- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.261
hayırlı olsun tatlımmmkızlar günaydın.Ben dayanamadım testi bugün yaptım yani şimdi.silik çizgi var
Olmazsam adet 1-2 gün sonra tekrarlıyıcam.Bat sanırım yarın.
hiiiillllll hayirli olsuuuunnnn :119: var iste 2. cizgi cokta net yani inanamiyorum alyaaammmmm hadi arkasindan sen gel en yakin sensin
yaa kizlar ucumuzde ayni zamanlarda kurtaj olmustuk simdi ikiniz hamile bende haberi verirmiyim dersiniz bugun son 3 gun kaldi
günaydın canlarımmmbebiş heyecanı tatil gününmde erkenden uyandırdı beni
verirsin verirsin bitaneeeeeemmm şurda kaç kişi kaldı alt listede bu kadar annenin duasıyla güzel haberleriniz çooooooooooooookkk yakın ben inanıyorum
Bak iroşda erkenden test yapmış çıkmamış ama şimdiiiiiiiiiiiiii
çok teşekkürler valla şaşırmış durumdayım bende. alya inşallah canım sende hamilesindir.ptesi kan vermeye gidicem.
fazla belirti yok aslında miskinlik ve şu 2 gündür birden çok acıkıyorum ama canım yemek istemiyo falan.Bide cildim bu ara çok fazla kuruyordu.Son zamanlardaki değişiklikler bunlar sadece.
ben hala inanamadığımdan eşime daha söylemedim.İşe gitti ondan sonra yaptım testi.
teşekkür ederim canım.Kan için beklicem yarın falan tekrar test yapıyım.Valla ilk hamileliğimde kalp atışı duyamadığımız için kürtaj olduğumdan tam sevinemiyorum bile şuan.Eki Görüntüle 645647
Hilll inanmiyorum kizzzzZz64:
Sabah sabah habere bak
vallaha da ikinci cizgi:))))
Yanliz bu iki haber Ustuste gelince cok kiskandim bende istiyorum guzel haber vermeyi
Yaaaaaa insss
Belirtileri anlatin cabuk
İrem ayagininnasil surudun kizzzzzzz
tazeee annem senin heyecanını yeriiiimmm minnakın uyutmadı mı seniiii şimdiden başlama daha ççooooooook uykusuz gecelerimiz olucak annesiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?