Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
teşekkürler canım valla hemen açtı utanmaz Allah gönlüne göre versin canımcım tekmeleri hissediyor musun net olarak ? Benim bugün daha netleşti pıtpıtlar

ben herhangi bir hareketini hissetmiyorum daha doktora 16 haftamda gittiğimde sordum hareketleri hisetmek için erken dedi 18 haftadan sonra hissetmeye başlarsın dedi ama hala ses seda yok tembel benimki sanırım habire uyuyor 16. Haftamda gittiğimde uyuyodu doktorum uyandırdı kıyamadım ama hareketsiz durunca uyandırı verdi nasıl bişey hareketlerini hissetmek nasıl

canım çok geçmiş olsun yaw,hastanedeymişsin
iyisiniz di mi oğluşunlaa
ama neden hastaneye yattığını bilmiyom ben :44:

:119:bojom sorma kntrl amacli yatirdi pazartesi rapor verecek bide diger dr lar problem cikariyor en azindan 1 haftadir yatiriyorum diyecegim dedi aman kizlar dua edinde versin bariii
sen nasilsin nasil gidiyor hamislik

periiiiiiiimmmmm :119:
bir SELiMHAN annesi olarak tabikisideee BATUHAN taraftariyim

ooh yediğim önümde yemediğim arkamda diyosun yani
umarım alırsın raporunu asoşuumm..
iyiyim canım ben de
çok çükür iyi gidiyoo hamişlik
geçen gün gördüm bebişkomuu büyümüş teyzesii

Ya ben tecrübeye inanırım. Doktorlar çok bilimsel konuşuyor işler hep öyle yürümüyor. Bende 16 hafta diye bildiğimden kendimi hiç dinlemedim gazdır dedim taki annem kızım senin bağırsağın rahmindemi bu zamanlarda hissedilir diyinceye kadar. Ben 2 hafta önce göz seyirmesi gibi hissettim. Yalnız benimki inanılmaz hareketli ultrasonda saniye yerinde durmuyor o yüzden de erken hissettim belki. Yalnız bugün 2 kez çok net hissettim ağlamaklı oldum... Tarifi imkansız bi duygu. Böyle gerçek olamicak kadar güzell.....

POJUUUUMMMMMMMMM Batuhanın pipişiyle mi oynican topuuuuu leeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnn serseriiiiiiiiiiiiiiiiii hahahhahhah yerim senin bebişkonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ASOSUUUMMMMMMMMMM Tamamdır BATUHANNNNNNNNNNNNNIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

çılgın karıya ne pipi mi yazıyoo, bende farketmedim pipi yazısını la herkes farkettimi yoksaaa

yookkk bende pipii yazısınıı görmedimdiiiiiii ama yazıyomuş kocaman yaaaa....ne bilelim ki ultrasonda pipi görmedik hiç

biarkadaşımın sezeryanını izlemiştim...valla bebek gerçekten pipi doğduuu... demek olabiliyomuşş...yalnız daha büyürse annesii allam yarabbim...sağlıkla gelsiinnnnn deeee... batuhan beeeeyyyyyy....siz bebekken batu dersinizzzz.....

verir o kadar yatmaya rapor bence....tekrar geçmiş olsun asoşum.... keyfini çıkar..

sabah 50 gr seker yuklemesi yapildi ben bide caktirmadan 1/4 unu icmedim midem bulandi diye ona ragmen sekerim ust sinirda cikti diyet verdi dr umuz ben dondurmasiz cikolatasiz ne yapcam

sabah 50 gr seker yuklemesi yapildi ben bide caktirmadan 1/4 unu icmedim midem bulandi diye ona ragmen sekerim ust sinirda cikti diyet verdi dr umuz ben dondurmasiz cikolatasiz ne yapcam

uy canım benim benim arkadaşda da yüksekti tekrar yaptırdı doktoru normal çıktı ikincide öyle bi şey olabiir mi ben de haftaya yaptırcam benim baba tarafında şeker fazlac var

gördüüüüüüüüüüüüümmmm
Ben küçük ekran görüntüsü ile bakmıştım büyütüp baktım tamam yaaa pipi ordaaaaaaaaa Hemde kocamannn

bende hep öle düşünmüştüm iroşum ama kadın öe diyince babamı aradım babamda öle olabilir dedi ((
ama inşallah senin dediğin gibidir.

sabah 50 gr seker yuklemesi yapildi ben bide caktirmadan 1/4 unu icmedim midem bulandi diye Ona ragmen sekerim ust sinirda cikti diyet verdi dr umuz ben dondurmasiz cikolatasiz ne yapcam

geçmiş olsun canım bencede kesinlikle diyete uy düşsün yoksa insülin tedavisi başlarlar allah korusun günde 3 defa parmağından kan aldığını düşünsene sınırdaysa diyetle düşer çok yüksek çıkmamış baksana

Gene günaydın demeden saldırdımmmmmm

günaydınlar hafsoşun annesinden hepinizeeee güüüünaaaaaayydıııııııııııııınnnnnn

Bu arada periiimm bencede batuhan batu bey desene bak hiç olmuyo sanki batuhan bey daha iyi ayrıca asoşun dediği gibi küçükken sen batu dersin

ne var ne yookkkk??? ya bana yemek fikri verin canım hiç bişi istemiyooo...... bulantım yok ama iştahsızlık varr...

asoşummm inşallah düşerrr...diyet ne veriyorlar? birtek çikolata dondurma mı yasak yani?

kısır yap doğal folik asit

baksenn doğal folik asit olduğunuda bilirizzzzz

yaaa kızlar kışın kısıra ne koysam yazın iyi oluyo domates salatalık marul v.s. ama kışın ne koysam yaz kısırının tadını alırım havuç demeyinn sevmem

messiiimm benim canımda günlerdir ev poğaçası çekiyor en iyisimi sen bi poğaça bi kısır yap otur afiyetle yee aklıma poğaçadan başka bişer gelmiyor

ben eve gidip karalahanadan sarma sarcam demesi ayıptır güzel yaparım onu eşimde beğenir birde kadayıf yanınada yoğurt çorba dolapta var onu içsin beyfendi her yemekte taze olmaz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…