Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sendende bekliyorum bu ay artık vallahii bakkkkkkkkkkkkkkkk

inşş sende güzel haberler verirsn bizeeeeeeeee

Vitom bende kendimden iyi haber bekliyom vallaa::1
Kesin emin olursun ya varligindan oyle bisey hissediyorum ama hayirlisi artikin :)))

Bende 17. Gun olduysa olmustur diye dusunuyorum dun 10. Gunuydu erken yaptim tabii gaza geldim yine
Bakalim beklemeye devam
Ayagini guzel surudugunden eminim yoksa bu kadar erken haber gelmezdi bak daha kac saat gecti ustunden hill haberi patlatti :))
Sira da bende inss
Erdoganim kiz hadi sende gell artik haberini getir

evet tatlım hissediyosunn eşime perşembe akşamı dedim ki hastalanmadım hiç bir belirtim de yok ama hamileyim ben hemen frenledi beni ama anladım ya düşün ateşimde net değildi doğru ölçmemiştim ama emindim olmasaydı hastalanırdım, eşimede kızdım bu bebeğin hepsi benim sana yok dedim güldüü anca,ama sabahhh ben korkuttum onuuu inşallah hislerin yanıltmaz seni ve seninledir mucizennnn

Ayy ne hos ins benim hislerimde fos Cikmaz :))
Mucizemi yerim yaa ins benimledir ve beni diger ikisi gibi birakip gitmez
Esime nasil soylesem ki
gercek olursa tabii:))

sağol hayatım ben de ciciler almaya başladım on tane 3,6,9 aylık çıtçıtlı badi aldım bu hafta da battaniye beğendim onu alcam inşallah minik minik almak istiyorum hemen bitmesin alış veriş çok zevkli oluyo yaaa

canım unut ilk hamileleği benim de duyulmadı ilkinde kesem bie yoktu bak şükür kızım iyi şükür çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin yuppi

huhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv canım tebrik ederim rabbim saglıkla kucagına almayı da nasip etsin inş.canım düşünme kötü şeyler iyi düşün iyi olsun minnoşun seninleeeeeeeeeeeeee tey tey tey

kan verince haberdar et meraktan kudurmayalım

hll_legend canımm tebrik ederiimmmm.... inşallaah değerde çok yüksek çıkaarrrr....ve bebiş annesine sımsıkı tutunuuurr...

ne güzel haberler peşpeşe geliyor..... bu güzel zamanları yine birlikte geçirçezzzz

sırada alyaammm varr ben güzel haberi vericeğine inanıyorumm...heyecan doruktaaa

ve sonra aybikem ve perdoğaannn

haklısın kötü şeyler düşünmeyelim:)))) tabiki haber veririm.

hll anooyyyyyyy du.pn seni listeye yazmaya ugrastm tabletten sorun ciktiiiiiiii sonra dedim heralde hamis listesine yazcam ondan olmuooo bu kadar oluuuurrrr cok sevimdim cokkkkkkkk : Degerin de super cikicak insallahhhhhhhhh oley yaaaaaaaa topik patladi geneeeeeee hadi alyammmmmmmmm perdoganimmmmmm veaybikemmmmm canlarmmmmmmmmmmm cok az kaldiiiii

Maşallah diyip bakın!!!

Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz

:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

eylemsevcan: Oğluşumuz dünyaya gözlerini açtı :124:

mehmetderya: Anıl ve Akın'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

ADDD83: Deniz'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

hll_legend Hamileee

iremneva Hamileee

meessttrraa Hamileee

Bojou Hamileee

İdilga Hamileee

Medmus Hamileee

Perisoko Hamileee

Kaplang Hamileee

Tuanazehra Hamileee

Deragun Hamileee Prensimiz geliyooor

Asos Hamileee Paşa geliyorrrr

Hafzak Hamileee Prensesimiz geliyoooor

Seyzen Hamileee Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 :18::92:

Miskamber :18::92:

eerdgn :18::92:

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

pericim çok saol:))) aynı cümleyi bende kurdum:))

peri ve idilga ile hamiş olmayan kalmayacak forum sitesine,
bebeğimizin cinsiyeti kız olarak değişmiştir. listede prens kısmının düzeltilmesini istiyorum.
gereğinin yapılmasını arz ederim. (periciğım beni değiştirir misin güler elcazına zahmet)

İns messimmmm valla. Bekle bekle catlicam artikkkkk.

