- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.201
canım güle güle kullanın inşşşşBide günaydıııııııııınnn diyim size ben hooopp başlıyorum konulara cevap vermeyeee
Bugün harika birgün 2 bebişimizinde cinsiyetini öğrenebilirizTabii sağlıklı haberlerinidee
Kızlar bu arada hafsoşun beşiği alındı babamNisanda gelicekmiş ve gelirken beşiğide getiricekmiş çok mutluyum canım babişkomla eşimle beraber kurarız beşiği uyku setini tülünü filanda almış annemler
canım şeker yklmesine gtmeden birkaç gn önced yedklerine dkkat ett benm yüksek cıkmıstı ama ben ilk zmnlar dikkat ettim snra saldım cayıra vallahii :)periii canım inşallah sağlıklı haberler alır bebişinin cinsiyetini de öğrenir gelirsin. ama yaz hemen özlettin iyice kendini.
bence kızın olacak :44:damatlar çok ama kız yok biraz kız doğurun yaw
deragün niye korkuyosun ki canım. kocaman oldu bebişin. iyidir inşallah. strese girme öyle
havzoşum bu ne enerji yawAllah ağzının tadını bozmasın tatlım. beşiğinizi de güle güle, iyi günlerde kullanın
eylem hoş geldin canım minik Hakan nasıleşine de teşekkürlerimizi ilet ne iyi yaptı bilgisayar olayını
iroooooş kız hemen moral bozma... kırmızıyı görmeden karaları bağlama ya da kırmızıyı görmeden kü..du indirmeaddoş olsaydı daha münasip bişey söylerdi kesin
benim üstüme bi miskinlik bi tembellik çöktü ki sormayınher yanım ağrıyor. hoşaf gibiyim mevsim değişikliğinden mi acabaaa :44:
cumartesi şeker yüklemem var. sonucu pek iyi beklemiyorum. ailesel yatkınlığım var çünkü... bakalım hayırlısı artık...
Kizlarrr ben geldimm
Bugun kontrole gidilecekmis ne guzel cok sevindim perime ve deragunume ins guzel haberlerle gelirsiniz kizlarr
Seyzenim gecmis olsun balimmm
Oglusunla ilgili ne guzel hayaller kurmussun oyle senn
Bi de benim 90 duam vardi kusum araya kaynamis sanirsam:))
Eemsevcan gelmis hosgelmis ne guzel birsey yapmis esin :)))
İremim kuzum sende bende bekliyoruz ins guzel haberler aliriz yavrumm
Hafzammm kizinin besigi hayirli olsun mutlulukla uyusun icindee cimcimee tullu seylere bayilirim
Mehmet deryam canim Allah kolaylik versin sana azicik daha zor zamanin kaldi sonra kuzularinla birlikte parklar disarilar gezmeler ne iyi gelecek sizee
Vitom kizcen cookkk guzel masallah ona
Pidilim nerelerdeki
Asosum opuyom seni cok kocisin gelecekmis ne guzell
herkese sllmmmm
:119erdoganim hosgeldiiiiinnnn
:119: alyam sende hosgeldin sizi kacaklaaaarrrrr nerelerdeydiniz bakem insallah sizdende cok guzel haberleri alcazz
son 5 mi sayiyoruz simdi alyam
:119: iremim insallah hayirli bir haber vardir bebisin seninledir
:119erim senin halay ceken babegini yerim masallah annesi
:119: hafsam seyzenim derosun sizde iyisiniz okudugum kadariyla
:119: eylemim sevcanimda dondu artik
:119:messiiiimmmm nasil gidiyo hamislik
ayh benim kocam geliyo yarin aksam insallaaaahhhhh :119: bide dua edin bana cumartesi dr randevum var insallah verir raporu zor durumda birakmaz bizi
:119:adosum vitom deryam pidilim sizlerde iyisiniz insallaaahhh
herkese kocaman
Ben geldim teyzoşlarrrr. Nasılım büyümüş müyümmm??? İçerde halay çekiyodum tam yakaladılar beniiiiiii. TİLİLİLİLİLİLİLİLİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ keyfim çok yerinde şükürrr. Maşallah sağlıklı bi bebekmişim ben. Taklalar felan atıyordum içerde durmadım yerimdeeeeeeeeeee.
Galiba oğlanmışım ama haftaya perşembe net belli olacak
Eki Görüntüle 644305Allahım nazarlardan saklasın seniiii canım benim.....
canım ben 4 aydır falan düzenli ölçüyorum zaten aylık, sadece eşimin değerleri çok düşük dendiği ay ölçmedim, tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmazmış çalışmadan umut ediliyo :106::106:
bu ay benden geçti gel beraber verelim gelecek ay müjdeyigerçi gelecek ay ben yine nakavtım büyük ihtimal en iyisi sen ver ben arkandan gelirim
bu arada AYBİCE HATUN aşılama mı yaptıracaktı, ne oldu ki, yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum acaba kii:26::26::26:
kızlar özledım sıziiii......bu aralar canımız çok sıkkın teyzeleri..plesantamız öndeymış ama rahımı kapatmıyomuş doktorumuz kapatabılırde yukarı çıkabılırde dedı sıkıntılı bır bıraylık bekleyışımız var önumuzde..ınternetten araştırdıgımkadarıyla bu tur sorunda normal dogum olmuyormuş ve bebek erken dunyaya gelıyormuş oysa bız çok küçüğüz daha.açıkçası çok endışelendım sureklı çamasırımı kontrol eder oldum,kızıma yalvarıyorum annecim bı kıpırda die..daha once aynı sorunu yaşayan yada bılgısı olan varsa sevınırım...
