Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
biz geldik teyzeleriii
:119: periiimmm in koca pipili oglusuuu ogluma arkadas geliyomuuusss benim oglanin pipiside kocaman bide carsamba gunu popo delikini bile gorduk benimki utanmiyo açiveriyo

:119: zeytinim gelmis hosgelmiisss insallah hayirlisiyla bizde yasariz o guzel gunleri

:119: adosuumunnn gecebekcisi prensesiiii ayh olsun oda guzel gece gunduz senle oynamak istiyo kizin oynayiver annesi ne olacakki

:119: deryamin ikizler yeni gordum fotoyu masallah kocaman olmus ya bunlaaarrrr
:119:bojjoommm senin bebis ne alemde annesiii

:119: deragunum kaynanana benziyo simdiden oylemi kiz nasil guldum getirme aklina getirme

:119: messim iremim taze annislerim iyisinizdir insallah

:119: seyzenim sen ne yapiyosun nasilsiiinnn

dun gece migrenim tuttu hos gun boyu agriyodu basim ama gece kotu oldum allahtan duzeldi simdi

herkese hayirli cumalaaaarrrrr rabbim hayirli dualarimizi kabul etsin insallahhh

Herkese gunaydin...

Bi arkadas asilama ucretisormustu ben de 1.500 sirf asilamaya verdim ilaclari ayrica odedi. Ama doktoruma gozum kapali guvendim inandim durumun el veriyorsa en iyi yerde yaptir bu islemi basari yakalayabilmek icin.

Askhicbitmez canim iki olmus henuz elbette olacaktir yaptiklarin disinda tek yapma. Gereken sabretmek. Bol sans

Son düzenleme:
:119: :119: :118: :118:

Taze Annelerimiz

eylemsevcan: Oğluşumuz dünyaya gözlerini açtı :124:

mehmetderya: Anıl ve Akın'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

ADDD83: Deniz'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Vitaminc: Zeynep'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Zeytin: Emir'imiz dünyaya gözlerini açtı :124:

Sonesinti: Kaan'ımız dünyaya gözlerini açtı :124:

Göbüşüne Kelebeği Konan Anne Adaylarımız

iremneva Hamileee

meessttrraa Hamileee

Bojou Hamileee

İdilga Hamileee

Medmus Hamileee

Perisoko Hamileee Batuhan'ım geliyor

Kaplang Hamileee

Tuanazehra Hamileee

Deragun Hamileee Prensesimiz geliyooor

Asos Hamileee Paşa geliyorrrr

Hafzak Hamileee Prensesimiz geliyoooor

Seyzen Hamileee Ahmet Efe'miz geliyorrrrrrrrrrrr

beyazz_35 Hamileee

isilisil38 Hamileee

enderfts Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

Alya35 :18::92:

Miskamber :18::92:

eerdgn :18::92:

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

günaydınnnnn canlarımmm

biz iyiyyiz senin neşen yerinde mesajlarınla mutlu oluyoz tatlımmm

:114::114::114::114::114:
hayırlı cumalaaar oooooh yarın tatiiil

kıız ççekindim Batuhan dan. çok ciddi bi çocuk gibi geldi bana :44: baksana ağır abi biraz sana bilem tavır koymuş ben de dedim cıvıtmıyim hemen.:44: yoksaaaa o pipiyi görünce gözleriiim böööyle açıldı annesii

Yerim seniiii görünce kurudun kaldın tabiiiiiiiiii ahahhahahha severim seni muuujjjjxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Nerdesiniiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz gızlaaaaaaaaaaaaaarrr gızlaaaaaaaaaaaaaar gelemmiiiiiiiiiiiiiiii yanaaanızdan öpemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Adoş gellllllllllllll sövmeni özledim çoooookkkkkkkkkkkkkkk yaaaa çok fena aşeriyorum şuan bana sövmen gerekkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Asosuummmmmmmmmmmmmmmmm bugün daha iyisin bebişim sevindimmmmmmmmmmmmm az kaldııııııı. Bol bol bebiş görmüşsündür ordaaa. Hastaneleri herkes gibi sevmem Alllah muhtaç etmesin ama en sevdiğim katıııı tabiiki doğum katııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

yaa dün ne güzel cevaplar yazdıydıımmm hepsii pıııırrrrr del tuşuyla uçtuuuu...

PERİİİMMM pipii böyle görünüyoo mu yaniiii. maşallaahh..ismine de bayıldıımmmmmm....kızlarrr yandııı...Allah size bağışlasın canımcımmm...

zeytinim hoşgeldin özlettin kendini...unutmak ne demekkkk....ama çok ara verme merak ediyoruzz...bebek maceraları dinlemekte çok güzel oluyoorr....

anlamadıııımmmm:44::44::44: Hepbirlikte mi gittiniz doktora ordamı böle yaptılar :44:
Git tabii canımm annen sıcak bi yerlerde sanırım Bende olsam bende giderdim o durumda

bir hafta yediler beni zaten bizde gelelim diye gerek yok kalabalık etmeye dedim..zaten dr odasına almaz...ama tüp bebek merkezinde zaten herkes çekingen oluyor...belki ben büyütüyorum ama kendim gitmek istedim ben olmaz öyle şeye döndü.....annemler mersinde hafzoşum...

