- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.521
hiç sorma adoşum ya dediğin gibi olucak yada araba düşkünü olucak inanmassın saatlerdir gecelerdir uyumayan oglan arabaya oturdugum babası kontagı cevirdiği an haydi yallah uykuyaa eşime diorum ki napsak şöyle üç bes ay arabadamı yasasak agladıgı an yola devamuykusuzluk ve yrrgunluk bazen cok sinir gerginliğine neden oluo bazı gün oldu artık onla bende agladım yorgunluktan birde kimsem olmayınca benim.hiç uyumuyo 10 dk uyusa uyusammı temizlikmi yapsam karnımı mı doyursam aksam yemegimi yapsam diorum eşim dio haftada 2 gün temizlikçi gelsin ben istemiorum ben anne oldum herseyimi kendim yaparım yeterim diorum enerjine hayranım dio bende birde bana sor diorum..ama herseye ragmen kendimle gurur duyuyorum herseye yetiorum yaramaz ogluma ragmen ama bu günlerde bambaskaa
biz geldik teyzeleriii
:119: periiimmm in koca pipili oglusuuu ogluma arkadas geliyomuuusssbenim oglanin pipiside kocaman bide carsamba gunu popo delikini bile gorduk benimki utanmiyo açiveriyo
:119: zeytinim gelmis hosgelmiisss insallah hayirlisiyla bizde yasariz o guzel gunleri
:119: adosuumunnn gecebekcisi prensesiiii ayh olsun oda guzel gece gunduz senle oynamak istiyo kizin oynayiver annesi ne olacakki
:119: deryamin ikizler yeni gordum fotoyu masallah kocaman olmus ya bunlaaarrrr
:119:bojjoommmsenin bebis ne alemde annesiii
:119: deragunum kaynanana benziyo simdiden oylemikiz nasil guldum getirme aklina getirme
:119: messim iremim taze annislerim iyisinizdir insallah
:119: seyzenim sen ne yapiyosun nasilsiiinnn
dun gece migrenim tuttu hos gun boyu agriyodu basim ama gece kotu oldum allahtan duzeldi simdi
herkese hayirli cumalaaaarrrrr rabbim hayirli dualarimizi kabul etsin insallahhh
Çok teşekkür ederim canlarım hepinizee.... Hafzoşum bacak arasında pipisiiiii açmış işte teyzesiii
Seyzoşum hayırdır pek bi ciddi resmi kutlamışsın hoşgeldin Batuhan... diyerek? Bi kusurumuz mu oldu?
Herkesi öperim bebişli göbüşler.
:114::114::114::114::114:
hayırlı cumalaaar oooooh yarın tatiiil
kıız ççekindim Batuhan dan. çok ciddi bi çocuk gibi geldi bana :44: baksana ağır abi biraz sana bilem tavır koymuşben de dedim cıvıtmıyim hemen.:44: yoksaaaa o pipiyi görünce gözleriiim böööyle açıldı annesii
anlamadıııımmmm:44::44::44: Hepbirlikte mi gittiniz doktora ordamı böle yaptılar :44:
Git tabii canımm annen sıcak bi yerlerde sanırımBende olsam bende giderdim o durumda
Bayanlar merhaba, konuyla alakasız sohbetinize balıklama dalıyorum ama bi şey sormam lazım size
Aşılama olduysanız ne kadar ücret ödediniz toplamda ? Benim şu an gittiğim tüp bebek merkezi bana oldukça pahalı geldi fiyatları izmir için söylüyorum tabii, hsg rahim filimi için 500 tl dediler, aşılama da 1,200.
Bana çok geldi, siz ne kadar ödediniz.
Teşekkürler
allah anneciğine en kısa zamanda tekrar kavuştursun canım
tansiyonuna üzüldüm şimdi, boşver sen sıkma kendini, can taşıyorsun onu düşün. hiçbirşeyin seni üzmesine izin verme
bütün hamileler siz de
valla ben hiç aşılama düşünmedim canım...hamile kalabiliyorum galiba o yüzden düşünmedim.
daha önce hamile kaldım ve bende pıhtılaşma problemi varmış, kalbi atmadı, kürtaj oldum. tabii önceden bilmiyorduk bunu.
