Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım güle güle kullanın inşşşş

canım şeker yklmesine gtmeden birkaç gn önced yedklerine dkkat ett benm yüksek cıkmıstı ama ben ilk zmnlar dikkat ettim snra saldım cayıra vallahii :)
çnkü hamilelkte olurmus snra gecermişş

anoyy hoşgeldin kuzumm
sagol darsı ısenin basına artık nasıı catıyoo bnmki kaslarını gördünmüüü

su doktor olayına gelnce vall ben pek anlamam ama hayırlısıyla sende hamiş kalcann ve kucagınma bebeğini aldıgında herseyi unutcan cnmm
surda pek birsy kalmadıı inşş hamişsindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasılsın cnmm iyimisin
kocişin gelncede sevncin pek bir artıckkk
oyy kıyamam cok özlüyorsunnnn ama bosver ana kucagı herzaman daha iyidir

canım masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh tututututuuuuuuuuuuuuuuu
yirim onun minik ayaklarınııııııııııııııııııı

bak nasıldaa ohh keyfim yerinde ayakta halay ckiyrum diyoooo hakkatenn
erkekbu u erkekkkkkkkkkkk
ben deömiştimmmmmmmmm bencede erkek oluckkk
sehzade geliyooo ama hersyden önmlisi saglıklı olsunn

bakk perii ne güzel işteeee dualrımız kabul oldu dimiii
birde kucagına alsan hayırlısıylaa

kızar bebeğim iyiyimiş maşallahı varmış sadece 6 gün geriden geliyormuş o da normalmş benim kızım kızmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ben kız annesi olacğımı hiç mi hiç düşünmemiştim

selam hatunlarrrrr

ne yapanız biz iyiyiz deniz de iyi işte ne olsun aynı şeyler

deragun kızmıymış hadi maşallah

periiiiiiiiiiiiiiii irkek bu irkekkkkkk duruşundan belli pipili buuuuuuuuuuuuuuuuu

vitoooooooooooooooo ne yapan ?
derya ne yapan?

ya şu bebişlerinizi bi koyunda görek yav bende face yok ki hiç göremiyommmm

hamınızııııııııııııııııııı seviyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

yirim ben onu :) çok sevindim canım bana da 10 haftada erkek dedi kız çıktı :)

umut herşeydir...4 aydır ölçüyosan anlarsın o zaman iremim ateşten ben hiç ölçmedim...birde ben senin düşük yaptığını unutmuşum...belirti söylüyorum..kırkyıllık hamişim sanki

alyaammm hoşgeldin habersiz bırakmayın amaaaa...çok geçmiş olsun. işin de stresli bide batı bekliyorsun..haklısın ama kendine dikkat et..moral ve umutlu olmamız lazımmm. seninde dediğin gibi hamilelik nedir biliyosunuz....belki yıkıntısı daha çok oluyor ama bunu yaşamak bile çok güzel...o çift çizgiyi görmek...

inşallah canım benim ayağımı sürümüş oliiiimmm...herzaman anne olacağıma inandım....bu sefer umudum yoktu ama..oldu...

sırayla gelicek haberlerinizzzzzz!...

periiimmmm ve deragüünnn mutlu haberler geldi çok şüküüürrrr... allahım dualarımızı kabul etti...maşallah sizee
topiğimize bir kız bir erkek geliyooooooooo

bu arada AYBİCE HATUN aşılama mı yaptıracaktı, ne oldu ki, yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum acaba kii:26::26::26:

battaşım aybikem aşılama yaptırdı ben ondan umutluydum...ama kırmızılar geldii...tedaviye ara vericekti 1 ay...inşallah gelecek ay devam çalışmalara....heran birinizden güzel haber alalımm perdoğanımmmm....

canım üzülmemeye çalış, pozitif düşünmemiz lazım....sen kendini birşey olmayacağına inandırmalısın ki bebeğin de senden güç alsın...

İnsallah balim ins bende guzel haberi alirim tum bekleyenler gibi
Bu arada kizinin takipcisiyim tum fotolarini gordum masallah cok tatli ve cok guclu bir bebek o kadr badire atlatti iceride ama annesini hicc birakmadi inatciligi ordan belli
Allah anasina babasina bagli hayirli evlat etsin onu

Oyyyy yesinler o kizi masallah yaa once erkek dediler ya ondan oyle dusunmussundur kuzum ama bu fikri daha cok benimseyeceksin ana kiz ne guzel kaynatilir,elbiseler giyilir disari cikilir cookkk hoss bunlarrr
Bide topikte birsuru irkek var sec begen

Hos geldin yavrimm bizde bugun seni andik :)))

İnsallah messim bu ay cok umutluyum yaa insallah guzel haberler veririm eve geldigimden beri agridan ölüyorum ilk gebeligimi de agridan supjelenip ogrenmistim yarin 4 gun kaliyo yaa test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi

Ahmet efe döndümü hafsa tam midemin altına tekme atıyor artık resimdeki gibi döndü galibaa:44::44: Sen tekmeleri nerene yiyon
valla bu satırları okurken kolumu karnımın üstüne koymuşum ööyle dalmışım birden kendime geldim bi tekme tam göbek deliğime
ama sabah kahvaltıdan sonra kasıklarıma doğru vuruyordu hafif hafif. biraz geziyor gibi geliyor bana ya da ben sadece tekme diil yumrukta yiyorum sanırım cumartesi günü öğrenirim dönmüş mü bakalım

periim o nasıl bi poz yaaw yiyelim onun totişiniiii

herşey gönlünce olsun canımmmmmmmmmmmm
Allah herşeyi gönlüne göre versin
hjamile kaldında cinsiyet bilem konuşmaya başladın ne güzel yaaaaaaaaaaaaaa
Allah hakkınızda ne hayırlı ise onu nasip etsin canımcımmmmmmmmm
sevildiğini unutma sakınnnnnnnnnn

iyidir canım benm kızla ugrasıp duruyorumm
uyurken bile özlüyorum uyyyyyyyyyyyyyyy yirimm
senin minnakın nasıı son halini koyda bir görelim :))

ayy canım ben cok sagoll
bende hep aynı seyi söylüyorum okadr sey yasadık ve o okadar güçlü bir kız kii bazen diyorumki benden bile güçlüüüüü
dimdikk
o beni hiç bırakmadıı benmlke kaldı ve dünyada yasayıp görebileceğim en güzel tadı bana tattrdııı
hep dua ediyorum
Allahım ona bakabilecek gücü,beceriyi,sabrı,özeni,bilgiyi ver bana diye versinkii onu cok iyi ve cok güzel yetiştirebileyim..

hayırlı ve saglıklı bir evlat olsun..mutluluk hep onunla olsun
o iyiki geldii..

MAşallah Allah nazarlardan saklasın. Çok güzel

bu arada şu ovulasyon testiyle hamile olup olmadığımız öğrenmek ile ilgili test yaptım bende dün akşam.Bat 2 yada 3 mart benim.Dün ovulasyon testi yaptım çift çizgi oldu.

Son düzenleme:

anaaaaaaammmm kocaman adam olmuş bu leeeynn

teyzoşları yesin onuuuu
yawrım baya bayaa halay çekiyo bu,kendi halayını çekiyo heralde
Allahım nasıl bi mucize di mi,şaşkaloz oluyom baktıkça
Allahım nazarlardan korusun Periiiimmm,annesine babasına bağışlasın tontişkoyuu

Peri okadar çok halay çektiki,bebişide öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…