Perim ins bizde yukarilara cikatiz balımmmmm artik asagida kimseler kalmasin zamani geldiiii diimmiiiiii

Kizlar yaaa alt karnim agriuoooo (bi dolgunluk var gibi hissediyorum)
belim de ayakta biraz kaliyim hemenn basliyo sanki saatlerce ayakta kalmisim gibi kocam bana izin verdi bugun hep yatar vaziyetteydimm
hep dinlenir moddayim
Azicik kaptirdik kendimizi ins bosa cikmaz
Perim hala devam ediyor soyledigim durum wc ye gidiyorum ama bisey yok ama giderken cok sıkısmıs olarak gidiyorumm:)))
Evde stok testim de yok(sanki olsa cikacak ) hehe deliriyorum sankim

Son düzenleme:

Ayyyyy cok heyecanli yaaaaaaaa :18:kendini cok dinleme gene deee ama guzel belirtiler bunlar hadi insallah guzel haber gelecek inaniyorummmmm kac gun kaldi nobata kuzummmm hadiii patlat bi test yaaaaa

Ayyyyy cok heyecanli yaaaaaaaa :18:kendini cok dinleme gene deee ama guzel belirtiler bunlar hadi insallah guzel haber gelecek inaniyorummmmm kac gun kaldi nobata kuzummmm hadiii patlat bi test yaaaaa

Hemde nasil perim yaa
fos ciksa da bunlar bana yetiyo 2 hafta hamile gibi geziyorum ortalarda
Yarin son 3 kaliyo perim benim gec dollenme oldugu icin herseferinde yansimiyo teste malesef ( bi tane yaptim cikmadi ama ireminde oyle olmus sonra pozitif cikti ins benimde oyle olur bakalimm yarin 1 tane daha yapcam sabahtan:))

Ayy ne hos ins benim hislerimde fos Cikmaz :))
Mucizemi yerim yaa ins benimledir ve beni diger ikisi gibi birakip gitmez
Esime nasil soylesem ki
gercek olursa tabii:))
ben ne planlar yaptım ama o anın heyecanı doğaçlama oluyo başında ağlıyarak söyleyerek korkutma yöntemini kullandım şahsenn

irem canım o kadar mutlu odum ki anlatamama biliyorsun senle ben aynı dönem aynı sıkıntıları yaşamıştık o yüzden bende yerin ayrı alah tamamına erdirsin hayatım

Sende benim için özelsin tatlımm tahmin edebiliyorum mutluluğunu çünkü bende seni öğrendiğimde öyle hissetmiştim bu arada güzel hayırlı günlerde giyer cicilerini kızçennn

teyzeler biz yine uykusuzuz, ve ateşimiz yüksek terleyip soğuduğumuzdan mı yoksa büyüyoruz ondan mı bilememekle birlikte gecenin 4 ünde ilk çıkarışımızı yaptık , psikolojik bile olabilir diye düşünüyoruz açıkçası ama kalkmışken namaz kılıp kuran okuduk ve bütün arkadaşlarımızın tez vakitte gelsin diye , hamiş teyzelerimiz hayırlı doğumları olsun diye ve doğmuş olan abla ve abilerimiz hayırlı evlat olsun diye aklımıza gelen bütün isimlere isim isim sonrasınada toplucaaaa dua ettikkk ( biran önce gelsin kardeşlerrrr )

kizlar bebisim iyiymis ama dr carsamba hastanede yatiracakmis 2 hafta sıkıcı sıkıntılı gunler bizi bekliyor maddi manevi cunku hastane ozel hayirlisi bebegim iyi olsunda raziyim ben buna buggunku halime cok sukufr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…