde de hiçbir belirtim olmamıştı,
benim de bat 4 mart, ben yarın sabah test yapmayı düşünüyorum, çıkar sanırım silik milik birşeylervarsa tabii
maşallah canım benim kızımda 6 gün gerideydi 2 ay önce ama bu seferinde günüyle tam uyumluuu
maşallah kızına canım maşallahalışırsın annesi kız bi başka oluyo
selam tontişloooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrr
ne yapanız biz iyiyiz yavrular ne olsun deniz hanımda iyi
vitoooooooooooo anammmmmmmmmmmm çok tatlı ya buuuuuuuuu tontoş maşallah
hıl_legende ve erdgn hadi yaaaaaaaaaaa yapın test yapın inş.vardırler inş.amin.
Eki Görüntüle 645002
işte bu da bennnnnn teyzoşlarımmmmmmmmmm büyümüşmüyüm ???
selam tontişloooooooooooooooooooooooooooorrrrrrrrr
ne yapanız biz iyiyiz yavrular ne olsun deniz hanımda iyi
vitoooooooooooo anammmmmmmmmmmm çok tatlı ya buuuuuuuuu tontoş maşallah
hıl_legende ve erdgn hadi yaaaaaaaaaaa yapın test yapın inş.vardırler inş.amin.
Eki Görüntüle 645002
İşte bu da bennnnnn teyzoşlarımmmmmmmmmm büyümüşmüyüm ???
eeeeeeeeee kızlar ne var ne yok ben evde sıkılıyom yavvvvvvvv yaz gelse artıkın atsam kendimi denizimle beraber denizlereeeeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?