- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.241
adosssssssss yerim onuuuuuuu sana mi benzio bu prensessssss hep seni boyle sevimli matrak hayal etmistim gozumdeeeeeeoyyyyy tosbikim benim tam mincirmalikkkk
çok güleryüzlü perim benim gibi agzı hep kulaklarında ama babasına benziyor hemde tıpkısının aynısı hiçbiryeri bana benzemiyoooooooookocamın kız versiyonunu dogurmuşum
CAnım tebrik ederimmmAllah sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah.
özelli bu ay banada okunmuştu dua eden dillerinize ve pozitif enerjinize sağlık canlarımmmm, hiç bir belirtim yok sadece ateşim yüksek diye test yaptım ve tatatatammmmmmmmmmmmmmmmmiros da yukari tasindigina goregeriye sadece üc kisi kaldiiiiiiiiiiiiiiiiinsallah bu ay asagida kimse kalmazzzzz
huhuhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hey maşallah allahım nazarlardan saklasın iremcim tebrikler yaşasın oh oh tey tey
rabbim saglıkla ,sıhhatle bir nefesde bir sesde kucagına almayı nasip etsin canım benim içimden erkek geçti bakalım tutacak mı?
geriye kalan miskamber,erdgn (ki bence hamile ama hayırlısı tabii )ve alya35 inş.rabbim tez zamanda sizlerede evlat nasip edecek ben inanıyorum çok ama çok yakında sizlerinde güzel haberlerini alacagız
iros da yukari tasindigina goregeriye sadece üc kisi kaldiiiiiiiiiiiiiiiiinsallah bu ay asagida kimse kalmazzzzz
Hadi ya yerimmmmmm omuuu hep gulsun bitanemmmm hayat onu hic uzmeesiiiinnnn!!! Yerim senin guler yuzunuuuu of cok merak ediyorum seni heeee kendini tarif et accik
kuzummm sen naptinnnnn ovu pozitif cikmisssss ayni koyulukta mi ciktiii e bude gebelik testi patlat canmmmmm
anoyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmm, keçiboynuzu mucizesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimaşallah canımm
adoşumm sence hamile miyim kiiiiiiiiiiiii, ay yazdığını okuyunca sanki başım döndü, midem bulandı birdennnn, ağzın bal yesin, inşallah canımmm senin tahminlerin tutuyorhuhuhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hey maşallah allahım nazarlardan saklasın iremcim tebrikler yaşasın oh oh tey tey
rabbim saglıkla ,sıhhatle bir nefesde bir sesde kucagına almayı nasip etsin canım benim içimden erkek geçti bakalım tutacak mı?
geriye kalan miskamber,erdgn (ki bence hamile ama hayırlısı tabii )ve alya35 inş.rabbim tez zamanda sizlerede evlat nasip edecek ben inanıyorum çok ama çok yakında sizlerinde güzel haberlerini alacagız
İremimmm amannnn Allahimmm inanamiyorummm nasil gozlerim acildi ahanda halim bu
Nasil mutlu oldum nasil anlatamammm ayyy halayyyyy
:
Ay yavrum ayagini suru yolu ac bende gelicem sözzzzzzzzz :)))))
İns hislerim beni yaniltmaz.
daha 4 gun var dayanamadim evdeki testi patlttim ama oda bana negatifi patlatti
Hehehe bakalim sonuc ne olacak
Asil simdi 3 kaldikk hilll bebem yarin sabah testt yappppp
kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmm
beta değerimmmmmm 392 çıktııı..
yaaaaaaaaaaaa süpeeer habeerrrrr....
birde olmaz diyordunnn iremim....
umut her zaman var....Allahım çok bekletmedi bizi. şükürler olsun..darısı kalan arkadaşlarımızaaa olsunn tez zamanda.......
hoooppp haydi halayaaa....
Eki Görüntüle 645398 Eki Görüntüle 645398 Eki Görüntüle 645398 Eki Görüntüle 645398
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?