- 25 Şubat 2012
- 5.522
- 541
- 163
- 35
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.581
19asos cum nasılsınıztopıge ugramz oldun heeeeeeeesabah 50 gr seker yuklemesi yapildi ben bide caktirmadan 1/4 unu icmedim midem bulandi diyeona ragmen sekerim ust sinirda cikti diyet verdi dr umuz ben dondurmasiz cikolatasiz ne yapcam
kızlar dua edin...kanamam başladı.....kayınpederimi bekliyorum..iğne yaptırıcam......
kızlar dua edin...kanamam başladı.....kayınpederimi bekliyorum..iğne yaptırıcam......
aleyküm selamm hacıııııı
ivet yemek muhabbetine girdik
oohh marifetli hatunun işi bi başka oluyoo yaaa
ben bu kurutulmuş biber patlıcan dolmasını hiç yapmadımmm :44::44: Eltim yapar bizde yirik
Seyzoşumm sen onları nasıl kuruttun benim evde aşırı güneşli kurutsam kurur yanii nasıl yapıyon az bi tarif etseneee
Canm çok geçmiş olsun Allahım izliyle bişe olmicak içini ferah tut. Ultrasonda bakılmadı mı. Baktırsaydın keşke acilde felan yaaa. Progestan mı sorsaydn acaba alsam mı die bilemedimki şaştm kaldım bende dışardaym telden yazıorm cnm dualarım seninle bak çoğu kişinin oluo kanaması inş bişi olmicakkk
iyi geceler..ben biraz bizimkilerle takıliim...Allah kimseye yaşatmasın..umarım ilk ve son olur..bebeğim benimle kalır....
200 de benden rabbim yar ve yardımcın olsun messim içini ferah tut tatlım ...Canım benim şuan yok dimi anlık bişeydi o bebişin yerleşiyor bitanem yerleşme kanaması her bünyede farklı oluyoor. Canımsın Allaha tevekkel ol bol bol dua et. Bitanem o kadar kötü oldumki ama korkucak bişi yol bence sancın felan yok masum ni kanama bu. Benim en yakın arkadaşım adet kanaması gibi kanama oldu hamilelik boyunca zaman zaman. Şimdi oğluşu 1 yaşında. Herşey güzel olacak canım Allah'ım geç verdi bize ama sağlıkla kucağımıza almayı nasip edecek buna inanıyorum. Kızlar Messimixe fatiha okuyalım okuyabildiğimiz kadar pazartesi gününe kadar. Ben 50 tane okuyorum şimdi. Allah kabul etsin Allahım korktuğumuzla karşılaştitmicak eminim buna. Hepinizi çok seviorum
geldim, kaynanamlarda kalıyorum..kanamam çok yoğundu ve kırmızı taze kandı..çok korktum..dr iğne yaptırman gerek yapacak bişi yok dedi..
şükür azaldı, yatıyorum şimdi...herşey olucana varacak ne diiim...hiç belirti vermedi sadece biraz bel ağrısı vardı o kadar...yarın kanama olmazsa pazartesi dr a gidicem...
sadece dua ediyorum..ama bir boşlukta var içimde....böyle işte..kısmet, hayırlısı ne denirse....
Canım benim şuan yok dimi anlık bişeydi o bebişin yerleşiyor bitanem yerleşme kanaması her bünyede farklı oluyoor. Canımsın Allaha tevekkel ol bol bol dua et. Bitanem o kadar kötü oldumki ama korkucak bişi yol bence sancın felan yok masum ni kanama bu. Benim en yakın arkadaşım adet kanaması gibi kanama oldu hamilelik boyunca zaman zaman. Şimdi oğluşu 1 yaşında. Herşey güzel olacak canım Allah'ım geç verdi bize ama sağlıkla kucağımıza almayı nasip edecek buna inanıyorum. Kızlar Messimixe fatiha okuyalım okuyabildiğimiz kadar pazartesi gününe kadar. Ben 50 tane okuyorum şimdi. Allah kabul etsin Allahım korktuğumuzla karşılaştitmicak eminim buna. Hepinizi çok seviorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?