perim demiş...iyi yerlerde fiyatlar öyle....ben 1.5 sene önce 400 tl ye film çektirdim özel hastanede...drumu seviyordum 1 kere çekilsin tam çekilsin dedim...
aşılama öncesi kesin film çektir..hatta sonra 2-3 ay kendiniz deneyin...olmuyorsa başka yöntemlere geçin..aşılamada ankara fiyatları yine öyle özelde bende aşılama 750 verdim. iğnelerde 500 tuttu..ama bunun içinde coraspin ve folikasit dahil (onlar ucuz şeyler gerçi) iğne fiyatı senin yumurtlamana göre değişir. doz azalabilir artabilir..ama 500 den az ödeyen duymadım daha....kolay gelsin...umutlu olmak, pozitif düşünmek çok önemli....

teşekkür ederim erdoğanım....coraspin alıyor musun şuanda? aşılamayı genel söylemek istemiştim aslında senin kırmızıya denk geldi
evet hamile kalabilmek bile benim gözümde başarı çünkü hiç tutmadı bizim....yakın çok yakın o zaman tutsun birde annesini bırakmasın varsın iğne kullan erdoğanım...ben büyük ne konuştuysam başıma geldi....neyse sonunda kısmet oldu....

kııız mesooş hamişlikte tehlikeli yüksek tansiyon lüüütfen dikkat canım benim

nooldu anlat bakiiim çok merak ettim naaapıyo kayınpederin :44:

canımmmm kaynana rolünde benim kayınpederim...emekli ve benim kocam tek çocuk...oğluna ve bana çok düşkün tamamen iyi niyetten davranışları..ama bazen öyle oluyor ki biz hayatta bişeyi beceremezmişiz gibi davranılıyor...ne bilim aklıma gelen ev alışverişi yapamayız, peynir alamayız, et alamayız...filan..yani herşeyin iyisni onlar biliyor, en güzelini onlar alabiliyor....daha fazla ilgide var şimdi üstümde...ben 18 imde evden ayrıldım. tek yaşadım yıllarca...5 yıllık evli olmama rağmen, kocam çok rahat olmasına rağmen onların hareketlerine alışamadım. bir tek çalışırken rahattım...hormonlarda tavan gerçekten şimdi fırladı işte tansiyon...evet hamilelikte çok tehlikeli biliyorum...birde çok heyecanlıydım dr da...ya göremezsem keseyi korkusu üstüste geldi...özet; ısrarcı bir aile ile didişen inatçı mess

bugün değill hergün bizim günümüüüzzzzzzzzzzz.....kutlarım, öperiiimmmmmmmm....

MESELA diyorum; bu gece bir DELİLİK yapsam..!

Bıraksam MUTFAKTA biriken bulaşıkları,
Çeksem arkamdan kapıyı,
KADIN başıma gitsem bir meyhaneyi dağıtsam..!

FONDA bir masa,
Arkada Sezen'in şarkıları çalsa;
Ben AĞLASAM...
Şişenin dibine dibine vursam..!

MESELA diyorum;
Sokaklardan bütün ERKEKLERİ kovsam,
Bu gecelik evlerinde otursalar..
Korkmadan dolaşsam bütün şehri,
Kimse DOKUNMASA bana,
Bir sandalda sabahlasam...!

Alabildiğince KADIN,
Alabildiğince ÖZGÜR olsam.
Küfür etsem ağız dolusu, utanmasam;
Şehre isyanımı haykırsam.

Kim bilir kaç kere satılmıştır, bu dünyanın ANASI...!
MESELA diyorum;
bu gece de ben BABASINI satsam..!

BUNLARIN HEPSİNİ YAPINCA SONUÇ NE OLUR ;

Korkmadan dolaşsam bütün şehri,
Kimse DOKUNMASA bana,
Bir sandalda sabahlasam...!

yedirmezlar hanım:) valla fatmagülden kötü olursun sabaha kadar ne demek lannnnnnn sabaha kadar kaç posta bu dünyanın BABASI sana basar haberin varmı ????

Alabildiğince KADIN,
Alabildiğince ÖZGÜR olsam.

Şişenin dibine dibine vursam..! vur şişenin dibine sonra kim kime vurur orası meçhul :)
tüm bunları yapınca;
(Alabildiğince TECAVÜZE de ugrayacagını unutma !!!!!)

