- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.541
teşekkürler canım valla hemen açtı utanmazAllah gönlüne göre versin canımcım tekmeleri hissediyor musun net olarak ? Benim bugün daha netleşti pıtpıtlar
:119:bojom sorma kntrl amacli yatirdi pazartesi rapor verecek bide diger dr lar problem cikariyor en azindan 1 haftadir yatiriyorum diyecegim dedi aman kizlar dua edinde versin bariii
sen nasilsin nasil gidiyor hamislik
periiiiiiiimmmmm :119:
bir SELiMHAN annesi olarak tabikisideee BATUHAN taraftariyim
ben herhangi bir hareketini hissetmiyorum daha doktora 16 haftamda gittiğimde sordum hareketleri hisetmek için erken dedi 18 haftadan sonra hissetmeye başlarsın dedi ama hala ses seda yok tembel benimki sanırım habire uyuyor 16. Haftamda gittiğimde uyuyodu doktorum uyandırdı kıyamadım ama hareketsiz durunca uyandırı verdi nasıl bişey hareketlerini hissetmek nasıl
Mesoşummmmmmmmmm mersi bitanemmmmmmmm göbüşü bebişlimmmmmmmmmmmmmmmmm ya bizde şaşırdık pipiyi görünce. Ben 3. bacağı sandım tööbeDoktor da şaşırdı o kadar büyükki hiç şüphe yok dio hahahhah bay pipi Batuhan
Ya aslında BATU MU BATUHAN MI tam karar veremedik Batu minikken güzel BATUHAN da büyüyüp koca adam oluncaSİZCEEEE???? Benim ismim de PERİHAN onu da düşünelim
çılgın karıya ne pipi mi yazıyoo, bende farketmedim pipi yazısınıla herkes farkettimi yoksaaa
:119:bojom sorma kntrl amacli yatirdi pazartesi rapor verecek bide diger dr lar problem cikariyor en azindan 1 haftadir yatiriyorum diyecegim dedi aman kizlar dua edinde versin bariii
sen nasilsin nasil gidiyor hamislik
periiiiiiiimmmmm :119:
bir SELiMHAN annesi olarak tabikisideee BATUHAN taraftariyim
sabah 50 gr seker yuklemesi yapildi ben bide caktirmadan 1/4 unu icmedim midem bulandi diyeona ragmen sekerim ust sinirda cikti diyet verdi dr umuz ben dondurmasiz cikolatasiz ne yapcam
hafzooooşşşşşummm la karııııııııııııııııı 3 boyutlu zaten fotooooooooooooo ahanda üstünde pipi yazıo onu da mı okuyamıyon. Hay ben senin gözünüüüüüüüüüüüüü öpemmmmmmmmmmmmmmYazıorum hemen bebişimmmm
hafzoşum o karı ne bilirmiş çıkmamış kanunun kimleri kapsadığını, önemli olan çıktığında sen doğum izninde olman bence, bana göre doğum izninde olanlarıda kapsıyacak ve sizin izinleriniz uzayacak
sabah 50 gr seker yuklemesi yapildi ben bide caktirmadan 1/4 unu icmedim midem bulandi diyeOna ragmen sekerim ust sinirda cikti diyet verdi dr umuz ben dondurmasiz cikolatasiz ne yapcam
ne var ne yookkkk??? ya bana yemek fikri verin canım hiç bişi istemiyooo......bulantım yok ama iştahsızlık varr...
asoşummm inşallah düşerrr...diyet ne veriyorlar? birtek çikolata dondurma mı yasak yani?
kısır yap doğal folik asit
kısır yap doğal folik asit
çorbayada limonlu bir şehriye gider sankiiaa yapimmm biraz gider banabide çorba patlatiimmm çıksın bugün aradan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?