şimdi hamile kalırsam kan inceltici ilaçlar kullanmam gerekecek...
kııız mesooş hamişlikte tehlikeli yüksek tansiyonlüüütfen dikkat canım benim
nooldu anlat bakiiim çok merak ettim naaapıyo kayınpederin :44:
yaa dün ne güzel cevaplar yazdıydıımmm hepsii pıııırrrrr del tuşuyla uçtuuuu...
PERİİİMMMpipii böyle görünüyoo mu yaniiii. maşallaahh ..ismine de bayıldıımmmmmm....kızlarrr yandııı...Allah size bağışlasın canımcımmm...
zeytinim hoşgeldin özlettin kendini...unutmak ne demekkkk....ama çok ara verme merak ediyoruzz...bebek maceraları dinlemekte çok güzel oluyoorr....
bir hafta yediler beni zaten bizde gelelim diye gerek yok kalabalık etmeye dedim..zaten dr odasına almaz...ama tüp bebek merkezinde zaten herkes çekingen oluyor...belki ben büyütüyorum ama kendim gitmek istedim ben olmaz öyle şeye döndü.....annemler mersinde hafzoşum...
perim demiş...iyi yerlerde fiyatlar öyle....ben 1.5 sene önce 400 tl ye film çektirdim özel hastanede...drumu seviyordum 1 kere çekilsin tam çekilsin dedim...
aşılama öncesi kesin film çektir..hatta sonra 2-3 ay kendiniz deneyin...olmuyorsa başka yöntemlere geçin..aşılamada ankara fiyatları yine öyle özelde bende aşılama 750 verdim. iğnelerde 500 tuttu..ama bunun içinde coraspin ve folikasit dahil (onlar ucuz şeyler gerçi) iğne fiyatı senin yumurtlamana göre değişir. doz azalabilir artabilir..ama 500 den az ödeyen duymadım daha....kolay gelsin...umutlu olmak, pozitif düşünmek çok önemli....
teşekkür ederim erdoğanım....coraspin alıyor musun şuanda? aşılamayı genel söylemek istemiştim aslında senin kırmızıya denk geldi
evet hamile kalabilmek bile benim gözümde başarı çünkü hiç tutmadı bizim....yakın çok yakın o zaman tutsun birde annesini bırakmasın varsın iğne kullan erdoğanım...ben büyük ne konuştuysam başıma geldi....neyse sonunda kısmet oldu....
canımmmm kaynana rolünde benim kayınpederim...emekli ve benim kocam tek çocuk...oğluna ve bana çok düşkün tamamen iyi niyetten davranışları..ama bazen öyle oluyor ki biz hayatta bişeyi beceremezmişiz gibi davranılıyor...ne bilim aklıma gelen ev alışverişi yapamayız, peynir alamayız, et alamayız...filan..yani herşeyin iyisni onlar biliyor, en güzelini onlar alabiliyor....daha fazla ilgide var şimdi üstümde...ben 18 imde evden ayrıldım. tek yaşadım yıllarca...5 yıllık evli olmama rağmen, kocam çok rahat olmasına rağmen onların hareketlerine alışamadım. bir tek çalışırken rahattım...hormonlarda tavan gerçekten şimdi fırladı işte tansiyon...evet hamilelikte çok tehlikeli biliyorum...birde çok heyecanlıydım dr da...ya göremezsem keseyi korkusu üstüste geldi...özet; ısrarcı bir aile ile didişen inatçı mess
