Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar günaydın.Ben dayanamadım testi bugün yaptım yani şimdi.silik çizgi var
Olmazsam adet 1-2 gün sonra tekrarlıyıcam.Bat sanırım yarın.

teşekkür ederim canım.Kan için beklicem yarın falan tekrar test yapıyım.Valla ilk hamileliğimde kalp atışı duyamadığımız için kürtaj olduğumdan tam sevinemiyorum bile şuan.

Hilll inanmiyorum kizzzzZz 64:
Sabah sabah habere bak
vallaha da ikinci cizgi:))))
Yanliz bu iki haber Ustuste gelince cok kiskandim bende istiyorum guzel haber vermeyi
Yaaaaaa insss
Belirtileri anlatin cabuk
İrem ayagininnasil surudun kizzzzzzz

hiiiillllll hayirli olsuuuunnnn :119: var iste 2. cizgi cokta net yani inanamiyorum alyaaammmmm hadi arkasindan sen gel en yakin sensin

Yaa kizlar ucumuzde ayni zamanlarda kurtaj olmustuk simdi ikiniz hamile bende haberi verirmiyim dersiniz bugun son 3 gun kaldi

buda neeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sabah sabah

canım baya baya 2. çizgi ben burdayım diyo işteeee bencede hemen kan ver neyi bekliyosun bata daha varken 2. çizgiyi gördün işteeeeeee

TOPİKTE HAMİŞ PATLAMASI YAŞANIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

yaa kizlar ucumuzde ayni zamanlarda kurtaj olmustuk simdi ikiniz hamile bende haberi verirmiyim dersiniz bugun son 3 gun kaldi

verirsin verirsin bitaneeeeeemmm şurda kaç kişi kaldı alt listede bu kadar annenin duasıyla güzel haberleriniz çooooooooooooookkk yakın ben inanıyorum

Bak iroşda erkenden test yapmış çıkmamış ama şimdiiiiiiiiiiiiii

çok teşekkürler valla şaşırmış durumdayım bende. alya inşallah canım sende hamilesindir.ptesi kan vermeye gidicem.
fazla belirti yok aslında miskinlik ve şu 2 gündür birden çok acıkıyorum ama canım yemek istemiyo falan.Bide cildim bu ara çok fazla kuruyordu.Son zamanlardaki değişiklikler bunlar sadece.

İnsallah canim yaa bide ben okudukca heyecan yapyim ondan testide erken patlattim halbuki brnim adet sklisum 31 gun o yuzden gec yumurtluyorum yani olduysa 17. Gunu degerlendirmistik onda olmustur yani bu durumda varsa bile cikmaz bakalim beklicemm

Ay bende ayniyim ama bilemedimku simdi benim yumurtlamadan beri agrim hic gecmedi once kasigimdaydi simdi ortalara dogru kaydi. Onceki hamileliklerimde hep karnim siserdi 5 aylik gibi kurtajlardan sonra da adete yakin hep oyle oldu ama bu ay o kadar degil ayva gobegi gibi azicik one dogru cikinti var nedendir bilemedim bi de surekli alt karnimda bi basinc var biri oturuyor gibi
yine de heyecan cokk

zeynoşumu begeneen ve yorum yapan herkese çççooooooooooooooook tesekkür ederim...darısıı aynen sizin cocuklarınızın yanaklarının basına derim

kızlar söyledim mi bilmiyorum (çünkü nereye ne yazdım bilmiyorum )ben büyük ihtimal ayın 14 ünde çatladım tek atışımızda o zaten yanii sevgililer gününde kcişim hediyesini vermiş bende 28 şubat nikah yıldönümüzde iadeyi hediye yaptım ona vitom çok sağol canım kızçene bayıldım maşallahhh onaaaa add canım tabi senin tatlışınadaaaaa ğer bebişim gelirse benimkinin yanaklarda öyle olabilir eşimde bende tombiş yanaklıyız
canım benim beta yükselmemişti güzel bende onun telaşındayım ama, değerime bu sefer güveniyorum bebeğim rabbimin izniyle tutunacak banaaa
Hilll inanmiyorum kizzzzZz 64:
Sabah sabah habere bak
vallaha da ikinci cizgi:))))
Yanliz bu iki haber Ustuste gelince cok kiskandim bende istiyorum guzel haber vermeyi
Yaaaaaa insss
Belirtileri anlatin cabuk
İrem ayagininnasil surudun kizzzzzzz

inşallah güzel sürümüşümdür tatlımmmmm , benim hiç bir belirtim yok şuan zorluyom psikolojik bile yok ama arada pis bir benzetme olacak ama ishal olduğunda karnında acayip bir ağrı bile değil bir his olur ya öyle oluyo, bu arada ben 11. gün yapmışım negatif çıkmıştı test inşallah kalanların hepsi bu ay hamiş olurda kırklarımız her bişeylerimiz karışırrrr .....................

tazeee annem senin heyecanını yeriiiimmm minnakın uyutmadı mı seniiii şimdiden başlama daha ççooooooook uykusuz gecelerimiz olucak annesiiii

rabbimin izniyle betam yükselsin uyutcak ya beni teyzesi uyumuyoz şimdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…