canım güle güle kullanın inşşşş
canım şeker yklmesine gtmeden birkaç gn önced yedklerine dkkat ett benm yüksek cıkmıstı ama ben ilk zmnlar dikkat ettim snra saldım cayıra vallahii :)
çnkü hamilelkte olurmus snra gecermişş
anoyy hoşgeldin kuzumm
sagol darsı ısenin basına artık nasıı catıyoo bnmki kaslarını gördünmüüü
su doktor olayına gelnce vall ben pek anlamam ama hayırlısıyla sende hamiş kalcann ve kucagınma bebeğini aldıgında herseyi unutcan cnmm
surda pek birsy kalmadıı inşş hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsın cnmm iyimisin
kocişin gelncede sevncin pek bir artıckkk
oyy kıyamam cok özlüyorsunnnn ama bosver ana kucagı herzaman daha iyidir
kızar bebeğim iyiyimiş maşallahı varmış sadece 6 gün geriden geliyormuş o da normalmş benim kızım kızmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ben kız annesi olacğımı hiç mi hiç düşünmemiştim
selam hatunlarrrrr
ne yapanız biz iyiyiz deniz de iyi işte ne olsun aynı şeyler
deragun kızmıymış hadi maşallah
periiiiiiiiiiiiiiii irkek bu irkekkkkkk duruşundan belli pipili buuuuuuuuuuuuuuuuu
vitoooooooooooooooo ne yapan ?
derya ne yapan?
ya şu bebişlerinizi bi koyunda görek yav bende face yok ki hiç göremiyommmm
hamınızııııııııııııııııııı seviyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
alyaammm hoşgeldin habersiz bırakmayın amaaaa...çok geçmiş olsun. işin de stresli bide batı bekliyorsun..haklısın ama kendine dikkat et..moral ve umutlu olmamız lazımmm. seninde dediğin gibi hamilelik nedir biliyosunuz....belki yıkıntısı daha çok oluyor ama bunu yaşamak bile çok güzel...o çift çizgiyi görmek...
inşallah canım benim ayağımı sürümüş oliiiimmm...herzaman anne olacağıma inandım....bu sefer umudum yoktu ama..oldu...
sırayla gelicek haberlerinizzzzzz!...
periiimmmm ve deragüünnn mutlu haberler geldi çok şüküüürrrr...allahım dualarımızı kabul etti...maşallah sizee
topiğimize bir kız bir erkek geliyooooooooo
valla bu satırları okurken kolumu karnımın üstüne koymuşum ööyle dalmışım birden kendime geldim bi tekme tam göbek deliğimeAhmet efe döndümü hafsa tam midemin altına tekme atıyor artık resimdeki gibi döndü galibaa:44::44: Sen tekmeleri nerene yiyon
Ben geldim teyzoşlarrrr. Nasılım büyümüş müyümmm??? İçerde halay çekiyodum tam yakaladılar beniiiiiii. TİLİLİLİLİLİLİLİLİLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ keyfim çok yerinde şükürrr. Maşallah sağlıklı bi bebekmişim ben. Taklalar felan atıyordum içerde durmadım yerimdeeeeeeeeeee.
selam hatunlarrrrr
ne yapanız biz iyiyiz deniz de iyi işte ne olsun aynı şeyler
deragun kızmıymış hadi maşallah
periiiiiiiiiiiiiiii irkek bu irkekkkkkk duruşundan belli pipili buuuuuuuuuuuuuuuuu
vitoooooooooooooooo ne yapan ?
derya ne yapan?
ya şu bebişlerinizi bi koyunda görek yav bende face yok ki hiç göremiyommmm
hamınızııııııııııııııııııı seviyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
İnsallah balim ins bende guzel haberi alirim tum bekleyenler gibi
Bu arada kizinin takipcisiyim tum fotolarini gordum masallah cok tatli ve cok guclu bir bebek o kadr badire atlatti iceride ama annesini hicc birakmadi inatciligi ordan belli
Allah anasina babasina bagli hayirli evlat etsin onu
Oyyyy yesinler o kizi masallah yaa once erkek dediler ya ondan oyle dusunmussundur kuzum ama bu fikri daha cok benimseyeceksin ana kiz ne guzel kaynatilir,elbiseler giyilir disari cikilir cookkk hoss bunlarrr
Bide topikte birsuru irkek var sec begen
Hos geldin yavrimm bizde bugun seni andik :)))
İnsallah messim bu ay cok umutluyum yaa insallah guzel haberler veririm eve geldigimden beri agridan ölüyorum ilk gebeligimi de agridan supjelenip ogrenmistim yarin 4 gun kaliyo yaa test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
anaaaaaaammmm kocaman adam olmuş bu leeeynn
teyzoşları yesin onuuuu
yawrım baya bayaa halay çekiyo bu,kendi halayını çekiyo heralde
Allahım nasıl bi mucize di mi,şaşkaloz oluyom baktıkça
Allahım nazarlardan korusun Periiiimmm,annesine babasına bağışlasın tontişkoyuu
bugün günaydınlar başlayalım dedik
şimdi sıra muhabbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?