- 19 Nisan 2012
- 1.235
- 11
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.281
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sendende bekliyorum bu ay artık vallahii bakkkkkkkkkkkkkkkk
inşş sende güzel haberler verirsn bizeeeeeeeee
kızlar söyledim mi bilmiyorum (çünkü nereye ne yazdım bilmiyorum)ben büyük ihtimal ayın 14 ünde çatladım tek atışımızda o zaten yanii sevgililer gününde kcişim hediyesini vermiş bende 28 şubat nikah yıldönümüzde iadeyi hediye yaptım ona vitom çok sağol canım kızçene bayıldım maşallahhh onaaaa add canım tabi senin tatlışınadaaaaa ğer bebişim gelirse benimkinin yanaklarda öyle olabilir eşimde bende tombiş yanaklıyız
canım benim beta yükselmemişti güzel bende onun telaşındayım ama, değerime bu sefer güveniyorum bebeğim rabbimin izniyle tutunacak banaaa
inşallah güzel sürümüşümdür tatlımmmmm , benim hiç bir belirtim yok şuan zorluyom psikolojik bile yokama arada pis bir benzetme olacak ama ishal olduğunda karnında acayip bir ağrı bile değil bir his olur ya öyle oluyo, bu arada ben 11. gün yapmışım negatif çıkmıştı test inşallah kalanların hepsi bu ay hamiş olurda kırklarımız her bişeylerimiz karışırrrr .....................
rabbimin izniyle betam yükselsin uyutcak ya beni teyzesi uyumuyoz şimdi
Vitom bende kendimden iyi haber bekliyom vallaa: : 1
Kesin emin olursun ya varligindan oyle bisey hissediyorum ama hayirlisi artikin :)))
Bende 17. Gun olduysa olmustur diye dusunuyorum dun 10. Gunuydu erken yaptim tabii gaza geldim yine
Bakalim beklemeye devam
Ayagini guzel surudugunden eminim yoksa bu kadar erken haber gelmezdi bak daha kac saat gecti ustunden hill haberi patlatti :))
Sira da bende inss
Erdoganim kiz hadi sende gell artik haberini getir
evet tatlım hissediyosunn eşime perşembe akşamı dedim ki hastalanmadım hiç bir belirtim de yok ama hamileyim ben hemen frenledi beni ama anladım ya düşün ateşimde net değildi doğru ölçmemiştim ama emindim olmasaydı hastalanırdım, eşimede kızdım bu bebeğin hepsi benim sana yok dedim güldüü anca,ama sabahhh ben korkuttum onuuu inşallah hislerin yanıltmaz seni ve seninledir mucizennnn
aaaaaa :119: :119: allahiimm ireeemmmm iremimizde hamile cok sukur testi gorunce nasil duygulandim rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin insallahhhh
vitom adosum kizlarinizaaamasallah subhanallah
deragunum kizin oluyomus hayirli ugurlu olsun sonunda netlesti sukur
teşekkür ederim canım.Kan için beklicem yarın falan tekrar test yapıyım.Valla ilk hamileliğimde kalp atışı duyamadığımız için kürtaj olduğumdan tam sevinemiyorum bile şuan.Eki Görüntüle 645647
huhuhuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv canım tebrik ederim rabbim saglıkla kucagına almayı da nasip etsin inş.canımdüşünme kötü şeyler iyi düşün iyi olsun minnoşun seninleeeeeeeeeeeeee tey tey tey
kan verince haberdar et meraktan kudurmayalım
hll anooyyyyyyy du.pn seni listeye yazmaya ugrastm tabletten sorun ciktiiiiiiii sonra dedim heralde hamis listesine yazcam ondan olmuooo bu kadar oluuuurrrr cok sevimdim cokkkkkkkk: Degerin de super cikicak insallahhhhhhhhh oley yaaaaaaaa topik patladi geneeeeeee hadi alyammmmmmmmm perdoganimmmmmm veaybikemmmmm canlarmmmmmmmmmmm cok az kaldiiiii
hll_legend canımm tebrik ederiimmmm....inşallaah değerde çok yüksek çıkaarrrr....ve bebiş annesine sımsıkı tutunuuurr...
ne güzel haberler peşpeşe geliyor.....bu güzel zamanları yine birlikte geçirçezzzz
sırada alyaammm varr ben güzel haberi vericeğine inanıyorumm...heyecan doruktaaa
ve sonra aybikem ve perdoğaannn
hll anooyyyyyyy du.pn seni listeye yazmaya ugrastm tabletten sorun ciktiiiiiiii sonra dedim heralde hamis listesine yazcam ondan olmuooo bu kadar oluuuurrrr cok sevimdim cokkkkkkkk: Degerin de super cikicak insallahhhhhhhhh oley yaaaaaaaa topik patladi geneeeeeee hadi alyammmmmmmmm perdoganimmmmmm veaybikemmmmm canlarmmmmmmmmmmm cok az kaldiiiii
Kizlar yaaa alt karnim agriuoooo (bi dolgunluk var gibi hissediyorum)
belim de ayakta biraz kaliyim hemenn basliyo sanki saatlerce ayakta kalmisim gibi kocam bana izin verdi bugun hep yatar vaziyetteydimm
hep dinlenir moddayim
Azicik kaptirdik kendimizi ins bosa cikmaz
Perim hala devam ediyor soyledigim durum wc ye gidiyorum ama bisey yok ama giderken cok sıkısmıs olarak gidiyorumm:)))
Evde stok testim de yok(sanki olsa cikacak ) hehe deliriyorum sankim
Ayyyyy cok heyecanli yaaaaaaaa :18:kendini cok dinleme gene deee ama guzel belirtiler bunlar hadi insallah guzel haber gelecek inaniyorummmmm kac gun kaldi nobata kuzummmm hadiii patlat bi test yaaaaa
ben ne planlar yaptım ama o anın heyecanı doğaçlama oluyo başında ağlıyarak söyleyerek korkutma yöntemini kullandım şahsennAyy ne hos ins benim hislerimde fos Cikmaz :))
Mucizemi yerim yaa ins benimledir ve beni diger ikisi gibi birakip gitmez
Esime nasil soylesem ki
gercek olursa tabii:))
irem canım o kadar mutlu odum ki anlatamama biliyorsun senle ben aynı dönem aynı sıkıntıları yaşamıştık o yüzden bende yerin ayrı alah tamamına erdirsin hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?