hafzoşum o karı ne bilirmiş çıkmamış kanunun kimleri kapsadığını, önemli olan çıktığında sen doğum izninde olman bence, bana göre doğum izninde olanlarıda kapsıyacak ve sizin izinleriniz uzayacakİŞTEEE GELDİKKK BURDAYIIIZZZZ
TÜM ARKADAŞLARIMIN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLARIM KADINLARIN SAYGI DUYULDUĞU HAKETTİKLERİ GÜZELLİKLERİ YAŞADIKLARI DAHA NİCE GÜZEL GÜNLERİMİZ OLMASI DİLEĞİYLEEEEE
PERİİİMM GÖZÜMEDE SOKSAN BEN ELLE GÖSTERMEDEN ANLAMIYORUM BU ULTRASYON RESİMLERİNDEN HALBUKİİ ÜÇBOYUTLU RESİMLERİ GÖREBİLİYORUM AMA TEK BOYUTTA TAKILIYORUMHAFSOŞUDA KIZ KARDEŞİM ANLATARAK TARİF ETMİŞTİİİİ
YAAAAA BANADAAA YAZZ HAFSA'MIZZ GELİYO YAAAAAZZZ YAZZ YAZZ HADİİİ YAAAZZ
ASOSUM GEÇMİŞ OLSUN MİGREN DENEN O İLLET BENDE DE VARRNASIL GİDİYOR HASTANE İSTİRAHATİİİ
MESSİMM BOŞVER İLKİN HEYACANI İŞTEEE OKADAR OLUR SEN ŞİMDİ ONLARA TAKILIPTA ÜZÜLME BAKTIN OLMUYO DEDİĞİN GİBİ YAPARSIN ANNENİN YANINA GİDERSİN OLUR BİTEEEERRR
SEYZOŞUMM SANADA HAYIRLI CUMALAARRR AMA BANA YARIN TATİL DEĞİİİİLLLNEYSE 1 E KADAR ZATEN
SEYZOŞUM BUGÜN SİGORTAYI ARADIM SORDUM Kİİ DOĞUM İZNİ 6 AYA ÇIKICAK DEDİM TASARI YASALAŞMADAN İZNİ BAŞLAYANLAR YASA ÇIKINCA 6 AY HAKKINDAN YARARLANABİLİCEK Mİ KADIN BANA HAYIR DEDİİİİİİİİİİİİİİ HAYIIIRRR KOCAMAN Bİ HAYIRRRRYANİ SON 25 GÜN ÇIKTI ÇIKTI ÇIKMADI BEN YARARLANAMIYORUM EYİMİİİİ 4 AY OLARAK KULLANICAM İZNİMİ GERÇİ İŞE GERİ DÖNMİYCEM AMA MAAŞ ALICAKTIM DEVLETTEN NE GÜZEL
Hafzooooşşşşşummm la karııııııııııııııııı 3 boyutlu zaten fotooooooooooooo ahanda üstünde pipi yazıo onu da mı okuyamıyon. Hay ben senin gözünüüüüüüüüüüüüü öpemmmmmmmmmmmmmmyazıorum hemen bebişimmmm
Mesoşummmmmmmmmm mersi bitanemmmmmmmm göbüşü bebişlimmmmmmmmmmmmmmmmm ya bizde şaşırdık pipiyi görünce. Ben 3. bacağı sandım tööbeDoktor da şaşırdı o kadar büyükki hiç şüphe yok dio hahahhah bay pipi Batuhan
Ya aslında BATU MU BATUHAN MI tam karar veremedik Batu minikken güzel BATUHAN da büyüyüp koca adam oluncaSİZCEEEE???? Benim ismim de PERİHAN onu da düşünelim
Teyzeleriiiii oğlumun pipisine merhaba diyinnn
Eki Görüntüle 650485
Batuhan'ım geliyor..... Çok şükür herşey yolunda sağlığı iyi.... Keyfi yerinde oğlumun. Kocaman bi pipisi var
Uhff annem herkese pipimi gösterdi çok utandım
Eki Görüntüle 650486
MAŞALLAH MAŞALLAHALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ERKENCİKTEN GÖSTERİ VERMİŞ BENİM HALA BELLİ DEĞİL GÖSTERMEDİ AMA KIZA BENZİYOR DEDİ DOKTORUM 22 HAFTADA DOBBLERİM VAR İNŞALLAH OZAMAN GÖSTERİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?