Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
sabah 50 gr seker yuklemesi yapildi ben bide caktirmadan 1/4 unu icmedim midem bulandi diye ona ragmen sekerim ust sinirda cikti diyet verdi dr umuz ben dondurmasiz cikolatasiz ne yapcam
19asos cum nasılsınıztopıge ugramz oldun heeeeeeeeseker yuklnemen yuksek ctı dıyorsun gecmıesler olsun amann aksatma dıetını cnm bende aclıga baktırdımda tokluga baktırcam p tesı gunuuubeklerız sennıı temmuz topıgıne cnm

kızlar dua edin...kanamam başladı.....kayınpederimi bekliyorum..iğne yaptırıcam......

kızlar dua edin...kanamam başladı.....kayınpederimi bekliyorum..iğne yaptırıcam......

Canim dur sakin ol doktorum bana ilk baslarda olabilir normal demisti. Devam ediyo mu siddetli mi dua ediyorum bitanem kalbim carpti okuyunca hicbise olmicak camimbenim haber bekliyorummmmmmmmmmmmmm hemen baktir bi ultrasonda kokrma uzulme sakin normaldir canimmmmm Allahin izniyle bisi olmicakkkkk

tatlım olabiliyoo bazen ilk aylarda. sen sakin olmaya çalış. miktarı çok mu rengi nee? muhtemelen bişey yoktur ilaç alırsın gelince haber ver bekliyorum ben de

hafzoşum istanbulun havası nemli olduğu için güneş olsa da farketmez tam kurumaz yaptıkların. hatay antep urfaa diyarbakır mardin ... vs gibi nem olmayan bölgelerde oluyor bu kurutmalar. annem de balıkesir de yapmaya çalıştı olmadı. bir ay içinde küflenmiş ben burda yapıp gönderdim ona. tarihe geçtik yani anasına koli yapan kız oldum ben

messiiiiimmm korkma sakin benim 20. haftaya kadar kanamam vardi biliyosun dinlen ve su ic telas yapma sakin

ayrica kizlar dr a hepsini icmedigimi ve kanin 1 saat degil 45 dk sonra alindigini soyledim pazartesi tekkrar yapacak eger hepsini icseydin kan zamaninda alinsaydi daha yuksek cikardi dedi.. sonra yine yuksek cikarsa 100 gr lik yapcak hayirlisi

sadece dondurma ve cikolata degil manti makarna tatli pilav ekmek hamur isi hersey yasak sebze ve meyve serbest abartmamak kosulu ile

Asosum geçmiş olsun cnm dikkat et bakalm biraz...

Ya messim mideme ağrılar girdi haber ver yaz lütfen gelince dualarım seninle umarm herşey yolundadır canm benmmm

geldim, kaynanamlarda kalıyorum..kanamam çok yoğundu ve kırmızı taze kandı..çok korktum..dr iğne yaptırman gerek yapacak bişi yok dedi..

şükür azaldı, yatıyorum şimdi...herşey olucana varacak ne diiim...hiç belirti vermedi sadece biraz bel ağrısı vardı o kadar...yarın kanama olmazsa pazartesi dr a gidicem...

sadece dua ediyorum..ama bir boşlukta var içimde....böyle işte..kısmet, hayırlısı ne denirse....

Canm çok geçmiş olsun Allahım izliyle bişe olmicak içini ferah tut. Ultrasonda bakılmadı mı. Baktırsaydın keşke acilde felan yaaa. Progestan mı sorsaydn acaba alsam mı die bilemedimki şaştm kaldım bende dışardaym telden yazıorm cnm dualarım seninle bak çoğu kişinin oluo kanaması inş bişi olmicakkk

evet progestan hem ağızdan aldım hem iğnesi yapıldı canım dr panik yapma dedi..gelsende yapacak bişi yok dedi...etki etmezse sabah başka yere gidicem perim...

korkumdan wc ye gidemiyorum...az kan olsa panik yapmicammm..ama 10 dk da 2 ped doldu..çok korktum....ağrımda olmadı anlamış değilim yani...

Mess geçmiş olsun canım sen içini ferah tut 9 ay kanaması olup kucağına alanlar var sen sadece dinlen wc dışındada kalkma baksın sana kayganan işine ne dualarımdasın canımm ...

teşekkür ederim hepinize...ne yapacağımı bilemeyip ilk size haber verdim...yatıştayım canımcım artık uzun bir süre...

iyi geceler..ben biraz bizimkilerle takıliim...Allah kimseye yaşatmasın..umarım ilk ve son olur..bebeğim benimle kalır....

Canım benim şuan yok dimi anlık bişeydi o bebişin yerleşiyor bitanem yerleşme kanaması her bünyede farklı oluyoor. Canımsın Allaha tevekkel ol bol bol dua et. Bitanem o kadar kötü oldumki ama korkucak bişi yol bence sancın felan yok masum ni kanama bu. Benim en yakın arkadaşım adet kanaması gibi kanama oldu hamilelik boyunca zaman zaman. Şimdi oğluşu 1 yaşında. Herşey güzel olacak canım Allah'ım geç verdi bize ama sağlıkla kucağımıza almayı nasip edecek buna inanıyorum. Kızlar Messimixe fatiha okuyalım okuyabildiğimiz kadar pazartesi gününe kadar. Ben 50 tane okuyorum şimdi. Allah kabul etsin Allahım korktuğumuzla karşılaştitmicak eminim buna. Hepinizi çok seviorum

200 de benden rabbim yar ve yardımcın olsun messim içini ferah tut tatlım ...

tatlım geçmiş olsun diyorum ben çünkü geçecek buna inanıyorum. arkadaşlarda yazmış zaten çoğu kişide oluyormuş güzelce uyu dinlen yarına bişii kalmaz inşallah

iyi düşünmüşsün perim ben şimdi listeyi yaparım hemen okuyalım Allah messime ve tüüm hamişlerimize yardım etsin.

................................MEESSTTRRAA

perisoko............................50
iremneva..........................200
seyzen..............................50

TOPLAM...........................300

Günaydin canlarimmmmm. Messim nasi oldu acabaaaa insallah gecesi sikintisiz gecmistirrrr. Dlerim durmustur kanamasi ve bebegi cok iyidirrr. Canlarim benimmmmm birinize bisi olsamicim aciyor resmen cok degisik bi duygu bu. seyzenim acile benden 100 daha yaz tatlimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…