Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım biz mor lahana havuç marul maydanoz koyuyoruz benim için salçası güzel olduktan sonra ve soğanı kavrulduktan sonra her türlü yerim, bana kara lahana deme artık ya ben üzüm yaprağından sarma istiyom annemi istiyom ben yaaa :84::84::84:

alış iremimmm alışşş biz lahana sever bir bölgeyiz napalımmmm aaaa ama bende yaprak sarmaya bayılırım yaaaa nerden getirdin aklımaaaaa
hamileliğin ilk zamanlarında bu kadar yemek yiyesim olsaydı şimdiyee 70 kg olmuştumm ne duysam canım istiyooo

kısır okey iroşummm salça biber domates karışık mı koyuyon yoksa sade domates yada biber mi koyuyon :44:

yaaaaa karalahana sarması mııııı...ama hamile vaarrrr....bak iştahımı açtınızzzzz....

kısır fikrine katılıyorum..bende domates almaya başlamadım..ama iroşum gibi salça önemli nar ekşisi ve limonn...

kocam olsa sarmaya dolmaya girişirim..şimdi üşeniyorum birde fazla geliyor.....

tatlım benim anne tarafın antepte yaşıyo antep hatay diyim biz o taraftan getiriyoruz salçamızı domates biber karıştırıp kullanıyorum, ama bazen evde biterse marketten domates biber salçası alıp az tuz ve yağ ekleyip pişiriyorum suyunu çekene kadar oda güzel oluyo beni idare ediyo en azından , burda üzüm yaprağı anlayışıda pek yok annem göndermişti en son eylülde eski ev arkadaşım bana geldiğinde yapmıştım , şimdi annem yine gönderirse anca yerim dışardan alamıyomda , bende yaprak sarmayı güzel yaparım resim koyardımda hamişsiniz

eveeett tek başına yiyemiyor insan canım benimm yaaaa yakın olsaydık getirirdim ben sana yada sen bana gelirdin hamilenin canı bişey çektimi yapıp götürmek çok sevaptır çoookk

üniversitedeyken pelitlide kalıyodu arkadaşlarım kızlarla birinin bahçesinden asma yaprağı koparmıştık yaprak sarma yapmıştık çokta güzel olmuştu

yaaaaa ozaman daha lezzetlimi oluyor salça nasıl yapıyon canım yağ zeytin yağımı çiçek yağımı koyuyon ve nekadar pişiriyon salçaya çok önem viririm yamekte salça kadındaaa kalça demişler ama dimiiii
koyma iroşumm koymaaaaaa resim koyarsan eltimi ararım vallaaaaa yap diyeee zor tutuyom şuan kendimiii :18::18::18::18:

eveeett tek başına yiyemiyor insan canım benimm yaaaa yakın olsaydık getirirdim ben sana yada sen bana gelirdin hamilenin canı bişey çektimi yapıp götürmek çok sevaptır çoookk

ahh canımmmm üzülmeee kaynanama yaptırırım ben yaprak sarma nasılsa...hatta söylerim malzeme varsa hemen yapar sağolsun...

eveeet yakın olsaakkkk getirir götürürdükk...

fikir alışverişi bile güzel hafzoşum iyi ki varsınııızzz....

yaptır yaptır canım tek çocuk ilk torun biraz hizmet etsin sana nolurr eline yapışmaz yaa senin yiycen 1 tabak bişey

evet fikir alışverişi bilee güzell kesinlikleeeee iykii varsınııızzz iyikiiiiii

birer kavanoz yada teneke kutu varya onla alıyorum, sulu oluyoya salça farkedersin, üstüne yağ dök densede o yüzden küfleniyo o salçalar suyunu çekmediğinden ben çiçek yağını sadece kızartmaya koyduğum için zeytin yağı dökerim ama farketmez aslında , tuzu çok kaçırma tatlı kaşığıyla 1,5 falan maksimum , durmadan karıştır dibi yanar suyunu çektikçe suyun azaldığını anlıyosun katılaşınca kapatıyorum bekliyom soğusun diye sonra kavanozlayıp üstüne az yağ dökerim bazen hiçte küflenmez bu sefer lezizleştiği için ömürlüde oluyo

hiiii yemek muhabbeti vaar

kıız hemen yappıp göndereyim ben size kurutma biber patlıcan dolma var bende de geçen yaz kendim kuruttum hatta patlıcanları köyden ellerimle topladım hormonsuz hormonsuz üzüm yaprağımda var annemin bahçesinden hemdeee iki kültür karışık bizde maalum ege ve güneydoğu
evde beyaz lahana da var tam sarmalık hadi hadi sarıp göndereyim ben sizeee

hııım tamam gayet basitmiş evet dediğin gibi küfleniyorlar veee evet çok sulu oluyolar biber salçaları değilde özellikle domates salçaları
aynen canım eşim hayatta eve çiçek yağı sokmaz kızartmaları fındık yağıyla yapıyorum ben yemekleride zeytin fındık karışık öle çok güzel oluyo

sadece üzüm yaprağı dikkatimi çekti yazdığın diğer şeyleri farketemedim seyzenim

ben fındığı sadece yiyom yağını hiç kullanmadım, bu arada geçen fındık ezmesi yapıyım diyodum du akşam yaparım belki

bende kısıra salçası güzel olsun soğanı da kavurup koyarım iroşum gibi. bi dee boool yeşillik ne varsa ayrıca mor lahanayı doğrayıp tuz ve limonla iyice ovuyorum öyyle kısıra koyuyoruum çok güzel oluyo

kaç posta sarıcan kızımmm..çok hamiş var maşallah topikte

bende salataya öyle koyuyorum mor lahanayı sert olmuyo çok güzel oluyo ilk onu yapınca salataya leziz bir mor renk verir hem ama kısıra rendeliyorum az diri oluyo o zaman

aleyküm selamm hacıııııı

ivet yemek muhabbetine girdik
oohh marifetli hatunun işi bi başka oluyoo yaaa
ben bu kurutulmuş biber patlıcan dolmasını hiç yapmadımmm :44::44: Eltim yapar bizde yirik

Seyzoşumm sen onları nasıl kuruttun benim evde aşırı güneşli kurutsam kurur yanii nasıl yapıyon az bi tarif etseneee

hııı soğanı tuzla ovarız öle miii ozaman yumuşuyo tamam Ben sirkeli suda bekletiyordum ama ölede çok durması gerek ve fazla uzun ömürlü olmuyodu bundan sonra tuz limonn akşama mecburen kısır var artııkk bırak hamişi tok adamın bilem canı çekmiştirrr.

Ayy bugün ki muhabbet çok hoşuma gitti ben yemek muhabbetine bayılırım

Kızlar mesaiii bittiiiiiiiii bende kaçarr evde işler benii bekler daha hafsanın eşyaları ütülenicekk

Hepinizi kocaman öptüüüüükkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…