Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
irosmmmmmm hamisssss ay nasi sevindim nasi duygulandim testi gorunce bebiisimmmmm canim benimmmmmmmmmmmm Degerin de serrrr sukurler olsunnnnnnnnn ay yuppiiiiiiiiiiiiiiii cok mutluyummmmmm anoyyyyy 64:

Maşallah diyip bakın!!!

:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

eylemsevcan: Oğluşumuz dünyaya gözlerini açtı :124:

mehmetderya: Anıl ve Akın'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

ADDD83: Deniz'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

iremneva Hamileee

meessttrraa Hamileee

Bojou Hamileee

İdilga Hamileee

Medmus Hamileee

Perisoko Hamileee

Kaplang Hamileee

Tuanazehra Hamileee

Deragun Hamileee Prensimiz geliyooor

Asos Hamileee Paşa geliyorrrr

Hafzak Hamileee Prensesimiz geliyoooor

Seyzen Hamileee Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 :18::92:

Miskamber :18::92:

eerdgn :18::92:

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Son düzenleme:
iros da yukari tasindigina goregeriye sadece üc kisi kaldiiiiiiiiiiiiiiii insallah bu ay asagida kimse kalmazzzzz

adosssssssss yerim onuuuuuuu sana mi benzio bu prensessssss hep seni boyle sevimli matrak hayal etmistim gozumdeeeeeeoyyyyy tosbikim benim tam mincirmalikkkk

kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmm

beta değerimmmmmm 392 çıktıııEki Görüntüle 645116

huhuhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv hey maşallah allahım nazarlardan saklasın iremcim tebrikler yaşasın oh oh tey tey

rabbim saglıkla ,sıhhatle bir nefesde bir sesde kucagına almayı nasip etsin canım benim içimden erkek geçti bakalım tutacak mı?

geriye kalan miskamber,erdgn (ki bence hamile ama hayırlısı tabii )ve alya35 inş.rabbim tez zamanda sizlerede evlat nasip edecek ben inanıyorum çok ama çok yakında sizlerinde güzel haberlerini alacagız

adosssssssss yerim onuuuuuuu sana mi benzio bu prensessssss hep seni boyle sevimli matrak hayal etmistim gozumdeeeeeeoyyyyy tosbikim benim tam mincirmalikkkk

çok güleryüzlü perim benim gibi agzı hep kulaklarında ama babasına benziyor hemde tıpkısının aynısı hiçbiryeri bana benzemiyooooooooo kocamın kız versiyonunu dogurmuşum

çok güleryüzlü perim benim gibi agzı hep kulaklarında ama babasına benziyor hemde tıpkısının aynısı hiçbiryeri bana benzemiyooooooooo kocamın kız versiyonunu dogurmuşum

Hadi ya yerimmmmmm omuuu hep gulsun bitanemmmm hayat onu hic uzmeesiiiinnnn!!! Yerim senin guler yuzunuuuu of cok merak ediyorum seni heeee kendini tarif et accik

CAnım tebrik ederimmmAllah sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah.

kuzummm sen naptinnnnn ovu pozitif cikmisssss ayni koyulukta mi ciktiii e bude gebelik testi patlat canmmmmm

iros da yukari tasindigina goregeriye sadece üc kisi kaldiiiiiiiiiiiiiiii insallah bu ay asagida kimse kalmazzzzz
özelli bu ay banada okunmuştu dua eden dillerinize ve pozitif enerjinize sağlık canlarımmmm, hiç bir belirtim yok sadece ateşim yüksek diye test yaptım ve tatatatammmmmmmmmmmmmmmmm alyam ballı lokmam sana takılayım dedim ama benim ki aceleci çıktı , ben ön teker olayım peşime gelim datlummmmm

canım ilki düşük benim inşallah değerim yükselirde cinsiyeti sonraki mesele , ama dün gece bir arkadaşta kucağıma erkek bebiş vermiişşş , eğer çıkarsa herşeyi size sorcammm

sağolum bu arada

evet aynı koyulukta çıktı canım.Testi haftasonu yapıcam.Sonucu yazarım :)

aaaaaa :119: :119: allahiimm ireeemmmm iremimizde hamile cok sukur testi gorunce nasil duygulandim rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin insallahhhh

vitom adosum kizlarinizaaa masallah subhanallah

deragunum kizin oluyomus hayirli ugurlu olsun sonunda netlesti sukur

anoyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmm, keçiboynuzu mucizesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimaşallah canımm
tey hopaaaa tey

adoşumm sence hamile miyim kiiiiiiiiiiiii, ay yazdığını okuyunca sanki başım döndü, midem bulandı birdennnn, ağzın bal yesin, inşallah canımmm senin tahminlerin tutuyor

Beta değerimmmmmm 392 çıktıııEki Görüntüle 645116

sabah içimden dediiiiiiiiiiimm bukız ortalıkta yok sakın hamiş haberi ile dönmesin dedimmm yaaa dediiiimm

çok şükür rabbime canım gözün aydııınn allah tamamına erdirsin sağsağlim kucağınada alırsın inşallah
ayyy çok mutlu oldum yaaaaa iremdee hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ıhımmm ıhııımmm halaya geçiyoruuuuuuuuummmmmmm

:118::118::118::118::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Hava güzel hamiş haberi var biz mutlu herkes mutluuu ay ne güzel bi gün yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

İremimmm amannnn Allahimmm inanamiyorummm nasil gozlerim acildi ahanda halim bu
Nasil mutlu oldum nasil anlatamammm ayyy halayyyyy
:
Ay yavrum ayagini suru yolu ac bende gelicem sözzzzzzzzz :)))))
İns hislerim beni yaniltmaz.
daha 4 gun var dayanamadim evdeki testi patlttim ama oda bana negatifi patlatti
Hehehe bakalim sonuc ne olacak
Asil simdi 3 kaldikk hilll bebem yarin sabah testt yappppp

kızlar hepiniziiii çokkkkk seviyorummmm

erdoğanım benim ki direk ilaç kullandı keçiboynuzu değil yanii ateş ölçme ve ilaç mucizesi ama esas duaaaaaa
şimdi size yaptıklarımı söyleyim, biz başka topikte tefriciye okuyorduk ama ben, toplu okumada bazen süre sıkıntısı oluyo yetiştirmeye çalışıyosun falan, bazen bende dahil umutsuz olduğumuz anlar oluyo o yüzden enerjisinde sıkıntı olduğunu düşündüğüm için ,bir haftadır kendim 4444 kere tefriciye okudum ilk niyetlendiğimde abdest alıp 2 rekat namaz kıldım, meryem suresi okudum bitirincede yine meryem suresi okuyup 2 rekat şükür namazı kıldım , hacet gibi kıldım bilginize, ve her akşam okuyabildiğim kadar tefriciyeden sonra bir arkadaştan duymuştum 707 kere ya varis çektim , bu topikte fatiham okunduuu ve canım arkadaşlarımın güzel dua ve pozitifliği, hala belirtim yok sadece eşim göğüs damarların belli dedi sabah ateşim yüksek diye test yaptım yoksa hiç umutlu değildim...
alyacım ben evde test bol diye pazar gün temizlik sonrası test yaptım ama çıkmamıştı bilmem anlatabülüyümmü

bu ay gelmesi mucizeydi gerçekleşti mucizemmm oldu en sonunda oldu bim bam bommm rüyalarım gerçek oldu bim bam bommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…