İŞTEEE GELDİKKK BURDAYIIIZZZZ

TÜM ARKADAŞLARIMIN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLARIM KADINLARIN SAYGI DUYULDUĞU HAKETTİKLERİ GÜZELLİKLERİ YAŞADIKLARI DAHA NİCE GÜZEL GÜNLERİMİZ OLMASI DİLEĞİYLEEEEE

PERİİİMM GÖZÜMEDE SOKSAN BEN ELLE GÖSTERMEDEN ANLAMIYORUM BU ULTRASYON RESİMLERİNDEN HALBUKİİ ÜÇBOYUTLU RESİMLERİ GÖREBİLİYORUM AMA TEK BOYUTTA TAKILIYORUM HAFSOŞUDA KIZ KARDEŞİM ANLATARAK TARİF ETMİŞTİİİİ
YAAAAA BANADAAA YAZZ HAFSA'MIZZ GELİYO YAAAAAZZZ YAZZ YAZZ HADİİİ YAAAZZ

ASOSUM GEÇMİŞ OLSUN MİGREN DENEN O İLLET BENDE DE VARR NASIL GİDİYOR HASTANE İSTİRAHATİİİ

MESSİMM BOŞVER İLKİN HEYACANI İŞTEEE OKADAR OLUR SEN ŞİMDİ ONLARA TAKILIPTA ÜZÜLME BAKTIN OLMUYO DEDİĞİN GİBİ YAPARSIN ANNENİN YANINA GİDERSİN OLUR BİTEEEERRR

SEYZOŞUMM SANADA HAYIRLI CUMALAARRR AMA BANA YARIN TATİL DEĞİİİİLLL NEYSE 1 E KADAR ZATEN
SEYZOŞUM BUGÜN SİGORTAYI ARADIM SORDUM Kİİ DOĞUM İZNİ 6 AYA ÇIKICAK DEDİM TASARI YASALAŞMADAN İZNİ BAŞLAYANLAR YASA ÇIKINCA 6 AY HAKKINDAN YARARLANABİLİCEK Mİ KADIN BANA HAYIR DEDİİİİİİİİİİİİİİ HAYIIIRRR KOCAMAN Bİ HAYIRRRR YANİ SON 25 GÜN ÇIKTI ÇIKTI ÇIKMADI BEN YARARLANAMIYORUM EYİMİİİİ 4 AY OLARAK KULLANICAM İZNİMİ GERÇİ İŞE GERİ DÖNMİYCEM AMA MAAŞ ALICAKTIM DEVLETTEN NE GÜZEL

messsiiiimmmmm, en son cümlende resmen kendimi gördümmmmmmmmmmmmmmmmmm bebişimmmm...seni çok iyi anlıyorum, onları da çok iyi anlıyorum ama seni çok çok daha iyi anlıyorum canımmmmmmmmmmm, iyi niyetlerinden yapıyorlar ama biz annemizden babamızdan başka türlüsünü gördüğümüz için tuhaf geliyor, ısrarlar boğuyor....
benim annem babam, ben dünyayı sırtıma alsam "bu kız nasıl taşır" demezler, o derece sonsuz bir inanç var herşeyi yapabileceğime. ama herkes öyle değil işte... onlar da aşırı korumacı yaklaşıyorlar, değiştiremezsin... ancak bazı farklılıklarını kabul ettirebilirsin... bazı şeyleri tek başına hallettiğini görünce biraz geri çekiliyorlar

Emekçi kadınlarımız, hepimizin günü kutlu olsunnnnnnnnnnnnn

Hafzooooşşşşşummm la karııııııııııııııııı 3 boyutlu zaten fotooooooooooooo ahanda üstünde pipi yazıo onu da mı okuyamıyon. Hay ben senin gözünüüüüüüüüüüüüü öpemmmmmmmmmmmmmm yazıorum hemen bebişimmmm

hafzoşum o karı ne bilirmiş çıkmamış kanunun kimleri kapsadığını, önemli olan çıktığında sen doğum izninde olman bence, bana göre doğum izninde olanlarıda kapsıyacak ve sizin izinleriniz uzayacak

Mesoşummmmmmmmmm mersi bitanemmmmmmmm göbüşü bebişlimmmmmmmmmmmmmmmmm ya bizde şaşırdık pipiyi görünce. Ben 3. bacağı sandım tööbe Doktor da şaşırdı o kadar büyükki hiç şüphe yok dio hahahhah bay pipi Batuhan

Ya aslında BATU MU BATUHAN MI tam karar veremedik Batu minikken güzel BATUHAN da büyüyüp koca adam olunca SİZCEEEE???? Benim ismim de PERİHAN onu da düşünelim

çılgın karıya ne pipi mi yazıyoo, bende farketmedim pipi yazısını la herkes farkettimi yoksaaa

ben oyumu batuhana verdim

MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ERKENCİKTEN GÖSTERİ VERMİŞ BENİM HALA BELLİ DEĞİL GÖSTERMEDİ AMA KIZA BENZİYOR DEDİ DOKTORUM 22 HAFTADA DOBBLERİM VAR İNŞALLAH OZAMAN GÖSTERİR

MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ERKENCİKTEN GÖSTERİ VERMİŞ BENİM HALA BELLİ DEĞİL GÖSTERMEDİ AMA KIZA BENZİYOR DEDİ DOKTORUM 22 HAFTADA DOBBLERİM VAR İNŞALLAH OZAMAN GÖSTERİR

Teşekkürler canım valla hemen açtı utanmaz Allah gönlüne göre versin canımcım tekmeleri hissediyor musun net olarak ? Benim bugün daha netleşti pıtpıtlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…